sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Loppuneet | Huhtikuu & Toukokuu 2017


Noniin nyt olisi sitten vuorossa kahden edellisen kuukauden loppuneiden kosmetiikkatuotteiden läpikäynti. Kuten kuvasta näkyy, mä en tosiaan saanut kahdessakaan kuukaudessa kovinkaan montaa purkkia ja putelia loppumaan. Päätin huhtikuun lopulla siirtää loppuneiden esittelyn vielä kuukauden päähän ja päätös oli ihan hyvä, sillä tämäkään kasa ei tosiaan ole mikään valtavan suuri ja normaalisti mulla on ollut yhden kuukauden loppuneissa jo enemmänkin tuotteita. Pidemmittä puheitta käydään nyt lyhyesti läpi jokainen tuote ja se, meneekö se mulla jatkoon vai ei :)


Moroccanoil Intense Hydrating Mask. Yksi parhaimmista hiuksia kosteuttavista hiusnaamioista, joita oon ikinä käyttänyt. Mä en oikein fanita näitä Moroccanoilin tuotteiden tuoksua, mutta tän hiusnaamion teho oli kyllä ihan omaa luokkaansa. Mun hiukseni rakasti tätä ja tuote sai hiukset todella pehmeän tuntuisiksi ja kauniin näköisiksi. Moroccanoil ei valitettavasti ole eläinkokeeton, joten ei jatkoon sen takia.

Moroccanoil Treatment. Tätä hiusöljyä on kehuttu niin monessa paikassa, mutta valitettavasti mä en voi sanoa pitäneeni tästä kovinkaan paljon. Hiusöljyksi tämä oli mielestäni hyvä ja silotti hiusten kuivahkoja latvoja ihan kivasti, mutta mä käytän itse mieluummin hiusseerumeita. Mun hiuksissa öljyt ei toimi yhtä hyvin enkä lähtisi tätäkään kyseistä hiusöljyä ostamaan enää uudestaan. Eli ei jatkoon.


Batiste Dry Shampoo, Blush & Cherry. Mä oon näitä kuivashampoita kehunut vähän väliä ja nämä tuoksut ovat yhtiä suosikkejani Cherry on ihanan makea ja Blush taas hieman miedompi ja tykkään käyttää tota erityisesti työpäivinä juurikin siksi, ettei siitä jää hiuksiin ihan niin voimakasta tuoksua. Batiste ei ole eläinkokeeton, mutta siihen asti että onnistun löytämään jostain yhtä hyvin (tai edes lähes yhtä hyvin) mun hiuksissa toimivna kuivashampoon, joka ei maksa maltaita, aion näitä käyttää. Toinen vaihtoehto on nimittäin se, että pesen hiukseni taas joka päivä enkä halua joutua rasittamaan hiuksiani niin paljon, kun ne ei muutenkaan oo parhaassa mahdollisessa kunnossa. Jatkoon!


Freeman Bare Foot Butter Cream Vanilla + Jasmine. Ehdottomasti paras jalkavoide, jota olen käyttänyt. Koostumus on ihanan paksua ja kermaista, kosteutusteho todella hyvä ja tuoksukin aivan ihana. Tämän imeytyminen kestää tosin melko kauan, eli kiireisimmille ihmisille en tätä suosittele, mutta mä itse tykkään tästä todella paljon ja jalkojen rasvaaminen kannattaakin ajoittaa sellaiseen hetkeen, kun ei tarvitse heti olla kävelemässä ympäri asuntoa. Freeman ei ole eläinkokeeton, mutta muuten tämä menisi todellakin jatkoon.

The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream. Näiden kahden kuukauden aikana sain loppumaan vain yhden pienen käsivoiteen, mutta en niitä tosiaan oo joutunut käyttämäänkään yhtä paljon kuin talvella tai alkukeväästä. Tykkään todella paljon tästä kyseistä TBS:n uutuussarjasta ja tätä käsivoidettakin olen ostanut jo lisää, eli kyllä - jatkoon.


Four Reasons Shaper. Tämä oli pitkään ehdottomasti paras hiuslakka, jonka tiesin. Tämä tuoksuu hyvälle, pito on riittävän voimakas ja lakkaa on kaikinpuolin miellyttävä käyttää. Nykyään pidän enemmän TIGI:n Masterpiece lakasta, mutta tämä seuraa hyvänä kakkosena. Mulla kesti tämä 500 ml pullo melko kauan (ihan senkin takia, että TIGI on ollut niin kovassa käytössä), mutta nyt otin jokin aika sitten tämän tehokäyttöön ja sain pullon viimein tyhjäksi. Jatkoon ehdottomasti!

