tiistai 21. helmikuuta 2017

Uutta The Body Shopilta


The Body Shopilla oli jokin aika sitten kanta-asiakastarjouksena kaikki tuotteet -20% ja pakkohan se tarjous oli käyttää hyödyksi. Varsinkin kun mieli oli kyseisenä päivänä hieman maassa ja mikäs sen parempi tapa piristää päivää kuin poiketa tekemässä pieniä kosmetiikkaostoksia ;) Mun oli muutenkin tarkoitus käydä tarkastamassa TBS:n uuden Almond Milk & Honey tuotesarjan tuotteet ja kuten kuvasta näkyy, lähti niitä myös kaupasta mukaan. Almonod Milk & Honey tuoksuu aivan ihanalle, rauhoittavalle ja lempeälle. Mantelin tuoksun erottaa tuolta joukosta todella hyvin ja mulle tuleekin itse asiassa tosta tuoksusta mieleen ihan joku mantelin ja vaniljan makuinen pulla tai leivos :D En tiedä mistä sen vaniljan sinne joukkoon saan, mutta joka tapauksessa. The Body Shopilla on toinen toistaan ihanamman tuoksuista kosmetiikkaa, mutta tämä uutuustuoksu kiilasi kyllä ohi todella monen muun ja onkin nyt yksi suosikeistani.


Mä en selkeästi osaa pitää näppejäni erossa uusista suihkugeeleistä, sillä niin mun oli vaan tämäkin ihanuus saatava itselleni. Kyseessä on siis uusi Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream. Tuote sisältää nimensä mukaisesti hunajaa sekä mantelimaitoa, ja se on tarkoitettu erityisesti herkälle ja kuivalle iholle eli juuri sellaiselle, minkä itsekin omaan. TBS:n suihkugeelit eivät ole kyllä koskaan kuivattaneet tai muutenkaan vahingoittaneet mun ihoani millään lailla. Tämä Shower Cream poikkeaa suurimmasta osasta TBS:n suihkugeelejä siis koostumuksensa puolesta. Yleensähän merkin suihkuegeelit ovat nimenomaan geelimäisiä, mutta tämä on koostumukseltaan kermaisen maitomainen. Tykkään, tykkään ja tykkään! Tämä uutuussarja vei mun sydämeni ihan täysin. Maksoin tästä 6,96 €.


Halusin itselleni myös tämän herkullisen tuoksuisen Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Lotionin eli vartalovoiteen. Sarjasta on myynnissä myös paksumpi vartalovoi, mutta mä tykkään itse enemmän tällaisista hieman kevyemmistä ja koostumukseltaan juoksevammista voiteista. Vartalovoide sisältää suihkugeelin tapaan mantelimaitoa ja hunajaa ja tämän tulisi myös rauhoittaa kutiseva iho. Multahan löytyy ihan atooppista ihottumaakin ajoittain, varsinkin näin talvella, enkä kyllä itse ihan herkästä lähtisi laittamaan tällaisia hajustettuja voiteita niille ihottuma-alueille. Mulla aiheuttaa kuitenkin monet voiteet vielä lisää sitä ihottumaa ja ihan pelkkää ihon kutinaa, mutta tämä ei ole sitä tehnyt. Eli tuote tosiaan sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Ja mikä parasta, tämä tuoksuu aivan yhtä herkulliselta kuin sarjan suihkugeelikin! Aivan ihana vartalovoide ja vaikka mä en tätäkään olisi varsinaisesti tarvinnut, en kadu yhtään sitä että tämän itselleni ostin. Maksoin 200 ml voiteesta 12,00 €.


Käsivoiteita ei koskaan voi olla liikaa, varsinkaan tähän aikaan vuodesta, joten nappasin mukaan myös neljä kappaletta näitä ihania TBS:n Hand Creameja. Almond Milk & Honey oli ihan selkeä valinta, mutta lisäksi mukaan lähti Satsuma, Mango ja Coconut. Mango on näistä ainut, mitä olen testannut joskus aiemminkin ja näistä jokainen tuoksuu kyllä ihan äärettömän hyvältä. Mä en edes tiedä miksi en oo aiemmin testannut yhtään Satsuma sarjan tuotetta, sillä toi tuoksuhan on aivan ihana. Täytyy varmaan joskus keväämmällä ostaa noita satsumantuoksuisia tuotteita testiin enemmänkin ;) TBS:n käsivoiteet oon todennut todella hyviksi. Ne kosteuttavat käsien ihoa hyvin ja imeytyvät nopeasti. Kosteutusteho ei ole paras mahdollinen, mutta nämä eivät jätä käsiä tahmean tai rasvaisen tuntuisiksi kuten monet muut, selkeästi paksummat käsivoiteet.  Hintaa näillä oli 4,46-5,36 €/kpl ja kaikki neljä ovat 30 ml kokoisia.

