lauantai 3. joulukuuta 2016

Marraskuun kosmetiikkasuosikit


Loppuneet -postauksen jälkeen onkin hyvä tehdä pieni katsaus marraskuun kosmetiikkasuosikkeihin! Mä toistan tätä samaa varmaan joka toinen kuukausi, mutta kuun vaihtuminen tuli mulle taas kerran vähän turhankin yllättäen ja sain taas miettiä tovin jos toisenkin, mitkä tuotteet marraskuussa ovat olleet mulla kovassa käytössä ja suosikkejani. Tällä kertaa valitsin vain meikkejä ja hiustenhoitotuotteita, mutta ehkä ensi kerralla ihonhoitokin pääsee taas osaksi suosikkeja :)


Mun ensivaikutelmani tästä Starlooksin Lip Crayon huulipunasta oli, että apua miten ihana sävy! Sen jälkeen fiilis hieman laski, sillä puna oli katkennut tonne hylsyyn. Alkuinnostuksen ja parin käyttökerran jälkeen huulipuna jäikin sitten käyttämättä joksikin aikaa, kunnes pari viikkoa sitten innostuin tästä uudemman kerran. Ja ai että mä rakastan tota sävyä! Tollanen selkeästi kylmä laventeli ei sävynä todellakaan ole helpoin saati sitten perinteisin, mutta mun mielestäni toi sopii ihan todella hyvin yhteen violetin ja muutenkin viileän sävyisen silmämeikin kanssa. Oon käyttänyt viime aikoina tätä todella usein ja tulen taatusti käyttämään jatkossakin. Sävy ei ole sellainen, jota käyttäisin päivittäin, mutta aina välillä on kiva hieman repäistä ja laittaa vähän erilaista huulipunaa mitä normaalisti käytän. Mä oon muutenkin innostunut kaikista violetin ja lilan sävyisistä huulipunista ja -kiilloista, joten tämä oli ihan mahtava lisä mun kokoelmiini.


Alternan Caviar Moisture Intense Treatment on tullut Lookfantasticin Beauty Boxista, ja tämä on kuiviin hiuksiin ennen shampoopesua lisättävä hoitovoide. Tuotteen on tarkoitus mm. kosteuttaa hiuksia ja tehdä niistä pehmeämmät. Ja voi kyllä, tämä toimii ihan älyttömän hyvin! Oon antanut tämän vaikuttaa hiuksissani sellaiset 10 minuuttia ennen suihkuunmenoa ja hiukset ovat tuntuneet lopulta huomattavasti pehmeämmiltä kuin ilman tämän käyttöä. Valitettavasti tämä loppuu ihan kohta, mutta voipi olla että tilaan tästä jossain vaiheessa myös täysikokoisen pullon. Mahtava tuote, joka todella on toiminut ainakin mun hiuksissani.


Too Facedin Born This Way meikkivoide ansaitsee myös paikkansa tämän kuun suosikeissa. Mä haluan meikkivoiteelta riittävää peittävyyttä, hyvää pysyvyyttä ja sitä, että se oikeasti näyttää kauniilta koko päivän eikä esimerkiksi kasaannu ympäri kasvoja ikävän näköiseksi. Tämä meikkivoide täyttää kepeästi kaikki noi vaatimukset. Meikkivoide tuntuu kasvoilla samettisen pehmeältä ja tätä on muutenkin ollut todella miellyttävä käyttää. Ainut miinuspuoli tässä on se, etten saa tätä itse levittymään siveltimellä niin kauniisti kuin voisin toivoa. Oon todennut parhaimmaksi levittää meikkivoiteen kasvoille ensin siveltimellä ja sen jälkeen käydä kasvot paikoitellen vielä läpi kostealla beautyblenderillä, jotta siveltimestä ei vahingossakaan jää mitään rumia viiruja tai muita jälkiä kasvoille. Ja olen kyllä testannut meikkivoidetta useamman eri siveltimen kanssa eikä mikään niistä ole toiminut täydellisesti tän meikkivoiteen kanssa. Tiedä sitten missä on vika, mutta eipä se onneksi iso homma ole ottaa sitä beautyblenderiä käyttöön :)


