torstai 12. toukokuuta 2016

Toukokuun LivBoxin tuotearvostelua

Tänään olisi luvassa blogini ainakin toistaiseksi viimeinen LivBoxiin liittyvä postaus. Mä siis peruin tilaukseni viime viikolla enkä tule saamaan enää kesäkuun boksia. Toi oli päätös, mitä oon miettinyt jo monta kuukautta tai oikeastaan koko tän vuoden. Oon aiemmin epäröinyt todella paljon ton tilauksen lopettamisen kanssa, sillä LivBoxissa on kuitenkin aina ollut se oma pieni ilonsa ja on ollut kiva yllättyä joka kuukausi. No, syystä tai toisesta mä en ole enää pitkiin aikoihin yllättynyt kovinkaan positiivisesti boksin avattuani ja hohto noista bokseista on mun osaltani kadonnut. Siihen saattaa hyvinkin vaikuttaa se, että olen noita bokseja tilannut lähes kaksi ja puoli vuotta eli se uutuudenviehätys ei tietenkään ole enää samanlainen kuin silloin alkuaikoina. Toisaalta veikkaan, että tähän vaikuttaa myös aika vahvasti se, että mulla on nykyään niin paljon tätä kosmetiikkaa ja oon kiinnostunut aika pitkälti myös muunlaisesta kosmetiikasta kuin ihan perus markettikamasta, joita boksien tuotteet pääasiassa nykyään ovat. Markettikosmetiikassa ei ole mitään vikaa ja tulen varmasti aina käyttämään sitä itsekin, mutta mua nyt vaan kyllästyttää saada aina niitä näytekokoja samoilta edullisilta merkeiltä, kun yhtä hyvin voisin käydä ostamassa ne itse lähimmästä Cittarista. Päätös lopettaa tilaus oli lopulta erittäin helppo ja helpoksi sen teki tämä toukokuun boksi, johon olin todella pettynyt. Loppujen lopuksihan tässä boksissa sen suklaalevyn lisäksi tasan yksi tuote oli mun mielestä hyvä.


Aloitetaan arvostelu tästä Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect CC-voiteesta, jota pidin yhtenä boksin ehdottomasti mielenkiintoisimpana tuotteena. Mä en ole Lumenen CC-voiteen lisäksi muita testannut ja tämä oli onneksi sävyltäänkin juuri sopiva mun iholleni. Mun makuuni voide oli kuitenkin ihan liian paksua, mikä vaikeutti sen levittämistä iholle. Se kasautui ikävästi ihoni hieman kuivempiin kohtiin eikä lopputulos muutenkaan ollut nähnytkään tasaista ja kaunista. Peittävyyskään tällä ei ollut mikään järin hyvä, sillä mun kasvoiltani löytyy muutamia lievästi punoittavia alueita, joita tämä CC-voide ei saanut peitettyä. Ei pääse mulla siis käyttöön tämä, mutta oikeastaan pelkäsinkin pettyväni tähän, sillä oon löytänyt itselleni sen täydellisen meikkivoiteen enkä uskonutkaan "pelkän" CC-voiteen yltävän samalle tasolle sen kanssa. CC-voiteen ei tietysti olekaan tarkoitus olla mikään maailman peittävin, mutta sen on kuitenkin tarkoitus tasoittaa ihon sävyä, eikä tämä tuote tehnyt sitä mun mielestä riittävän hyvin.


Cutrinin Pure ISM Anti-Green Shampoo oli ehkä boksin suurin pettymys. Kyseessähän on syväpuhdistava shampoo, jonka testaamista odotin todella mielenkiinnolla. Mä pesen hiukseni normaalisti joka toinen tai joka kolmas päivä ja pääasiassa aina iltaisin. Tätä testatessani olin pessyt hiukseni edellisen kerran torstai-iltana ja lauantaiaamuna shampoo pääsi testiin eli edellisestä pesusta ei ollut kulunut vielä edes sitä mulle normaalia kahta vuorokautta. Mä sain valehtelematta pestä hiukseni tolla kolme kertaa ennen kuin sain ne puhtaaksi. Siis oikeasti kolme kertaa. Mä en muista, että mikään testaamistani shampoista olisi ikinä vaatinut kolme pesukertaa, mutta tämä vaati. Syväpuhdistavat shampoot on mun mielestä normaalisti muutenkin todella tehokkaita, joten ihmettelin suuresti tämän huonoa tehoa. Lopulta hiukset kyllä tulivat puhtaiksi ja shampoo jätti ne nahkean tuntuisiksi, kuten syväpuhdistavat shampoot normaalistikin, mutta siis joo ei kyllä tarvitse pelätä, että käyttäisin tota enää toista kertaa saati sitten ostaisin täysikokoisena. Multa löytyy erittäin hyvä Redkenin syväpuhdistava shampoo ja siinä aion pitäytyä myös jatkossa.