Aussie 3 Minute Miracle Moisture Deep Treatment*. Tehohoitoaine hiuksille, jota tosin itse käytin lähinnä tavallisen hoitoaineen tapaan. Teholtaan tämä oli ihan hyvä, ei missään nimessä paras ja hoitavin hiusnaamio, mutta jonkin verran tavallisia hoitoaineita hoitavampi kuitenkin. Kiva tuote, mutta Aussiekaan ei valitettavasti ole eläinkokeeton, joten en aio tätä hankkia uudestaan.

Redken Hair Cleansing Cream Shampoo. Mä oon nykyään ihan superlaiska käyttämään syväpuhdistavia shampoita, mutta tää hoiti hommansa kyllä loistavasti. Ennen käytin varmaan kerran kahdessa viikossa tällaista, nykyään hyvä jos kerran kahdessa kuukaudessa, joten sen takia tämän kanssa kesti todella kauan. Tässä oli ihana raikas tuoksu ja puhdistusteho loistava. Hiukset tuntuivat todella puhtailta tämän käytön jälkeen, vaikka takana olisi päivä, jolloin muotoilutuotteita on tullut laitettua hiuksiin oikein enemmänkin. Redken ei ole eläinkokeeton, mutta muuten tämä menisi jatkoon.


The Body Shop Virgin Mojito Shower Gel. Juuri edellisessä postauksessa tätä suihkugeeliä kehuinkin. Aivan ihanan raikas ja kesäinen mintun ja limetin tuoksuyhdistelmä. Tykkään tosi paljon TBS:n suihkugeeleistä muutenkin ja tämäkin tuoksu oli aivan ihana. Tätäkin tuli tehokäytettyä pois nyt kesän kynnyksellä, mutta varastoista löytyy jo uusi pullo, eli jatkoon!

Garnier Eye Make-up Remover 2in1. Pakko alkaa uskoa, että tämä on ainut vedenkestävä silmämeikinpoistoaine, joka mun silmilleni sopii. Mulla on koko tämän vuoden ollut enemmän tai vähemmän ongelmia mun silmien kanssa ja silmäluomet ovat vähän väliä huonossa kunnossa. Mitään toista testaamaani putsaria silmät eivät ole kestäneet, mutta tätä toistaiseksi ainakin vielä kestävät. Siksi siis jatkoon, vaikka merkki ei ole eläinkokeeton.


Maybelline Falsies Push Up Drama Angel Mascara. Mä rakastuin tähän ripsariin heti ensitestauksen jälkeen. Tää on siis Bette Boxista saatu ja tällä sai todella kauniit tuuheat ja pitkät ripset. Tää ei välttämättä ole kaikkien mielestä riittävän erotteleva, mutta mä toisaalta tykkäänkin juuri sellasista vähän vähemmän erottelevista ripsareista, jotka ei kuitenkaan tee ripsistä paakkumaisia ja liimaa kymmentä ripseä yhteen. Tää ei itse asiassa vielä ihan loppunut, mutta sain ton ripsarin hajoamaan siten, että se osio minkä läpi harja vedetään ja mihin se ylimääräinen väri jää kiinni, lähti pois tosta. Eli toisin sanoen tästä tuli käyttökelvoton. Ei jatkoon, sillä Maybelline ei ole eläinkokeeton, mutta muuten kyllä todella iso plussa tälle ripsivärille.

H&M Dipliner Ink. Maailman paras eyeliner, ihan ehdottomasti! Tällä saa yhdellä vedolla pikimustan jäljen, joka sekä kuivuu nopeasti että pysyy koko päivän. Monet vedenkestävätkin eyelinerit tuppaavat mulla jossain vaiheessa päivää sotkeutumaan ja suttaantumaan, mutta tämä ei tee niin oikeastaan ikinä. Suosittelen lämpimästi jokaiselle, joka tykkää tällaisista diplinereista ja käyttää nimenomaan vedenkestäviä eyelinereita. Silmien rajaaminen on tällä todella helppoa! Jatkoon ja mulla on tästäkin jo uusi kappale käytössä.

*Tuote saatu blogin kautta

Aloin ihan miettiä, että miksei mulla oo kahden kuukauden aikana loppunut tän enempää tuotteita ja yksi syy saattaa olla ihan se, että oon tässä viime aikoina ostanut ja saanut aika paljon uusia tuotteita. Toisin sanoen oon testaillut ja käyttänyt niin montaa tuotetta samaan aikaan, ettei niistä ole sitten kovinkaan moni ehtinyt loppumaan. Nyt täytyykin ottaa tämän kuun ajaksi muutamakin tuote, erityisesti ihonhoidon saralta, kunnon tehokäyttöön niin saan taas kaappeihinkin lisää tilaa!

