torstai 29. joulukuuta 2016

Joulukuun kosmetiikkasuosikit

Ihan ensin haluan muistuttaa kaikkia blogiarvonnasta, jonka palkintona on Sleek MakeUP:n upea Solstice highlighterpaletti! Arvonta-aikaa on jäljellä vielä tasan viikko ja postaukseen pääsette tästä.


Nyt olisi aika kurkistaa joulukuun kosmetiikkasuosikkeihini. Viime kuussa lista oli hyvin meikkipainotteinen, mutta tällä kertaa mukaan mahtuu vähän laajemmin muutakin kosmetiikkaa. Valinnat olivat tällä kertaa hyvinkin helppoja ja selkeitä ja näistä jokainen lukeutuu ihan ehdottomasti mun käytetyimpiin ja suosituimpiin tuotteisiin joulukuun ajalta.


Too Faced Shadow Insurance -luomivärinpohjustajasta olen puhunut täällä blogin puolella aivan liian vähän siihen nähden, kuinka paljon oon tästä oppinut pitämään. Oon hehkuttanut UD:n luomivärinpohjustajan maasta taivaisiin, mutta nyt oon viime aikoina huomannut siinä muutamia ongelmia, kuten sen, ettei sitä voi käyttää jostain syystä yhdessä UD:n meikkivoiteen kanssa, sillä se saa meikkivoiteen irtoamaan ja liikkumaan pois paikoiltaan luomilla. Sen sijaan tämä Too Facedin pohjustaja toimii mun luomilla kuin unelma riippumatta siitä, mitä siellä on alla. Tämä on myös jonkin verran juoksevampaa kuin UD:n pohjustaja, mutta yhtä hyvin ne mun mielestäni pitävät silmämeikin paikoillaan. Tämä saa miinusta siitä, että saatavuus on niin älyttömän huono, mutta muuten mulla ei ole tästä oikein mitään huonoa sanottavaa.


The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Essential Lotionin sain viime kesän blogimiitin goodiebagistä ja pitkän aikaa tämä odottelikin käyttöönottoa ensitestailujen jälkeen. Kyseessä on kasvojen ihoa kosteuttava hoitovesi, jota on tarkoitus käyttää ennen seerumia ja muita voiteita. Mä olen käyttänyt tätä pääasiassa iltaisin ennen yövoiteen levitystä ja tämä auttaa kosteuttamaan ihoa ihan kivasti. Missään nimessä tämä ei ole tehokkain tuote ihonkosteutukseen, mutta toistaiseksi tämä on riittänyt mulle oikein hyvin enkä ole joutunut käyttämään iltaisin seerumeita, jotta ihoni pysyisi riittävän kosteutettuna. Jo muutama pieni tippa riittää koko kasvoille eikä tätä kannata liikaa kerralla laittaakaan, sillä muuten tämä ei enää imeydy ihoon. Kyseessä on siis hurjan riittoisa tuote ja mulle todella mieluinen.


The Body Shop Frosted Berries Softening Body-Gel Lotion on ehdottomasti yksi tämän kuun suosikkituotteista. Ensinnäkin rakastan tämän Frosted Berries sarjan makeaa marjaista tuoksua, mutta oon myös täysin ihastunut tohon vartalovoiteen koostumukseen. Se on ihanan pehmeää ja kevyehköä. Oon tottunut käyttämään TBS:ltä vain paksuja vartalovoita, joten tämä keveympi koostumus oli erittäin mieluinen yllätys. Tämä kosteuttaa melko hyvin ja imeytyy ihoon todella nopeasti. Nyt eletään kuitenkin jo sen verran kylmiä aikoja, että tarvitsen välillä runsaampaakin kosteutusta, jolloin tartun tätä paksumpiin ja kosteuttavampiin voiteisiin, mutta tätä olen käyttänyt joulukuussa todella, todella usein. Plussaa myös tosta pumppupullosta, se on mun mielestä paljon kätevämpi kuin purkista suoraan otettavat voiteet.


NYX Matte Lipstickin sävy Whipped Caviar pääsi esittelyyn alkukuusta, kun esittelin kaikki NYXin Matte Lipstickini. Tämä huulipuna on ollut yksi suosikeistani tänä syksynä ja talvena, ja veikkaisin saman menon jatkuvan vielä pitkään. Whipped Caviar on kaunis, viileänsävyinen violettiin taittava vaaleanpunainen huuulipuna. Mattapunat ovat mulle mieluisia silloin, kun ne eivät saa huulia tuntumaan rutikuivilta ja mun onnekseni tämä huulipuna ei sitä tee. Hurjan kaunis sävy ja ihan täydellinen arkipuna!


