keskiviikko 7. joulukuuta 2016

NYX Matte Lipsticks


Moikka :) Multa pyydeltiin jo jokin aika sitten postausta, jossa näyttäisin kaikki NYXin huulimeikkini myös huulilla. Idea oli ihan mahtava ja nyt olisi vihdoin aika toteuttaa tästä ensimmäinen versio ja esitellä tarkemmin kaikki sävyni NYXin Matte Lipstickeistä. Ajattelin jakaa nämä postaukset siis osiin, jotta niistä ei tulisi liian pitkiä ja voi olla, että ajattelen tässä myös hieman omia huuliani, sillä sehän on huulten herkälle iholle aika rankkaa testata kovin montaa huulituotetta putkeen :D Väkisinkin se edellisen huulipunan poispyyhkiminen alkaa jossain vaiheessa tuntua.

Tällä kertaa siis vuorossa NYXin Matte Lipstickit, jotka ovat nimensä mukaisesti mattaisia huulipunia. Multa löytyy näitä kuusi kappaletta ja aion takuulla ostaa näitä vielä lisää. Huulipunaa myydään yhteensä 45 eri sävyssä, eli sävyvalikoima on todella laaja. Pidän mattapunista, sillä niillä on yleensäkin hyvä pysyvyys ainakin verrattuna kermaisiin huulipuniin eivätkä nämä NYXin punat tee poikkeutta siihen. Valitettavasti mattapunat tunnetaan myös huulipunina, jotka kuivattavat huulia, mutta mun mielestäni nämä ovat yhtiä vähiten kuivattavia mattapunia, joita olen ikinä testannut. Nämä on myös suhteellisen helppo putsata pois, sillä joitain mattapunia joutuu tosissaan hinkkaamaan pois ja käyttämään jopa vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettua putsaria, mutta nämä lähtevät ihan normaalilla meikinpoistoaineella. Esittelen ensin yksitellen jokaisen sävyn ja kerron niistä mielipiteeni. Postauksen lopusta löytyy sitten vielä ne swatchit sekä käden iholla että huulilla :)


Couture on vaalein näistä kuudesta huulipunasta. Sävy on todella vaalea ja omille huulilleni ihan näin vaaleat vaaleanpunaiset sävyt eivät itse asiassa edes sovi kovin hyvin. Tämä on kuitenkin oikein kaunis perussävy ja ihanan raikas käytettäväksi erityisesti kesällä! Jostain syystä tämä on näistä omistamistani Matte Lipstickeistä ainut, joka saattaa kasautua rumasti huulten juonteisiin. En tiedä johtuuko se sitten siitä, että sävy on tosiaan niin vaalea ja toi vain erottuu herkästi, mutta joka tapauksessa tätä on ollut vähän hankala saada näyttämään kauniilta huulilla. Muiden kanssa ei tosiaan ole ollut samaa ongelmaa missään vaiheessa.


Whipped Caviar on edellistä Couturea jonkin verran tummemman ja syvemmän sävyinen. Tämä on ehdottomasti tällä hetkellä yksi mun suosikkihuulipunista, sillä tämä sopii todella monentyylisen silmämeikin kaveriksi ja sävy on ihana viileän vaaleanpunainen. Monesti jos en oikein oo tiennyt minkä huulipunan aamulla valitsen, oon napannut tän, sillä tää näyttää huulilla ihan uskomattoman hyvältä ja sävy on sellainen aika perus ja hyvin arkeen sopiva. Ehdoton lempisävyni tästä kuusikosta!


Street Cred edustaa sitä ihanaa kesäistä pinkkiä sävymaailmaa, jota rakastan. Multa löytyy tämäntyylisiä huulipunia melko paljon, mutta näin talvella ne pääsevät todella harvoin käyttöön. Kesään tällaiset purkan sävyiset pinkit huulipunat sopivat taas ihan loistavasti. Tätä kuvaillaan vadelmaiseksi pinkiksi ja mun mielestäni kuvaus on tälle huulipunalle ihan täydellinen. Hurjan kaunis sävy, joka näyttää todella hyvältä myös huulilla!


Butter on NYXin oman kuvauksen mukaan nude toffee ja siltä se kieltämättä tossa hylsyssä näyttääkin. Todellisuus on kuitenkin toinen, sillä huulilla toi on selkeästi kylmän sävyinen vaaleanruskea sävy, jopa harmahtava sellainen. Tämä sävy muistuttaa itse asiassa joitain rusehtavia Lip Lingerie sävyjä, mutta erona noilla on ainakin se, että tämä Matte Lipstick tuntuu huulilla miellyttävältä eikä kuivata niitä samalla tavalla. Sävy on kaunis, mutta jostain syystä en ole tätä käyttänyt kuin pari hassua kertaa. Jotenkin mulla on varmaan ollut sellainen mielikuva, että toi on nimenomaan sellainen toffeinen sävy, mutta nyt kun taas sain muistutuksen siitä, että eihän toi ihan niin lämmin olekaan, huulipuna pääsee takuulla useammin käyttöön.


