keskiviikko 17. elokuuta 2016

My 4 Favourite Lipsticks From NYX

Moikka! Tänään ajattelin esitellä teille neljä suosikkihuulipunaani NYXiltä. NYX on taatusti tullut viimeisten kuukausien aikana tutuksi hyvinkin monelle suomalaiselle, sillä nykyäänhän NYXiä on saatavilla Suomesta ainakin Sokoksilta. Netistä NYXin meikkejä on jo pitkän aikaa pystynyt tänne tilaamaan, mutta aika useinhan se suurin suosio saavutetaan vasta siinä vaiheessa, kun jokin merkki saapuu myyntiin ihan kivijalkaliikkeisiin. Mä itse tilaan todella paljon meikkejä netistä ilman, että oon koskaan päässyt paikan päälle niitä katsomaan, mutta tiedän monien ostavan meikit sun muut kosmetiikkatuotteet vasta sen jälkeen, kun niihin on päässyt tutustumaan kaupassa ja mahdollisesti myös testailemaan ja swatchailemaan. Blogit on mulle ehkä tehneet sen, että uskallan nykyään aika hyvin tilata melko kalliitakin meikkejä netin kautta, sillä mun ei tarvitse luottaa pelkästään myyjän tai kaupan mainoksiin, jotka totta kai ovat aina positiivisia. Blogeista saa monipuolisia ja pääasiassa rehellisiä mielipiteitä ja myös tuotekuvat vastaavat  usein paremmin todellisuutta kuin mainoskuvat.


Mutta se siitä analysoinnista ja siirrytään sitten niihin itse huulipuniin! Multa löytyy tosiaan yhteensä 8 NYXin puikkomaista huulipunaa ja lisäksi myös muutama muu huulituote. Oonkin ehdottomasti sitä mieltä, että NYXin valikoiman parhaimmistoa onkin ehdottomasti ne huulimeikit. Näistä suosikeista kolme on Black Label Lipstick -sarjan huulipunia ja yksi Matte Lipstick. Black Label Lipstickejä en ole kovinkaan monesta nettikaupasta onnistunut bongaamaan pitkiin aikoihin ja nämä omani olen hankkinut kaikki about pari vuotta sitten. Ainakin Amazonista ja Ebaystä näitä tosin pystyy vielä ostamaan! Black Label Lipstickit ovat ehdottomasti mun suosikkejani kaikista testaamistani NYXin huulipunista. Ne ovat oikeastaan kaikinpuolin aivan täydellisiä sekä kermaiselta koostumukseltaan että loistavalta pigmentiltään. Pysyvyyskin on oikein hyvä ja mua harmittaa, etten ehtinyt hankkia noita enempää silloin, kun näitä oli vielä helpommin saatavilla. Matte Lipstickejä multa löytyy toistaiseksi kaksi kappaletta, mutta noita tulen todennäköisesti ostamaan jatkossa enemmänkin. Mattapunat ovat oikeastaan kaikki mun mielestäni enemmän tai vähemmän huulia kuivattavia, mutta nämä NYXin mattapunat ovat selkeästi sieltä vähiten kuivattavasta päästä. Puna tuntuu huulilla todella hyvältä, se pysyy pitkään ja sitä on suhteellisen helppo levittää, vaikka koostumus onkin selkeästi "kuivempi" kuin ei-mattapunissa. Lopputulos on oikein kaunis ja onhan toi punainen värikin aika upea!


NYX Black Label Lipstick sävyssä Girly Pink on nimensä mukaisesti todella tyttömäisen vaaleanpunainen. Tämä oli mulla itse asiassa aika pitkään käyttämättömänä alkuinnostuksen jälkeen, sillä jotenkin toi oli mun mielestä liian vaaleanpunainen ja musta tuntui, että muistutin jotain kamalaa teiniä toi väri huulissani :D Mutta nyt oon löytänyt tosi kivan silmämeikin, jonka kanssa yhdistettynä toi huulipuna toimii ja näyttää mun silmääni todella hyvältä! Tämä ei ole todellakaan mulle se helpoin sävy käyttää, ja mun mielestä tämänsävyinen huulipuna ei todellakaan sovi minkälaisen meikin kanssa tahansa. Tämä on siis ihan vain oma mielipiteeni, mutta vaikka tämä onkin vaalea, sävy ei kuitenkaan ole sieltä neutraalimmasta päästä. Lisäksi sävy on hyvin kimaltava (vaikka ei mitään isoja kimallehippuja sisälläkään), mikä tekee tästä vielä enemmän silmiinpistävän. Joka tapauksessa olen uudestaan rakastunut tähän ihan täysin ja viime viikkoina tämä on päätynyt mun huulilleni lukuisat kerrat!


