keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

30 Kysymystä Meikkaamisesta

Moi :) Mulla oli sunnuntaina töissä iltavuoro ja hyvin tylsänpuoleinen sellainen ja päädyin miettimään erilaisia meikkaamiseen liittyviä kysymyksiä. Lopulta päädyin rustaamaan niitä myös ylös ja myöhemmin väsäsin sitten postauksen kysymyksistä, joihin haluaisin lukea muiden vastauksia. Postauksen lopussa on mainittuna muutama blogi, joille tämän haasteen heitän, mutta toki näihin kysymyksiin saa vastailla ihan kuka tahansa :) Tiedä sitten tuleeko tätä kukaan muu tekemään, mutta ainakin mä sain tylsälle päivälleni tekemistä ja tulipahan näihin vastailtua sitten itsekin ja sain tästä uuden postauksen omaan blogiini!

Kysymykset ovat hyvin sekalaisia ja täysin sekalaisessa järjestyksessä ilman sen kummempaa logiikkaa. Yhteistä näille kuitenkin on se, että kaikki liittyvät tavalla tai toisella meikkeihin tai meikkaamiseen :)

1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten?
- Vaikea sanoa mikä sopii parhaiten, kun mä käytän niin paljon erilaisia, mutta mä itse tykkään varmaan ihan kirkkaanpunaisesta huulipunasta eniten itselläni, vaikka sellaista ei mitenkään turhan usein tuukaan käytettyä. Huonoiten sopii kaikki tosi vaaleat sävyt, oli se sitten vaaleanpunainen, persikka tai nude. Mä oon muutenkin niin kalpea, että näytän ihan haamulta, jos mun huuletkin on vielä supervaaleat :D


2. Millä levität meikkivoiteesi?
- Pääasiassa Sigman F60 Foundation siveltimellä. Melko usein käyn kasvot sen jälkeen vielä läpi kostealla meikkisienellä, sillä oon todennut, etteivät kaikki meikkivoiteet levity kauniisti meikkivoidesiveltimen kanssa.

3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan?
- Meikkipohjan. Vaikka mä oon kuinka yrittänyt tehdä ensin silmämeikin ja sitten vasta meikkipohjan, en oo siinä onnistunut ja lopputulos on aina ollut kaikkea muuta kuin kaunis.

4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi. Miksi juuri ne ovat suosikkejasi?
- Too Faced, Urban Decay ja Anastasia Beverly Hills. Too Facedin luomivärit ja meikkipohjan tuotteet ovat ihan huippuja. UD:llä on parhaimmat huulipunat, upeita luomivärejä ja toimivia meikkipohjan tuotteita. ABH taas on ehdoton ykkönen kulmatuotteissa ja highlightereissa ja pidän myös Modern Renaissance luomiväripaletista.

5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin?
- Tää riippuu niin päivästä ja fiiliksestä ja itse asiassa mulla on monesti sekä voimakasta huulipunaa että suht tumma silmämeikki. Ihan sama mulle, vaikka "pitäisi" panostaa vaan toiseen :D Tällä hetkellä valitsen räväkät huulet ja kevyen silmämeikin.

6. Onko sinulla jokin "luottomeikki", jonka tiedät aina onnistuvan ja joka näyttää aina hyvältä?
- On mulla pari sellasta tiettyä silmämeikki+huulipuna yhdistelmää, joissa tunnen oloni yleensä aina hyväksi. Oon tehnyt ne silmämeikit sen verran monta kertaa, että tiedän niiden onnistuvan ja sävyjen sopivan mulle :)


7. Suosikkiluomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri?
- Jos yksi pitäisi valita niin sanoisin Too Facedin Chocolate Bar. Toi on sellanen kestosuosikki, minkä sävyihin en varmasti kyllästy ikinä, sillä ne ovat niin käytännölliset ja paletilla saa tehtyä monipuolisesti erilasia meikkejä.

