sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit


Heips! Vappu on taas tältä vuodelta vietetty (ainakin mun osaltani) ja tänään ajattelin ottaa ihan vaan rennosti kotona ja keräillä voimia uuteen alkavaan viikkoon. Mun vappu oli mulle aika perinteinen, kun käytiin ensin pienellä porukalla tuttuun tapaan syömässä ja siitä sitten jatkettiin ulos puistoihin ja lopulta tie vei hetkeksi myös baariin. Oli hauskaa ja luojan kiitos ilmakin oli todella hyvä! Miten teidän vappu sujui? Postauksen varsinainen aihe on siis huhtikuun kosmetiikkasuosikit, jotka ovat näkyvissä tässä kuvassa :)


Kissin Ritzy irtoripset ansaitsevat todellakin paikkansa tämän kuukauden suosikeissa. Mä oon aivan rakastunut noihin ripsiin ja käväisin tällä viikolla Sokoksella ostamassa vielä yhden parin lisää näitä varastoon. Mähän nappasin Sokoksen 3+1 Päiviltä mukaan tuplapakkauksen sekä näitä Ritzyjä että Chic ripsiä, ja noista kahdesta Ritzyt on kyllä enemmän mun mieleeni. Ripset ovat pitkät ja tuuheat, mutta siitä huolimatta ne näyttävät silmissä riittävän luonnollisilta, eli noi ei todellakaan ole mitkään överit. Lisäksi tykkään Kissin ripsistä siitä syystä, että toi ripsinauha on selkeästi lyhyempi kuin monien muiden merkkien ripsissä eikä noita siis tarvitse ruveta leikkaamaan lyhyemmiksi. Liian pitkä ripsinauha, joka alkaa ihan silmän sisänurkasta ainakin tuntuu musta todella inhottavalta, mutta näiden kanssa ei ole sitä ongelmaa ja hyvä että edes huomaan näitä ripsiä, kun olen ne itselleni laittanut! 


Seuraava suosikki on theBalm Nude 'tude luomiväripaletti. Tästä paletista mun olisi tarkoitus tehdä jossain vaiheessa ihan oma postauksensa meikkikuvien kera, mutta tästä on tullut mun luottopalettini erityisesti arkimeikin suhteen. Mun arkimeikkihän ei välttämättä ole sävyiltään mikään kaikkein vaalein, mutta tästä löytyy todella hyviä sävyjä, joilla saa tehtyä helposti kivan näköisen silmämeikin arkiaamuisin, kun mulla ei yksinkertaisesti ole aikaa käyttää montaa eri palettia ja miettiä sen kummemmin, mitä luomivärejä laitan. Suosikkisävyni tästä paletista on ehdottomasti tuo vaaleanpunainen shimmerinen Stand-offish, jota löytyy mulla todella usein liikkuvalta luomelta. Sävy ei luomilla tosin ole ihan noin vaaleanpunainen mitä tuossa kuvassa, mutta toi on joka tapauksessa todella kaunis sävy. Näiden luomivärien pigmentti on todella hyvä ja värit tarttuvat luomille uskomattoman hyvin enkä ole kertaakaan saanut näitä varisemaan luomilta poskille. Ihan mahtava paletti ja upeat sävyt!


Jatketaan vielä theBalmilla, sillä merkiltä löytyi toinenkin suosikki tälle kuulle. How 'Bout Them Apples on kuusi upeaa voidemaista sävyä sisältävä poskipuna-/huulipunapaletti ja itse olen toistaiseksi käyttänyt tätä vain poskiini. Pidän jokaisesta sävystä ja olin todella positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka helppokäyttöisiä nämä ovat. Mullahan ei siis ollut aiempaa kokemusta voidemaisista poskipunista, mutta näiden käyttö on oikeastaan aivan yhtä helppoa kuin puuteristen poskipunien. Häivyttelyä joutuu ehkä tekemään hitusen enemmän, mutta ei siinäkään kauaa kestä. Näitä on helppo levittää poskille ihan sormien kanssa, mutta itse käytän siihen ihan tavallista, suht napakkaa poskipunasivellintä. Erityisesti tuo rusehtava sävy Caramel on ollut kovassa käytössä nyt parin viime viikon ajan.