Ostin nämä Andrean Two Of A Kind 53 irtoripset Jenkeistä puoliksi vahingossa. Tai ripsistä pidin, mutta jotenkin onnistuin lukemaan, että nämä olisivat Ardellin ripset. Sinänsä mulla ei ole mitään väliä minkä nimiseltä merkiltä irtoripseni ovat, mutta mä en tiennyt ovatko Andrean ripset eläinkokeettomia, mutta pienoisen googlettelun jälkeen selvisi, että ovat. Nämä irtoripset ovat melko luonnolliset ja monien mielestä varmasti hieman tylsät juuri siksi, että näillä ei mitenkään turhan paljon saa volyymia. Pituutta näillä sen sijaan saa ihan kivasti. Näiden ripsien ripsinauha on suhteellisen lyhyt eikä riitä ainakaan itselläni koko luomelle, mutta se ei mua haittaa yhtään. Sen ansiosta ripset eivät oikeastaan pahemmin edes tunnu, kun ne saa asettumaan paikoilleen. Monesti toivon, että irtoripset ovat selkeästi näyttävät ja vaikken mitään överiripsiä haluakaan, on kiva että sitä pituutta ja varsinkin volyymia löytyy riittävästi. Välillä tiettyjen lookien kanssa on kuitenkin kiva käyttää tällaisia hieman neutraalimpia ripsiä ja kyllähän näilläkin siis selkeästi saa ison muutoksen omiin ripsiin verrattuna!

Löysittekö te joulukuussa uusia kosmetiikkasuosikkeja? :)

16 kommenttia:

  1. Oii miten kivoja suosikkeja! <3 Tuo Vitamin E Aqua Boost Essential Lotion on ollut mullakin kovassa käytössä, tykkään kovasti siitä! Ja riittää varmasti pitkään vielä mulla. Mä rakastan myös Frosted Berriesin tuoksua, se on vaan niin ihana <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan hurjan riittoisaa! Jotenkin oon tottunut siihen, että tontyyliset tuotteet tulee paljon pienemmissä pulloissa, joten toi kyllä tulee kestämään pienen ikuisuuden :D Frosted Berries tuoksuu ihan taivaalliselta<3

      Poista
  2. Shadow insurance on yksi omiakin sy-pohjustus suosikkeja, harmi, että sitä on nykyään niin hankala saada. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt tosta :) Jep, harmittaa tosi paljon että Too Facedin saatavuus on niin huono..

      Poista
  3. Nyxin huulipunia en ookkaan ikinä testannut, että ehkä se vois olla seuraavana listalla :) Näitä kosmetiikkalemppari-postauksia on aina hauska lueskella, varsinkin, kun itse ei näistä kosmetiikkajutuista niin paljon tiedä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan! NYXiltä löytyy todella laaja valikoima erilaisia huulipunia eikä hinnatkaan ole yhtään pahoja :) Voi miten kiva kuulla, että postaus miellytti :) Kiitos kommentista Katri<3

      Poista
  4. Luulen, että mun täytyy vihdoin testana noita NYXin punia! :) Mäkin olen haksahtanut mattapuniin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kerran mattapunista pidät niin suosittelen ehdottomasti testaamaan noita NYXin Matte Lipstickejä! :)

      Poista
  5. Ihania suosikkeja. Ai että rupes tekee mieli body shopin kaikkia noita herkullisen tuoksusia juttuja :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inka :) Heh TBS:llä on kyllä niin paljon erilaisai ihania tuoksuja<3 :D

      Poista
  6. Oi miten ihania suosikkeja ♥ Oon itekin tykännyt tuosta Body Shopin hoitovedestä ja oon ihan rakastunut tuohon vartalovoiteen tuoksuun<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Samat sanat mulla, hoitovesi ja toi voide on aivan ihania<3

      Poista
  7. Tuo NYX:in puna mun on kyllä saatava! :)

    VastaaPoista
  8. Tuo Too Facedin Shadow Insurance on mun suosikkiluomivärinpohjustaja! Kaikki hypettävät aina UD: EPP:tä, mutta mulla se näyttää todella kökköiseltä ja kuivalta, varsinkin jos luomilla on meikkivoidetta. EPP:stä tykkään kyllä ihonvärisessä Eden-sävyssä. Se on koostumuskeltaan täysin erilaista, kuin original. Eden on paljon juoksevampaa ja muistuttaa oikeastaan peiteainetta. Kyllä se mulla silti luomivärin paikoillaan pitää koko päivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mulla toi UD:n pohjustaja ei toimi ollenkaan varsinkaan UD:n All Nighter meikkivoiteen kanssa :D Siis se lopputulos on jotain niin kamalaa ettei ole tosikaan. Edeniä voisin itsekin harkita testattavaksi, kuulostaa meinaan aika hyvältä toi :) Kiitos vinkistä!

      Poista

Kiitos kommentista!