8. Korjailetko meikkiäsi yleensä päivän aikana?
- Puuteria tulee lisäiltyä aina joskus ja jos rajaukset on suttaantuneet tai kuluneet luomilta pois, tulee niitäkin paikkailtua. Niin ja huulipunaa totta kai lisättyä! Harvemmin korjailen meikkiä muilla tavoin.

9. Käytätkö meikinpohjustusvoidetta? Mikä on suosikkisi?
- Käytän joo ja suosikkini on Too Facedin Primed & Poreless, joka on valitettavasti jo loppu. Kyseinen primer jätti ihon silkkisen sileäksi ja haluan ehdottomasti tota lisää. Tällä hetkellä mulla on NARS:n primer ja pidän kyllä siitäkin todella paljon :)

10. Kuinka kauan aikaa sinulla menee normaalin arkimeikkisi tekemiseen?
- Työaamuina mulla menee noin 15-20 minuuttia meikkaamiseen.

11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin?
 - Välillä joo, mutta nyt mua on taas alkanut laiskottaa ton kanssa ja oon luistanut siitä :D Toi riippuu myös paljon siitä, mikä ripsiväri mulla on käytössä, sillä mä oon aika etevä saamaan sitä ripsiväriä myös sinne alaluomelle, mikäli se ripsivärin harja ei oo riittävän pieni.


12. Irto-, kivi- vai meikkipuuteri?
- Irtopuuterilla kiinnitän meikkini, mutta kivipuuterilla korjailen sitä tarpeen tullen. En kuitenkaan pärjäisi enää ilman irtopuuteria, joten vastaan sen.

13. Kokeiletko mielelläsi uusia meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa?
- Kokeilen tosi mielelläni uusia juttuja, mutta taas kerran musta tuntuu siltä, että oon jämähtänyt siihen tuttuun ja turvalliseen. Nyt ei oo taas ollut oikein aikaakaan tutustua ja harjoitella mitään uusia ihania meikkaustapoja, mutta mieluusti siis kokeilen kyllä uusia juttuja :)

14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkaamiseen?
- Anastasisa Beverly Hillsin Dipbrow Pomade. Suosittelen tuota ihan jokaiselle, aivan mahtava tuote!

15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi?
- Meikkivoide- ja peiteainesiveltimet pesen nykyään pari kertaa viikossa. Muut siveltimet sitten tarpeen mukaan, yleensä kerran 1-2 viikossa.

16. Miten arki- ja juhlameikkisi poikkeavat toisistaan?
- Juhlameikkiin panostan oikein ajan kanssa eli lopputulos on sen takia varmasti ainakin huolitellumpi. Se sisältää myös yleensä vahvemmat varjostukset ja korostukset kasvoilla, tekoripset ja tummemman/hieman monimutkaisemman silmämeikin. Mun arkimeikkikään ei oo sieltä ihan yksinkertaisimmasta päästä, mutta tossa siis mitä lisäilen vielä juhlameikkiini.


17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista?
- Rakastan niitä, mutta tottahan se on, että pahimmillaan ne kuivattaa huulia ihan tajuttoman paljon. Pysyvyydessä ne kuitenkin voittavat yleensä tavalliset puikkomaiset huulipunat ihan mennentullen.

18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomeen myytäväksi kivijalkaliikkeisiin?
- Too Facedin ihan ehdottomasti! Miten noita ihania meikkejä voikin olla niin hankala saada Suomeen?

19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota enempää et ole valmis maksamaan mistään yksittäisestä meikkituotteesta?
- En oo koskaan määritellyt mitään tiettyä summaa, mutta en mä yli 70 euroa varmaan maksaisi mistään meikkituotteesta. 

20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteilla?
- Varjostan lähes aina meikatessani. Käytän siihen joko riittävän viileänsävyistä mattaista aurinkopuuteria tai sitten ABH:n Contour Cream Kitin voidemaisia sävyjä.

21. Kiinitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella?
- Todella, todella harvoin, mutta itse asiassa tän kysymyksen keksittyäni tajusin, että mun täytyy saada toi UD:n suihke käytettyä pois eli nyt koitan petrata tässäkin! Mä en siis koe, että mun meikki pysyisi kasvoilla yhtään sen pitempään tai paremmin, vaikka se olisi kiinnitetty jollain suihkeella ja sen takia oon ollut tosi laiska sellaisia käyttämään.


22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen?
- Mä meinasin vastata ihan automaattisesti, että Sigman E40, mutta mä oon hoitanut tota ilmeisesti vähän huonosti, sillä siveltimen karva on hieman levähtänyt ja käytän nykyään häivyttelyyn mieluummin Sigman E35 sivellintä. Mun pitäisi ostaa itselleni uusi E40 ja koittaa pestä se vähän hellävaraisemmin kuin mitä oon ton nykyiseni kanssa tehnyt.

23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä?
- Tykkään, mutta en oo siinä kovinkaan hyvä. Onneksi mulla on yksi hyvä kaveri, joka suostuu aina silloin tällöin mun uhrikseni, kun hän ei itse koskaan meikkaa :D

24. Onko sinulla meikkejä, joita koitat säästellä ja joita käytät siksi vain harvoin?
- Eipä oikeastaan enää nykyään. Vuosi sitten vastaukseni olisi ollut varmasti toisenlainen, mutta nykyään pyrin nimenomaan käyttämään niitä meikkejä ja ajattelemaan, että ne on kulutustavaraa eikä mitään keräilykappaleita. Eivätkä nekään säily ikuisesti, vaikka kuinka toivoisi.

25. Paras irtoripsimerkki?
- Kissin ripsistä pidän todella paljon, mutta heti perässä tulevat Ardell ja Eylure.

26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä?
- Ehdottomasti shimmersävyjä! Mä teen tosi harvoin silmämeikkiä pelkkien mattasävyjen kanssa, vaikka toisaalta niinä kertoina kun teen, oon ollut aina tosi tyytyväinen lopputulokseen. Shimmersävyt on kuitenkin enemmän mun juttuni.


27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna?
- Puuteriset on tavallisena arkena helpompikäyttöisiä, mutta voidemaisten värien kanssa saa monesti pigmenttisemmän lopputuloksen. Sanon kuitenkin, että ne puuteriset vie voiton, sillä niitä mulla on selkeesti enemmän ja ne on myös useammin käytössä.

28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotiin päästyäsi valitseneesi kaupasta täysin vääränsävyisen meikkivoiteen, peitevoiteen tms.?
- On käynyt joo monet kerrat. Nykyään enää melko harvoin, mutta aina se ärsyttää ja harmittaa yhtä paljon. Kaupan valaistukset esimerkiksi poikkeaa tosi paljon luonnonvalosta, joten ei kai se ole ihme, jos joskus tulee tehtyä niitä hutiostoksia sävyjen suhteen.

29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat?
- 11 kappaletta noita näytti olevan. Sävyjä on ihan liian vähän ja mun pitäisikin hankkia muutama lisää :)

30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?
- Intohimo ihan ehdottomasti. Rakastan meikkejä ja meikkaamista ♥


Lukisin myös todella mielelläni kaikkien muidenkin vastauksia näihin kysymyksiin, eli jos päätät näihin vastailla, olisi ihan huippua jos tulisit linkittämään blogisi ja postauksesi tuonne kommenttiboksiin! ♥

30 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, jos kiinnostuit tästa! Haluan ehdottomasti lukea sunkin vastaukset näihin kysymyksiin<3 :)