Perfect Red on puna, jonka nimi kertoo jo mun mielestäni aika hyvin kaiken oleellisen. Tämä on sävyltään yksinkertaisesti täydellinen kirkkaanpunainen huulipuna. Sävy on ennemmin viileä kuin lämmin ja aivan upea. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkini mattaisista punaisista huulipunistani ellei jopa suosikki. Väri sopii sekä juhlameikkiin että arkimeikkiin, sillä se ei ole liian tumma tai räikeä, vaikka kirkas onkin.


Siren on tummin omistamistani Matte Lipstickeistä ja lukeutuu myös koko sarjan tummimpien huulipunien joukkoon. Sävy on syvän violetti ja hurjan kaunis. Ihan näin tummaa sävyä en itse käytä arkena oikeastaan ikinä, vaikka tummia huulipunia tuleekin käytettyä nykyään entistä enemmän. Tämä on kuitenkin ehdottomasti enemmän sellainen "bilepuna" kuin huulipuna, jota laittaisin töihin. Suosittelen toki huultenrajauskynän käyttöä aina ennen huulipunan levitystä, mutta näin tumman huulipunan kanssa huulet on oikeastaan pakko rajata. Ainakin mun. Ja syy siihen on nähtävissä alimmassa kuvassa :D

Couture | Whipped Caviar | Streed Cred | Butter | Perfect Red | Siren
Tässä swatchit kaikista punista kädellä ja alempaa löytyy vielä swatchit huulilta kuvattuna. En ole noissa huulikuvissa rajaunnut huuliani millään, eli pelkällä huulipunalla mennään. Pahoittelut joidenkin kuvien hieman huonosta laadusta. Lisäksi valaistus vaihteli noita kuvatessa, sillä yhtenä hetkenä paistoi aurinko ja toisena se oli taas pilvessä, joten niitä valaistuserojakin löytyy. Eiköhän noista kuitenkin näe miltä huulipunat näyttävät huulilla :)


Couture on ihanan hempeä vaaleanpunainen, Whipped Caviar taas astetta tummemman sävyinen ja hurjan kaunis peruspuna. Street Cred on vähän räväkämpi pinkki ja ehdoton kevät/kesäsävy!


Butter on siis tosiaan jopa hieman harmahtavan ruskea sävy. Perfecct Red erittäin kaunis kirkkaan punainen ja kuten kuva viimeistään kertoo, Sireniä ei oikeasti voi käyttää ilman huultenrajauskynää. En oo pitkään aikaan onnistunut saamaan mitään huulipunaa näyttämään mun huulilla yhtä rumalta, mitä toi tossa kuvassa näyttää :D Melkein hävettää julkaista tollasta kuvaa, mutta tosiaan tässä on hyvä esimerkki siitä, että tummat punat todella vaativat sen huultenrajauskynän näyttääkseen kauniilta. Tai sitten mä en vaan osaa levittää noita kauniisti ilman, että olen rajannut huuleni ensin ;)

Mitkä ovat teidän suosikkimattapunanne vai pidättekö edes mattapunista?

18 kommenttia:

  1. Todella hyvä postaus! ♥ Itse ostin vasta tuollaisen mattahuulipunan sävyssä #19 Euro Trash ja käytin sitä mm. firmamme pikkujouluissa :) Tykkään tuosta koostumuksesta tosi paljon, sillä se ei tosiaan kuivata huulia niin pahasti kuin muut kokeilemani mattapunat ja esim. Nyxin soft matte lip creamit. Tuo Whipped Caviar näyttää aivan ihanan sävyiseltä, mutta jostain syystä itselleni ei vain sovi tuollaiset viileämmän ja hieman lilahtavan sävyiset nudepunat :( Ihanaa että vihdoin omallenikin paikkakunnalle tulivat nuo NYXin meikit myyntiin, aion kyllä ehdottomasti täydentää huulipunakokoelmaani noilla mattapunilla! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli<3 :) Piti googlata minkä sävyinen toi puna on ja oi että se on kyllä kaunis! Sopii sulle varmasti ihan loistavasti :) Joo noi Soft Matte Lip Creamit kuivattaa huulia selkeesti enemmän kuin nämä :) No höh, harmi ettei tollaset sävyt sulle sovi, mutta niinhän se on ettei kaikki sovi kaikille :/ Ihan mahtavaa, että ootte saaneet sinnekin NYXin meikit myyntiin!

