maanantai 19. kesäkuuta 2017

Bette Box | Kesäkuu


Vihdoin ja viimein oon saanut testailtua kesäkuun Bette Boxin tuotteita ja nyt olisi tuttuun tapaan aika boksin esittely- ja arvostelupostaukselle. Postaus venyi nyt lähinnä ihan siitä syystä, että boksien lähetys viivästyi ja sain omani vasta viime keskiviikkona. Tällä kertaa jätin myös katsomatta etukäteen muiden blogeista, mitä boksi sisältää ja sisältö tuli mulle siis täysin yllätyksenä. Mullahan on ollut jo pitkään (paha) tapa vilkuilla etukäteen boksin sisältö, mikäli en oo sitä saanut itselleni heti ensimmäisten joukossa. Oon tosi malttamaton näiden kanssa, mutta toisaalta taashan sen huomasi, että on kivempi yllättyä sitä omaa boksia avatessa kuin käydä etukäteen se vilkaisemassa netistä :) 


Tältä sisältö näytti tällä kertaa. Sisältö oli toukokuun boksin jälkeen mielestäni oikein hyvä, sillä tämä boksi ei sisältänyt kymmentä kappaletta pelkkiä näytekokoja vaan reilusti myös niitä täysikokoisia tuotteita. Mua alkoi kuitenkin ärsyttää ihan älyttömästi se, että multa veloitettiin heinäkuun boksi jo ennen kuin olin saanut itselleni kesäkuun boksia. Toukokuun boksin jälkeen aloin oikeasti miettiä tilauksen lopettamista ja tämän kuun boksin perusteella olisin päätökseni lopettamisesta tehnyt. Nyt ei onneksi tullut sellaista oloa, että haluan lopettaa, mutta vaikka olisikin, olisi se lopettaminen siirtynyt taas kuukaudella eteenpäin. Toivottavasti boksit lähtisivät siis tulevaisuudessa varastoilta taas normaalissa aikataulussa niin vältytään tällaisiltakin jutuilta :) Sitten tarkemmin boksin sisältöön:


Aloitetaan esittely tällä Doven Nourish Secrets Invigorating Ritual Body Washilla, joka on mm. avokadoöljyä sisältävä suihkusaippua. Mä tykkään todella paljon Doven suihkusaippuoiden koostumuksesta, sillä se on ihanan paksua ja kermaista. Dovelta löytyykin yksi mun suosikkisuihkusaippuani, joka sisältää sheapähkinäöljyä ja vaniljaa. En kuitenkaan ole sitä käyttänyt pitkiin aikoihin, sillä Dove ei ole eläinkokeeton (myy Kiinassa). Tämän tuoksu oli ihan ok, aika mieto enkä oikein erottanut tosta varsinaisesti mitään tiettyä juttua. Saippua vaahtosi iholla kivasti ja käyttökokemus oli kaikinpuolin miellyttävä. Iso peukku sille, että tällä kertaa tuli täysikokoinen suihkusaippua, kun aiemmin näitä on lähinnä tullut sellaisina minikokoisina! Ovh tällä  250 ml suihkusaippualla on 1,89 €.


Lumenen Gel Effect Kynsilakka tuli sävyssä 11 Sunny Fields Auringonkehrä. Kyseessä on tuotekuvauksen mukaan pitkäkestoinen, kiiltoa antava ja kynnelle tasaisesti levittyvä kynsilakka. Sävy on kauniin oranssihtavan korallinen ja sopii täydellisesti kesään. En ole itse näitä Lumenen Gel Effect lakkoja aiemmin testannut, joten oli ihan kiva saada tämä kokoelmiini, vaikken kynsilakkoja mitenkään säännöllisesti pystykään käyttämään. Ehdin testaamaan tätä pikaisesti vain yhdelle kynnelle ja lakka levittyi kauniisti ja näytti kuivuttuaan hyvältä. En osaa tämän pysyvyydestä sanoa yhtään mitään, sillä putsasin tämän melkein samantien pois, mutta pitää testailla tämä ehdottomasti paremmalla ajalla! Tämän 5 ml kokoisen kynsilakan ovh on 6,90 €.


