tiistai 7. helmikuuta 2017

Suosikkimeikkityylini juuri nyt

Nyt olisi vuorossa postausta siitä, minkätyylisestä meikistä itse pidän tällä hetkellä itselläni. Eli mitkä meikki"trendit" ovat mulla juuri tällä hetkellä pinnalla, sillä totta kai mieltymykset muuttuvat silloin tällöin ja eri tyylet iskevät eri aikana. Tähän vaikuttaa itselläni jonkin verran ihan vuodenaikakin, mutta oon pyrkinyt ottamaan tähän esimerkkejä sellaisista asioista, joihin se vuodenaika ei juuri vaikuta. Otan myös melko paljonkin meikkityyliini vaikutteita muiden blogeista, Instakuvista ja Youtuben videoista, mutta loppujen lopuksi meikkaan kyllä ihan sillä tyylillä, mikä itsestäni tuntuu hyvältä. Jonkin meikkityylin pinnalla oleminen ei siis automaattisesti tarkoita sitä, että tekisin niin itse, vaikka paljon otankin vaikutteita muiden meikeistä :) 


Ripsiväri alaripsissä
Tää menee mulla niin kausittain, joskus lisään ripsiväriä aina myös alaripsiin ja hetken päästä saattaa mennä vuosi siten, ettei mun alaripsissä ole ripsaria oikeastaan ikinä. Tällä hetkellä mulla on lähes päivittäin ripsaria myös alaripsissä ja uskon tämän johtuvan siitä, että oon nyt kuukauden päivät käyttänyt melko uskollisesti Maybellinen Falsies Push Up Drama Angel ripsiväriä, jonka harja soveltuu täydellisesti alaripsille eikä mun tarvitse pelätä minkäänlaista sotkua tota käyttäessäni. Kieltämättä meikki näyttää melko erilaiselta, jos alaripsissäkin on sitä väriä, ja tällä hetkellä tykkään juuri tosta tyylistä.


Voimakas poskipuna
Tällä en tarkoita sitä, että mulla olisi puolet naamasta kirkkaanpunaisen poskipunan peitossa, mutta tällä hetkellä tykkään käyttää suhteellisen tummia sävyjä poskilla ja sitä väriä on myös siten, että sen oikeasti huomaa. Hennot vaaleanpunaiset ja persikkaiset poskipunat ovatkin viime aikoina jääneet lähes poikkeuksetta laatikoiden pohjalle ja niiden tilalle on valikoitunut selkeästi tummemman ja syvemmän sävyisiä poskipunia. Tällä hetkellä vaadin siis poskipunaltani voimakasta pigmenttiä ja mieluusti suhteellisen tummaa sävyä.


Ombrehuulet
Ombrehuulet eivät enää ole uusinta uutta ja näitä on näkynyt jo pitkään, mutta muhun tämä tyyli on vasta nyt lähiaikoina iskenyt ihan kunnolla. Tarkoituksena on siis tehdä huulien sisäosasta vaaleamman sävyiset kuin reunaosista. Tähän tarkoitukseen löytyy esimerkiksi NYXiltä ihan omia tuotteita, mutta saman voi hyvin tehdä ihan millä tahansa huultenrajauskynillä ja/tai huulipunilla, jotka kotoa sattuu löytymään. Sävyt täytyy vain valita siten, että ne sopivat yhteen toistensa kanssa. Mitä lähempänä sävyt ovat toisiaan, sitä helpompi lopputulos on saada luonnolliseksi, mutta dramaattisemmatkin sävyerot saattavat näyttää mun mielestä ihan mielettömän hyvältä! Kuvan esimerkki ei ole todellakaan paras mahdollinen, mutta ehkä toi hieman antaa esimerkkiä siitä, millaiset huulet ton NYXin Ombre Lip Duon kanssa saa.


Useammansävyiset korostukset poskilla
Ennen käytin poskiluun korostamiseen tasan yhtä highlighteria, mutta nyt mä saatan käyttää jopa kolmea eri sävyä poskillani. Poskiluun yläpuolella kaikkein vaaleinta, heti alla hieman tummempaa, joka mätsää hyvin poskipunan kanssa ja poskiluun alla, varjostusten kohdalle lisään vielä hyvin hennosti ruskeaa highlighteria. Nyt joku voi ajatella, että mullahan kiiltää puoli naamaa ton jälkeen, mutta laitan noita siis todella hennolla kädellä juuri siksi, ettei lopputulos vahingossakaan olisi yliampuva. Tällä tavalla olen saanut käytettyä myös mm. ABH:n Glow Kitien tummimpia sävyjä eli enää eivät mene nekään hukkaan!


Cut crease silmämeikki
Ahh, miten mä rakastankaan erilaisia cut crease silmämeikkejä! Noi on niin kivoja ja halutessaan niistä saa hurjan näyttäviä tai sitten todella luonnollisia. Mä en oo todellakaan oo mitenkään taitava tekemään noita ja valitettavasti noi vie mulla sen verran kauan aikaa, etten normaalina arkipäivänä ehdi tollaisia väsäämään, mutta onneksi on viikonloput. Tällä hetkellä netissä näkee vähän joka puolella toinen toistaan upeampia cut crease meikkejä ja toivon, että jonain päivänä munkin taidot on yhtä hyvät kuin niin monen muunkin.

Haluan myös tähän loppuun vielä mainita, että mulla ei suinkaan ole näitä kaikkia edellä mainittuja juttuja naamassa kerralla ja totta kai teen myös ihan muuntyylisiä meikkejä. Nuo ovat vain kaikki sellaisia, jotka tällä hetkellä iskevät muhun tavallista enemmän ja joita näkee mun kasvoilla melko usein. 

