sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Kauneushaaste

Sain jokin aika sitten tämän ihanan kauneuteen liittyvän haasteen In This Light blogin Salkalta. Mä tykkään ihan älyttömästi tällaisista haasteista ja ylipäänsä vastailla kaikenlaisiin kysymyksiin, joten olin enemmän kuin innoissani näpyttelemässä vastauksia tähänkin haasteeseen :) Näistä oppii aina jotain uutta bloggaajasta ja sen takia tykkään myös itse lukea tällaisia postauksia muiden blogeista!

1. Varhaisin meikkimuisto?
En tiedä onko tämä varhaisin, mutta muistan miten joskus leikittiin parin kaverini kanssa luomiväreillä ja kun he meikkasivat mut, mä sain kauniit keltaiset posket, kun tytöt päätti laittaa keltaista luomiväriä mulle poskiin :D Ei se niin tarkkaa onneksi ole! Muistan myös hyvin hämärästi, miten mun 10 vuotta vanhempi isosisko on mua joskus meikannut. Tosin tosta ei ole mitään sen tarkempia muistikuvia enkä tiedä yhtään minkä ikäinen olen silloin ollut, mutta reippaasti alle kouluikäinen kuitenkin. Silloin en kuitenkaan itse vielä tietääkseni meikkeihin koskenut.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Ainakin kasa huulipunia. Mulla kertyy viikon aikana joka päivä ainakin se yksi huulipuna laukussa olevaan pussukkaan ja jossain vaiheessa alan ihmetellä, miksi se painaa niin paljon. Siinä vaiheessa se tulee tyhjennettyä, jos en ole jo aiemmin kaivannut jotain tiettyä huulipunaa, joka on majaillut siellä laukussa :D Huulirasvoja löytyy myös ja jos lähden ulos, mukana on myös kivipuuteri. Kannan siis tosi vähän mitään meikkejä mukanani, mutta en jotenkin oo vaan kokenut sitä tarpeelliseksi.


3. Lempituoksusi?
Mietin pitkään Dolce & Gabbanan Dolcen ja tuon Versacen Bright Crystal Absolun väliltä, mutta sanon ton Versacen. Ja ihan siitä syystä, että toi tuoksu on sen verran "kevyempi" että soveltuu paremmin ihan normaaliin arkeen kuin Dolce, jota tykkään käyttää enemmän iltaisin ja juhlissa. Kumpikaan noista ei kuitenkaan ole eläinkokeeton ja mulla onkin etsinnässä itseäni miellyttävä eläinkokeeton tuoksu. Niitä kun ei tunnu turhan paljon vaan olevan markkinoilla :/

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Muista kosteuttaa ihosi. Mulle tämä tulee ihan itsestään, sillä kuivaihoisena se iho todellakin alkaa kiristää ja tuntua inhottavalta, jos sitä ei muista rasvata. Mutta myös rasvoittuvampi iho tarvitsee kosteutusta ihan yhtä lailla. Tärkeää on löytää itselleen ne sopivimmat tuotteet :)


5. Uusin kosmetiikkalöytösi?
Sheet Maskit. Sain testattavaski TonyMolyn Sheet Maskeja ja tän hetkisten kokeilujen perusteella oon todella vakuuttunut noiden tehosta. Olisi hauska testata myös muiden merkkien kangasnaamioita, ja näistäkin naamioista on tulossa piakkoin tarkempaa postausta blogiin.

6. Ikimuistoisin virheostoksesi?
Hmm kosmetiikkarintamalla varmaan se, kun menin joskus alle 18-vuotiaana ostamaan Estée Lauderin meikkipuuterin Stockalta ja kotona tajusin sen olevan täysin väärän värinen mun iholleni. Se oli aivan liian punapigmenttinen ja lopultahan se siirtyi sitten äidilleni. Hieman harmitti, sillä ei toi tosiaan ollut mitenkään turhan edullinen ostos :D Mutta virheistä oppii enkä oo ton jälkeen enää mennyt ton hintaluokan kosmetiikkaa ostamaan tarkistamatta ensin, että sävy on oikea.


7. Meikkivoiteella vai ilman?
Meikkivoiteella, ihan ehdottomasti! En mä voisi kuvitellakaan meikkaavani ilman, että laitan meikkivoidetta. Mulla on niin paljon punoitusta kasvoilla, että pakkohan se on sieltä saada peittoon, jos naaman aikoo muuten tällätä kuntoon. 

