sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Lush Love


I Love Me -messut ovat mun osaltani nyt takanapäin ja kirjoittelen messuista postauksen mahdollisimman pian, mutta tänään käsitellään muutamia uutuusjuttuja, jotka oon itselleni tilannut. Tein siis tossa jokin aika sitten pitkästä aikaa pienoisen tilauksen Lushille ja ai että miten innoissani oon taas näistä tuotteista! Lushilta löytyy toinen toistaan ihanampia juttuja ja oli mahtavaa päästä taas kokeilemaan uusia tuotteita. Yllä näettekin tilauksen kokonaisuudessaan ja käydään vielä läpi kaikki tuottee yksitellen:


Tämä Snow Fairy Body Conditioner kuulosti sen verran ihanalta, että se oli pakko ostaa testiin. Kyseessä on Lushin joulutuote ja tämä on myynnissä siis vain rajoitetun ajan. Voidetta voi käyttää joko suihkussa tai kuivalle iholle vaikkapa suihkun jälkeen. Sen on tarkoitus sekä kosteuttaa ihoa että tehdä siitä pehmeä. Voide sisältää mm. avokado-, mango- ja kaakaovoita sekä kirsikkauutetta ja tuoksuu aivan tajuttoman hyvälle! Tuoksu on todella makea, mutta mä nyt tykkään muutenkin tosi makeista tuoksuista, joten mulle tää on ihan täydellinen. Oon tykännyt käyttää tätä nimenomaan suihkussa, sillä kuivalle iholle lisättynä tämä jättää aika tahmaisen tunteen. Suihkun jälkeen iho tuntuu kosteutetulta ja tuotteen tehon huomaa ihan selkeästi. Ostin itselleni tämän pienemmän 100 g koon ja maksoin tästä 16,95 €.


Toinen ostamani joulutuote oli tämä ihanaakin ihanampi Sugar Plum Fairy Lip Scrub. Multa löytyy entuudestaan jo yksi Lushin huultenkuorinta-aine, jota rakastan ihan valtavasti ja tämäkin osoittautui juuri niin hyväksi kuin ajattelinkin. Huulet saa kuorittua tällä oikein hyvin ja sekä tuoksu että maku ovat tässä aivan ihanat. Sokerin lisäksi kuorinta-aine sisältää myös jojobaöljyä, joka huolehtii huulten kosteuttamisesta eli kuorinta ei todellakaan jätä huulia kuivan tuntuisiksi. Luumun tuoksu on selkeästi erotettavissa tästä ja kyllähän se aika hyvälle tuoksuu ja tuo mieleen joulun. Tuoksu on makea ja kuorintateho tällä todella hyvä. Lushin huultenkuorinnat ovat kyllä kaikki aivan ihanan tuoksuisia ja tälläkin sai todella hyvin huulet kuorittua. Tämä 25 g purnukka maksoi 11,50 €.


Kasvonaamioita hankin itselleni kaksi kappaletta ja toinen niistä oli tämä Catastrophe Cosmetic tuorekasvonaamio. Naamio sisältää ravitsevaa mustikkaa, kosteuttavaa mantelia sekä erilaisia ihokatastrofeja hoitavaa kamomillaa ja kalamiinia. Kasvonaamio on siis samaan aikaan puhdistava, mutta kuitenkin kosteuttava sekä ihoa rauhoittava ja hellivä. Tuotetta suositellaankin erityisesti herkkäihoisille ja innolla lähdin tätä testaamaan. Vielä ei ole se aika vuodesta, kun oma ihoni vaatii extrakosteuttavia tuotteita, joten uskoin tämän olevan itselleni ihan loistava kasvonaamio tällä hetkellä. Kasvonaamio kuivui savinaamioiden tapaan kasvoille ja musta tuntui, että tämä kyllä puhdisti ihoa ihan kivasti. Kasvot tuntuivat vähän nahkeilta tai oikeastaan siltä, että ihon päällä olisi joku kalvo, kun tämän pesi pois, mutta missään nimessä tämä ei kuivattanut ihoani yhtään. Ei tämä suosikkikasvonaamioni ole, mutta mieluusti käytän tämän pois. Tämä 75 g purkki maksoi 13,50 €.


Toinen tilaamani tuorekasvonaamio puolestaan on Oatifix. Tämä naamio on suunnattu nimenomaan kunnon kosteutusta vaativalle iholle ja kosteuttavina ainesosina tässä toimivat banaani sekä illipe-puun voi. Tuoksupuolesta taas vastaavat vaniljatanko sekä vanilja-absoluutti. Naamiota kuvaillaan ravitsevaksi ja hellävaraiseksi, ja se sisältää myös ihoa hellästi kuorivaa ja kirkastavaa kaoliinisavea sekä kaurahiutaleita ja manteleita. Naamio on todella paksua ja tätä oli itse asiassa aika haastavaa levittää kasvoille siveltimen kanssa, mutta sormilla se onnistui totta kai paremmin. Tuoksu oli huumaavan ihana, mun teki oikeasti mieli maistaa tätä naamiota, niin herkulliselta se tuoksui :D Iho jäi erittäin kosteutetun tuntuiseksi tämän naamion käytön jälkeen, eli tuote toimi juuri niin kuin lupasikin. Kasvot saivat samalla hellävaraisen kuorinnan ja tykkäänkin juuri tällaisista naamioista, jotka samalla myös kuorivat kasvot. Tällä 75 g purkilla oli hintaa 13,50 €.