Mitkä meikkityylit ovat teidän suosiossanne tällä hetkellä? :)

10 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Alaripsien meikkaamisessa pitää aina varoa sitä sotkua, ei oikein onnistu aamulla kiireessa :D Ombrehuulet ovat kyllä tosi nätin näköisiä, pitäisi joskus paremmalla ajalla koittaa semmoiset väkertää.
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini :) Joo mäkin luovutin alaripsien meikkaamisen jossain vaiheessa juuri niiden aamukiireiden vuoksi :D Mikään ei oo niin ärsyttävää kun alkaa hirveessä kiireessä putsaamaan ripsareita pois alaluomelta. Kokeile ihmeessä, noi on tosiaan nätit ja saa huulet näyttämään mun mielestä tosi hyviltä!

      Poista
  2. Todella mielenkiintoinen postaus! Mahtavaa miten erilaisia meikkejä sä tosiaan osaat tehdä, voi kun minäkin osaisin. Esim cut crease olisi mahtava osata mutta mulla ei taida skilssit riittää, olisko sulta tuto tähän mahdollista saada?;) Lisäksi toivon myös vinkkejä/tutoa ombrehuuliin. Tuo sävy näyttää juurikin kivalle, mutta mikä mahtaa olla tuo sävy ja kuinka se tehdään onnistuneesti?:D
    Pakko vielä mainita että aij että mä tykään sinun blogistasi, tää on ollut pitkään mun suosikki kosmetiikkablogi ja propsit vielä siitä kun tänne sekaan mahtuu välillä vähän muutakin kuin kosmetiikkajuttuja;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Heii ei noi oo edes niin kovin vaikeita, vaikkakin ehkä vaatii enemmän tarkkuutta (ja aikaa) kun sellaset perus vaaleesta tummempaan -meikit :D Täytyy katsoa jos joskus saisin väsättyä oikeesti onnistuneen tutoriaalin noista meikeistä, oon meinaan yrittänyt mutta lopputulos on aina ollut jotain aivan kamalaa :'D Pitäisi varmaan vain harjoitella enemmän. Noi huulet on tehty NYXin Ombre Lip Duon sävyllä Cookies & Cream. Kaikessa yksinkertaisuudessaan oon ensin rajannut huulet sillä tummalla puolella, värittänyt keskiosan vaalealla ja sitten häivytellyt siveltimellä sitä tummempaa väriä sisemmälle huulia niin, että se sulautuu yhteen sen vaalean keskiosan kanssa :D

      Eikä miten ihana kuulla<3 :) Et tiedäkään miten hyvän mielen sait mulle, kun tän sun kommentin ekaa kertaa luin :') Kiitos paljon Kata, sunkin blogi lukeutuu ehdottomasti mun suosikkeihin! ♥

      Poista
  3. Toi pinkki cut crease on kyllä supernätti :)

    VastaaPoista
  4. Vauu mitä meikkejä jälleen kerran <3 Tuo ensimmäisen kuvan meikki on niin täydellinen :) Mä käytin myös ennen usein ripsaria alaripsissä, nykyään en jaksa laittaa kuin joskus :D Mutta silmät näyttää heti erilaisilta. Mä tykkään myös poskipunasta, se tuo sellaista kivaa hehkua :) Mulla taitaa olla sama lemppari meikkityyli aina, mutta siihen tulee vähän muutosta kun meen ottamaan vähän ajan päästä ripsienpidennykset :) Katsotaan miten se vaikuttaa mun meikkaamiseen. Ootko sä muuten miettinyt koskaan ripsienpidennyksiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Joo siis mullakin oli nuorempana aina ripsiväriä alaripsissä, en olisi voinut edes kuvitella että jättäisin sen pois :D Nyt sitten 2-3 viime vuoden aikana oon välillä jättänyt pitkiäkin aikoja ne alaripset meikkaamatta. Poskipunilla saa kivasti sellasta tervettä ja kaunista hehkua ja väriä kasvoille :) Oii ihanaa että saat ripsienpidennykset! Mä oon sellaisista haaveillut jo monta vuotta, mutta en oo koskaan ottanut enkä varmaan aiokaan ottaa. Mun sy-iho on niin herkkä, että pelkään ettei ne liimat sovi mulle :/ Lisäksi pelkään, että ne tuhoaa mun omat ripset kokonaan :'D Mutta siis upeitahan ne on, jos ne on hyvin tehty ja sopii kantajalleen :)

      Poista
  5. Mielenkiintoinen postaus Linda! ♥ Olisi joskus kiva kokeilla itsekin hieman tummempaa poskipunaa, sillä yleensä käytössäni on juurikin ne hennon vaaleat ja persikkaiset sävyt :D Pelkään kuitenkin, etten osaa häivyttää niitä rajoja tarpeeksi hyvin, ja lopputulos olisi jotain.. noh, kamalan näköistä :D Myös tuo cut crease -silmämeikki näyttää niin upealta ♥ En vaan tiedä miten se onnistuisi itselläni, sillä omaan melko raskaat luomet ja pienet silmät, minkä takia meikki ei varmaankaan tulisi niin kivasti esille omissa silmissäni. Ihania nämä kuvat, tuon ensimmäisen kuvakollaasin silmämeikki on upea!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tuuli :) <3 Kokeile hei ihmeessä ja aina voi siirtyä takaisin niihin vaaleampiin sävyihin, jos tummat ei tunnu hyvältä :D Uskoisin kuitenkin, että saisit ne ihan nätisti häivyteltyä :) Mullakin on itse asiassa melko raskaat luomet ja saankin aina taiteilla, jotta se cut crease oikeasti näkyy jonnekin. Kiitos paljon kehuista ihana ♥

      Poista

Kiitos kommentista!