torstai 8. kesäkuuta 2017

Paras jätettävä hoitoaine? Suositelkaa!


Moikka! Nyt on kuulkaas sellainen tilanne, että mun pitäisi löytää itselleni uusi hyvä jätettävä hoitoaine hiuksille. Ylläolevassa kuvassa näkyvä nelikko löytyy multa tällä hetkellä ja totta puhuen en oo noihin yhteenkään täysin tyytyväinen. Hakusessa on siis uusi luottotuote ja koska mun hiukseni eivät vaalentamisen jälkeen ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, tarvitsisin oikeasti kosteuttavan ja hoitavan hoitosuihkeen kutreilleni. Mä käytän jätettävää hoitoainetta aina hiustenpesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ihan jo senkin takia, että saan ne helpommin harjan kanssa selviksi ja takuttomiksi.


Mikä näissä sitten on vikana? Tässä Bonacuren Repair Rescue Spray Conditionerissa ei sinänsä ole mitään vikaa. Tämä on tarkoitettukin kärsineille hiuksille ja näistä neljästä tämä toimiikin mulla parhaiten eikä tätä tarvitse kovinkaan montaa suihkausta suihkia, jotta hiukset saa helposti selvitettyä. Tämä ei ole suosikkini näistä Bonacuren hoitosuihkeista, mutta oikein hyvä joka tapauksessa. Tässä onkin se ongelma, ettei merkki oli eläinkokeeton enkä siis halua enää näitä tuotteita itselleni ostaa. Varsinkin Bonacuren Moisture Kick hoitosuihke oli todella hyvä mun hiuksilleni, joten jos jollain on suositella vastaavanlaista kosteuttavaa ja kuitenkin myös hoitavaa hoitosuihketta, otan ilomielin ehdotuksia vastaan :)


TIGI Bed Headin Beach Freak Moisturizing Detangler Spray ei yllä teholtaan sille tasolle, mitä mun hiukseni kaipaavat. Musta tuntuu, että saan suihkia tota kaksi kertaa normaalia enemmän hiuksiini, jotta tuote tehoaa lainkaan. Rakastan kyllä ton ihanaa hedelmäistä tuoksua, mutta valitettavasti se ei nyt tässä kohtaa riitä, kun tarvitsen myös sitä tehoa. Tänhän pitäisi olla nimenomaan kosteuttava, mutta mun hiukset taitaa tarvita enemmän hoitavampia tuotteita.


Urtekramin Coconut Leave In Spray Conditioner ei myöskään ole teholtaan riittävä mulle. Tuote onkin tarkoitettu normaaleille hiuksille enkä valitettavasti voi luokitella omia hiuksiani siihen kategoriaan. Oikeastaan ainut syy, miksi tätä silloin tällöin hiuksiini suihkin on se pieni kookoksen vivahde tossa suihkeen tuoksussa. Sekin on melko mieto ja joka kerta joudun pettymään tämän suihkeen tehoon. Yllä oleva TIGIn suihke on selkeästi tätä tehokkaampi, eikä sekään ole riittävän hyvä mun tarpeisiini, joten tämä ei tosiaan tule kysymykseenkään mun hiuksissani. Korkeintaan voin suihkia tätä kuiviin hiuksiin silloin tällöin, mutta en valitettavasti voi käyttää tätä pyyhekuivien hiusteni selvittämiseen.


Viimeisenä joukossa on tämä Balmainin Leave-in Conditioning Spray. Tästä tykkäsin aluksi, mutta mun hiukset taisi olla silloin ensimmäisten käyttökertojen aikana "normaalia" parempikuntoiset, sillä nykyään tää ei enää teholtaan riitä mun hiuksissani. Sanoisin tän asettuvan keskivälille, kun vertaa noita Bonacuren ja TIGIn tuotteita eli missään nimessä tää ei ole huono tuote. Iso syy sille, etten tätä oo lähiaikoina juurikaan käyttänyt, on itse asiassa tuotteen tuoksu. Se on tosi voimakas ja mun mielestäni jotenkin liian miehekäs. Mähän tykkään nimenomaan kaikista ihanista makeista hedelmäisistä ja marjaisista tuoksuista, joten ei kai ihme jos tällaiset ei iske :D Mulle tulee tuosta tuoksusta hieman mieleen Moroccanoilin tuotteet enkä niidenkään tuoksusta niin välitä.

