torstai 23. helmikuuta 2017

NYX HD Studio Finishing Powder


Eri merkkien HD-puuterit ovat olleet pinnalla jo jonkin aikaa. Monet ovat varmasti lukeneet ainakin näistä julkkisten pienistä mokista, kun kasvoille on laitettu liian paljon HD-puuteria ja punaisella matolla salamanvalot ovat sitten kuvissa paljastaneet sen liian puuterin kasvoilla. Jostain kumman syystä mä en pahemmin vietä aikaani salamanvalojen loisteessa punaisilla matoilla, mutta siitä huolimatta oon ehkä hieman pelännyt tarttua tällaiseen puuteriin. Mulla nimittäin on tapana laittaa irtopuuteria kasvoille ihan reilulla kädellä vähän niin kuin varmuuden vuoksi ja HD-puutereita tulee käyttää nimenomaan todella, todella maltillisesti. Päädyin kuitenkin ostamaan itselleni tämän NYX HD Studio Finishing Powderin peloistani huolimatta ja tämän postauksen aiheena onkin kyseisen puuterin tuotearvostelu. Puuteri on ostettu Sokokselta, jossa sen hinta on 11,90 €.


Kyseessä on ainoastaan mineraalisilicaa sisältävä meikin viimeistelyyn ja korjailuun tarkoitettu irtopuuteri. Puuteria voi käyttää myös kasvoilla pelkästään ilman muuta meikkipohjaa, mutta itse käytän irtopuutereita nimenomaan meikkipohjan kiinnittämiseen. Sävy 01 Translucent Finish on valkoinen ja sen tulisi siis sulautua täydellisesti jokaiseen ihonsävyyn. Koostumukseltaan puuteri on todella, todella hienojakoista. Mä en ole itse käyttänyt ikinä aiemmin näin hienojakoista puuteria tai mitään muutakaan meikkituotetta ja olikin suurensuuri virhe ottaa tuo suojakalvo pois kokonaan tosta purnukasta. Noista rei'istä nimittäin tulee sitä puuteria ylös rasian pohjalta melkoisen paljon ja puuteri myös pöllyää herkästi ihan joka puolelle, kun sitä on tossa ylhäällä liikaa ja sitä koittaa siitä siveltimen kanssa ottaa.


HD-puuterien kanssa vähemmän on ehdottomasti enemmän. Puuteria tulee käyttää todella minimaalinen määrä juurikin sen salamanvaloefektin välttämiseksi. Itse käytän monesti irtopuuterien kanssa puuterivippaa, sillä sen kanssa puuteri ei mielestäni pöllyä yhtä helposti ja puuterin saa taputeltua kasoille tasaisemmin. Tämän puuterin kanssa en kuitenkaan halua sitä vippaa käyttää, sillä sen kanssa puuteria tulee kasvoille aivan liikaa. Mä tarvitsenkin vielä totuttelua sen suhteen, etten laita tätä kasvoille yhtä paljon kuin normaalisti irtopuutereita. Puuteri jättää kasvojen ihon todella silkkisen sileäksi ja aivan eri tuntuiseksi kuin muut testaamani irtopuuterit. Tunne on oikein miellyttävä ja sen avulla on myös helppo vaikka ihan sormilla tunnustella, onko puuteria kauttaaltaan kasvoilla.


Suosikkini tämä ei irtopuutereista kuitenkaan ole. Vaikka tuotetta riittää hyvin pieni määrä ja iho tuntuu oikein miellyttävältä tämän kanssa, on puuterilla myös muutamia huonoja puolia. Ensinnäkin tämä ei levity mun mielestän kasvoille yhtä tasaisesti kuin muut irtopuuterit vaan puuteri saattaa jättää kasvoille pieniä valkoisia puuterikasoja. Ne toki poistuvat, kun kasvot käy extratarkasti vielä läpi puuterisiveltimen kanssa, mutta pelkään silti aina, että kasvoille jää edelleen valkoisia läikkiä. Toinen huono puoli tässä on se, ettei tämä kiinnittänyt kovinkaan kauniisti voidemaista poskipunaa. En tiedä teinkö itse jotain väärin, mutta koska levitän siis voidemaiset meikkipohjan tuotteet ennen irtopuuteria (ja puuteriset poskipunat ym. irtopuuterin päälle), lähti poskipuna leviämään rumasti pois paikoiltaan ja lopputulos oli todella laikukas ja yksinkertaisesti hirveän näköinen. Valtava pöllyäminen ei myöskään miellytä mua, sillä musta tuntuu että hengitänkin joka kerta ties miten paljon tota puuteria. Käytän tämän toki loppuun, mutta mikäli mielipiteeni ei muutu todella radikaalisti, en tule ainakaan tätä NYXin HD-irtopuuteria ostamaan enää uudestaan. Tämä ei ollut huono puuteri, mutta tässä oli ehkä mun makuuni liikaa niitä huonoja ja mulle epäsopivia ominaisuuksia. Onneksi mulla odottaa kaksi uutta irtopuuteria testaamista!

