keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Lookfantastic Advent Calendar | Luukut 16-20


Nyt olisi aika tehdä toiseksi viimeinen katsaus Lookfantasticin joulukalenteriin. Tänään on vuorossa luukut 16-20 ja viikonlopun jälkeen tulee sitten vielä viimeinen postaus tästä kalenterista. Oon ollut tähän mennessä enemmän kuin tyytyväinen kalenterin sisältöön, enkä usko mieleni muuttuvan enää noiden viimeisten viiden luukun kohdalla. Kalenteri on todellakin ollut hintansa arvoinen ja koen saaneeni rahoilleni todella hyvin vastinetta. Ainut mikä toki harmittaa on se, että joukosta löytyi myös niitä ei-eläinkokeettomien merkkien tuotteita, mutta niin se taitaa olla useimpien tällaisten kalenterien ja kauneusboksien kohdalla :/ Mutta katsotaanpa sitten mitä luukkujen sisältä paljastui:


Luukku 16 sisälsi mun ilokseni taas meikkituotteen! Pür Mineralsin Impact+ Mascara oli oikein mieluisa yllätys. Tämä on siis mineraalimaskara, joka lupaa sekä pidentää, kaartaa että tuuheuttaa ripsiä. Mä olen hyvin, hyvin, hyvin vaativa käyttämäini ripsivärin suhteen, mutta itse asiassa tämä ei ollut hassumpi. Tällä sai parilla kerroksella tosi kivannäköiset, kauniisti erotellut ripset. Väri tarttui ripsiin todella hyvin ja lopputulos oli mun silmääni miellyttävä. Voisin hyvin kuvitella ostavani tämän ripsivärin joskus itselleni, vaikka veikkaankin, että tyydyn helpommin saataviin ripsareihin.


Luukusta 17 tuli heti perään toinen meikkituote - Bellápierren Waterproof Gel Eye Liner. Mähän rakastan erilaisia eyelinereita ja käytän sellaista oikeastaan aina kun meikkaan. Tämä on sävyltään musta ja koostumukseltaan kermainen, vedenkestävä eyeliner, joka lupaa kestää luomilla koko päivän. Vedenkestävyys on aina erittäin hyvä juttu, jos multa kysytään, mutta tästä ei kyllä saanut mustaa tekemälläkään. En tiedä onko mun ihossa jokin vika, mutta siis toi väri ei valitettavasti tarttunut kovinkaan hyvin enkä saanut tolla sellaista intensiivisen mustaa viivaa aikaiseksi. Hyvin ohutta rajausjälkeä tällä olisi kyllä saanut tehtyä, mutta eipä se paljon lohduta, jos väri ei oikeasti ole musta. Ja mähän nimenomaan haluan, että musta eyeliner on sitten oikeasti musta. Kiva oli testata, mutta en mä tällä omia silmiäni pysty rajaamaan.


Luukusta numero 18 tuli Codagen Micro-Pealing Mask 15 ml kokoisena tuubina. Kyseessä on kuoriva kasvonaamio, jonka on tarkoitus avata tukkeutuneet ihohuokoset, poistaa epäpuhtaudet ja tosiaan kuoria iho. Naamiolla on myös anti-aging ominaisuuksia ja lopputuloksena pitäisi olla pehmeä ja kirkas iho. Naamio aiheutti omalla ihollani pistelyä ja pientä kirvelyä, minkä uskon johtuvan noista kuorivista ainesosista. Jossain vaiheessa se yltyi jo sen verran voimakkaaksi, että katsoin parhaammaksi pestä naamion kasvoiltani pois. Annan tälle kyllä vielä toisen mahdollisuuden, sillä kirvely ja pistely hävisi heti, kun sain naamion pois kasvoiltani. Kasvojen pesun jälkeen iho tuntuikin todella sileältä eli kyllä tämä naamio hommansa hoiti! 50 ml tätä naamiota maksaa 73,45 €, eli sen puoleen ei kyllä tarvitse tätä mennä ostamaan. En muutenkaan tiedä ovatko näin tujut naamiot kovinkaan hyviä herkälle iholleni.


