sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Bette Box | Syyskuu


Elokuun Bette Box oli lievästi sanottuna hieman pettymys mulle, sillä vaikka sisältö oli runsas ja monipuolinen, sieltä löytyi todella paljon mulle tarpeettomia tuotteita. Odotukset syyskuun boksia kohtaan olikin mulla hyvin toiveikkaat ja tällä kertaa jopa sain oman boksini itselleni todella nopeasti! Veikkaan, että syynä on se, etten enää edes yritä saada sitä haluamaani pakettiautomaattiin, sillä kahtena edellisenä kertana se ei ole sinne ikinä päätynyt ja päivien odottelun jälkeen se on viety lähimpään postin toimipisteeseen. Nyt tilasin boksin suoraan lähipostiini ja paketti saapui paljon nopeammin kuin muutamat aiemmat, eli tällä siis jatketaan :)


Tältä näytti syyskuun Bette Box. Mä kurkkasin sisällön muista blogeista jo ennen kuin ehdin omani avaamaan ja ensivaikutelma tästä oli oikein positiivinen. Ehdottomasti parempi kuin elokuun boksi ja meikkituotteista tulee aina plussaa :) Muutenkin boksin sisältö oli mielestäni monipuolinen ja ihan mukavaa sekin, että tällä kertaa ne kasvo- ja käsivoiteet oli jätetty boksista pois. Sitten vielä tarkemmin boksin sisältöön:


Nivean Creme Care Waterproof Eye Make-Up Remover toi mieleen vanhat muistot, kun jossain vaiheessa käytin silmämeikinpoistoaineena vuosikaudet pelkästään Nivena maitomaista silmämeikinpoistoainetta. Tätä vedenkestävänkin meikin poistavaa putsaria kuvaillaan hellävaraiseksi ja silmiä ärsyttämättömäksi. Tuote sisältää pantenolia, joka hoitaa silmänympärysihoa. Oon nyt kerran poistanut silmämeikkini tämän kanssa ja täytyy sanoa, ettei meistä kyllä parhaita kavereita tullut. Teho oli ihan hyvä ja silmät sai kyllä puhtaiksi meikistä, mutta vanulapulla sai hinkata silmiä melko pitkään ennen kuin kaikki luomivärit, ripsarit ja eyelinerit oli saatu pois. Maitomaiset tuotteet ovat varmasti monesti hellävaraisempi vaihtoehto sy-iholle, mutta oma ihoni kärsii ehdottomasit myös siitä hankauksesta, jota tämän kanssa joutui tekemään suhteellisen paljon. Silmistä kyllä huomasi jälkeenpäin, että niitä on jouduttu hankaamaan, mutta ei tämä mitään sen suurempaa ihoärsytystä onneksi aiheuttanut. Boksista tuli täysikokoinen 125 ml tuote ja sen ovh on noin 6 euroa.


Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide oli myös oikein mukava yllätys. Kyseessä on sheavoita sisältä, mustikanmakuinen kosteuttava huulivoide. Huulivoidepurkin erikoisuus on se, että se avataan kääntämällä kansi pakkauksen alle, jolloin kansiosa ei pääse katoamaan. Pakkaus onkin todella näppärä, toivottavasti mekanismi vaan pelittää niin kauan kuin huulivoidetta purnukassa riittää! Huulivoide maistui hyvälle, joskaan ei mun mielestäni juurikaan mustikalle, ja se jätti huulet mukavan kosteutetuiksi. Purnukka on ehkä mun makuuni vähän turhan iso, mutta se onkin tuotteen ainut hieman huonompi puoli. Tykkäsin oikein kovasti ja tämä tulee taatusti olemaan kovassa käytössä. Ovh tällä huulivoiteella on 3,95 €.