   Poista
 2. Todella mielenkiintoinen postaus! Hyvin olit vastannut kaikkiin kysymyksiin <3 Välillä mulle meikkaaminen on intohimo, välillä taas pakkopullaa :D Oon nykyään enemmän innostunut meikeistä ja kosmetiikasta, mutta meikkaan harvemmin kuin ennen. Tähän on syynä ripsienpidennykset ja nyt vielä hankin microblading kulmat eli ei paljoo tarvis edes meikkailla :D Mutta jotenkin huulipuniin tullut sellainen rakkaus<3 Mua houkuttelisi niin tuo Too Facedin poskipuna kun jälleen näin sen sun kuvissa :) Se merkki voisi kyllä tulla Suomeen, toisaalta ihana kun pääsee matkalle ja sitten voi ostaa semmoisten merkkien tuotteita joita ei saa Suomesta! Oon samaa mieltä sun kanssa nestemäisistä huulipunista, ne on vaan niin paljon parempia ja kaikki ei edes kuivata niin pahasti :) Mä voisin erikseen kommentoida jokaista sun vastausta, tulee kaikista niin paljon ajatuksia! Sulla menee kyllä tosi vähän aikaa arkimeikkiin, jos siis laitat ihan rajauksetkin ja luomivärit? Toisaalta se on sulle varmaan ihan rutiinia, mulla menisi ainakin yli puolituntia. Mutta ihana postaus, tämmösiä lisää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Niina<3 :) Nojuu kieltämättä toi kombo, kun ripset ja kulmat on jo ojennuksessa, vähentää tosi paljon sitä meikkaamisen tarvetta :D Naama on jo tosi huolitellun näköinen, kun ripset ja kulmat on kunnossa :) Joo kieltämättä siinä ulkomaille menemisessä on sitten sekin oma parhaus, että matkalta saa ostettua just kaikkea sellaista kosmetiikkaa, mitä Suomesta ei saa. Haluisin kyllä silti ton Too Facedin tänne! :D Nestemäiset huulipunat on rakkautta<3

   Joo ei mulla ton kauemmin aamuisin mene, vaikka laitan tosiaan ne rajaukset ja kaikki :D Se on varmaan just se, kun on tottunut tekemään ne jo monen vuoden ajan niin ne syntyy tosi nopeesti ja kun meikkipohja on aina aika lailla täysin samanlainen, ei tarvitse miettiä sen tarkemmin mitään, kunhan vaan tekee :D Kiitos paljon vielä kerran<3 :)

   Poista
 3. Onpa mahtava postaus. "..ne on kulutustavaraa eikä mitään keräilykappaleita. Eivätkä nekään säily ikuisesti, vaikka kuinka toivoisi". Niin totta, mutta kunpa vaan itsekin tuon sisäistäisi ja toimisi sen mukaan. Minulla tuppaa vaan säilömismoodi olemaan voimakkaampi;)

  Kiitos, Linda, haasteesta:) Tartun siihen ilomielin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan, että aika monella se on voimakkaampi :D Mulla se sama on esim. TBS:n kausituotteiden kanssa, en millään raaskisi käyttää niitä loppuun! Odottelen innolla sun vastauksia näihin kysymyksiin<3

   Poista
 4. Kiitos ihana♡

  Ja mitä tohon kosmetiikan jemmaamiseen tulee,oon iteki miettiny sitä paljon. Nykyään pyrin pitämään kaikki jemmat suht kohtuullisena,onhan niitä jemmoja kiva ihailla mut sit se vasta ketuttaaki ku joku huolella hillottu ihanuus on pilalla :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä :) ♥ Joo nimenomaan. Mulla on yhä edelleen vähän liikaakin tiettyjä kosmetiikkatuotteita ja tiedän, etten niitä ehdi koskaan kaikkia käyttämään pois ennen kuin ne vanhenevat, mutta onneksi nykyään oon tajunnut jo lakata ostamasta niitä samoja tuotteita lisää, jos kaapit pursuaa niitä jo entuudestaan :D

   Poista
 5. Kiitos haasteesta, teen tän ehdottomasti jossakin kohtaa! :) Tässä oli oikeasti hyviä kysymyksiä ja sun vastauksia oli mielenkiintoista lukea :) Mä oon tällä hetkellä tosi innostunut meikkailusta, joskus meikkaaminen tuntui tosi pakkopullalta, mutta nyt varsinkin viikonloppuisin on ihanaa rauhoittua hetkeksi meikkailemaan oikein kunnolla ja ajan kanssa :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jos säkin toteutat tämän<3 Kiva jos meikkaaminen tuntuu susta nykyään kivalta ja tykkäät panostaa siihenkin :) Se on kyllä ihan huippua, kun saa vapaapäivinä rauhassa panostaa siihen meikkiin ilman mitään kiirettä<3

