sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Tällä viikolla olen..

Moikka ja hauskaa sunnuntaita kaikille! Mä ajattelin tehdä taas vaihteeksi hieman erilaisen postauksen ja kertoa vähän mun viikon tapahtumista. Toivottavasti tällaiset kosmetiikkaan liittymättömätkin postaukset kiinnostavat, ainakin oon saanut näistä ihan myönteistä palautetta, kun olen silloin tällöin rustaillut tänne muutakin :)

Eli mitä kaikkea mä sitten olen tehnyt tämän kuluneen viikon aikana?


♥ Maannut parvekkeella auringossa ja saanut tämän vuoden ekat rusketukset. Partsilla on kiva maata sohvalla mahallaan silmät kiinni työpäivän jälkeen, kun joka ikinen kerta siihen vaan nukahtaa :D Viime kesänä opin onneksi ensimmäisen vahingon jälkeen laittamaan puhelimeeni herätyksen sopivan ajan päähän, sillä en todellakaan halua polttaa selkääni siellä auringossa! Kuvassa näkyy mun vakiovarustukseni auringonottoa varten - Tanning Oil, arskat, puhelin sekä kuulokkeet musiikin kuuntelua varten.

♥ Saanut itselleni pari kosmetiikkapakettia, joiden sisällöt pääsette näkemään mahdollisimman pian. Toinen on tämän kuukauden Beauty Box, jonka esittelen teille heti, kun saan kaikki tuotteet testattua.


♥ Herkutellut kotona hampurilaisella ja ranskalaisilla. Ei kovin terveellistä, mutta niin hyvää ja välillä pitää vähän herkutellakin, eikös? ;D

♥ Käynyt intialaisessa päähieronnassa ja voi vitsit miten se oikeasti rentoutti. Mulla on jo jonkin aikaa ollut aika paljon stressiä ja koko ajan hermo vähän kireällä, pää särkenyt ja kaikkea muuta yhtä mukavaa, joten varasin alkuviikosta itselleni perjantaiksi ajan tuohon hierontaan ja kyllä kannatti. Mieli ja keho kiittivät! Ensi viikolla suuntaan kampaajalle ja parin viikon päästä kasvohoitoon. Ai että miten kiva on välillä hemmotella itseään :)

♥ Päässyt töissä perehtymään uuteen työpisteeseen ja wuhuu, pääsen jatkossa yhä useammin tekemään analytiikkaa ja pois näytteenotosta! Mulla myös uusitaan mun työsopimus - vanha olisi päättynyt 30.9.2016, mutta tää uus päättyykin vasta ensi vuoden huhtikuun lopulla. Sinänsä aika kiva, ettei tarvii taas vuoteen miettiä onko töitä vai ei, mutta toisaalta mä en yhtään tiedä mitä oikeasti haluan loppuelämäni tehdä ja opiskelujen jatkaminen olisi yksi vaihtoehto.


♥ Ostanut vihdoin uuden, isomman blenderin. Mun on ollut tarkoitus ostaa sellanen jo yli puoli vuotta, sillä oon kipeästi kaivannut blenderiä, jolla saa murskattua jäätä. Entinen blenderihän ei siis pystynyt tekemään mitään edes pakastevadelmille, joten tehokkaammalle oli todellakin tarvetta. Laite pääsi testiin, kun koitin tehdä itselleni perjantaina mojiton ja lauantaina aamupalasmoothien. Smoothie onnistui oikein kivasti, mutta ton mojiton kanssa oli pienoisia vaikeuksia ja lopulta mun jäämurska ehti onnellisesti sulaa ennen kuin sain kaiken muun valmiiksi. Joo ei musta baarimikkoa taida tulla, vaikka maku tossa olikin ihan kohdillaan :D

♥ Käynyt ihanien ystävieni kanssa ulkona syömässä Morrison's ravintolassa ja jatkanut iltaa siitä sitten kaverini luokse. Oli niin kivaa päästä taas näkemään porukalla, kun jotenkin koko kevään ajan kaikilla on ollut koko ajan hirveä kiire eikä oikeen olla ehditty näkemään.

♥ Tehnyt taas kerran niin törkeän hintaisen kosmetiikkatilauksen, että loppukuu eletäänkin sitten varmaan makaronilla ja ketsupilla. Mutta voin sanoa, että se on taatusti kaiken sen arvoista, kunhan saan tuon paketin itselleni. Ja paketistahan saattaa löytyä jotain pientä kivaa myös teille arvottavaksi ;)


