perjantai 3. helmikuuta 2017

Lip Monthly Suosikit


Moi! Ajattelin kirjoittaa tänään postauksen suosikkituotteista, jotka olen tähänastisista Lip Monthlyistani saanut. Mullahan on ollut pienoisia sekaannuksia ton koko pussukan tilaamisen kanssa enkä saanut esimerkiksi joulukuun Lip Monthlya lainkaan, vaikka siitä olen maksanut. Toivottavasti asiat ovat nyt selvinneet ja tammikuun pussukan saisin itselleni :) Mä oon esitellyt noiden pussukoiden sisällöt oikeastaan aina lähes välittömästi, kun olen ne saanut. Sen takia mielipiteeni tuotteista ovat perustuneet yhteen tai korkeintaan kahteen käyttökertaan ja onhan se sanomattakin selvää, että mielipide saattaa muuttua, kun tuotetta pääsee kunnolla käyttämään. Suurin osa tuotteista on aina ollut mulle mieluisia, mutta osa on selkeästi erottunut joukosta. Tässä postauksessa kerron tarkemmin viidestä suosikistani:


♥ Cargo Cosmetics Essential Lip Gloss sävyssä Sahara
Mä en ole mikään järin suuri huulikiiltojen ystävä - ainakaan tällaisten, joissa ei juuri ole väriä vaan pääasiassa pelkästään kimalletta, mutta tätä olen tykännyt käyttää. Tosin nimenomaan huulipunan päällä. Tuo huulikiilto on oikeasti sävyltään hyvin neutraali eikä lainkaan punainen, mutta koska oon lisännyt tätä huulikiiltoa punaisten ja lilojen huulipunien päälle, on se saanut punertavan sävyn itselleen. Tällä saa hurjan kauniin kiillon huulille ja kiilto myös pysyy yllättävän pitkään. Tykkään!


♥ Jelly Pong Pong Lip Butter
Tämä tuli ihka ensimmäisestä Lip Monthlystani ja ai että mä rakastuin tähän nudeen huulipunaan välittömästi! Koostumukseltaan tämä on kermainen, mutta väri kyllä pysyy huulilla todella hyvin. Kuiville huulille en tätä uskalla laittaa, sillä nude on sävynä sellainen, joka taatusti näyttää aivan kamalalta, jos huulet ovat vähänkään kuivat. Mulle tämä on kuitenkin ollut ihan täydellisen sävyinen nudepuna. Viime aikoina tämä ei ole päässyt kovinkaan usein käyttöön, kun oon tykännyt käyttää tummia ja värikkäitä huulipunia, mutta eiköhän tämä kevään tultua taas pääse useammin käyttöön. Tykkään myös tosta huulipunan hylsystä, toi kuosi on jotenkin hauska.


♥ Manna Kadar Priming Lip Wand sävy J'Adore
Huulipunakynät eivät oikeastaan ikinä ole olleet suosikkejani, mutta tämä neutraalinsävyinen huulipuna on aivan ihana juuri sellaisina päivinä, kun huulet haluaa meikata kevyesti ja panostaa enemmän silmämeikkiin. Tämä levittyy huulille kauniisti ja pysyy myös ihan kiitettävän hyvin. Sävy on punertava nude ja uskoisin tästä huulipunakynästä riittävän iloa hyvin pitkäksi aikaa. Sävyltään tämä ei ole suosikkini, mutta tosiaan silloin kun haluan meikata huuleni suhteellisen neutraalin sävyisiksi, oon monesti tarttunut juuri tähän.


♥ Starlooks Lip Crayon sävy Dubl Bubl
Mä menetin sydämeni tälle laventelinsävyiselle huulipunalle heti ensinäkemällä. Sävy on hurjan kaunis, vaikkakin se poikkeaa täysin niistä sävyistä, mitä yleensä käytän. Mun mielestä tämä huulipuna näyttää huulilla yksinkertaisesti upealta - toki se edellyttää tietyntyyppistä muuta meikkiä enkä lähtisi liian räikeän silmämeikin kanssa tällaista huulipunaa itse käyttämään. Sävy on kylmän viileä ja uskoisin monien vierastavan tätä, mutta mä pidän tästä ja paljon pidänkin. Tämä on ehdottomasti suosikkini kaikista Lip Monthyista saamistani huulimeikeistä. Upean sävyn lisäksi tällä on myös hyvä pysyvyys ja huulilla tämä on melko matta.