8. Eyeliner vai kajal?
Heheeh, ei varmaan tule kellekään yllätyksenä, että vastaan eyeliner? Ne kissarajaukset on mulla käytännössä aina ja töissäkin heti huomautettiin, kun mulla ei niitä tossa jokin aika sitten ollut. Tosin silloin mulla ei ollut silmissä muuta kuin ripsaria, sillä mun luomet oli ihan turvoksissa enkä todellakaan edes ajatellut rajaavani niitä millään aineella. Mutta eyelinerit on mulle siis todella tärkeä osa meikkiä :)


9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?
Tähän voisin listata vaikka mitä tuotteita, mutta Paul Mitchellin Super Skinny Serum on mulle nykyään kultaakin kalliimpi. Seerumi on pelastanut mun hiukseni ties miten monta kertaa ja tolla saa hiusten latvat tuntumaan ja näyttämään ihanan sileiltä ja pehmeiltä. Mun hiukset alkaa taas olla siinä kunnossa, että pitäisi käydä leikkauttamassa kuivat latvat pois, mutta siihen asti tyydyn tämän seerumin silottavaan vaikutukseen.

10. Tuote, jota haluat vielä koittaa?
Yksittäistä tuotetta en tähän hätään osaa sanoa, mutta BECCA, Kat Von D ja Tarte ovat sellaisia merkkejä, joiden meikkejä haluan ehdottomasti testata. Niin ja Maria Nilan hiustenhoitotuotteet kiinnostavat myös hurjan paljon.

Haastan Nellan, Katan sekä Idan tekemään tämän haasteen! Toki luen enemmän kuin mielelläni myös muiden vastaukset näihin kysymyksiin, eli kertokaa ihmeessä jos ootte näihin vastailleet<3

22 kommenttia:

  1. Näitä on niin ihana lukea! :)

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva postaus, pitää tehdä tää ehkä itsekin jossain kohtaa :) Tilasin juuri itsekin Tonymolyn tuotteita testiin, toivottavasti tykkään :) Pakkaukset olivat ainakin super söpöjä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tee ihmeessä, olis tosi kiva lukea sunkin vastaukset näihin :) Toivottavasti tykästyt TonyMolyyn, ne pakkaukset on kieltämättä aika söpöjä<3 :D

      Poista
  3. Voi että, kiitos haasteesta <3 Näitä on hauska lukea ja kiva myös itse tehdä :)

    Ihana toi varhaisin meikkimuisto! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, innolla odottelen sun vastauksia<3 :) Heh, joo toi on jäänyt aika hyvin mieleen :D

      Poista
  4. Mahtavaa että teit tän :) Olin niiin fiiliksissäni lukenut teidän kaikkien vastauksia ^_^ Ja ihana tuo keltaiset posket -muisto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle, kun haastoit mut tekemään tämän! :) Haha joo, mä olin kyllä muistaakseni tosi järkyttynyt silloin, kun katsoin peiliin ja näin ne keltaiset posket :'D

      Poista
  5. Tämä on mahtava postaus, olen törmännyt toisaallakin tähän ja tekisi kyllä itsekin mieli tehdä omaan blogiin. Itse kun pidän kauneusjuttujenkin postailusta ja meikkailu on täälläkin lähellä sydäntä 8) Hhaa mä naurahdin tuolle keltaiselle luomivärille poskilla:'D Kyllä sitä lapsukaisena on kaikennäköistä tehnyt. Mä en saa päähäni paljoa mitään lapsuuden ensimmäisiä meikkikokemuksia, muutamia pieniä mutta en mitään kommelluksia:D Paul Mitchellin tuo hiusseerumi alkoi kiinnostaa, mulla kun latvat menee huonoksi aika äkäseen. Pitäisi varmaan etsiä tuo mainitsemasi pullo käsiini:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tee ihmeessä säkin tämä, olisi ihan mahtavaa päästä lukemaan sunkin vastaukset näihin kaikkiin kysymyksiin :) Sun kauneus- ja kosmetiikka-aiheiset postaukset on ihan huippuja aina<3 Joo kavereiden värivalinta oli aika mielenkiintoinen enkä muistaakseni kovinkaan suuresti arvostanut sitä, että olin saanut ne keltaiset posket :'D Paul Mitchellin seerumia kannattaa ehdottomasti testata, jos latvat menee herkästi ja nopeasti huonoon kuntoon. Toi on tehonnut mun hiuksiini paljon paremmin kuin esim. mitkään hiusöljyt :)

      Poista
  6. Mäkin just julkaisin tämän saman haasteen blogissani :) Näitä on tosiaan ollut kyllä kiva lueskella muiden blogeista, kun kaikkien vastaukset on niin erilaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyykin käydä lukemassa sun postaus tästä haasteesta :) Sepä se ja näistä oppii aina myös tosi paljon kaikkea uutta bloggaajasta!