♥ Kinastellut töissä työkaverini kanssa siitä, minkä väriset silmät mulla on. Hän väitti kivenkovaan, että ne on ihan selkeesti ruskeat, mutta mä olen vähän eri mieltä asiasta :D Mulla on tosi oudon väriset silmät ja kuten noista kuvistakin näkee, valaistus vaikuttaa ihan kamalasti siihen, miltä ne oikesti näyttävät. Luonnonvalossa ne on vähän kauempaa katsottuna selkeästi tummanvihreät, mutta läheltä katsottuna sieltä löytyykin sitten sinertävän harmaata ja myös sitä ruskeaa. Mutta sanokaa olenko mä ainut, kenen mielestä mun silmät ei silti ole ruskeat? :D Ja siis ei se ruskea väri mulle mikään ongelma olisi, mä vaan järkytyin siitä, kun en oo koskaan aiemmin kuullut kenenkään sanovan mun silmiä ruskeiksi ja nyt mietin, että onko ne sitten oikeasti kuitenkin sitä :D

♥ Lakannut viikonlopun kunniaksi kynteni. Mähän en tällaista kovin usein harrasta ihan siitä syystä, että mua ärsyttää poistaa noita kynsilakkoja taas sunnuntaina ennen töihin menoa. Nyt mulla on kuitenkin vielä maanantaikin vapaa ja päätin eilen lakkailla kynteni taas nätiksi.

♥ Käynyt salilla vetämässä ihan järkyttävän hyvän jalka- ja pepputreenin. Mulla ei oo tää salilla käyminen ja kuntoilu taas viime aikoina oikein sujunut, kun oon joko ollut liian väsynyt lähteäkseni töiden jälkeen sinne salille ja todennut sinne päästyäni, etten jaksa tehdä oikein mitään. Nyt pitääkin koittaa taas tsempata tonkin asian suhteen, sillä se fiilis kunnon treenin jälkeen on ihan mieletön!


♥ Napsinut itsestäni muutaman selfien perjantaina aamulla kello kuusi. Alkava viikonloppu ja lyhyt työpäivä pisti hymyilyttämään jo aikaisin aamulla. Highlighterkin tekee selkeesti tehtävänsä, kun nenänpää ja posket kiiltää noin selkeästi kaikissa kolmessa kuvassa :D Kuvissa mulla on yhtä mun suosikkihuulipunaa - NYX Black Label Lipstick sävyssä 101 Hot Pink. Tollaset pinkin/fuksian sävyiset huulipunat on tällä hetkellä ihan mun suosikkeja.

♥ Katsonut jääkiekon MM-matseja ja kannustanut Suomea voittoon! Mä en pahemmin mitään urheilua telkkarista katso (en tosin katso sieltä nykyään paljon muutakaan), mutta noi jääkiekon MM-kisat on tullut katsottua jo monena vuonna.

Miten teidän viikko on sujunut? :)

20 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ihanaa vaihtelu välillä tälläisetkin :) Kiva tietää mitä sulla oikeasti kuuluu :) Tosi nättejä taas nuo silmämeikit mitä oot tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva kuulla ja kiitos hirmuisen paljon sulle kehuista! ♥

      Poista
  2. Mä sanoisin, että sulla on vihreät silmät, mutta joissain kuvissa sinisyys tulee tosi kivasti esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aika samoilla linjoilla sun kanssa tosta! :)

      Poista
  3. Oijjoij tuo burgeri <3 Mä oon tän viikon ollu sijaistamassa (blogissa hieman siitä) ja nyt viikonloppuna oon tykittäny gradua eteenpäin. Ens viikolla suunnataan sit Tallinnaan vähän rentoutumaan raskaan kevään jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä aikas herkullinen :D Mä silmäilinkin tota sun blogitekstiä jo eilen, täytyy käydä tänään lukemassa se kokonaan oikein ajatuksen kanssa! Oi tollanen reissu tulee varmasti niin tarpeeseen<3

      Poista
  4. Tälläset kuulumispostaukset sulta on tosi kivoja! :) Voisit tehdä näitä useemmin! Mun mielestä sulla on harmaanruskeat silmät :D Upeita nuo silmäkuvat <3 Toi päähieronta varmasti rentoutti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on tosi kiva päästä höpöttelemään tänne jotain ihan muutakin kuin kosmetiikkajuttuja :) Ja ihan mahtava kuulla, että tällasista postauksista myös pidetään<3 Jo noi on tolleen jännästi ruskeat tuolta keskemmältä ja siniharmaat sitten reunoilta :D Kiitos ja rentoutti todellakin! ♥

      Poista
  5. Mä kyllä niin tykkään näistä sun kuulumispostauksista! :) Oot kyllä niin kauniina taas noissa kuvissa <3 Vitsit miten hyvältä näyttää toi hamppari! Ja kuulostaa ihanalta toi intialainen päähieronta, varmasti se sai vähän stressiä lieventymään :) Tosi kiva, että saat työrintamallekin pientä vaihtelua, se tekee kyllä aina terää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihana Katri<3 :) Kieltämättä teki todella hyvää työviikon jälkeen päästä hetkeksi rentoutumaan ton hieronnan merkeissä, pitäisi vaan käydä useamminkin tollasessa :D Jep niin tekee ja monipuolinen työ on oikeesti loppupeleissä aika tärkeetä (ainakin mulle), jos sitä työtä meinaa jaksaa vuodesta toiseen :)