♥ Laritzy huultenrajauskynä sävyssä Deep Orchid
Mainitsin tätä ensi kertaa esitellessäni, että huultenrajauskynän koostumus on mielestäni ehkä liian kermainen, sillä pelkäsin sen vaikeuttavan kynän teroittamista. Onnekseni olin väärässä ja tämän saa teroitettua oikein hyvin, vaikka kynän koostumus onkin todella pehmeä. Tämä liukuu huulilla kuin unelma - väri tarttuu välittömästi eikä tätä tarvitse juurikaan edes painaa huulia vasten. Sävy on lisäksi kaunis ja tämä mätsää täydellisesti yhden mun UD:n Vice huulipunan kanssa, joka on tällä hetkellä yksi mun suosikeistani. Kynän päässä oleva esimerkkiväri ei täysin vastaa sitä, mitä kynä todellisuudessa on ja oikean sävyn näkeekin ihan tosta kynän teroitetusta päästä.

Vaikuttaako tämän postauksen perusteella jokin näistä sellaiselta, mitä tykkäisitte itsekin käyttää? Tai jos teillä on kokemusta näistä tuotteista, mitä olette tykänneet? :)

10 kommenttia:

  1. Starlooksin kynä on tosi veikeän sävyinen ja sopii varmasti sulle hyvin :)

    Mäkin olen ihan viime aikoina tykännyt käyttää vähän glitteristä huulikiiltoa punien päällä :D Ehkä kiillot on tosiaan tekemässä paluutaan...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on ja mä ainakin tykkään tosta omilla huulillani :) Se voi hyvin olla! Mä en oo vuosiin tykännyt tollasista huulikiilloista, mutta nyt ihastun niihin koko ajan vaan enemmän ja enemmän :)

      Poista
  2. Oi miten kivan kuuloisia tuotteita! Tuo laventelinsävyinen puna on kyllä vähän hurja, mutta muut vaikuttaa sellaisilta mitä itsekin käyttäisin. Vitsit tuo Lip Monthly vaikuttaa aina vaan mielenkiintosemmalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo toi ei varmasti iske ihan jokaiseen, mutta mä rakastan tota huulipunaa :D Lip Monthly on kyllä tosi kiva, harmi vaan etteivät he ota Suomesta enää uusia asiakkaita :/

      Poista
  3. Kuulostaapa hyviltä tuotteilta :) Toi Jelly Pong Pong on tosi nätin sävyinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä nää onkin ja ton huulipunan sävy on kyllä hurjan kaunis :)

      Poista
  4. Tosi kiva lukea sun Lip Monthly suosikeista! :) Mun ehdoton suosikkituote Lip Monthlystä on ollut to ilmapallohuulipuna! Se on niin täydellinen nude kuin olla voi. Sävy sopii mulle ja huulipuna tuntuu miellyttävältä :) Tää oli ihan loistava postaus! Mä voisin myös toteuttaa vastaavan postauksen sisältäen flopit, sillä niitäkin Lip Monthlystä on tullut ihan kiitettävästi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulipuna on kyllä ihan valtavan hyvä :) Toihan ei muistaakseni edes kuulunut siihen pussukkaan, mistä itse sen sain vaan se oli ollut jo jossain edellisessä, mutta ei kyllä haittaa yhtään, että mäkin ton itselleni sain :D Kiitos paljon! Hei tee ihmeessä tollanen topit ja flopit postaus :) Mä oon itse viskonut onnellisesti menemään jo oikeestaan kaikki sellaset Lip Monhtlyn meikit, joille mulla ei oo ollut käyttöä :D

      Poista
  5. Toi ilmapallopuna näyttää kyllä todella hyvänsävyiselle nudepunalle! Itsekin kaipaileisin arkeen sellaista helppoa punaa, joka toisi kevyesti väriä, mutta ei loistaisi kilometrien päähän eikä haittaisi vaikka kuluisi päivän mittaan poiskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sävy on aivan täydellinen<3 Jep noissa ton sävyisissä punissa on sekin hyvä puoli, ettei niiden poiskuluminen näy samalla tavalla kuin värikkäämmissä punissa :)

      Poista

Kiitos kommentista!