   Poista
 6. Tosi kivat kysymykset olet miettinyt! :) Etenkin kysymys 24 on mielenkiintoinen, sillä en ole edes tullut ajatelleeksi, että ostaisin tuotteita vain, jotta ne pyörisivät laatikossa. Eli ehdottomasti samoilla linjoilla sun kanssa :) Eivätkä ne tosiaan edes säily ikuisuuksiin.

  Kiitos haasteesta <3 Täytyy ryhtyä luonnostelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo tollanen ajattelutapa onkin järkevä, harmi vaan kun en oo itse sitä aina osannut noin ajatella :D Mutta onhan se ihan älytöntä maksaa ensin kymmeniä euroja jostain tuotteesta ja jättää se sen jälkeen lähes käyttämättä, ettei se vaan loppuisi. Todennäköisesti jossain vaiheessa se tuote ei enää kiinnosta tai se on mennyt vanhaksi, eli paras vaan nauttia niistä silloin, kun on mahdollista :)

   Kiva jos säkin päädyt tän tekemään! ♥

   Poista
 7. Tosi kiva haaste, tässä onkin vastattavaa ja ehdottomasti toteutan tämän jossain vaiheessa. <3 Hyviä kysymyksiä olet kehitellyt ja tätä oli tosi kiva lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti ja jäänkin odottelemaan sun vastauksia näihin kysymyksiin :) ♥

   Poista
 8. Olipas mielenkiintoinen postaus, kiitos hasteesta! :) Täytyy kyllä rustailla vastaukset noihin kysymyksiin kunhan ehdin ♥ Itse olen kyllä samaa mieltä noista nestemäisistä huulipunista - pysyvyys on huippuluokkaa ja useimmissa myös pigmentti erinomainen, mutta harmi kyllä useimmat kuivattavat huulia todella paljon :( Tosin itselläni menee todella paljon kausittain, milloin käytän minkäkinlaista punaa (esim. matta, kermainen, minkä värinen, jne..) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Joo kunpa joku kehittäisi sellaisen huulipunan, joka pysyisi ja olisi runsaspigmenttinen, mutta joka ei kuivattaisi huulia :D Niin ja kaupan päälle vielä sellanenkin ominaisuus, että sen saa kuitenkin pestyä helposti pois ilman mitään taikatemppuja! En mä onneksi yhtään vaativa ole :'D Mulla menee myös vähän kausittain varsinkin noi huulipunien sävyt ja vuodenaikakin kyllä vaikuttaa siihen aika paljonkin :)

   Poista
 9. Täydellistä tylsän iltavuoron hyötykäyttöä! :) Kiitos haasteesta, aion ehdottomasti toteuttaa sen. Mä odottelen myös Too Facedin rantautumista Suomeen kivijalkamyymälöihin. Tai mulle riittäisi että sitä edes saisi tilattua ulkomailta ilman järkyttävän kalliita postikuluja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli yllättävn hauskaa puuhaa :) Kiva kuulla<3 Sama homma, jos Too Facedia saisi tilattua vaikkapa feeluniquelta tai Beauty Baystä yhä edelleen, niin mä olisin jo täysin tyytyväinen :D

   Poista
 10. Ai että no eipä mennyt se tylsä iltavuoro hukkaan! Ihanan perustavanlaatuisesti montaa asiaa pohdittu tässä kysymyslistassa :)

  Ja hei täällä toinen, jolle ei sovi vaaleat huulipunat ja joka saa aina ripsasit alaluomelle, jos alaripsiin laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennyt ei :D Joo pyrin tekemään tosta listasta suht monipuolisen, vaikka olisihan se vähän mielikuvituksellisempi voinut olla :D Kiva kuulla, että siellä on toinen kohtalotoveri! Miten se onkin niin vaikeeta saada ripsiväri nätisti alaripsiin ilman, että koko alaluomi on ihan sotkussa? :D