Lumene Nordic Chic Soft-Matte puuteri oli boksin ainut meikkituote. Tuotekuvauksen mukaan kyseessä on pehmeä, satiinisen mattainen ja ultra-hienojakoinen puuteri, jonka lopputuloksen luvataan olevan pitkäkestoinen. Sain itse puuterin sävyssä 1, joka on mun mielestäni yllättävänkin tumma. En tiedä onko 1 sävyvaihtoehdoista vaalein, vai löytyykö Lumenelta myös esim. sävy 0, mutta tämä on ehdottomasti ihan liian tummaa omalle vaalealle iholleni. Testasin tätä kasvoilleni kerran ja puuteri kiinnitti meikkivoiteen hyvin ja jätti ihon pehmeän ja silkkisen tuntuiseksi, mutta valitettavasti kasvot jäivät myös oranssihtaviksi. Puuteri sulautui kyllä suhteellisen kivasti ihon omaan sävyyn, mutta ei riittävän hyvin, jotta voisin tätä käyttää. Mulle sävy ei siis ole valitettavasti hyvä, kun en ole käytännössä lainkaan ruskettunut. Muuten puuteri vaikutti kyllä ihan hyvältä. Ovh tällä on 17,90 €.


Schwarzkopf BC Bonacurelta tuli 30 ml kokoinen tuubi Scalp Genesis Purifying Shampoota. Tämä on syväpuhdistava ja hiuspohjaa tasapainottava shampoo. Shampoo lupaa puhdistaa hiuspohjan muotoilutuotteiden jämistä sekä liiallisesta talista, jolloin hiukset jäävät puhtaan tuntuisiksi. Mä käytän syväpuhdistavia shampoita aina silloin tällöin ja tämä olikin oikein kiva saada testiin. Valitettavasti mun hiuksissani tää ei kuitenkaan toiminut mitenkään erityisen hyvin, varsinkaan syväpuhdistavaksi shampooksi. Oon tottunut siihen, että näinkin tujuilla ja pesevillä shampoilla saa hiukset puhtaaksi jo yhdellä pesukerralla, mutta tän kanssa niitä vaadittiin kaksi ja poikkeuksellisesti pesin hiukset jo päivää aiemmin kuin normaalisti. Hiukseni olivat siis vielä tavallistakin puhtaammat, kun tätä shampoota testasin. Pesuteho ei siis ollut mitenkään maatamullistava, mutta kaksi kertaa riitti tekemään hiuksista puhtaat. Lopputuloksesta huomasi kyllä sen, että tämä puhdisti hiukset tehokkaammin kuin ihan perusshampoot eli syväpuhdistava ominaisuus toimi mun mielestäni hyvin. Täysikokoinen 200 ml tuotteen ovh on 19,50 €.


Tämä Vichyn Minéral 89 Daily Booster -tiiviste oli yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista. Kyseessä on kasvoille tarkoitettu lähdevettä ja hyaluronihappoa sisältävä tiiviste, jota tulee levittää puhtaille kasvoille ennen kasvovoidetta ja muita tuotteita. Tiivisteen tarkoitus on tehdä ihosta vahvempi ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Musta on kiva päästä testaamaan kaikkia tällaisia hieman erikoisempia tuotteita, joita tuskin koskaan nappaisin itse mukaani mistään, joten innolla lähdin tätä tiivistettä koittamaan. Tiiviste on koostumukseltaan hieman geelimäistä ja pumppupullosta saa kätevästi annosteltua sopivan määrän tuotetta kädelle. Tiiviste imeytyi kasvoihin äkkiä, minkä jälkeen kasvoille oli helppo levittää kosteusvoide ja päälle vielä kosteuttava kasvoöljy. Ainakaan vielä toistaiseksi mä en ole todennut mitään eroa ihossani ennen ja jälkeen tämän tiivisteen käytön, mutta kivahan tollanen on kuitenkin käyttää pois. Ja iso plussa Bette Boxille siitä, että boksiin laitettiin taas vähän tällanen erilaisempikin tuote! Boksista tuli 5 ml näytekoko ja 50 ml tuotteen ovh on 23,50 €.