NYX Black Label Lipstick sävyssä Italian Chic on mun mielestä upea sävy eikä tällaisia ihan vastaavia multa muita taida löytäkään. Sävy on tumma pinkki, shimmerinen ja sopii loistavasti erityisesti kevääseen ja kesään. Tämä ei ole ihan niin lämmin kuin ne huulipunat, joita syksyllä eniten tykkään käyttää, mutta toisaalta ei kai sitä aina tarvitse niin tarkka niiden sävyjen kanssa olla ;) Shimmerinen sävy soveltuu aivan loistavasti kesään, mutta tämä ei ehkä ole ihan sellainen sävy, jota itse käyttäisin arkena. Tosin nykyään oon ruvennut käyttämään arkenakin töissä entistä räikeämpiä huulipunia, joten miksipä en tätäkin laittaisi joku päivä töihin! Alhaalla olevasta swatchkuvasta näkee mun mielestä todella hyvin sen, kuinka kimaltavaa tämä huulipuna todellisuudessa on ja heijastuuhan se tosta ylläolevastakin kuvasta aika mukavasti.


NYX Black Label Lipstickin sävy Hot Pink oli mulla jossain vaiheessa kesää todella, todella kovassa käytössä. Viileä, magentan sävyinen huulipuna on mun mielestä ihan täydellinen kesäsävy. Sävy ei kahdesta edellisestä poiketen ole myöskään shimmerinen, mutta tälläkin saa todella näyttävän lopputuloksen. Mä käytin syksyllä todella paljon fuksian sävyisiä huulipunia, mutta nyt oon tosiaan ihastunut tällaisiin vielä viileämpiin sävyihin ja näistä neljästä tämä onkin tällä hetkellä ihan mun ykkössuosikkini. Sävy on kaunis eikä huulipunassa muutenkaan ole mitään valittamista. En tiedä mistä lähden etsimään vastaavaa sävyä itselleni, kun saan tämän loppumaan. En nimittäin haluaisi millään luopua tästä upeasta sävystä!


Matte Lipstickin sävy Perfect Red on kyllä täysin nimensä veroinen. Multa löytyy melkoinen määrä tällaisia kirkkaan- ja tummanpunaisia huulipunia ja tämä hipoo sävyltään kyllä täydellisyyttä. Sävy on melko kirkas ja sopii mun mielestä hyvin myös todella vaalealle iholle toisin kuin jotkut hieman vastaavansävyiset huulipunat, jotka saavat näyttämään todella kalpealta. Tätä olen käyttänyt myös ihan arkena, vaikka normaalisti kirkkaanpunaiset huulipunat eivät mun arkimeikkiini kuulu, mutta tästä sävystä pidän ihan valtavasti! Mua vähän ihmetyttää tässä tosin se seikka, että vaikka tämä pysyy huulilla todella hyvin ja kestää ihan mukavasti esimerkiksi juomisen, tämän saa kuitenkin todella helposti huulilta halutessaan pois. Tämähän siis oo mitenkään negatiivinen asia, mutta aika monesti mattapunat tarraavat huulille kiinni ihan järkyttävällä voimalla eikä niitä meinaa mitenkään saada pois, mutta tämän huulipunan kanssa mulla ei ole koskaan ollut sitä ongelmaa :D


Viimeisenä vielä huulilta otetut swatchit kaikista huulipunista. Ylhäällä vasemmalla Girly Pink ja oikealla Hot Pink. Alhaalla vasemmalla Italian Chic ja oikealla Perfect Red.

