keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Loppuneet | Tammikuu 2017


Tammikuussa mulla loppui omalla mittakaavallani melkoinen määrä kosmetiikkaa. Itse asiassa jo vuoden ensimmäisten päivien aikana sain ison kasan tyhjiä purkkeja ja purnukoita nurkkiini ja kuun edetessä kasa vain kasvoi. Mun ilokseni (ja osittain myös surukseni) tässä kuussa loppui myös muutama meikkituote! Meikit on ehdottomasti se kategoria, josta mulla loppuu tuotteita kaikkein harvimmin, joten sen puoleen ihan kiva saada niitäkin joskus käytettyä pois. Muuton yhtedessä viskoin myös aikamoisen määrän kosmetiikkaa pois ja niitä en tässä postauksessa aio esitellä.


TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection Conditioner. Todella hyvä, kosteuttava ja hoitava hoitoaine, yksi parhaimmista TIGIltä. Jossain kohtaa tämän tuoksu alkoi kyllä jo tökkiä, se on sekä tässä hoitoaineessa että hiusnaamiossa todella pistävän voimakas, mutta shampoossa selkeästi miedompi. Shampoo onkin jo loppunut kuukausia sitten ja siitäkin pidin oikein kovasti. TIGIstä on hieman ristiriitaista tietoa eläinkokeettomuuden suhteen, mutta toistaiseksi sanon tälle tuotteelle ja TIGIlle, että jatkoon.

Aussie Luscious Long Conditioner. Tää on ollut mulla jo reippaasti yli vuoden. Ihan ok perus hoitoaine, jonka hoitavuus ja kosteuttavuus riitti omille hiuksilleni, kun ne olivat suht hyvässä kunnossa. Siinä vaiheessa kun edellisestä kampaajareissusta alkoi olla jo aikaa, ei tämä riittänyt mun kuiville latvoille. Tykkään kyllä tosi paljon näistä Aussien tuotteiden tuoksusta! Ei jatkoon ihan senkään takia, ettei Aussie ole eläinkokeeton, mutta tuskin ostaisin muutenkaan juuri tätä kyseistä hoitoainetta enää toista kertaa.

Wella Oil Reflections Shampoo. LF:n joulukalenterista tullut matkakokoinen shampoo osoittautui todella, todella hyväksi. Pesuteho oli hurjan hyvä ja tällä todella sai hiukset puhtaiksi. Tämä myös riitti melko moneksi kertaa, vaikka tuotetta oli vain 50 ml. Wella ei ole eläinkokeeton, joten sen takia tämä ei pääse jatkoon.

Alterna Caviar Moisture Intense Treatment. Tämä hoitovoide, jota on tarkoitus levittää kuiviin hiuksiin ennen shampoopesua osoittautui todella hyväksi tuotteeksi. Voide todella kosteutti hiuksia ja teki niistä pehmeämmän tuntuiset. Toki saman vaikutuksen saa hyvällä, kosteuttavalla hiusnaamiolla, mutta tämä oli kivaa vaihtelua sellaiselle. Tätä oli kiva käyttää ennen hieman "huonompaa" hoitoainetta, sillä hiukset jäivät hoitoaineen tehosta huolimatta todella pehmeän tuntuisiksi. Jatkoon!


Nivea In-Shower Body Lotion Nourishing Cocoa. Tykkään näistä suihkussa käytettävistä vartalovoiteista ja tämä taitaa olla jo kolmas pullo tätä kyseistä tuotetta. Pidän tämän ihanasta suklaisesta tuoksusta ja tätä on kaikin puolin miellytävä käyttää. Viimeiset puoli vuotta tämä on kuitenkin ollut lähes käyttämättömänä kylppärin hyllyllä, kunnes vihdoin päätin käyttää tämän loppuun. Voisin ostaa uudestaankin joskus, jos Nivea olisi eläinkokeeton. Nyt tämä ei kuitenkaan pääse jatkoon.

Mádara Cleansing Milk*. Tämä on ehdottomasti paras koskaan käyttämäni kasvojen puhdistusmaito. Tämä poisti meikit tehokkaasti, koostumus oli ihanan paksua ja tämä tuoksui aivan ihanalta. Oon niin onnellinen, että mulle tarjoutui blogin kautta mahdollisuus testata Mádaraa, sillä oon löytänyt nyt kaksi uutta luottotuotetta kyseiseltä merkiltä. Ehdottomasti ostan tätä jatkossa!