Palmolivelta tuli 50 ml kokoinen näyte Aroma Sensations Feel The Massage -suihkugeelistä enkä kyllä ihastunut tähänkään. Ensinnäkin mun mielestä tota on todella vaikea saada puristettua ulos tosta pienestä tuubista (sama ongelma oli myös sillä toisella sarjan suihkugeelillä, joka tuli LivBoxista joskus aiemmin) enkä myöskään oikein pitänyt ton tuoksusta. Aluksi se tuoksui mun mielestä raikkaalta ja sitä se on oikeastaan vieläkin, mutta se tuoksu on jotenkin todella teollinen ainakin mun nenääni. Ei hyvä, eli tässä tapauksessa olen vain tyytyväinen, että tästä tuli vain pieni näytekoko, eikä mulle jää mikään täysikokoinen suihkugeelituubi nurkkiin pyörimään.


Nivean Creme Care Facial Cleansing Wipes -puhdistusliinoja lähdin myös testaamaan mielenkiinnolla. Onhan nämä vähän tylsiä tuotteita, mutta kuitenkin ihan käyttökelpoisia tietyissä tilanteissa. Erityisesti mua kiinnosti se, kun tuotekuvauksessa luvattiin näiden poistavan myös vedenkestävän ripsivärin muun meikin ohella. Sanotaanko vaikka näin, ettei kovin lupaavalta vaikuttanut, kun sain hinkata ton lapun kanssa kulmakarvojani jo melkoisen tovin, että sain niistä värit pois. Mulla oli "silmämeikkinä" siinä vaiheessa tasan ripsiväriä - yksi kevyt kerros yläripsissä ja siis joo, toivotontahan se ripsarin putsaus noiden lappujen kanssa oli. Väriä lähti kyllä pois, mutta yhtä lailla sitä kasautui alaluomille ja näytinkin siinä sitten somalta pandalta hetken aikaa, kun mun silmät oli ihan mustat. Toisaalta mä en myöskään uskaltanut käyttää järin paljon voimaa siinä putsaamisessa, mutta enpä mä muutenkaan käytä silmämeikkini poistoon sellaisia aineita, joita saa hinkata silmiin puoli päivää, sillä sehän vahingoittaa ripsiä ja silmänympärysihoa ihan älyttömästi. En siis missään nimessä väitä, etteikö se ripsiväri olisi tarpeeksi kovalla ja pitkäkestoisella hankauksella lähtenyt ripsistäni kokonaan pois, mutta tolla yrityksellä ei tullut kuin paha mieli ja pandaefekti. Lisäksi noi laput haisivat mun mielestä liian saippuaisilta eikä niitä tee senkään takia mieli käyttää yhtään enempää. Tulen todennäköisesti käyttämään loput laput swatchien pyyhkimiseen, mutta kasvojeni lähelle noi ei enää pääse.


Oon aika taitavasti haukkunut neljä edellistä tuotetta, mutta nyt olisikin sitten kehujen paikka! Biozellin Professional Texturizing Spray eli rakenne- ja volyymisuihke aiheutti mussa tosiaan aluksi pientä huvitusta, sillä LivBoxeista on melkoisen usein tullut vastaavanlaisia hiuksia tuuheuttavia tuotteita. Tuote osoittautui kuitenkin erittäin hyväksi. Totahan voi hyvin suihkia kauttaaltaan hiuksiin ja muotoilla ne sitten halutunlaisiksi, mutta mulle riittää oikein hyvin, kun suihkin tota hiusten tyviosiin. Käytän tota siis samalla tavalla kuin hiuspuuteria ja tolla saa todella kivasti rakennetta hiuksiin ja tyveä kohotettua ylöspäin. Kevyt tupeeraus, päälle lakkaa, harjan kanssa pääliosat sileiksi ja lopputulos on juurikin sellainen, mistä itse omissa hiuksissani tykkään! Tämähän ei siis täysikokoisena (300 ml) maksa kuin 6,50 €, joten tulen taatusti ostamaan tämän joskus vielä täysikokoisenakin itselleni. Tän tuoksu ei ollut paras mahdollinen, mutta se haihtui aika nopeasti eikä ollut kuitenkaan häiritsevän paha. Nappivalinta ja oikeasti tosiaan ainut tuote, johon olin tässä boksissa tyytyväinen.

Sellaisia mietteitä toukoon boksista. Oletteko te testanneet näitä tuotteita? Mitä mieltä olette olleet? :)

11 kommenttia:

  1. Harmi, että oli noin surkea boksi :( Ei ihme, että oot lopettanut sen tilaamisen kun tuotteet on tosiaan mitä on.. Toisaalta hyvä kun kerrot rehellisen mielipiteen, niin ehkä ihmiset miettii uudelleen ostaako kyseistä tuotetta tai ainaki saa jonkulaista kuvaa siitä :) Kiva kumminki, että löytyi edes yksi hyvä tuote boksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tästä ei paljon kyllä jäänyt käteen :/ Negatiivisten arvioiden kirjoittaminen on aina vähän tylsää siinä mielessä, että joku saattaa loukkaantua niistä. Toivon kuitenkin ihmisten ymmärtävän, että nää on vaan mun mielipiteitä eikä kaikki kosmetiikkatuotteet mitenkään vaan voi sopia ja/tai miellyttää kaikkia :) Jep, toi Biozellin suihke oli tosi hyvä!

