sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Viikkojen 51 ja 52 kosmetiikkauutuudet

Parin viime viikon aikana ei ole kovin paljon tullut tehtyä uusia kosmetiikkahankitoja, joten päätin taas kerran yhdistää näiden viikkojen ostospostaukset yhdeksi. Mitään kovin kummoisia juttuja ei ole tullut ostettua ja veikkaan, että ostospostausten määrä vähenee jatkossa jonkin verran - ainakin hetkeksi! Mun olisi tarkoitus pitää tammikussa ostolakkoa ja muutenkin vähän rajoittaa tulevaisuudessa ns. turhaa shoppailua, mutta totta kai uutta kosmetiikkaa aina tarvitaan ;D Yksi kosmetiikkapaketti mulle on kuitenkin jo tulossa, mutta sen sisältöön pääsette kurkistamaan hieman myöhemmin :)


Bongasin kaupasta tämän Garnier Responsin Marvellous Nectar Caring Maskin eli hoitavan hiusnaamion. Tämä hiusnaamio on suunnattu erityisesti kuiville ja kiillottomille hiuksille ja tuotteen olisi tarkoitus tehdä hiuksista pehmeät, hoidetut ja kiiltävät. Naamion on tarkoitus antaa vaikuttaa hiuksissa 3-5 minuuttia. Se sisältää argaani- ja kameliaöljyjä ja tuoksuu erittäin miellyttävälle. Aivan ihana hiusnaamio ja tämä todellakin tekee hiuksista silkkisen pehmeän tuntuiset. Ei tämä ehkä kaikkein kuivimpia latvoja kesytä, mutta mulla tämä toimii ihan loistavasti. Tämä oli alennuksessa ja maksoin tästä 3,40 €. Ei todellakaan paha hinta näinkin hyvästä hiusnaamiosta!


Mun Shiseidon meikinpohjustusvoide pääsi loppumaan vähän yllättäen ja pakkohan mun oli keksiä jostain tilapäinen primer itselleni. Primer loppui juuri sopivasti ennen näitä joulun pyhiä, eikä mulla ollut sen enempää aikaa tutkiskella ja netistä etsiä vinkkejä hyvään primeriin. Kauppaan mennessä mulla oli mielessä kolme tuotetta, joista olin lukenut, ja lopulta sieltä löytyi tasan tämä yksi - Maybellinen Baby Skin Instant Fatigue Blur sävyssä Warm Apricot. Tämän siis nappasin mukaani ja laitoin lähes välittömästi uuden primerin tilaukseen, eli tämä tosiaan pääsee nyt väliaikaiseen ja myöhemmin ehkä satunnaiseen käyttöön. Tämän meikinpohjustusvoiteen olisi tarkoitus heleyttää ihoa ja häivyttää ihon epätasaisuudet pois. Ihan kivasti tämä ihon sävyä tasoittikin ennen meikkivoiteen levitystä, joten pidän kyllä tästä. Meikin pysyvyyteen tämä ei auta yhtä hyvin kuin aiemmin käyttämäni Shiseidon primer, mutta on tästä selkeästi kuitenkin apua. Tuoksu tässä on jollain tavalla melko omituinen ja epämiellyttävä, mutta eiköhän siihenkin ajan kanssa totu. Ihan kiva tuote eikä ollenkaan pahan hintainenkaan. Maksoin tästä 8,90 €.


Mulla on ollut nyt jo parin pullon ajan käytössä Garnierin kasvovesi ja halusin siihen hieman vaihtelua. Kaupasta tarttui siis mukaani tämä Nivea Daily Essentials Soothing Toner, joka on kuivalle iholle suunnattu kasvovesi. Tuote sisältää mm. manteliöljyä ja tämän olisi tarkoitus viimeistellä ihon puhdistus ja kosteuttaa ihoa. Perushyvä kasvovesi, ei mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Olen tätä käyttänyt joskus aiemminkin ja tulen todennäköisesti käyttämään jatkossakin. Hintaa tällä oli 5,25 €.