Oletteko te testanneet näitä tuotteita? :)

22 kommenttia:

  1. Mulla vetelee tuo TBS:n käsivoide just viimeisiään. Oon tykännyt, mutta seuraavaksi voisin hommata jotain merkin käsirasvaa vaihteeksi jossain muussa tuoksussa.

    Moroccanoil Treatment öljy on ollut ostoslistallani jo kauan. Itselläni toimivat jotkut öljyt hienosti, mutta osa on taas ollut liian lähmääviä. Tätä on kuitenkin kehuttu niin paljon ja onhan se myös jollain tapaa "klassikko" omassa kategoriassaan. Hakusessa on tosin pienempi pullo, en saisi isompaa varmaan millään kulumaan ennen kuin ehtii vanhentumaan :D plus normikokoinen on melko kallistakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita käsivoiteiden tuoksuja on kyllä kiva vaihdella. Mä tykkään noista TBS:n pienistä tuubeista juuri senkin takia, että ne saa käytettyä nopeasti loppuun eikä tuoksuun ehdi kyllästyä :) Eri juttu sellasten +100 ml kokoisten käsivoiteiden kanssa :D

      Jep niinhän se on! Onneksi tosta löytyy myös pienempiä kokoja niin ei tarvii heti ostaa sitä kaikkein suurinta ja kalleinta. Varsinkin siinä tapauksessa harmittaisi taatusti, jos se ei omissa hiuksissa toimisikaan. Toivottavasti toi öljy on sun hiuksissa hyvä ja toimiva! Mulla ei tunnu oikein mitkään öljyt toimivan kunnolla :/

      Poista
  2. Moroccanoilin naamio on kyllä loistava ja Virgin Mojito nyt tuoksuu tosi herkulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa noista molemmista! Moroccanoilin naamio oli ehdottomasti yksi parhaimmista, mitä oon käyttänyt :)

      Poista
  3. Käytttäisin itse aina mieluiten Morroccanoil Treatment hiusöljyä, mutta se on minun kukkarolleni aivan liian kallista varsinkin, kun oon niin runsaskätinen kaikessa annostelussa;)
    Freeman jalkavoiteet on ihan parhaita, rakastan niitä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tulee kyllä nopeasti vähän turhankin hintavaksi, ainakin jos annostelussa ei pihistele turhia! Freemanilta löytyy kyllä kaikkea ihanaa, tykkään myös tosi paljon merkin kasvonaamioista :)

      Poista
  4. Mä saan varmaan vuoden aikana loppumaan tämän verran tuotteita :D mulla on aika paha tapa aina availla vain uusia purkkeja ja jättää vanhat jonnekkinn nurkkiin pyörimään :D Nuo batisten kuivashampoo pullot on kyllä niin kauniin värisiä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin on tiedätkö mullakin tollanen tapa :D Aina välillä vaan pääsee sitten jotain kuitenkin loppumaan ja esim, kuivashampoita mulla tosiaan kuluu joka toinen päivä niin niitä loppuu ihan väkisinkin :) Mäkin tykkään noiden kuivashampoiden ulkonäöstä, noissa on tosi kivat värit ja kuvioinnit<3

      Poista
  5. Sulla on kivoja juttuja päässyt loppumaan :D Jos noin voi sanoa! :) Mä itse oon tykästynyt kovasti Batisten kuivashamppoisiin ja aion jatkossakin kokeilla noita eri tuoksuja<3 Mulla löytyy tällä hetkellä tuota Blushia, mutta se on liian kukkamainen tuoksu mielestäni. Haluaisin kyllä myös kokeilla sun mainitsemaasi Schwarzkopfin kuivashampoota kun tuo edellinen loppuu :D Mulla on myös TBS:n käsirasva loppu, joten pitää käydä ostamassa uusi! Ne on kyllä niin kätevän kokoisia ja ihan parhaan tuoksuisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo uskon ettei toi Blushin tuoksu vetoa ihan kaikkiin, mutta onneksi Batistelta löytyy hurjasti erilaisia tuoksuvalikoimia :) Blush ja Fresh on mulla sellasia tavallisia "työkuivashampoita", kun varsinkin toi Fresh on tosi miedon tuoksuinen. Se Schwarzkopfin kuivashampoo oli kyllä yllättävän hyvää, joten testaile ihmeessä! Mäkin tykkään noista käsivoiteista, kun ne on niin kätevän kokoisia ja tuoksut tietty on ihan parhaita<3 :)

      Poista
  6. Toi Freemanin jalkavoide <3 Se on ihan aprhaan tuoksuinenkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, toi on kaikinpuolin aivan ihana jalkavoide<3