      Poista
  2. No johan oli taas surkean kuuloinen boksi. En yhtään ihmettele että lopetit boksin tilauksen sillä muutamien kuukausien boksit ovat ollee hieman tylsiä, vaikka muutama hauska tuote on vilahtanutkin niissä.:D Kaikki tuotteet tässäkin taitaa olla ihan uutukaisia mulle, ei o tullut testattua. Mut hei puhdistusliinat ovat aina jotain mitä tarvii, varsinkin nyt näin kesää kohden ainakin mulla ne ovat tarpeellisia! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes ymmärrä miten nää boksit on yhtäkkiä muuttuneet tällaisiksi. Periaatteessa sisällöt on ihan ok, mutta lähes poikkeuksetta kaikki tuotteet on pelkkää markettikamaa ja pieniä näytekokoja niistä eikä ne aina oo ollu sellasia :D Puhdistusliinat on kyllä tositosi näppäriä!

      Poista
  3. Ehkä ihan hyvä päätös lopettaa LivBoxin tilaaminen, jos suurin osa boxeista on ollut enemmän pettymyksiä kuin mieleisiä :) Harmi että tuo toukokuun boxikin oli tuollainen floppi! Olen meinannut pariin otteeseen ostaa noita Palmoliven uusia suihkusaippuoita, mutta tämän postauksen luettuani taidanpa jättää ne suosiolla sinne kaupan hyllylle..:D Liian keinotekoisen tuoksuinen suihkusaippua voi pilata koko rentouttavan suihkuhetken, haha! Kiva kuitenkin että tuo viimeinen rakenne -ja volyymisuihke oli sentään mieleinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, vaikka mun tuurilla sieltä tulee jatkossa pelkästään sellaisia bokseja, jotka olisin halunnut itsellenikin :'D Mä en kyllä voi suositella noita Palmoliven suihkusaippuoita, mutta esim. sen Palmoliven Gourmet sarjan suihkusaippuoista (suklaa ja vanilja) oon tykännyt! :) Tohon suihkeeseen tykästyin kyllä välittömästi, ihan mahtava tuote! <3

      Poista
  4. Oonko ilkeä jos sanon, onneksi lopetit boksin tilaamisen! Ja ei ole totta millainen tämänkin boksin sisältä oli.. huh huh :/ Mutta onneksi sieltä kuitenkin löytyi edes jotain sellaista mihin olit tyytyväinen niin ei ollut ihan täydellinen pettymys koko sisältö :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä oon itse ihan samaa mieltä, että on vaan hyvä kun lopetin ton boksin tilauksen :D Ei siitä tullut enää nykyään kuin paha mieli ja koko boksi on ärsyttänyt jo pitemmän aikaa! Juu ja onneksi en itse maksanut tästä boksista senttiäkään vaan sain tämän ilmaiseksi, muuten pettymys olisi ollut vielä suurempi :D

      Poista
  5. Olipa kiva lukea sun arvostelua boksin tuotteista. Itse en ole kaikkia vielä kokeillutkaan. Eikä edes huvittaisi kokeilla, niin surkealta se boksi on vaikuttanut alusta asti :D Kuulostaapa harvinaisen huonolta tuo shampoo! En ollut alun perinkään innostunut tuosta, joten taidan laittaa sen eteenpäin kokeilematta. Nivean pyyhkeillä taisin kerran pyyhkiä kädet kesken meikkaamisen. Siihen tarkoitukseen tykkään puhdistusliinoja, mutta en halua käyttää sellaisia kasvoille. Täytyy testata tuo Biozellin suihke. Se oli ainut tuote, josta innostuin boksia avatessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo melkoisia pettymyksiä noi tuotteet kieltämättä oli eikä tuu kyllä tän boksin perusteella ainakaan ikävä LivBoxia :D Mulla toi shampoo ei toiminut tosiaan kovinkaan hyvin, mutta toivottavasti muilla on vähän parempia kokemuksia tosta! En mäkään enää normaalisti käytä kasvoille tollasia puhdistusliinoja, paitsi just jossain reissussa välillä, kun en oo jaksanut roudata kunnon putsareita mukaan. Toisaalta mulle jää tollasten käytön jälkeen aina vähän sellanen olo, etten saanut kaikkea meikkiä pois kasvoilta :D Biozellin suihkeesta tykkäsin ainakin itse, toivottavasti se on sullekin mieluinen! :)

      Poista
  6. Siis mulla on nyt toi syväpuhdistava Shampoo käytössä, jaiks onko jo 5v vanha :o ja ihmettelin miten äkkiä likaantui hiukset eli puhdistaa sitten näköjään vaan niin huonosti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!