   Poista
 11. Tällaiset postuakset ovat aina todella hauskoja! :) Kiitos haasteesta, aion ehdottomasti toteuttaa sen, kunhan saan vain ensin pari muuta haastetta tehtyä :D Huomasin, että todella monessa kohdassa mulla olisi melkein samanlainen vastaus :)

  Sä saat todella nopeasti tehtyä arkisin hienon meikin! <3 Mä saisin vartissa tehtyä meikkipohjan ja kulmat ja sutaistua huulikiiltoa, mutta siihen se jäisi :D Mulla menee arkisin helposti 45 minuuttia normaaliin meikkiin ja jos on aikaa, käytän välillä aikaa reippaasti yli tunnin ja katselen samalla videoita Youtubesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh sulla on ihan jonoksi asti näköjään noita haasteita! :D Kiva jos lähdet tän jossain kohtaa toteuttamaan<3

   Mä veikkaan, että sun arkimeikit onkin hienompia ja selkeesti panostetumman näköisiä kuin mun meikkini :D Esim. just meikkipohja näyttää sulla kyllä aina kuvissa ja videoissa ihan täydellisen virheettömältä<3 Ajan kanssa meikkaaminen ja Youtube videoiden katsominen on kyllä niin ihanaa :) Harmi ettei sitä oikein ehdi tekemään muuta kuin viikonloppuisin :D

   Poista
 12. Kivoja kysymyksiä ja sulla hyvät vastaukset :) Olisi kiva näihin vastailla, mutta siinä voi mennä hetki. Mulla on nyt hirveän kiireistä koulussa, niin on tuntunut haastavalta saada edes yksi postaus viikossa ulos. Asiaa ei tietysti auta, et oon vielä valinnu aiheita mistä tulee älyttömän pituisia postauksia :D Mut yritetään mahduttaa tää johonkin väliin kun oon päässyt Luonnonkaunis-messuista ja loppuneista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nella :) Vastailet näihin sitten jossain vaiheessa, kun ehdit ja jos kiinnostusta vielä riittää :D Koulukiireet on kyllä välillä melkoiset, mutta eipä siitä bloggaamisesta onneksi kannata mitään stressiä ottaa ja toivottavasti sun kiireet helpottuu pian! Hyviltä kuulostaa sun tulevat postaukset, jään innolla odottelemaan niitä :)

   Poista
 13. Kiitos ihana Linda mahtavasta haasteesta, huomasin jo aiemmin viikolla haasteen mutta hullunmylly-viikon takia ehdin vasta nyt syventyä vähän paremmin ^_^ Aion ehdottomasti tehdä tän ^_^ Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jos säkin tartut tähän<3 :) Oon vähän myöhässä, mutta toivottelen sulle nyt hyvää alkanutta viikkoa! :D

   Poista
 14. Tosi kivat kysymykset oot keksinyt! Pakko pistää tää toteutuslistalle! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :) Mahtavaa jos säkin päädyt näihin vastailemaan<3

   Poista
 15. Herranen aika miten oon kokonaan skipannut tämän! Aloin lukemaan Sannan haastetta hänen blogistaan ja sitten klikkasin blogisi kun hän oli sut linkannut, mietin että oonko mä lukenut Lindalta muka tuon postauksen ja muistelin oikein en ollut:D Kiitos haasteesta, lähtee toteutukseen ehdottomasti mutta vähän myöhemmin kunhan saan muita pousteja alta pois;) Jospa mäkin vastailisin jonkun tylsän päivän kunniaksi näihin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hei, pääasia että nyt tän huomasit ja myös sen, että sutkin tähän haastoin<3 ;) Ihanaa, jos säkin aiot tän jossain vaiheessa toteuttaa, odottelen tosi mielenkiinnolla sun vastauksia Kata! :)

   Poista

Kiitos kommentista!