Luukku numero 19 sisälsi Balance Me:n Wonder Eye Creamin 7 ml koossa. Tämä on kirkastava ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva silmänympärysvoide. Tuote sisältää ihoa pehmentävää kookosta ja porkkanaöljyä, silmänalusten tummuuta vähentävää kamomillaa ja kurkkuöljyä sekä mm. hyaluronihappoa. Ihan hyvä sy-voide ja kosteutti mun mielestäni todella kivasti. Mulla tuntuu olevan nykyään ties kuinka monta pientä tuubia eri merkkien sy-voiteita, mutta mä en oikeasti kyllä osaa sanoa kovinkaan paljon eroja noiden välillä. Toiset on vähän kosteuttavampia kuin toiset, mutta siihen se sitten jääkin. Kyllä tämä pois tulee käytettyä, mutta en usko että ostaisin toista kertaa. 15 ml maksaa 24,45 €.


Ja viimeisenä vielä luukku 20, josta tuli Redkenin One United Multi-Benefit Treatment 30 ml kokoisena. Tämä on hiuksiin jätettävä hoitosuihke ja tuotteelle on lueteltu jopa 25 hyötyä, mm. hoitavuus, kaksihaaraisten ehkäisy, turvallinen värjätyille hiuksille ja kiillon lisääminen. En edes jaksanut totta puhuen lukea tota listaa alusta loppuun, joten mitenkään en osaa sanoa täyttyvätkö nuo kaikki 25 kohtaa. Vähän luulen, että riippuu täysin käyttäjän hiusten laadusta, miten tämäkin tuote toimii. Pieniä takkuja tämä auttoi selvittämään ihan kivasti ja eiköhän tätä jatkossakin tule käytettyä, sillä mä kuitenkin käytän jätettävää hoitoainetta aina hiukset pestyäni. Ei tämä mitään ihmeitä mun hiuksissa saanut aikaan, mutta ihan kiva tuote kuitenkin. 150 ml maksaa 16,95 €.

Oliko näiden luukkujen sisällössä teille tuttua kosmetiikkaa?

8 kommenttia:

  1. Oon käyttänyt kaksi pulloa tota Redkenin tuotetta, mutta loppupeleissä aloin miettimään tekeekö se hiuksilleni oikeasti juurikaan mitään. Nauroin niille 25 kohdalle, joiden joukosta löytyi monta lähes samaa tarkoittavaa väitettä, huoh :D Mielestäni markkinoilla on tarjolla monia edullisempia ja parempia vaihtoehtoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei toi munkaan mielestä mikään kummoinen tuote ollut. Ihan jees, mutta edullisemmin saa yhtä hyviä ja jopa parempia jätettäviä hoitoaineita :) Jep kieltämättä toi lista oli aika hauska ja jotenkin tosi väkisinväännetyn oloinen :D

      Poista
  2. Kaikki tuotteet olisi olleet mulle tuntemattomia, paitsi Redkenin suihke! Alan yhä vakaasti olemaan sitä mieltä, että ensi vuonna tilaan itselleni tämän kalenterin :D Luukuista tulee niin monipuolisesti erilaisia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin iso osa kalenterin tuotteista on olleet täysin uusia :) Tilaile ihmeessä, mä oon ollut hurjan tyytyväinen tämän vuoden kalenterin sisältöön ja toivottavasti ensi vuonna sama linja jatkuu!

      Poista
  3. Tämän kalenterin tuotteet vaikuttaa kyllä ihan mahtavilta joten kyllä passaisi ostaa tällainen itsekin ensivuonna. Taidan kuitenkin ensivuonna vielä koklata sitä TBS:n suurinta kalenteria:D Ehken sit seuraavana;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se TBS:n isoin kalenteri houkuttelisi kyllä muakin :D Ehkä mäkin hankin ensi vuonna sellaisen ;D Mutta tää kalenteri on kyllä ollut ihan huippuhyvä<3

      Poista
  4. "Ainut mikä toki harmittaa on se, että joukosta löytyi myös niitä eläinkokeettomien merkkien tuotteita" Meniköhän tässä nyt termit nurinpäin? ;)
    Itsekin tykkäsin tästä LF:n kalenterista tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo meni kyllä :D Kiitos huomautuksesta, korjasin ton mokani :) Kalenteri oli kyllä ihan huippuhyvä<3

      Poista

Kiitos kommentista!