Fairly Traded Honey Shampoo olisi vielä viimeisenä esittelyvuorossa. Ihastuin täysin Lushin shampoopalaan sellaista testattuani, joten halusin antaa mahdollisuuden myös tällaiselle perinteisemmällekin shampoolle. Tästä shampoosta on hunajaa yli 50%, mistä johtuen tähän ei myöskään ole lisätty lainkaan säilöntäaineita. Hunaja ja pellavansiemenlima lupaavat tehdä hiuksista kiiltävät, säihkyvät ja kosteutetut. Shampoon sisältävät eteeriset kukkaisöljyt puolestaan pitävät huolta siitä, että hiukset jäävät silkkisiksi ja tuoksuviksi. Mä yllätyin taas kerran niin positiivisesti, sillä tämän shampoon pesuteho oli aivan huikean hyvä. Tota ei kovinkaan suurta määrää tarvinnut mun pitkiin ja oikeasti likaisiin hiuksiini, jotta niistä sai puhtaat. Hiuksiin jäi myös kaunis kiilto ja ne tuntuivat kosteutetuilta. Mahtava shampoo eikä tuoksussakaan ollut valittamasta. Odotin sen ehkä olevan hieman makeampi, mutta ehkä ihan hyvä ettei se ollut liian makea, sillä sitä makeutta riittää TIGIn tuotteissa ihan riittävästi ja niitähän mä siis normaalisti käytän hiustenpesussa. 110 g kokoinen pullo maksoi 13.95 €.

Mitkä ovat omat suosikkinne Lushilta? :)

16 kommenttia:

  1. Oatifix ja tuo shampoo jäivät kiinnostamaan :) Lushin tuotteista tulee aika useinkin sellainen fiilis, että tekisi mieli hakea lusikka ja kauhoa suuhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli molemmat kyllä todella hyviä! Jep niin tulee, noi tuoksut on vaan niin herkullisia :D

      Poista
  2. Oii Lush! :) Ihanan kuuloisia tuotteita oot ostanut, kaikki nuo kasvonaamiot, voi vitsi mäkin haluan :D <3 Pitäisi kyllä mennä joku päivä ostamaan itselleen joku kasvonaamio tai kuorinta, nuo on niin ihanan tuoksuisia tuotteita ja jättävät iholle miellyttävän tuntene ja tuoksun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä kaikki aivan ihania, erityisesti toi Oatifix-kasvonaamio<3 Käy ihmeessä ostamassa, tollaset on niin kivoja ja ihanaa pientä hemmottelua arjen keskellä :)

      Poista
  3. Mullakin on tuo Snow Fairy Conditioner ja ihastuin sen kirsikkaiseen tuoksuun, joka eroaa hieman Snow Fairy suihkugeelistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tuoksu on kyllä niin ihana, tota suihkugeeliäkin olisi hauska päästä testaamaan :)

      Poista
  4. Oioi mitä tuotteita! Pitäisi itsekin käydä nyt ennen joulua tutkimassa Lushin valikoimaa :) Tuo huultenkuorinta ja vaniljantuoksuinen kasvonaamio herätti kiinnostuksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin päästä ihan paikan päälle Lushin myymälään noita katselemaan, mutta onneksi noita saa netistäkin tilattua :) Noi on molemmat aivan ihania ja suosittelen lämpimästi testaamaan tota kaksikkoa<3

      Poista
  5. Lush on ihana!!!!!! Lemppareitani ovat shampoopalat ja hajuvedet. Mun blogista löytyy aika paljon juttua Lushista, niin rakastunut mä olen..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja shampoopalat on tosiaan ihan superhyviä, ainakin sen yhden perusteella mitä olen testannut :D Mun täytyykin käydä lukemassa sun kokemuksia Lushista heti kun vaan ehdin! :)

      Poista
  6. Oi Lushin tuotteet on niin ihania, oletpa tilannut taas kivoja juttuja! :) Etenkin tuo huultenkuorinta sekä Oatifix kasvonaamio kuulostivat mielenkiintoisilta <3 Myös tuota hunaja-shampoota olisi hauska kokeilla! En kestä miten hyviltä nuo kaikki yleensä tuoksuu :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on ja mieli tekisi tilailla vaikka mitä ihanaa lisää<3 :D Noi kaikki kolme oli kyllä ihan mahtavia tuotteita ja suosittelen lämpimästi testailemaan niitä :) Jep, noi tuoksut on vähän turhankin herkullisia välillä :'D

      Poista
  7. Oi Lush<3 mäkin tykkäsin Oatfixistä Catastrophe Cosmeticia enemmän. Noiden tuoreiden naamioiden kaa kannattaa sit muistaa, et niissä menee parasta ennen päivä tosi nopeesti! Mut sit noita voi kuluttaa myös ihan putsareina. Mä kuulun niihin, joille Snow Fairy on aika neutraali juttu, en inhoa mut en erityisesti tykkääkään. Mut oli toi suihkuvoide sitä suihkugeeliä kivemman tuoksuinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oatifix oli kyllä noista kahdesta selkeesti mullekin mieluisampi :) Joo mä oon koittanut käyttää noita nyt suht paljon kerrallakin, jotta saisin ne kulumaan ennen kuin ne vanhenee :D Olis hauska päästä tuoksuttelemaan myös tota Snow Fairy suihkugeeliäkin, jos ne kerran tuoksuu erilaisilta :)

      Poista
  8. Nää näyttää kaikki niin ihanalta, että en kestä! :D<3 Mä en oo ikinä vieläkään testannut Lushin tuotteita, joten nää on vaan sellanen kaukanen mysteerinen haave. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushin tuotteet on kaikki kyllä aivan ihania<3 :D Hei testaile ihmeessä näitä! Lushilta löytyy tosi monipuolisesti erilaista kosmetiikkaa ja noi on todellakin täysin hintansa arvoisia :)

      Poista

Kiitos kommentista!