Heittäkäähän siis ilmaan ehdotuksia tai kertokaa vaikka vaan, mitä jätettävää hoitsikkaa itse käytätte omille hiuksillenne! Itse tosiaan haluan ostaa sen uuden hoitosuihkeen joltain cruelty free merkiltä, mutta toki saa heittää ehdotuksia myös ei-eläinkokeettomien merkkien tuotteista :) Kaikki ehdotukset otetaan lämmöllä vastaan, sillä mä en oikeasti tiedä mitä mun kannattaisi lähteä seuraavaksi testaamaan.

Muutaman tunnin päästä tämä tyttö suuntaa taas vaihteeksi kampaajalle ja toivottavasti saan tästä kuontalostani taas asteen pari vaaleamman :) Kesätukka on siis hakusessa!

21 kommenttia:

  1. Ite olen tykännyt käyttää vaalennettuihin hiuksiin four reasonsin repair mistiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Four Reasonsia joskus mietin itsekin, mutta nyt olin kokonaan unohtanut ton :D Oon muutenkin tykännyt merkin tuotteista, joten tota voisin tosiaan lähteä testaamaan :)

      Poista
  2. Suositukset IdHAIRin 911:lle! Se on ollut kosteuttavin, mitä itse olen kokeillut. Tuoksu on mielestäni hyvä, mutta melko vahva, joten kannattaa kokeilla ennen ostoa. https://idhair.fi/idhair-elements-gold-911-rescue-spray-125-ml.html En tiedä, onko merkki eläinkokeeton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alhaalla Jonnakin mainitsi samaisen tuotteen, eli ilmeisesti se tosiaan on hyvä :D Valitettavasti vaan ei taida olla eläinkokeeton merkki kyseessä :/ Kiitos paljon tuotesuosituksesta!

      Poista
  3. Mun lemppari on idHairin 911, mutta tietääkseni se ei ole cruelty free, heitit kyllä oikeasti vaikean. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nä mäkin oon tätä pohtinut ties miten kauan ja siksi päätin kysyä apua teiltä :D Kiitos vinkistä, harmi vaan jos toi ei ole eläinkokeeton merkki kun tota muutkin suosittelee :/

      Poista
  4. Pitääkö sen olla suihke? Oon itse käyttänyt XZ Energisoiva hedelmä hiuksiin jätettävää hoitovoidetta ja oon tykännyt kovasti:) Veikkaan, että on eläinkokeeton. Kotimainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai sen oikeastaan tarvitse olla :D Tota voisin testata, kun noi kyseisen merkin tuotteet ei yleensä ole edes kovin kalliita! Kotimaiset merkit yleensä ovat eläinkokeettomia, kun niitä ei niin herkästi myydä siellä Kiinassa :)

      Poista
  5. Mul on käytös hårologin leave on creme, hoitaa ja auttaa selvittää ja sit jättää kivan jäntevän tuntusiks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tommmosesta en oo koskaan kuullutkaan! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuotteelta, iso kiitos sulle vinkistä<3

      Poista
  6. Mun onnettoman ohut tukka tykkää Alternan CC Creamistä, se on kyllä voide, mahto tulla toukokuun LF:n Beauty Boxista, mutta jos mistit on puoletkaan tuon voiteen hyvyydestä, niin kantsii kokeilla merkkiä. Ei oo kyllä hajuakaan onko eläinkokeeton ja merkkikin on aika tyyris 😯

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alterna ilmeisesti on eläinkokeeton ja itsekin oon jotain merkin tuotetta testannut ja tykännyt kovasti :) Joo noi on suht kalliita, mutta melkein tekisi mieli ostaa kyllä enemmänkin Alternan hiustenhoitotuotteita :D

