maanantai 5. joulukuuta 2016

Lookfantastic Advent Calendar | Luukut 1-5


Heips! Nyt on joulukuu ja joulun odotus startannut ihan virallisestikin ja mun olisi vihdoin aika mainita täällä bloginkin puolella mun tämän vuoden joulukalenteristani. Ennakkotilasin itselleni Lookfantasticin Advent Calendarin jo aikoja sitten ja jonkin aikaa se on mulla täällä kotonakin jo ollut. Instagramiin lisäilinkin kuvan tästä valtavan kokoisesta joulukalenterista, mutta blogissa en ole tästä pahemmin vielä puhunut. Tällä kosmetiikkakalenterilla oli hintaa noin 90 euroa, mikä varmasti on joidenkin mielestä ihan tajuton summa joulukalenterista, mutta totta kai sisällön arvo on paljon tätä summaa suurempi :) Viime vuonna mulla oli The Body Shopin joulukalenteri ja vaikka pidin siitä, halusin tänä vuonna jonkin toisen kalenterin ja päädyin lopulta tähän Lookfantasticin joulukalenteriin.

Nyt olisi tarkoitus käydä läpi luukkujen 1-5 sisältö! Ajattelin kirjoitella aina viiden luukun välein näitä postauksia, sillä luukkujahan tässä brittikalenterissa on 25, jolloin luukut jakautuvat tasaisesti viiteen eri postaukseen. Mikäli löydän tuotteille hinnat Lookfantasticin sivuilta, lisään myös ne jokaisen tuotteen esittelyn yhteyteen.


Ensimmäisestä luukusta tullut Pixin Glow Tonic Exfoliating Toner on kaikille ihotyypeille soveltuva, alkoholiton kasvovesi. Kasvoveden on tarkoitus mm. kosteuttaa ihoa ja poistaa kuolleita ihosoluja tehden ihosta samalla säteilevän. Muutama testikerta takana ja mun mielestäni tämä on ihan ok kasvovesi. Mahdolliset meikkijämät lähtivät hyvin pois tämän kanssa, mutta tämä aiheutti pientä kiristävää tunnetta kasvoissa. Toi on tyypillistä lähes kaikille kasvovesille, joita oon testannut, mutta inhoan sitä tunnetta joten en ostaisi tätä itselleni täysikokoisena. Joulukalenterista tuli pieni 15 ml testikoko, täysikokoisella 250 ml tuotteella on hintaa 22,45 €.


Luukusta numero kaksi paljastui Ritualsin The Ritual of Sakura Body Cream 70 ml kokoisena tuubina. Tuotekuvauksen mukaan tämä vartalovoide on koostumukseltaan paksua ja kermaista, mutta kuitenkin nopeasti ihoon imeytyvää. Lopputuloksena on kosteutettu, pehmeä ja sileä iho. Allekirjoitan kuvauksen täysin ja tästä taisikin tulla kertaheitolla yksi suosikkikosteusvoiteistani. Koostumus on tosiaan ihanan kermaista ja helposti levittyvää ja mikä parasta, tämä tosiaan imeytyy ihoon lähes välittömästi levityksen jälkeen. Rakastan tämän rauhoittavaa tuoksua ja iho jää käytön jälkeen samettisen pehmeäksi. Ihan mahtava tuote, en voi sanoa mitään muuta! Täysikokoisesta 200 ml purkista saa maksaa 21,45 euroa ja aion takuulla ostaa tämän joskus myös täysikokoisena. Onneksi tästä 70 ml tuubistakin riittää iloa joksikin aikaa :)


Kolmas luukku sisälsi kalenterin ensimmäisen meikkituotteen ja olinkin hurjan innoissani tästä INIKAn Loose Mineral Blushista, joka tuli sävyssä Blooming Nude. Sävyn sanotaan sopivan jokaiselle ihonsävylle ja sävy onkin hyvin neutraali rusehtava nude. Poskipuna ei sisällä säilöntäaineita, talkkia, öljyjä tai hajusteita, joten sen sanotaan olevan myös hyvin ihoystävällinen. Sävy on mielestäni purkissa oikein kaunis, mutta valitettavasti se näytti mun ihollani jotenkin todella tunkkaiselta. Oon testannut tätä vasta kerran ja täytyy varmaan ensi kerralla laittaa tätä hennommalla otteella, mutta sävy ei ehkä ole ihan mulle kaikkein sopivin. Kauniisti tämä levittyi kasvoille ja tykkään muutenkin mineraaliposkipunista, joten sen puoleen oli kiva päästä tätä testaamaan. Tämä 3 g tuote maksaa 25,95 €.


Neljännestä luukusta tuli taas ihan erityyppinen kosmetiikkatuote, nimittäin This Worksin Sleep Plus Pillow Spray. Tuotetta on tarkoitus suihkia tyynyihin ja vuodevaatteisiin ja sen tulisi tuoda välitöntä helpotusta unettomuuten. Ihan mielenkiintoiselta kuulostava tuote, mutta suihkeen tuoksuna on laventeli ja mähän en siis voi sietää laventelin tuoksua. En koe sitä mitenkään rentouttavana tai rauhoittavana vaan pikemminkin erittäin vastenmielisenä, joten en aio ottaa tätä käyttöön. Ajatuskin siitä, että joutuisin nukkumaan laventelintuoksuisissa vuodevaatteissa nostaa mulla karvat pystyyn. Ei siis mulle tarkoitettu tuote, mutta ihan kiva idea! Kalenterissa oli 5 ml kokoinen suihke, täysikokoinen 75 ml maksaa 30,95 €.