I Love... Spiced Cinnamon Shower Gel. Tämä suihkugeeli kuului kesällä ostamastaani suihkugeelisettiin ja tuoksuna on tosiaan mausteinen kaneli. Tuoksu toi mieleen joulun, mutta loppua kohden aloin jo kyllästyä tähän mausteiseen tuoksuun. Pidän I Love..:n suihkugeeleistä, mutta tätä en itse ostaisi välttämättä uudestaan, eli ei jatkoon.


Shiseido Full Lash Volume Mascara. Ehdottomasti paras ripsiväri, jota olen ikinä elämässäni käyttänyt. Tämä teki mun ripsistäni juuri sellaiset kuin toivoin - erotellut, tuuheat ja pituuttakin näillä sai lisää ihan kivasti. Ja mikä tärkeintä, tätä ripsaria ei tarvinnut tahkoa ripsiin puolta päivää, jotta niihin saisi jotain väriä vaan se väri tarttui välittömästi. Mulla on tätäkin vielä yksi kappale varastoissa, mutta sen jälkeen en aio tätä enää ostaa, sillä Shiseido ei valitettavasti ole eläinkokeeton.

Morphe Brushes M460. Sivellin nyt ei varsinaisesti voi loppua, mutta tämän siveltimen puuvarsi lähti sitten lopullisesti irti tuosta metalliosasta pari viikkoa sitten. Heilunuthan se on tossa jo pitkään, se alkoi jo muutaman viikon käytön jälkeen, joten oli vain ajan kysymys koska se napsahtaa tuolta kokonaan ulos. Voisihan ton halutessaan teipata, mutta en mä jaksa. Multa löytyy toinenkin tällainen ja oon käyttänyt näitä voidemaisille korostus- ja varjostusväreille, mutta en nykyään kovin usein sellaisia enää käytä. Luulen siis pärjääväni hyvin yhdenkin siveltimen kanssa. Enää kolmatta tällaista sivellintä en aio ostaa enkä välttämättä tämän kokemuksen perusteella muitakaan Morphen siveltimiä.

Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer. Mulla on yleensä kerralla käytössä vain yksi meikinpohjustusvoide, tiedä sitten miksi, ja tämäkin loppui muutamassa kuukaudessa juuri sen takia, ettei mulla oikein ole ollut käytössä mitään muuta vastaavaa tuotetta. Hyvä pohjustaja, joka piti meikin paikoillaan koko päivän ja jätti ihon silkkisen sileäksi. Tämän päälle oli todella miellyttävää levittää meikkivoide ja muut meikkipohjan tuotteet. Jatkoon!


Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel. Perushyvä väritön kulmien muotoilugeeli. Tätä oli miellyttävä käyttää ja tämä sai kulmat pysymään suht hyvin siinä asennossa, mihin ne halusinkin. Mun kulmakarvat on kuitenkin jo jonkin aikaa eläneet jotain ihan omaa elämäänsä, minkä takia niitä on ollut välillä hyvinkin vaikea saada asettumaan paikoilleen. Se ei kuitenkaan johdu tästä geelistä. Voisin hyvin ostaa uudelleenkin eli jatkoon.

NARS Radiant Creamy Concelar. Ehdottomasti paras ja peittävin peiteaine, jota olen koskaan käyttänyt. Mikään muu aine ei ole peittänyt yhtä hyvin mun tummia silmänalusiani. En ole kovinkaan montaa muuta meikkituotetta kaapinut näin tyhjäksi kuin tämän ja kuten kuvasta näkee, onhan tuolla vieläkin jonkin verran reunoilla jäljellä tota peiteainetta. Tuote on kuitenkin sen verran lopussa, että applikaattoria saa joka käyttökerralla dipata ties miten monta kertaa tonne, jotta saan peiteainetta tarpeeksi, joten ehkä on jo aika heittää tämä menemään. Mulla odottelee uusi tuubi tätä käyttöönottoa eli todellakin jatkoon tämä.


Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Coctail -ravitseva tehohoito. Tämä oli todella pitkään suosikkini ja kuivan ihoni pelastaja viime talvena. Tämä taitaa olla kolmas pullo tätä tuotetta, mutta Lumenen uudistuksen myötä myös tämä tuote on muuttunut jonkin verran. Tai Lumenelta saamani vastauksen mukaan tämä on sama tuote, mutta koostumusta on muutettu ja uudistetun tuotteen sanottiin olevan sekä teholtaan että koostumukseltaan aiempaa parempi. Myös hinta on muuttunut, itse asiassa noussut noin 10 euroa. Sen takia en ole tätä enää ostanut, mutta en sano ettenkö voisi joskus ostaa. Juuri tätä kyseistä tuotetta ei kuitenkaan taida enää olla myynnissä, mutta tämä versio oli mulle ihan täydellinen.

Clinique All About Eyes Rich. Oon käyttänyt muutaman Cliniquen silmänympärysvoiteen ja nämä ovat ehdottomasti suosikkejani siitä kategoriasta. Sy-voide on todella kosteuttava ja tämä on koostumukseltaan hyvin paksua. Mulla ei ole itse tuotteesta mitään huonoa sanottavaa, mutta ei jatkoon, sillä Clinique ei ole eläinkokeeton.


Revlon Uniq One All In One Hair Treatment. Tää ei itse asiassa tainnut loppua, kun en tätä kovin montaa kertaa edes käyttänyt, mutta nyt kun pitkästä aikaa otin tämän käyttöön, ei tuolta suihkunut kuin jotain paksua töhnää. Kookoksen tuoksu oli paras asia tässä tuotteessa, mutta kyllä tämä jonkin verran myös silotti hiuksia ja teki pyyhekuivien hiusten harjaamisesta helpompaa. Periaatteessa ihan kelpo tuote, mutta en ostaisi tätä itse eli ei jatkoon.

BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner. Tämän olen maininnut joskus olevan suosikkini hiuksiin jätettävistä hoitoaineista ja itse asiassa kyllä tämä edelleen ansaitsee sen paikan. Tämä helpottaa hiusten harjaamista ihan huomattavasti ja tuote myös kosteuttaa hiuksia kivasti. Valitettavasti merkki ei kuitenkaan ole eläinkokeeton, eli ei jatkoon enää. Nyt alkaakin sitten yhtä hyvän, ellei paremman, hoitosuihkeen etsintä!

Redken One United Multi-Benefit Treatment. Tämä tuli LF:n joulukalenterista ja aika pian käytin tämän hoitosuihkeen myös pois. Ihan hyvin tämä auttoi selvittämään pyyhekuivien hiusten takkuja ja suihke teki hiusten harjaamisesta helpompaa. Ei tämä mitenkään ihmeellisen hyvä kuitenkaan ollut, aika peruskamaa mun mielestä. Redken testaa eläimillä, joten senkin takia sanon, että ei jatkoon.


Four Reasons Hair Powder. Keväällä ostettu matkakokoinen hiuspuuteri tuli vihdoin käytettyä loppuun. Rakastan tällaisia suihkutettavia hiuspuutereita, sillä näillä saa sen puuterin juuri sinne minne se kuuluukin eli hiusten tyviosiin. Tuote antoi hiuksille ryhtiä ja pysyvyyttä tupeeraukselle. Jatkoon!

Biozell Texturizing Spray. Mulla on ollut tästä täysikokoinen versio jo pitkään, mutta vasta nyt sain lopullisesti tyhjäksi tämän pienen pullon. Tällä saa todella hyvin rakennetta hiuksiin ja tämä auttaa mua saamaan hiuksistani juuri sellaiset kuin haluan. Ehdottomasti jatkoon, tämä on ihan mahtava tuote.

TIGI Bed Head Masterpiece hiuslakka. Maailman paras hiuslakka, en voi muuta sanoa. Tämä toimii mun hiuksissa kuin unelma ja antaa hiuksille riittävästi pitoa. Lisäksi hiuslakka tuoksuu todella hyvälle, mikä on mun mielestäni yhä hieman poikkeuksellista hiuslakoille. Mulla odottelee tätä jo seuraava pullo kaapissa, joten jatkoon menee tämäkin.