Oletteko te ihastuneet HD-puutereihin? :)

20 kommenttia:

  1. Sait täältä uuden lukijan :)



    https://tiialehto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, tervetuloa seurailemaan mun juttuja! <3

      Poista
  2. Itsellä on käytössä MUFE:n kivi HD-puuteri ja tykkään siitä tosi paljon, helmpompi kuin hienona pöllähtelevä jauhe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivipuuteria voisin vielä testatakin HD-muodossa! Varmasti on tosiaan helpompikäyttöisempi kuin irtopuuteriversiot :D

      Poista
  3. Olipa mielenkiintoinen postaus, tästä sai hyvän mielikuvan tuotteesta ja sen toimivuudesta! Mä en ole vielä HD-puutereihin haksahtanut, enkä oikein koe niitä itselle tarpeellisiksi. Toki välillä kutkuttaisi testata, mutta kun on niin paljon kaikkea muutakin mihin haluaisi rahansa laittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mahtavaa jos postauksesta oli jotain iloa :) Heh nimenomaan, ja mullakin tää HD-puuterien testaus taisi rajoittua nyt tähän yhteen :D Vaikka jotain kivipuuteria olisin ihan mielenkiintoista päästä vielä testaamaan :)

      Poista
  4. Harmi ettet tykännyt tästä, mutta niinhän se menee, ei kaikki tykkää kaikesta :) Mun mielestä tämä on hyvä puuteri ja toimii itselläni hyvin :D Mutta irtopuutereista se parhain on kyllä vaan By Terryn hyaluronipuuteri ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep näin sen on, se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi toiselle :) Ja kyllä toi pois tulee varmasti käytettyä, vaikkei meistä parhaita kavereita tullutkaan :D Kiva kuulla, että sä oot tykännyt tästä puuterista! Mun pitäisi päästä tota puuteria testaamaan, se vaikuttaa hurjan hyvältä :)

      Poista
  5. En oo ikinä testannut HD-puutereita enkä itseasiassa edes irtopuutereita kun pelkään, että sotken koko kämpän ja naaman niillä :D Joskus voisin kuitenkin ostaa jonkun irtopuuterin testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, irtopuuteri on mulla ihan pakollinen osa meikkiä, mutta joo, ne pöllyää kyllä aina melko herkästi ja välillä huomaan, että vaikkapa mustalla paidalla on tossa ylhäällä ihan kivasti sitä puuteria :'D Suosittelen joskus kokeilemaan, näillä meikkipohja näyttää mun mielestäni kauniimmalta kuin normi kivipuuterilla kiinnitettynä, mutta toki toikin riippuu varmasti ihotyypistä yms. :)

      Poista
  6. Jooh, en ole vielä tutustunut ja taitaa jäädä hyllyyn:D Niin pelottavaa että osaako laittaa oikein, itse en salamaa käytä lähes koskaan mutta muutaman kerran kuvauksissa on tullut salamaa käytettyä:D Mä en näistä irtopuutereista kamalasti pidä juurikin kun sen kalvon todennäköisesti tulee ottamaan pois, jos ei heti niin myöhemmin (kun se on olevinaan aina tiellä) ja sittenhän se tosiaan pöllyää älyttömästi joka suuntaan.:D
    Kivan mielenkiintoinen postaus, täällä blogissasi törmää silloin tälöin tällaisiin mistä ei ole kuullutkaan ja välillä sitten mielenkiinto herää ja pakko ostaa. Tämä nyt ei ollut niitä mutta siis, u know ♥ Ihanaa viikonloppua sulle Linda :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ainakaan tätä suosittele, mieluummin testailen itsekin jatkossa ihan "tavallisia" irtopuutereita, kun ei ainakaan tarvitse pelätä, että sitä on liikaa ja koko naama valkoisena :D Jep toi pöllyäminen on ihan superärsyttävää! Sen takia tykkäänkin niin paljo Nude By Naturen irtopuuterista, kun siinä se rasia on suunniteltu niin, ettei sitä puuteria pääse sieltä purkista ylös, kun kansi on paikoillaan :) Ja muutenkin se on ihan huippuhyvä irtopuuteri!