Tämän Ritualsin Miracle Scrubin sain huhtikuun Beauty Boxista ja tykästyin tähän välittömästi. Kyseessä on siis käsille tarkoitettu kuorintavoide, joka kuorii kädet tehokkaasti sekä jättää ne todella kosteutetuiksi. Mä rakastan yleensäkin kaikkia kuorintavoiteita, eikä tämäkään siis ollut poikkeus. Pidän myös voiteen tuoksusta, joka jää käsiin joksikin aikaa eikä tämän käyttämisen jälkeen tosiaan tarvitse erikseen enää laittaa käsivoidetta. Ritualsin tuotteisiin haluan ehdottomasti tutustua lisää!

Ensi viikolla on luvassa ainakin läjäpäin kosmetiikkaostosten esittelyä ja jossain kohtaa pitäisi saada julkaistua myös postaus muutamista tuotepettymyksistä :)

Nousiko teille joitain suosikkeja huhtikuussa, joko kosmetiikan osalta tai muuten? :)

10 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään noista Kissin Ritzyistä! Yleensäkin tykkään juuri tuollaisista irtoripsistä, jotka pitenevät ulkonurkkaa kohden. Nuo myös säilyvät hyvinä aika kaunan :) theBalmin omenapaletti on tuttu myös! Mä niin rakastan tuota Caramel-sävyä, käytin sitä viime kesänä koko ajan! Käsien kuorintavoide kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset ripset on kyllä ainakin vähän näyttävämmät kuin sellaiset, jotka on tasapituiset sisä- ja ulkonurkasta :) Joo sen mäkin oon huomannut, että noita pystyy ihan huoletta käyttämään uudestaan todella monta kertaa! Kaikista irtoripsistä ei meinaan voi sanoa samaa.. Caramel on ihan superkaunis sävy, mun ehdoton lempparini tällä hetkellä<3 :D

      Poista
  2. Kivoja suosikkeja!:) En muista ehdotinko jo, mutta joku meikkivideo olis kiva sulta! Esim missä laitat noita luomivärejä ja irtoripset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Et oo tainnut ehdottaa, mutta pidetään mielessä toi :) Itse asiassa mun on pitänyt monta kertaa kuvailla tänne joku video, mutta voi luoja miten tyhmältä niissä aina näyttää enkä jotenkin yhtään osaa olla luonnollinen sen kameran edessä :'D Mutta ehkä vielä joku päivä :)

      Poista
  3. Mä olen käyttänyt Kissin Chic-ripsiä ja olen tykännyt niistä. Ritzyjä en ole vielä kokeillut. Omenapaletti on <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chicit on myös tosi kivat, mutta Ritzyt on omat suosikkini noista kahdesta :) Toi paletti on aivan ihana<3

      Poista
  4. Noi tekoripset, ah! Näyttäävät aika täydellisiltä!

    VastaaPoista
  5. Olipa kivoja suosikkeja - täällä eräs joka edelleen kuolailee noita theBalmin paletteja! :D Poskipunaa käytän itse enää todella harvoin, mutta tuossa How 'Bout Them Apples -paletissa on useampi kiva sävy. Myös tuo käsien kuorintavoide kuulostaa hyvälle, sillä miulla on viime aikoina ollut ihan extrakuivat kädet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä aikas ihania, ja theBalmiahan saa Cocopandalta suhteellisen edullisesti eli suosittelen bongaamaan alennuksia sieltä, jos paletit houkuttelevat! :) Tällä hetkellä tuo poskipunapaletti näyttäisi olevan siellä -40% alennuksessa ja mähän en itse maksanut tosta aikoinani kuin 17 euroa :D Vaikka toisaalta nyt kun oon tota testannut niin olisin kyllä mieluusti maksanut siitä täydenkin hinnan :)

      Mä yllätyin tosi positiivisesti tosta kuorinnasta! Sitä on tosi miellyttävä käyttää ja se jättää kädet tosi kosteutetuiksi. Tosin ne on vähän sellaiset nahkeat jonkun aikaa, kun normaalisti käsivoiteet imeytyy aika nopeasti, mutta toi ei oo mua haitannut :)

      Poista

Kiitos kommentista!