The Body Shop Frosted Berries Hand Cream. Aivan ihanalta tuoksuva käsivoide ja tuttua TBS laatua. Ei kosteuttavin mahdollinen käsivoide, mutta kuitenkin ihan hyvä. TBS:n käsivoiteet kuivuvat myös hyvin nopeasti ja tuoksu jää käsiin pitkäksi aikaa. En ole varma onko tätä enää myynnissä, sillä kyseessä on kausituoksu, mutta jatkoon, jos tämä vielä joskus tulevina vuosina tulee myyntiin. Mulla on tätä vielä toinen tuubi varastoissa :)

Garnier Moisture+ Recover yövoide. Ehdottomasti yksi parhaimmista yövoiteista, joita oon käyttänyt. Voide on todella kevyttä ja nopeasti imeytyvää, mutta silti hurjan kosteuttavaa. Oon monesti ajatellut, ettei näin kevyillä voiteilla voi saada ihoa kunnolla kosteutetuksi, mutta se ei pidä tämän voiteen kohdalla lainkaan paikkaansa. Ostain uudestaan, mikäli Garnier olisi eläinkokeeton. Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että ei jatkoon.

*Tuote saatu blogin kautta.

Vastailen edellisten postausten kommentteihin huomenna, nyt lähden moikkaamaan nukkumattia!

Onko joukossa teille tuttuja kosmetiikkatuotteita? :)

16 kommenttia:

  1. Alternan tuotteet ovat kyllä hiustuotteiden luksusta, mitään huonoa en ole brändiltä päähäni laittanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin sun kehuneen noita :) Olisi mahtavaa päästä itsekin testailemaan enemmän merkin tuotteita!

      Poista
  2. Tuo Alterna jäi nyt kutkuttamaan.. Ja tuo Nars. Huoh. Jos seuraavalla Englannin reissulla vihdoin raaskis :p Täällä taas ei ikinä oo oikee Tigille lämmetty,liekö liian imakka tuoksu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on molemmat kyllä ihan mahtavia tuotteita, suosittelen ehdottomasti testaamaan :) Joo TIGIn tuotteet tuoksuu kyllä kaikki melko makealle, jopa äitelän makealle, mutta mä rakastan just tollasia ällönmakeita karkkituoksuja :D

      Poista
  3. Ohhoh miten paljon oot saanut tuotteita käytettyä loppuun :D Mä rakastan noita I love.. tuotteita ja tuotakin suihkugeeliä olisi kiva testata, varsinkin kun rakastan kanelin ja joulumausteiden tuoksua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä oli kieltämättä selkeesti enemmän mitä yleensä saan käytettyä loppuun :D I Love... suihkugeelit on ihania, toi tuoksu olisi varmasti juuri sun mieleen, sillä tossa tuoksui ihanasti kaikki jouluiset mausteet :)

      Poista
  4. Kiva lukea sulta loppuneet-postausta! :) Morphe on kyllä sellainen merkki, jota mua ei huvita ostaa ollenkaan :D Ärsyttää, kun kaikki isot tubettajat tyrkyttävät niitä Morphen alennuskoodeja ja luovat kauheaa hypetystä merkin ympärille. Alunperinhän Morphe oli private label -merkki, jonka tuotteet teki joku random tehdas Kiinassa ja Morphen nimi vain painettiin merkkien ja sivellinten päälle. Nykyisin he ilmeisesti tekevät tuotteensa itse, mutta mua ärsyttää silti. Ja jos siveltimet ovat tuota laatua, niin vielä vähemmän kiinnostaa testata :D

    Too Facedin meikinpohjustaja on mun ihan lemppari! Mun pitäisi testata tuota Narsin peiteainetta. Olen lukenut ja katsonut vähän ristiriitaisia arvioita siitä. Peittävyyttä en epäile yhtään, mutta joillakin se menee juonteisiin, joillakin taas ei. Ilmeisesti peiteaine on sellainen, että se joko toimii tai ei, eikä asiaa voi tietää testaamatta itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit postauksesta :) Joo mäkin oon ties miten monesta youtubevideosta kuunnellut ja katsellut tota Morphe hehkutusta ja nyt täytyy sanoa, että en mäkään ihan ymmärrä tota hypetystä :D Laatu ei ainakaan tän mun kokemukseni mukaan oo mitenkään kummoinen, vaikka voihan toi hyvin olla vaan joku maanantaikappale. En silti maksaisi noista siveltimistä niin paljon kuin ne maksavat, varsinkin kun tiedän saavani parempaa laatua esim. Sigmalta :)

      Toi oli kyllä hyvä peiteaine :) Mäkin oon kuullut, että toi peiteaine menee joillain juonteisiin, mutta mulla ei onneksi oo koskaan käynyt niin. Testaile ihmeessä jossain vaiheessa, toivottavasti toi peiteaine toimii sullakin hyvin!