      Poista
  7. Nyt tulee niin kiperä kysymys, että en uskalla kyllä antaa suosituksia :D Mutta voiskohan evolla tai Kevin Murphyllä olla jotain tällaisia tuotteita? Mulla olisi käsitys, että nää sarjat voisivat olla CF, mutta kannattaa se toki vielä tsekata :D ( mutta noista olen noin muuten lukenut paljon hyvää!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevin Murphy on munkin tietojeni mukaan cruelty free brändi, se voisi ehkä olla ihan hyvä vaihtoehto! Täytyy tosissaan miettiä mitä lähden testaamaan seuraavaksi :)

      Poista
  8. Mun suosikin sä jo tiedätkin, eli se on Paul Mitchellin Super Skinny Serum. Mitään muuta jätettävää tuotetta en ole hiuksiin käyttänyt. Etkö säkin ole sitä käyttänyt? :) Se on toisaalta kyllä ehkä enemmän vain siloittavaa kuin kosteuttavaa, jos sulla on nimen omaan kosteuttava jätettävä hoitoaine hakusessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä käytän tota lähes joka kerta, mutta nimenomaan hiusten latvoihin silottamaan niitä :) En siis käytä tota kauttaaltaan hiuksiin ja haluaisin jonkin muun tuotteen, joka on vähän "kevyempi" ja joka auttaa siinä mahdollisten takkujen ym. selvittämisessä! Munkin mielestä toi on nimenomaan silottava tuote ja siksi se soveltuu niin hyvin mun latvoille :)

      Poista
  9. Ostin jo vuosi sitten iHerbistä Alba Botanican Leave-in hoitsikan, josta oon tykännyt ja jota on edelleen jäljellä. Se on siis tosi riittoisaa, vaikka harmillisesti sen käyttöikä alkaa loppumaan. Se silottaa ja pehmittää kivasti kuivia hiuksia :) Se on eläinkokeeton, vegaaninen eikä sisällä silikoneja. Ja kaikenlisäksi on edullinenkin vielä. Ainut miinus on tuotteen tuoksu, sillä se on sellainen "raaka-ainemainen", joka ei onneksi tuoksu nenään levittämisen jälkeen.

    Tässä vielä linkki, jos haluat kurkata:
    https://www.iherb.com/pr/Alba-Botanica-Leave-in-Conditioner-Fragrance-Free-7-oz-198-g/9497

    VastaaPoista
  10. Hei tiedätkö mun on jo pitkään pitänyt ostaa testiin Alba Botanican tuotteita, en vaan oo saanut aikaiseksi tilausta iHerbiin :D Toi hoitsikka täytyy ihan ehdottomasti laittaa testiin, kun saan vaan vihdoin tehtyä tilauksen tonne :) Iso kiitos vinkistä sulle Ida<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että vinkki tuli tarpeen! :) Mäkin haluaisin ehdottomasti tilata kyseiseltä merkiltä lisää tuotteita testiin <3

      Poista
  11. Ite ostin tänä päivänä Glissin Fiber Therapy (violetit purkit)-tuoteperheen suihkutettavan hoitoaineen. Ja tykästyin! Korjaa ja silottaa hiukset tehokkaasti, ku omegaplex-koostumus. Ainaki putelissa lukee niin. :) Ennen tätä oli käytössä L'orealin värjätyille hiuksille tarkotettu suihkutettava, joka latisti ja teki hiuksista lispaset. :/ Tää Gliss ei sitä tee, eli suosittelen lämpimästi. Hintaki siinä 2-3€ luokkaa.

    Täältä lisää tietoa kyseisestä tuoteperheestä: http://www.schwarzkopf.fi/skfi/fi/home/hair_care/care-products/GlissFiberTherapy.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiber Therapy shampoo on ollut ihan uskomattoman hyvää ja uskon, että toi jätettävä hoitsikka toimii myös tosi hyvin! Harmi vaan, ettei merkki ole eläinkokeeton :/ Kiitos kuitenkin paljon vinkistä<3

      Poista

Kiitos kommentista!