Viidennestä luukusta paljastui Moroccanoilin Moroccanoil Treatment hoitoöljy. Hiusöljy sisältää vitamiineja, jotka lisäväät hiusten kiiltoa sekä arganöljyä. Tuote lupaa nopeuttaa hiusten kuivumista, selvittää hiusten takut ja lisätä kiiltoa. Lokakuun LivBoxista tuli 10 ml koko tätä öljyä ja mulla on se pullo vielä käytössä, joten tätä joulukalenterista tullutta pulloa en ole avannut enkä avaakaan, sillä tää saa kohtapuolin uuden kodin :) Hiusöljy on ihan ok, oon lisännyt sitä aina silloin tällöin kuivien hiusten latvoihin antamaan kiiltoa ja silottamaan hiuksia, mutta mä en oo mikään hiusöljyjen ylin ystävä. Käytän mieluummin seerumeita ja muita tehohoitoja kuin näitä öljyjä. Tästä on myynnissä erikokoisia pulloja ja tämä 25 ml pullo maksaa 16,45 €.

Sellaisia tuotteita viidessä ensimmäisessä luukussa! Miltä kalenterin sisältö vaikuttaa tähän mennessä? :) Entä löytyykö teiltä jonkinlaista joulukalenteria?

16 kommenttia:

  1. Toi Lookfantasticin kalenteri on kyllä valtava! :D Ja kivoja, myös uudenlaisia tuotteita sieltä on näköjään paljastunut. Jään innolla odottelemaan sun kalenterin availuita jatkossakin :) Niin ja kiitti vielä tuosta öljystä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D Mä en odottanut sen olevan ihan noin iso, mutta ainakin on kunnolla tavaraa sisällä ;D Eipä mitään, koitan saada laitettua sen sullepäin mahd pian :)

      Poista
  2. Vitsit miten kiva kalenteri!! :) Mä yritin epätoivoisesti etsiä jotain tän kaltaista, mutta en sitten mistään löytänyt :( hitsit, tää olis ollu niin kiva!
    Sulla on muutenkin tosi ihana blogi, täältä saa paljon hyödyllisiä vinkkejä! ♥ Jään seurailemaan! :)

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kalenteri on kyllä aika ihana<3 Voi ei, toivottavasti ensi vuonna löytäisit jonkun ihanan joulukalenterin! :) Kiitos paljon kehuista ja palautteesta, tervetuloa seuraamaan ♥

      Poista
  3. Täytyy sanoa, että ihan huippu aloitus tälle kalenterille! Nyt vähän harmittaa, kun en tätä tullut hankkineeksi :D Voisiko muuten tuon Pixin kiristely olla alkureaktio? Mullahan jotkut kasvovedet kirvelevät, mutta esim. se L'orealin kasvovesi lopetti kirvelyn, kun käyttöä alkoi olla takana n. viikko, kaksi ja iho tottui ainesosiin. Pixin kasvovesihän sisälsi kuorivaa glykolihappoa, niin jos se siis aiheuttaa sen kiristävän tunteen ja kun iho tottuu, niin loppuisikohan se kiristely? :) Kerro ihmeessä, jos huomaat jotain eroa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli munkin mielestä :) Ensi vuonna hankit sitten ;) Voi muuten hyvin olla, että kyse oli just jostain alkureaktiosta, kun iho ei ole vielä tottunut. Mulla käy itse asiassa aika useinkin kosmetiikan kanssa niin, että ensin iho reagoi tuotteisiin, mutta kun käyttöä jatkaa, se tottuu ja ongelmat poistuvat. Kirjoittelen viimeistään sitten loppuneet postauksen yhteydessä tapahtuiko jotain muutosta! :)

      Poista
  4. Voi että, miten kivalta toi kalenteri vaikuttaa! :) Nyt kyllä harmittaa, etten tilannut tätä... Noh, ensi vuonna sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuonna tosiaan sitten! Veikkaan, että jos kalenterilla jatkuu sama linja niin ostan tämän itsekin taas uudestaan :D

      Poista
  5. Oi, vaikuttaapa ihanalta joulukalenterilta <3 Tietenkään kaikki tuotteet eivät tule varmasti käyttöön, mutta kiva jos edes suurin osa olisi niitä mieluisia yllätyksiä :) Ainakin tuo vartalovoide kuulostaa ihanalta, samoin tuota Moroccanoilin hoitöljyä olisi kiva päästä testailemaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana tää onkin<3 :) Jep toi on ihan totta ja onneksi tähän mennessä suurin osa on ollut aivan ihania yllätyksiä! Mä rakastuin tohon Ritualsin vartalovoiteeseen, se on niiin ihana ♥

      Poista
  6. Vähänkö tuollainen kalenteri olisi ihana:)<3 Mua kyllä ihmetytti tuo petivaatteisiin laitettava tuoksu :D En varmaa itse tykkäisi sellaisesta. Muuten kyllä hyvän oloisia tuotteita tuossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep<3 :) Haha joo toi ainakin on ihan älyttömän voimakkaan tuoksuinen. Voisin kuvitella, että joku sellanen selkeästi miedompi tuoksu voisikin olla ihan kiva, mutta toi tuoksuu todella voimakkaalta :D

      Poista
  7. Tuota Pillow Mistiä oon himotellu,Supermoodin versioon ihastuin ihan varkain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos laventelin tuoksu miellyttää niin tilaile ihmeessä jostain toi! :)

      Poista
  8. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja hyvältä kalenterilta :) Jos ensivuonna ostaisi vihdoin itsekin jonkun vähän kalliimman kalenterin, tänä vuonna tyydyin vielä itsetäytettävään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se onkin<3 Kalentereita myydään kyllä niin paljon erilaisia nykyään :D Valinnanvaraa ainakin riittää!

      Poista

Kiitos kommentista!