      Poista
  7. Kiitos haasteesta! Pitää miettiä, jos vastailisin näihin jossain vaiheessa. Jos keksin näihin jotain mielenkiintoista sanottavaa siis :D

    Eläinkokeettomista tuoksuista kannattaa tsekkaa ainakin The Body Shop, Acorelle ja Sabe Masson, joita pääsee monessa paikassa tuoksuttelemaan ihan livenäkin :) Itse oon tykännyt myös Zoella Beautyn tuoksuista, jotka on vielä tosi edullisiakin.

    Muahan olis houkutellut hirveesti ne Tony Molyn Pokemon-tuotteet, mut tän mukaan merkki ei ole eläinkokeeton :/ http://www.crueltyfreekitty.com/companies-that-test-on-animals/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja toivottavasti keksisit vastauksia näihin :) TBS:n tuoksuja mun on pitänytkin käydä testailemassa jo pitkään. Jotenkin vaan aina onnistun ohittamaan ne, vaikka just alle pari viikkoa sitten viimeksi kävin TBS:n myymälässä :D Kiitos paljon vinkeistä noiden tuoksujen suhteen!

      Nojoo näköjään ei olekaan :/ Toi on kurjaa, kun niin monet hyvältä vaikuttavat merkit ei ookaan sitten eläinkokeettomia. No, täytyy hankkia noita sheet maskeja lisää joltain toiselta merkiltä!

      Poista
  8. Tälläiset kyselyt on tosi kivoja :) Saa vähän sellaista tietoa jota ei aina postauksissa tule esille! Mä voin kuvitella miten sua harmitti toi puuteri :/ Mä en myöskään voisi olla ilman meikkivoidetta :D Ja multa löytyy kans aina joku huulipuna laukusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä, ja näistä oppii aina kaikkea uutta bloggaajasta, minkä takia näitä niin paljon tykkäänkin lukea :) Joo silloin ei sitä rahaakaan mitenkään turhan paljon ollut, joten toi oli aika kova isku myös mun lompakolle :D Huulipunia on aina hyvä olla laukussa ;D

      Poista
  9. Tulipa tehtyä tämänkin viime viikolla, todella hauska haaste :) Pitää koittaa etsiä noita TonyMolyn-maskeja jostain, olen nähnyt niitä jo niin monessa blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mun täytyy käydä ehdottomasti lukemassa sunkin vastaukset<3 Bearel.comissa noita TonyMolyn naamioita myydään ainakin, joten jos netistä tilaaminen ei ole ongelma niin sieltäkin löytyy :)

      Poista
    2. Harmi, että tuo nettikauppa toimittaa vain Suomeen. Itse kun asustelen Itävallassa, mutta olisi kummaa jos noita ei saisi muualta :)

      Poista
    3. Aa aivan :/ Sephoroissa ainakin myydään joitain TonyMolyn tuotteita, mutta en tiedä onko tostakaan apua sulle!

      Poista
  10. Kiitos haastesta, mun täytyy myös pian tehdä tämä. Näitä on tosi hauska lukea :) TBS:llä on ihan hyviä hajuvesiä ja myös Ruohonjuuressa on ihan hyvä valkoima :) Erityisesti Kat Von D ja Tarte ovat sellaisia merkkejä, joihin mäkin haluan tutustua paremmin :) Ja Maria Nila myös! Mulla on merkiltä toistaiseksi vain shampoo, mutta kun vanhat hiustökötit loppuvat, ostan ehdottomasti Maria Nilaa tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, innolla odottelen sun vastauksia näihin<3 Ruohonjuuressa en ookaan käynyt, mutta täytyy käydä tutkimassa millainen tuoksuvalikoima siellä on. Mäkin ajattelin tutustua Maria Nilan tuotteisiin paremmin, kun seuraavaksi tulee tarvetta uusille hiustenhoitotuotteille :) Toivottavasti molemmat tykästytään niihin!

      Poista

Kiitos kommentista!