Lushin Fairly Traded Honey Shampoo osoittautui aivan älyttömän hyväksi shampooksi. En olisi ikinä uskonut, että tämän pesuteho olisi näin loistava, mutta pakko se on myöntää! Shampoota on vielä reippaasti jäljellä ja oonkin koittanut käyttää tota vain silloin tällöin, sillä en todellakaan halua tämän loppuvan vielä pitkään aikaan. Tässä shampoossa "erikoista" on se, että tuote sisältää yli 50% hunajaa eikä lainkaan säilöntäaineita. Aion ehdottomasti ostaa tätä lisää, kun tämä ensimmäinen pullo joskus loppuu. Hiukset jäävät niin pehmeiksi ja säteileviksi tämän käytön jälkeen.


Tarten Amazonian Clay 12-Hour Blush -poskipuna on ollut ihan valtavan kovassa käytössä sen jälkeen, kun sen Sephorasta itselleni ostin. Sävy Exposed on rusehtava, pinkkiin taittava nude ja näyttää kasvoilla todella kauniilta ja luonnolliselta. Oon tykännyt tästä erityisesti sen takia, että tämä on ollut mukavaa vaihtelua kaikille niille vaaleanpunaisen ja persikan värisille poskipunille, joita yleensä käytän. Poskipuna ei ole ihan kaikkein pigmenttisin, joten väriä saa sutia kasvoille välillä parikin kertaa, mutta toisaalta eipähän tarvitse pelätä, että tällä tulisi vedettyä mitään poskipunaövereitä! Tykkään ja paljon, ihan mahtava poskipuna ja sävy on hurjan kaunis :)

Ensi viikolla olisi postausten suhteen luvassa ainakin kurkistusta LF:n joulukalenterin ensimmäisiin luukkuihin ja todennäköisesti myös erään kauneusboksin esittelyä :) Pysykäähän siis kuulolla ja hauskaa viikonloppua kaikille!

Oliko joukossa teille tuttuja kosmetiikkatuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Tätä oli ihana lukee :) Tuo Born This Way kiinnostas täälläki. Tiedän muuten ton tuskan joidenki meikkivoiteiden levittämisen suhteen! Miten on ees mahollista et levitystekniikalla on NIIN PALJON väliä?? O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla :) Hheh jep, mä en myöskään ymmärrä miten se voi olla noin :D Toiset meikkivoiteet levittyy jollain tavalla kuin unelma ja jotkut meikkivoiteet taas ei toimi ollenkaan sillä samalla levitystavalla :'D

      Poista
  2. Alternan Caviarit on ihania, shampoo ja hoitoaine ovat omat lempparit ja käyttänyt niitä jo vuosia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt niistä! Munkin pitää varmaan jossain vaiheessa testata niitä :)

      Poista
  3. Lushin shampoot on ilmeisesti tosi hyvää tavaraa :) mä ostin vähän aikaa sitten Lushin palashampoon nimeltä Honey I Washed My Hair, ja oon pitäny sitä yhtenä parhaista käyttämistäni shampoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! :) Oiii mulla on ollut toi sama palashampoo ja ai että se oli niin rakkautta :D Ihan mahtava pesuteho ja muutenkin se oli kaikinpuolin miellyttävä :)

      Poista
  4. Mulla on ollut tuo Lushin shampoo, mutta se ei toiminut mulla :( Mutta Tarten poskipuna on ihana! Ja Alterna alkoi kiinnostaa, täytyypä katsoa mistä sitä saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi :/ Mulla toi on toiminut tosi hyvin, mutta tässä taas näkee miten kaikki tuotteet ei todellakaan toimi kaikilla :D Lookfantastic ainakin myy Alternaa, mutta varmaan saa monista muistakin kaupoista :)

      Poista

Kiitos kommentista!