      Poista
  7. Kiva kuulla noista Moroccanoilin tuotteista hieman toisenlaistakin mielipidettä, sillä itse olen törmännyt vain siihen hehkutukseen. Nykyään pyrin aina haistelemaan kaikki hiustenhoitotuotteet ennen ostamista jos vain mahdollista, sillä pari kertaa miullekin on käynyt niin että tuotteen tuoksu ei ole miellyttänyt sitten yhtään :D Miultakin muuten loppui vasta tuo TBS:n milk&honey käsivoide, ja se oli kyllä hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en pahemmin mitään huonoa oo noista kuullut, mutta tosiaan mun hiuksissa ei pahemmin toimi mitkään öljyt ja toi oli kuitenkin niiden parhaimmistoa. Mun hiukset taitaa vaan olla vähän turhan vaativat :D Joo ne kannattaakin haistella, se on inhottavaa "joutua" käyttämään sellasia tuotteita, joiden tuoksu ei yhtään miellytä. Toi käsivoide on aivan ihanaa<3 :)

      Poista
  8. Niin jännä miten siellä loppuu kuukausittain kasa tuotteita, muttta mulla lopppuu ehken kolme neljä kertaa vuodessa ja tietysti joidenkin tuotteiden kohdalla ne samat ihan samalla kertaa:'D Mojito suihkugeeli lähtee ostoon kyllä heti kun saan edellisen suihkugeelini loppumaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä muistan kun mulla oli joskus aina se tilanne, että samaan aikaan loppui aina iso kasa meikkejä ja muuta kosmetiikkaa :D Opiskelijabudjetilla oli sitten tosi hauskaa joutua ostamaan yhtä aikaa sekä shampoota, meikkivoidetta että kaikenmaailman putsareita ja suihkugeelejä :'D Virgin Mojito kannattaa ehdottomasti hankkia<3

      Poista
  9. Almond Milk & Honey tuoksuu todella ihanalta. Mä olisin ostanut sen vartalovoiteen kantispäiviltä, mutta tottakai just ne olivat loppuneet. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei! Tosi kurjaa, että just se minkä olisit halunnut oli loppu :/ Toisaalta en kyllä yhtään ihmettele, että porukka on alennuksesta noita hamstrannut, kun ne tuoksuu tosiaan niin ihanalle<3

      Poista
  10. Mä taas rakastan Moroccanoilin tuoksua, voisin käyttää parfyyminäkin jos sitä olisi 😊 Niiden bruneteille suunnattu kuivashampoo on myös parasta mitä tiedän, ei ole ympätty niin täyteen hajua kuin Batisteihin eikä "valkaise" hiuksia niin reilusti kuin Batistet 😀 Onkohan tuossa Maybellinen ripsivärissä ollu joku tyyppivika, meinaan mulla hajos tismalleen samalla lailla mun Bette Boxista saatu ripsari 🙁 Tykkäsin kyllä siitä ihan älyttömästi 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo toi jakaa tosiaan aika voimakkaasti mielipiteitä, mä en koskaan oppinut siitä pitämään vaikka tuoksua siedinkin :D Semmonen valkaiseva ominaisuus on tosi kurja kuivashampoissa. Nyt sen huomaa itsekin, kun tyvikasvu on melkoinen ja tumma tyvi värjäytyy sitten valkoiseksi noiden kuivashampoiden kanssa. Oho! Nojoo varmaan on joku tyyppivika kyseessä, mulla ei nimittäin oo koskaan mikään muu ripsari hajonnut tolla tavalla ja jos sullakin kerran hajosi toi. Se ripsari oli hyvä, niin kauan kuin sitä iloa kesti :D

      Poista
  11. Hei Linda! L’Oréal (Redken, Garnier, Maybelline) ei testaa tuotteitaan tai tuotteidensa ainesosia eläimillä. Olemme olleet vaihtoehtoisten tutkimusmenetelmien edelläkävijä jo 30 vuotta, kehittäen mm. keinoihon. Lisätietoja: http://bit.ly/1Npr1Dz . Ystävällisin terveisin Tarja Kuusela, viestintä, L’Oréal Finland

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei :) Mulle oltiinkin samasta aiheesta jo sähköpostitse yhteydessä eilen. Vastasin hänellekin, että kyseiset merkit ovat myynnissä Kiinassa, jossa eläinkokeet ovat jopa pakollisia ennen tuotteiden myyntiinasettamista. Joten eläinkokeettomuudella tarkoitan blogissani siis nimenomaan sitä, että merkin tuotteet ovat myynnissä Kiinassa. EU:han kieltää kosmetiikan eläinkokeet. Samoin esim. The Body Shop ja Urban ovat L'Oréalin omistamia, mutta kyseisiä merkkejä pidän eläinkokeettomina, sillä niitä ei viedä myyntiin Kiinaan :)

      Poista

Kiitos kommentista!