Kenzon Flower By Kenzo tuoksunäyte oli kiva lisä boksiin, vaikka todella kukkainen tuoksu ei mua miellyttänytkään. Tuoksu sisältää mm. jasmiinia, valkoista myskiä, bergamottia ja bulgarianruusua ja kuten sanoin, se oli hyvinkin kukkainen. Mä oon aika nirso käyttämieni tuoksujen suhteen ja vaikkei tääkään siis missään nimessä pahalle haissut, en tätä omalle iholleni enää toista kertaa halua laittaa. Kiva oli kokeilla ja täytyy katsoa josko tää kelpaisi vaikka jollekin mun kaverilleni!


Dermosilin Moisturizing Cream Light on tuotekuvauksen mukaan pitkäkestoista kosteuttava tuova kasvovoide. Voiteen tulisi vahvistaa sekä ihon keramidi- että hyaluronihappotuotantoa ja sen hypo parfum -tuoksun luvataan haihtuvan iholta nopeasti. Ensinnäkin täytyy sanoa, että tuotteen pakkaus on todella tyylikäs! Harmi etten saanut sitä paremmin kuvattua, mutta juuri tontyyppisistä pakkauksista tykkään. Voide itsessään oli tosiaan erittäin kevyttä ja sopi hyvin meikinalusvoiteeksi. Talvella uskoisin kaipaavani ehkä hitusen kosteuttavampaa päivävoidetta, mutta näin kesällä tämä on ollut ihan riittävän kosteuttava. Hyvä tuote ja yksi tämän boksin mieluisimmista! Ovh 50 ml tuotteella on 11,00 €.


Seuraavaksi hieman kosteutusta vartalolle. Boksista paljastui Nivean Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil -vartalovoide. Voide sisältää ihoa kosteuttavaa jojobaöljyä ja kosteutustehon pitäisi kestää 24 tuntia. Lopputuloksena ihon luvataan olevan pehmeä ja säteilevä. Tuote on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle ja kosteutusteho oli kyllä oikein hyvä. Tämän sanotaan olevan nopeasti imeytyvä vartalovoide, mutta mun mielestäni tällä kesti kyllä tovi jos toinenkin imeytyä. Koostumus oli kyllä kevyttä, joten mua ihan yllätti se, että tätä sai hieroa ihoon niinkin pitkään ennen kuin se lähti imeytymään. Voiteen pitäisi tuoksua kirsikankukille, mutta mun mielestäni tuoksu on jotenkin aika teollinen. Ei se tuoksu paha ole ja muuten tätä on kyllä ollut kiva käyttää. Ovh täysikokoisella 200 ml pullolla on 5,70 €.


Iroha Naturen Intensive Face Mask Rejuvenating Caviar on kasvoille tarkoitettu kangasnaamio. Naamio on tehty torjumaan ihon ikääntymisen merkkejä sekä kirkastamaan sitä. Naamion sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja kaviaari taas parantaa ihon kollageenin muodostumista sekä elastisuutta. Kangasnaamiot on mun mielestäni ihan kivaa vaihtelua perinteisille kasvonaamioille, vaikka niistä kasvoille levitettävistä naamioista enemmän pidänkin. Oon aiemmin testannut parin muun merkin kangasnaamiota ja tää oli ehdottomasti helpoin saada asettumaan kasvoille kunnolla. Tässä oli sellasia pieniä leikkauksia naamion reunaosissa ja niiden avulla naamion sai todella näppärästi paineltua kautaaltaan kasvojen iholle. Miinusta tämä saa siitä, että naamio oli ihan älyttömän märkä ja multa oikeasti tippui leuasta pisaroina pois sitä nestettä enkä oikein tykännyt siitä. No pitää ehkä ajatella, että ainakin naamiossa oli tavaraa! En pahemmin huomannut ihossani mitään eroa ennen naamion käytön tai sen jälkeen, mutta eipä se ainakaan huonommalta näyttänyt. Iho jäi hieman nahkean tuntuiseksi ja vaati hyvän kosteutuksen, eli en mä itse kokenut tämän olevan ainakaan mitenkään kovin kosteuttava naamio. Yhden kangasnaamion ovh on noin 4,00 €.


Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 olisi boksin viimeinen varsinainen kosmetiikkatuote. Kyseessä on Melitanea sisältävä tahmaamaton ja ihoa kosteuttava aurinkorasva. Melitanen tulisi lisätä ihon omaa melaniinin tuotantoa eli toisin sanoen nopeuttaa ihon ruskettumista. Tästä olisi ollut tosi kiva saada isompikin koko, sillä eihän tuosta pienestä tuubista kovin moneksi kerraksi riitä. Mä en oo tätä vielä käyttänyt, kun en oikeastaan oo auringossa aikaa tänä kesänä vielä pahemmin muutenkaan viettänyt, joten sen tarkemmin en osaa tästä kertoa. Kivanoloinen tuote ja hyvin tähän vuodenaikaan sopiva! SPF 15 on ehkä mun makuuni vähän turhan pieni, varsinkin kun palan ihan superherkästi, mutta ehdottomasti tämä tulee käytettyä pois. Boksista tuli 15 ml näytekoko ja täysikokoisen 150 ml tuubin ovh on 22,00 €.


Loppuun vielä parit extrajutut, eli Rela Tabsin mansikan makuisia maitohappobakteereja sekä Pandan Natural lakritsipatukka! Maitohappobakteereita on ihan hyvä löytyä kotoa, vaikka mä oon ehkä maailman laiskin ikinä sellaisia syömään. Lakritsin söin jo heti näitä tuotteita kuvaillessani ja se maistui kyllä todella hyvälle! Nams :)

Mitä mieltä te olette kesäkuun Bette Boxista? :)

14 kommenttia:

  1. Onpa kurja tuo anonyymikommenttijuttu. Toivottavasti kohta hellittää tommonen!
    Oon samaa mieltä kangasnaamioista. Mun lemppareita on perinteiset voidenaamiot. Kangasnaamioissa on nestettä aina liian paljon, enkä tykkää muutenkaan märästä ja kylmästä tuntemuksesta kasvoilla. Kangasnaamiot on varmaan hyviä laadultaan enimmäkseen, mutta käyttömukavuus ratkaisee:)
    Dermosilille voisin tehdä pitkästä aikaa tilauksen ja tsekata tuon kosteuttavan voiteen, kun on niin nätti tuubikin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy koittaa, jos se rauhoittuisi kun hetkeen ei oo voinut lähettää niitä kommentteja :) Kieltämättä se märkä ja kylmä tunne iholla on vähän inhottava, varsinkin talvisin kun on muutenkin kylmä. Nyt kesällä se ei tuntunut ollenkaan niin pahalta :D Joo toi Dermosilin voide yllätti tosi positiivisesti, sekä sisältö että ulkonäkö oli mun mieleeni ;D

      Poista
  2. Mun mielestä vähän tylsä boksi :/ Kiinnostavin tuote on toi Dermosilin päivävoide :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä munkin mielestä tuotteet itsessään oli vähän tylsiä, kun oli niin paljon voiteita yms. mutta onneksi sentään täysikokoisia tosi paljon! Se tän boksin mun mielestäni pelastikin :)

      Poista
  3. Itsekin pidin kovasti tuosta Dermosilin voiteen purkista ja ulkonäöstä, itse asiassa kyllä koko tuotekin iski ja tykkään:') Totta tosiaan tuo aurnikovide ois voinut tulla isommassa koossa. Ensimmäisenä Bette Boxina tää oli kyllä todella kiva, mutta kuten itse jo postauksessani sanoin niin monipuolisuutta kaipaisin ja niitä meikkejä kiitos:D Edelleen heinäkuun boxi kiinnostais niin hemmetisti mutten sitten tiedä mitä teen festaritavaralla + siitä on paljastunut jo yksi tuote millä en tee mitään:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin voide oli tosi hyvää, vaikka se tuoksu ei muhun niin iskenytkään kyllä :D Meikit on mulle itselleni niitä, joita eniten näistä bokseista toivon saavani ja harmi, ettei tästä boksista sellaisia löytynyt :/ Mulle se heinäkuun boksi on jo tosiaan tulossa, joten enää en pysty perumaan :D Festaritavaralla en itsekään kyllä oikein mitään välttämättä tee, mutta toivottavasti sisältö on käytännöllinen ihan muutenkin :'D