      Poista
  5. Tosi paljon tuotteita oot saanut kulutettua loppuun! :D Tuo TBS:n käsirasva on niin ihanaa, kuten koko tuo Frosted Berries sarja <3 Lumenen kulmageeli on hyvä tuote, pitää ostaa sitä taas kun tuo Essencen loppuu, nimettäin on parhaimpia kulmageelejä joita olen kokeillut :) Mulla oli sellainen ruskean värinen, se tuo vielä kivasti väriä kulmiin! Tuosta Narssin peiteaineesta olen lukenut hyvää, harmi kun se on niin kallis, että ei ole tullut kokeiltua. Kauan tuollainen tuubi yleensä kestää sulla jos käytät joka päivä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä oli ihan kivankokoinen kasa :D Frosted Berries on täyttä rakkautta, toi tuoksu on niin ihana<3 Essencen kulmageeliä voisinkin taas itse testata seuraavaksi, kiitos vinkistä ;) Joo tolla Narsin peiteaineella on kyllä ihan kiitettävän kova hinta, mutta mun mielestäni se on kyllä täysin hintansa arvoinen, kun se toimii mulla niin hyvin :) Toi kesti mulla reippaasti yli puoli vuotta. Tosin käytin kyllä satunnaisesti myös muita peiteaineita, mutta pääasiassa aina tota. Myös UD:n peiteaineet on hurjan hyviä, oon taas alkanut itse käyttää sellaista ton Narsin loputtua ja voin sitäkin suositella, se on myös hieman edullisempi kuin Nars!

      Poista
  6. Ah mikä ihana tunne mahtaa olla, kun saa noin paljon puteleita heivattua pois :D ainakin itse nautin siitä hulluna! Lisäksi on kiva lukea näitä postauksia siksi, koska kertoo melkein enemmän tuotteesta se, että aikooko sen ostaa uudestaan kuin se, että tykkäsikö sitä käyttää :)

    Tuo on kyllä raivostuttavaa, kun sivellinten varsi irtoaa. Mulla on kuumaliimapistooli, niin oon sillä noita korjaillut, mutta kyllä se ottaa joka kerta päähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep kieltämättä tollasta kasaa on ihana katsella ja heittää sitten menemään :D Totta, oon ihan samaa mieltä sun kanssa. Mäkin kuitenkin voin sanoa pitäväni varmaan suurimmasta osasta ostamistani kosmetuotteista, mutta ei niistä kaikki silti ole sellaisia, että uudestaan menisin ostamaan.

      Haha, olisi varmaan itsekin pitänyt jostain hankkia tollanen ja laittaa toi takaisin paikoilleen :D Mutta joo, ärsyttäväähän toi on. Varsinkin kun toi sivellin alkoi heilua melkein heti, kun sen otin käyttöön..

      Poista
  7. Morphen siveltimet ovat kiinnostaneet kovastikin, mutta joo, eipä laatu vaikuta kovinkaan vakuuttavalta eli taidan ne unohtaa ostoslistalta.

    Itse en juurikaan tykkää tuosta Tigin hiuslakan tuoksusta. Tulee mieleen ananas-siideri.

    Biozellin rakennesuihke on aivan huippu :) Ostan ehdottomasti lisää, kunhan käytössä oleva puteli loppuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin ne kiinnosti, mutta ei kyllä kiinnosta enää, ku laatu taitaa olla mitä on :/ Mä taas rakastan ton hiuslakan tuoksua :D Tosin en oo koskaan tainnut juoda ananassiideriä niin nyt en osaa sanoa muistuttaako se munkin mielestä sitä! Toi Biozellin suihke on tosiaan ihan loistava tuote :)

      Poista
  8. Olen rakastunut Madaran tuotteisiin tän vuoden puolella :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mádaralta löytyy niiin ihania tuotteita<3 :D

      Poista

Kiitos kommentista!