Onko uusi Almond Milk & Honey sarja jo tuttu teille? Entä mikä TBS:n tuotesarjoista on teidän suosikkinne? :)

20 kommenttia:

  1. Mulla on Almond Milk & Honey käsivoide ja omaan nenääni tuoksu on hunajaisen makea enkä juurikaan mantelisuutta siitä erota :D Oon tosin ollut enemmän tai vähemmän nuhaisena jo pitkään, joten se saattaa vääristää hajuaistia jonkin verran. Mutta ihana tuoksu joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tiedätkö niin oon mäkin ollut pienessä flunssassa jo ties kuinka pitkään, eli yhtä lailla mun hajuaisti voi olla hieman vääristynyt :D Toi tuoksu on kyllä todella ihana :)

      Poista
  2. Almond Milkit tuoksuu ihanalta! <3

    VastaaPoista
  3. Tällä hetkellä suosikkini on Frosted Berries. Miksi oi miksi mä aina ihastun noihin LE-sarjoihin.. Vakiosarjoista suosikkini on Pink Grapefruit ja Satsuma. Tämän postauksen ansiosta taidan käydä nuuhkimassa Almond Milk & Honeyta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frosted Berries on kyllä ihana<3 Jep sama täällä, kaipailen Virgin Mojitoa, vaikka multa sitä suihkugeeliä vielä jonkin verran onkin jäljellä :D Suosittelen, toivottavasti tuoksu on mieluinen :)

      Poista
  4. Mango on suosikkini näistä pysyvistä, seuraavana tulee passionhedelmä ja vadelma :)
    Mikäköhän tuoksu tulee kesäksi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kaikki kolme on kyllä niin ihania<3 Passionhedelmästä olisi kiva saada suihkugeeli, kun mulla on siitä vaan vartalovoi tällä hetkellä :) Kesätuoksua odotellessa ;D

      Poista
  5. Mulle iskee Body Shopissa runsaudenpula ja en vaan oikein osaa päättää, mitä ostaisin 😁 Se English Rose -sarja kuulostaa ihastuttavalta, ehkä pitäisi aloittaa siitä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:llä on kyllä toinen toistaan ihanampia tuoksuja :) Mä oon jotenkin onnistunut tota ruusutuoksua välttelemään, vaikka mun on monet kerrat pitänyt käydä niitä tuotteita tuoksuttelemassa :D

      Poista
  6. Mä en vielä ole päässyt haistelemaan tuota uutuutta, mutta veikkaan että pian pitäisi tuo käydä kokeilemassa. Multa sopivasti loppuikin kevyet vartalovoiteet joten tuo vartalovoide olisi kohdillaan - olipa hyvä ettei Organic Shopilla ollut mieleistä vartalovoidetta enää jäljellä jos tuon ostan:')
    Mulla ei niinkän tiettyä suosikkia oo TBS:ltä, mutta suosin aina yhtä tiettyä vartalorasvoissa, kuroinnoissa, käsirasvoissa ja niin edelleen.:) Voi että mä odotan mitä kesällä tulee ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin hei toivottavasti tästä löytyisi sulle se mieluisan tuoksuinen ja muutenkin hyvä uusi vartalovoide! Mä oon ainakin tykännyt tästä tosi paljon, toi on kivaa vaihtelua niille kaikille makeille, marjaisille ja hedelmäisille tuoksuille, joita suurin osa mun vartalovoiteista on. Toi on varmaan hyvä tapa, eipähän ainakaan tuoksu kroppa ihan miltään sekasotkulta :D Mäkin odottelen innolla kesätuoksua<3

      Poista
  7. Tuo uusi Almond Milk & Honey sarja kuulostaa niin ihanalta, vaikken vielä olekaan ehtinyt sitä nuuhkimaan :) Uskoisin kuitenkin pitäväni tuoksusta, ainakin kuvailujesi perusteella! :D Nuo TBS:n käsirasvat on kyllä niin hyviä, pitäisi käyttää ensin omat varastot tyhjäksi ennen kuin voin ostaa uuden käsirasvan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana se onkin<3 :) Joo toi tuoksu on jotenkin niin kiva ja poikkeaa mun mielestä aika tavalla TBS:n muista tuoksuista! Musta tuntuu, että mulla on kaapit ja laatikot pullollaan erilaisia vartalovoiteita ja tällaisia, mutta käsivoiteita ei oo kuin pari hassua :D Tosin voisi niitäkin vanhempia käyttää pois ennen uusien ostamista, mutta näitä onneksi kuluu aina ;D

      Poista
  8. Täällä toinen TBS kauppa lopetti, joten siellä oli -40 % ale. Ostin kaikkea kivaa testiin, mutta näitä uutuuksia siellä ei enää ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, tollaset loppuunmyyntialet kelpaisi mullekin :D Harmi ettei tätä sarjaa ollut enää jäljellä, mutta kiva että sait kaikkea muuta kuitenkin!

      Poista
  9. Mä voin kuvitella tuon Satsuman tuoksun <3 Myös mango voisi olla mun mieleen :) TBS:n käsirasvat ovat kyllä hyviä, mulla on yllättäen käsivoiteena Frosted Berries;) Mä tykkään myös geelimäisistä suihkugeeleistä enemmän, mutta myös tuollainen "maitomainen" olisi joskus kivaa vaihtelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Satsuma on samaan aikaan ihanan makea ja kirpeä :D Mango on hurjan ihana tuoksu, yksi mun ehdottomia lemppareita :) Mäkin liputan enemmän noiden geelimäisten suihkugeelien puolesta, mutta kieltämättä tollanen erilainen koostumus oli tosi kivaa vaihtelua :)

      Poista
  10. Ihana tuo käsirasvahamstraus! :D ♡ En nyt osaa edes omaa tuoksulempparia sanoa,taitaa mullaki olla useempi heikko kohta♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, noita ei voi koskaan olla liikaa :D Jep sama täällä, The Body Shopilla on ihan liikaa ihania tuoksuja<3

      Poista

Kiitos kommentista!