Nivea Daily Essentials Gentle Cleansing Cream lähti mukaan oikeastaan ihan vain mun uteliaisuuden vuoksi. Kyseessä on kuivalle iholle suunnattu puhdistusvoide, jonka on tarkoitus puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Olen käyttänyt tätä muutaman kerran meikinpoiston ja ihonpuhdistuksen viimeistelyyn miselliveden sijasta. Tällä saa oikein kivasti viimeisetkin meikinrippeet pois ja koostumukseltaan voide on ihanan pehmeää. Tämä puhdistusvoide maksoi 5,25 €.


Mulla alkaa kuivashampoot taas käydä vähiin, joten sellainen oli pakko napata kaupasta mukaan. Batisten Blush Floral & Flirty on mulle entuudestaankin tuttu tuote ja pidän tämän hempeästä tyttömäisestä tuoksusta todella paljon. Teholtaan tämä on todella hyvä, kuten Batisten kuivashampoot yleensäkin ja hintaa tällä oli 5,90 €.


Koska multahan ei löydy suihkusaippuoita ja -geelejä vielä riittävästi niin tulihan sitä sitten hankkitua pari uutta! Nämä Palmoliven Gourmet suihkusaippuat olivat tarkouksessa 4,00 €/2 kpl ja siitä syystä nämä mukaani nappasinkin. Chocolate Passion Body Butter Wash sisältää kaakaouutetta ja tuoksuu nimensä mukaisesti aivan suklaalle. Mulle tulee tosta ihan mieleen joku suklaapirtelö. Vanilla Pleasure Body Butter Wash on vaniljauutetta sisältävä aivan ihana suihkusaippua ja tämä tuo mulle mieleen vastaavasti vaniljapirtelön. Molemmat tuoksuvat ihan syötävän herkullisilta ja nämä ovat olleet kovassa käytössä! Pullot ovat 250 ml kokoisia.

Sellaisia uutuuksia tällä kertaa. Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita tai jotain sellaisia, mitä voisitte itsekin ehkä testata? :)

11 kommenttia:

  1. Mulla just loppu I Loven suklaasuihkugeeli, joten Palmoliven voisi kokeilla, ellen ole jo aivan suklaaövereissä joulun takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaile ihmeessä toi Palmolivenkin suklaaversio! :D

      Poista
  2. Oo noihin Palmolive saippuoihin en oo ennen ees törmännyt! Täytyy kyllä testata kun saan eka vain saippuavarastojani tyhjennettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään ennen kuin ihan sattumalta cittarista bongasin noi :D Testaa ihmeessä, toivottavasti tykkäilet!

      Poista
  3. No huhhuh.. Suihkarihulluna mun on ehkä pakko käydä huomenna ainakin tuoksuttelemassa nuo Palmoliven suihkarit :'D Mikä siinä on, että just suihkugeelejä täytyy hamstrata? Mulla on jo vaikka kuinka monta, eikä niiden lisää ostaminen tuota yhtään tuskaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mä oon miettinyt ihan samaa :D Suihkugeelejä löytyy pilvin pimein ja silti niitä uusia tulee ostettua ihan jatkuvasti :D Mut täytyyhän sitä olla monenlaisia varastossa, kun ei koskaan tiedä minkätuoksuista haluaa seuraavaksi käyttää ;D

      Poista
    2. Näinpä ;D Unohdin käydä tuoksuttelemassa näitä, nouuuu! Ens kerralla :p

      Poista
  4. Ihania tuotteita! <3 Itse ostin tuon saman Garnierin hiusnaamion ystävälleni joululahjaksi, ja nyt mietin että voisin ostaa sen itsellenikin :'D Miulla oli kesällä saman sarjan shampoo & hoitoaine, ja tykkäsin! :) Pantenen suihkusaippuat ovat olleet hyviä myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tuuli! :) Oi kannattaa ehdottomsti ostaa toi hiusnaamiokin, varsinkin jos oot tykännyt samaisen sarjan shampoosta ja hoitsikasta!

      Poista
  5. Oi nuo Palmoliven saippuat pitää käydä tuoksuttamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, toivottavasti tykkäät :)

      Poista

Kiitos kommentista!