      Poista
  2. Olipa kiva postaus, kiva nähdä näitä sävyjä ihan huulilla :) Tuo whipped caviar on todella kaunis sävy ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti :) No niin on, toi sävy on ihan täydellinen<3 :D

      Poista
  3. Tykkään kyllä tosi paljon näistä Matte Lipstickeistä, mutta mulla nää valitettavasti kuivattaa huulia tosi paljon, minkä vuoksi olen joutunut pitämään vähän taukoa näiden käytöstä. Toi Butter on muuten ihan superkiva sävy! Hylsyssä väri näytti vähän oudolta, mutta huulilla tuo on tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tosi harmi että sulla noi kuivattaa huulia :/ Tässä sen taas näkee, että mikä toimii hyvin toisella ei välttämättä oo sitten niin hyvä jollekin toiselle, kun mulla noi ei tosiaan kuivata huulia lähes ollenkaan. Jep oon ihan samaa mieltä tosta Butterista, se on huulilla paljon kauniimpi kuin tossa hylsyssä! :D

      Poista
  4. Tosi ihana postaus, niinku monet muutki. Erittäin hyöjyllinen. Nuista mulle ois tuo Whipped caviar iha täydelline. :) Harvemmin oon kommentoinu mut yritän parantaa tapojani. :D Sulla nimittäi on yks parhaimpia blogeja, ku kerrot niin tarkan mielipiteen kaikista, monta tuotesuositusta tullu mulle tän sun blogin kautta :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihanaa saada tällaista palautetta, kiitos hirmuisesti sulle noista sanoista ♥ :) Käy ihmeessä testailemassa tuota Whipped Caviaria, jos vaan pääset NYXin meikkeihin käsiksi! Toi sävy on ihan hurjan kaunis<3

      Poista
  5. Multa ei löydy näitä yhtäkään, mutta sun postauksen myötä mielenkiinto heräsi :D Lempparini näistä ovat whipped caviar ja siren <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whipped Caviar on ihan hurjan kaunis! ♥ Jos mattapunat kiinnostaa niin kannattaa kyllä ehdottomasti tutustua näihin, nä on ihan huippuhyviä!

      Poista
  6. Nuo on kyllä kivan sävyisiä, mutta näyttää mun mielestä hiukan kuivilta tai sellaisilta, en tiedä miksi. Esim tuo couture näyttää. Mutta tuo Perfect Red taas näyttää niin kauniilta, sopii sulle parhaiten vaaleiden hiusten kanssa <3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin ne näyttää, se on mattapunille aika tyypillistä. Näistä just toi Couture onkin sellanen, että se kasautuu tosi herkästi huulten juonteisiin ja näyttää tosi rumalta :/ Muut on onneksi paljon parempia! Punainen näyttää kyllä kieltämättä aika hyvältä vaaleiden hiusten kanssa :) ♥

      Poista
  7. Multa löytyy näitä 7 kappaletta, mutta ainoastaan yksi sama kuin sulla, eli Couture. En tykkää siitä yhtään, se on ihan liian.. barbimainen. Mun mielestä näissä toimii paremmin tummemmat sävyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis barbimainen on ihan loistava sana kuvaamaan tota sävyä! :D Mulle tollaset barbipunat ei tosiaan siis sovi, toikin on ihan liian vaalea ja näytän aika hölmöltä ton sävyisessä huulipunassa.

      Poista
  8. Tämä on mun suosikki! :D Erityisesti Perfect Red on mun suosikkihuulipuna ikinä <3 Siern multa löytyy myös ja se on todella upea vamppipuna! Mulla ei ole tästä kovinkaan vaaleita sävyjä, koska kuvien perusteella ne ovat näyttäneet aika kuivilta. Mä yleensä tykkään vaaleista huulipunista kermaisena ja kirkkaista sekä tummista punista taas mattaisina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulta mä oonkin saanut innostuksen näitä testata<3 ;) Siren on kyllä ihan hurjan kaunis, ei vaan ihan arkikäyttöön sopiva :D Joo siis ainakin toi Couture kasautuu huulten juonteisiin ja näyttää aika kamalaltakin, mutta muuten mulla ei oo noista omista vaaleammista sävyistä huonoa sanottavaa :) Tummat punat on ehkä turvallisempiakin mattaisina, kun mattapunat ei ainakaan mulla leviä yhtä herkästi kuin kermaisemmat punat. Ei tuu ikäviä yllätyksiä, kun katsoo peiliin :D

      Poista
  9. Loit mulle just tarpeen saada tuo Whipped Caviar :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että toi sävy sopisikin sulle ihan älyttömän hyvin! :D

      Poista

Kiitos kommentista!