      Poista
  6. Ihastuttavia juttuja on mahtunut arkeesi, hei hyvä toi salitreeni, pistähän tännekin motia sellaiseen;) Lenkkeily kyllä maistuu nyt kun säät ovat olleet suht lämpöiset ja hyvät:) Upeita kuvia susta, oot kaunis ja tuo sinun hymysi on valloittava<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pistähän sä tännepäin sitten sitä motivaatiota tohon lenkkeilyyn ;D Mä en oo koskaan oikeen tykännyt siitä, mutta nyt ei oo tehnyt mieli lenkkeillä, vaikka ilmatkin on olleet ihan hyvät :D Kiitos paljon sulle kaunokainen<3 :)

      Poista
  7. Tätä postausta oli tosi kiva lukea, ja ehdottomasti lisää jatkossakin näitä perushöpinöitä! :) Siun viikkoon on kyllä mahtunut vaikka mitä kivaa, intialainen päähieronta kuulostaa tosiaan ihanan rentouttavalta! Olisipa meilläkin niin tilava parveke, että sinne mahtuisi sohva :D Olisi kyllä ihanaa loikoilla siellä aina auringossa ja unohtaa kaikki turha stressi! Hmm.. jäin pitkäksi aikaa katsomaan noita siun silmiä, ja kyllä sieltä ehkä hiukan on ruskeaakin havaittavissa, mutta kokonaan ruskeat ne eivät kyllä ole :D Kauniit ne ovat joka tapauksessa, ja valaistus vaikuttaa tosiaan hyvin pajon siihen, minkä sävyisiltä ne näyttävät <3 Kivaa alkanutta viikkoa sinne!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva kuulla, että tykkäätte näistä mun höpöttelypostauksista! :) Toi intialainen päähieronta oli aivan ihana ja tuli niin tarpeeseen :D Mä hankin ton sohvan tonne viime kesänä ja ai että miten oon nauttinut siitä<3 Samaa mieltä oon noista mun silmistä, ruskeaa löytyy mutta ei ne silti täysin ruskeat ole :D Ihanaa viikkoa sullekin ♥

      Poista
  8. Voi kuule, saan aina kuulla että mulla on ruskeat silmät vaikka ne ei sitä ole.. tavallaan :D Tai noh joo, ehkä ne joillekin on mutta jos tarkkoja ollaan niin ne on vihreät ja ympäriltä ruskeat sekä sielä vihreän seassa on keltaisia?? pilkkuja :D Mutta jos joku kysyy, sanon aina että juu ruskeat silmät, koska en jaksa alkaa selittämään. Plus se on totta, että valaistus vaikuttaa tosi paljon! Ps. Tuo päähieronta kelpaisi tänne myös, tuntuu et alkaa olla pää vähän kireänä kaikesta eli ehkä tekis ihan hyvää myös meikeläiselle! Pps. Jeij, en malta odottaa mitä olet päätynyt tekemään hiuksillesi <3 :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei :D Nojoo helpommalla varmaan pääsee, kun tosiaan sanoo vaan että ne silmät on ruskeat eikä ala selitellä sen enempää, että minkä väriset ne oikeesti on :D Varaile ihmeessä aika tollaseen, mulle toi hieronta tuli todellakin tarpeeseen ja se oikeasti rentoutti! :) Mä ootan itekin aika innolla, että millaset näistä mun hiuksista oikein tulee :D

      Poista
  9. Kiva postaus! :) Herkullisen näköisiä noi juomat ♡

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus! Tulisipa takas ne aurinkoiset kelit, itse en sen kummemmin tajunnut auringosta nauttia. En malta odottaa, että mitä ihanaa oot tilannut <3

    Ei sun silmät kyllä mun mielestä ruskeat ole :D Niissä on toki ruskeaa, mutta niin on muitakin värejä. Silmäsi ovat kyllä melko tumman väriset ja tummat silmät usein mielletään ruskeiksi, joten ehkä siksi työkaverisi pitävät niitä ruskeina :D Sun silmät ovat kyllä todella kauniit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep, noi sateet kyllä vähän pilas tätä kevätfiilistä, mutta toisaalta onpahan ainakin vihreää nyt :D Mäkin oon aika innoissani tosta mun tilauksesta<3

      Noi mun silmät on tosiaan tollaset aika sekaväriset, joukosta löytyy vähän sitä ja tätä, mutta en mäkään niitä ruskeiksi menisi sanomaan :D Joo varsinkin kauempaa katottuna noi on tosi tummat, mikä varmaan sitten saa ihmiset ajattelemaan, että ne on ruskeet :D Kiitos paljon, niin on kyllä sunkin silmät<3

      Poista

Kiitos kommentista!