Mitkä ovat teidän suosikkihuulipunanne joko NYXiltä tai ihan yleisesti? :)

18 kommenttia:

  1. oi että miten herkullisen värisiä sävyjä 8) ♥ etenkin toi hot pink sävy :3

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanat värit kaikissa ♥ Mä tykkään Nyxin mattahuulikiilloista vai mitä ne nyt onkaan :D Kaikki vaaleanpunaisen sävyt iskee muhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä<3 Joo tiedän mitä meinaat ja nekin on tosi hyviä kyllä! Vaaleenpunaset sävyt on kyllä ihania, sellaisia tosi hempeitä ja tyttömäisiä :)

      Poista
  3. Perfect Red löytyy multa nyt Katan ansiosta, mut vielä en oo uskaltautunu sitä kokeilee. Punaiset on mulle vielä vähän vieraita arjessa, mutta juhlissa tykkään niitä käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mahtava palkinto, mikä Katan arvonnassa oli! :) Toivottavasti tykästyt Perfect Rediin<3

      Poista
  4. Girly pink vei sydämeni <3

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniita sävyjä, varsinkin Italian Chic. Mulla on yksi Black Label Lipstick ja se on ihana! Se tuoksuu aivan metsämansikalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Black Label Lipstickit on ehdottomasti mun mielestä NYXin huulimeikkien parhaimmistoa, ihan mahtavia! :)

      Poista
  6. Mä niin tykkään NYXin meikeistä!<3 Nuo kaikki sun sävyt näyttää niin kivoilta:) Mulla itellä on aikasamalainen sävy kuin tuo Italian chic! Tuo Perfect Red vois olla semmoinen mitä itse haluaisin kokeilla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYXiltä löytyy ihan huipputuotteita<3 :) Italian Chic on todella kaunis! Ai vitsit sulle muuten varmasti sopisi todella hyvin juuri toi Perfect Red sävy :) ♥

      Poista
  7. Vautsi mitä värejä! Varsinkin nr 1 ja 4 <3 Kiva kun swatchaat myös huulille :--)

    www.lauraheinikki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä upeita<3 Joo noista huulikuvista näkee mun mielestä kivasti, miltä se puna oikeasti näyttää! :)

      Poista
  8. No johan täältä taas löytyi herkullisia sävyjä punia! 8) Syksyn tullessa punainen keihtoo ainakin mua:) Nää NYXin tuotteet näyttää paremmalta huulilla kuin se matta lipcream. Se menee tosi epätasaisesti huulille mutta nämä näyttäisi asettuvan hyvin..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niinpä ;D Punainen sopii loistavasti syksyyn! Joo multa löytyy niitä lip creameja myös ja nää on mun mielestä selkeesti helpompi levittää huulille ja tosiaan, nämä saa huulille paljon tasaisemmin. Lip creamit näyttää mulla ainakin välillä huulilla vähän hassuiltakin, varsinkin jos sitä on joutunut päivän aikana lisäämään, mutta nämä huulipunat näyttää kyllä koko päivän yhtä hyviltä! Toki noitakin saa lisäillä huulille, jos on vaikka syönyt, mutta noi asettuu kyllä hurjasti paremmin kuin lip creamit :)

      Poista
  9. Perfect Red! <3 Tiedät varmaaan jo, että tuo on suosikkihuulipuna kaikista :D Mä pidän muutenkin NYXin mattapunasta, koska se ei tosiaan ole kuivattava, mutta näyttää silti matalta. Mulla on muutama ihana sävy tuosta punasta, mutta mikään ei vedä vertoja Perfect Redille. Simply Vamp Lip Cream sävyssä Covet on yksi mun suosikkihuulipunia myös. Se on tummanruskea sävy, jossa on metallinhohtoa. Sävy on tosi ysäri, ja ehkä siksi mä olen ihan rakastunut siihen. Neuraalimmista väreistä yksi mun suosikeista on Butter Lipstick sävyssä Pops, joka on vähän viileämpi neutraali sävy. NYX on kyllä mun suosikkimerkki huulipunien kohdalla. Laatu on hyv, hinnat kohdillaan ja saatavuuskin hyvä nykyisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tiedän kyllä ja sun innoittamanahan mä ton Perfect Redin lähdinkin ostamaan! ;D Ja kyllä kannatti :) Toi Covet voisi olla mullekin ihan loistava sävy, täytyykin pitää mielessä toi josko joskus törmäisin siihen jossain! Joo näitä NYXin huulimeikkejä ei ole kyllä hinnalla pilattu ja onhan nää selkeästi laadukkaampiakin kuin monet perus markettipunat, jotka ovat ihan samaa hintaluokkaa :)

      Poista

Kiitos kommentista!