      Poista
  4. Samaa mieltä kuin Ida, tämä boxi vaikuttaa vähän tylsältä. Haluaisin tilata jonkun yllätysboxin, mutta Bette Box ei tunnu parantuneen LivBoxin ajoista.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä boksit on parantuneet ainakin siltä osin, että tuotteista iso osa on yleensä täysikokoisia :) Ja sitä kautta myös boksien arvo on noussut siitä, mitä se oli varsinkin LivBoxin loppuaikoina. Mutta joo, tää sisältö oli kyllä aika peruskauraa ja pitkälti ihan markettimerkkejä :/

      Poista
  5. Mä en tosiaan voi valittaa boksista, koska sain kaupan päälle Green boxin :D. Ensi kuun boksi hiukan houkuttaisi, koska siitä paljastettin yksi tuote, jota haluaisin testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi kieltämättä kelvannut mullekin! :D Muakin tavallaan kiinnostaa toi sun mainitsema tuote, mutta ei mulla mitään sen suurempaa hinkua ole sitä päästä testamaan. No, ensi kuussa kuitenkin pääsen :D

      Poista
  6. Ulkomailla olis vaikka millä mitalla yllätysbokseja, jos vain jaksais kahlata läpi, minkä niistä haluaisi tilata...
    Mun mielestä nää kaksi edellistä boksia (touko- ja kesäkuu) on olleet huonoja. Ensimmäiset 4 Bette boxia oli hyviä, mutta jos taso jää tällaiseksi, niin laitan kyllä omani tauolle. Ei kiinnosta yhtään mikään halpa sälä (suihkusaippuat, vartalorasvat, shampoot ym.), mitä on tullut nyt parissa viime boksissa. Ja mäkin olisin itse asiassa laittanut jo heinäkuuksi tauolle, mutta samana päivänä kun boksi tuli, niin uusi oli jo veloitettu tililtä. Harmi vaan, en usko, että heinäkuun festariteemakaan ilahduttaa. Kuulostaa taas jo ajatuksenakin krääsäkasalta :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pitäisi kunnolla ajan kanssa tutustua niihin ja etsiä hyviä vaihtoehtoja :) Oon todella samoilla linjoilla sun kanssa. Alkuun boksien taso oli todella hyvä ja siis verrattuna LivBox-aikoihin, olin todella tyytyväinen boksien sisältöön. Viime kuu näytekokoineen oli täysi floppi ja tässäkin kuussa tuli sellasta tosi peruskamaa ja nimenomaan edullisia markettituotteita. Toivottavasti taso lähtisi taas nousuun ja päästäisiin samanlaisiin bokseihin kuin alkuvuodesta oli :) Tosi harmi, ettet säkään ehtinyt laittaa tilausta tauolle :/ Toivotaan, että boksit tulee jatkossa ajallaan eikä tollasta pääse enää tapahtumaan.

      Poista
  7. Oonkin muutamasta blogista lukenut tästä boksista ja on kyllä hiukan tylsä boksi :/ Mähän en oo tälläisiä koskaan tilannut enkä varmaan tuukkaan tilaamaan. Toki olisi kiva saada yllätys kerran kuukaudessa ja saahan noissa yleensä jotain mistä tykkää, mutta kuitenkin:) Tuollaiset kangasnaamiot eivät jotenkin oo mun juttuni, en saa koskaan niitä pysymään mun kasvoilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuotteet olisi voineet munkin mielestä olla paljon mielenkiintoisempia, mutta ainakin oli täysikokoisia paljon! Ei nää toki ookaan kaikkien juttu ja ymmärrän täysin sen, että mieluummin käyttää rahansa niihin kosmetiikkatuotteisiin, joista oikeasti pitää ja jotka kokee tarvitsevansa. Näistä kun monesti tulee väkisinkin jotain itselle tarpeetonta tai sopimatonta :) Haha toi oli itse asiassa yllätävän hyvin pysyvä, mutta joo tiedän ton ongelman, mulla on ollut sama tosi monien kangasnaamioiden kanssa :D

      Poista

Kiitos kommentista!