      Kiitos paljon palautteesta, tiedän kyllä mitä tarkoitat<3 :) Ihanaa viikonloppua sinnekin päin!

      Poista
  7. En ole itse oikein ymmärtänyt näitä HD-puutereiden käyttöä arkikäytössä tai juhlassa. Kun en itsekään seiso salamavalojen säihkeessä tai kävele punaisella matolla :D Oma iho on myös niin kuiva, että irtopuuteri jotenkin tuntuu aina korostavan kuivia kohtia vielä enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah niinpä, mutta aika monet näistä tuntuvat pitävän :D Mullakin on kuiva iho, mutta nyt mulla ei ole onneksi pitkiin aikoihin ollut sellasia selkeitä kuivia kohtia kasvojen iholla, joten en oo joutunut kokemaan noita irtopuuterien huonoja puolia :)

      Poista
  8. Itse lukeudun tästä puuterista tykkääviin :) Harmi, kun ei sulla toiminut. Toimii todella hyvin meikkipohjan viimeistelyyn sekä kiinnittämiseen. Isolla puuterisiveltimellä ja kevyellä kädellä laitettuna lopputulos on luonnollisen raikas ja kuulas enkä ole kasaantumista huomannut. Ainoa mikä kyrsii on vaan tuo pöliseminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sä oot tykännyt tästä puuterista ja se on toiminut sulla hyvin! :) Mun pitää testailla tätä vielä erilaisten siveltimien kanssa. Jotenkin mä vaan vierastan sellasia todella isoja puuterisiveltimiä, vaikka niitäkin multa löytyy. Joo toi pöllyäminen on inhottavaa, varsinkin kun sitä menee henkeen asti :/

      Poista
  9. Mä rakastan tätä puuteria! Tai no muuten, mutta mullakin on aina tapana vetäistä tätä vähän henkeen, koska tuo on niin hienojakoista :D Mutta juuri siitä tykkään, että tämä on todella hienoa ja ihan pieni määrä tekee ihosta todella sileän tuntuisen. Siihen päälle on todella helppoa tehdä tasaisen näköiset korostukset :) Mäkin oon kyllä huomannut, että joskus tätä saattaa vähän kasaantua enemmän ihon kuiviin kohtiin, mutta meikinkiinnityssuihke viimeistelee mulla lookin täydellisesti :)

    Se mulle on oikeastaan ihan sama, että miltä puuteri näyttää salamavalossa, koska mä en lähes koskaan ota itsestäni kuvia salamalla. Ehkä joskus jossain baarissa, mutta eipä ne siellä otetut kuvat välttämättä muutenkaan hirveän edustavia ole :D

    ps. Mun kone vähän sekosi, joten älä ihmettele, jos tää kommentti tuli kahteen kertaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että sä oot tykännyt tästä puuterista! :) Joo siis mä oon nyt joka ikinen kerta saanut tota vedettyä henkeen, vaikka oon kyllä koittanut olla hengittämättä kun laitan tota puuteria :'D Korostukset ja varjostukset ton puuterin päälle tehtynä onnistuu kyllä hyvin, mutta tosiaan voidemaisen poskipunan kanssa toi aiheutti mulle ongelmia :/ Mä en ookaan pitkään aikaan käyttänyt mitään meikinkiinnityssuihketta, joten iso kiitos vinkistä - tota testaan seuraavaksi kun tää puuteri pääsee käyttöön! :)

      Heh joo en mäkään, salamanvalossa otetut kuvat ei oo yleensä muutenkaan niitä kaikkein edustavimpia :'D Ei tullut kommentti kahta kertaa :)

      Poista
  10. Mulla on ollut irtopuuteria ja tykkäsin siitä tosi paljon :) Voisin ostaa uudelleekin. Tuota HD- puuteria olisi myös mielenkiintoista testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irtopuuterit on tosi ihania, vaikka tää HD-versio ei muhun iskenytkään :) Testaile ihmeessä, toivottavasti tykkäät ja tällainen toimii sulla hyvin<3

      Poista

Kiitos kommentista!