Loppuun vielä kasa näytteitä, jotka boksiin oli lisätty varsinaisten tuotteiden lisäksi: Kenzon World EdP tuoksunäyte osoittautui itse asiassa melko hyvän tuoksuiseksi hajuvedeksi. Mä oon tosi nirso käyttämieni tuoksujen suhteen, mutta tota voisin hyvin kuvitella joskus käyttäväni. SB12 Boost ksylitolipurukumit sisältävät fluoria ja sinkkiä ja niiden on tarkoitus torjua pahanhajuista hengitystä. En ole näitä vielä testannut, mutta eiköhän nämäkin jossain vaiheessa tule käytettyä pois. Vichyn Ideal Body Serum-milk vartaloemulsio oli myös kiva yllätys ja mieluusti olisin ottanut tästä isommankin testerin! Voide imeytyi ihoon todella nopeasti ja se tuoksui miellyttävältä.

Oon edelleenkin sitä mieltä, että boksin sisältö oli hyvä ja selkeä parannus edelliseen, vaikka tästä ei mulle kaikki ihan sopinutkaan. Lumenen puuteri harmittaa eniten, sillä se oli boksin arvokkain tuote, mutta minkäs teet kun iho on näin vaalea. Seuraavan kuun boksi onkin bloggaajaboksi, jota odotan enemmän kuin innolla!

Mitä mieltä te olette syyskuun Bette Boxista? :)

20 kommenttia:

  1. Boxi oli kiva mutta enemmän ihastelen näitä ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Mua harmitti kans tosi paljon, että puuteri oli sävytetty, eikä translucent. Mielelläni olisin sen käyttänyt, mutta minunkin iholle ihan liian tumma ja punertava, kun mun iho on vaalea ja keltaiseen taittava. En vain millään voi ymmärtää, miksi puuterin sävyksi valittiin mitään muuta kuin nolla :( Huulirasva oli kiva ja Vichyä oli ihan kiva kokeilla, mutta kuten sanoit, boksin arvokkain tuote meni hukkaan. Ja sekin, että boksia mainostettiin Vichyn tuotteella, niin sitten se olikin vain testeri :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma täällä, mullakin on keltapohjainen iho niin toi oli täysin väärä sävy - valitettavasti :/ Tällaiset tuotteet on aina vähän riskivetoja kauneusbokseissa, kun vaikka sinne kauneusprofiiliin kuinka merkkaisi oman ihon sävyn, ei ne tuotteet aina mitenkään voi sopia kaikille ja sitten ne jää käyttämättä. Vichystä olisin kyllä mäkin ottanut mieluusti isomman koon, varsinkin kun tosiaan toi Lumene jää käyttämättä. Onneksi saatiin edes toi pieni testeri!

      Poista
  3. Musta tää boxi oli kiva, noissa meikkipohjatuotteissa on aina kinkkistä tuo oikea sävy ja jos se on vielä se boxin arvokkain tuote niin itseä kyllä kaivelisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin muakin kaivelee :/ En oo tainnut vielä kovinkaan montaa oikean sävyistä meikkipohjan tuottetta näistä bokseista saada. Meikkivoiteetkin on lähestulkoon aina liian tummia :D

      Poista
  4. Nyt oli kyllä kiinnostava boksi! :) Mulla olisi mennyt monta tuotetta testiin. Ja etenkin tuota Lumenen puuteria ja Vichyn tuo tiivistettä voisin kokeilla muutenkin ilman boksiakin. Kiva kun oli sunkin mieleen tämä boksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sisältö oli ehdottomasti parempi kuin edellisessä boksissa, ja odotukset ensi kuun bloggaajaboksia kohtaan on vieläkin korkeammalla :) Lumenen puuteri vaikutti kyllä hyvältä, sääli että toi sävy on mulle liian tumma :/

      Poista
  5. Täähän boksi oli ihan mielenkiintoinen sisältöineen! :) Tuo Blistexin huulivoide kuulostaa hyvältä, vaikken itsekään yleensä suosi noin isoja pakkauksia huulituotteissa. Myös tuota Vichyn tiivistettä voisin kokeilla, vaikkei vaikutusta varmasti heti huomaakaan :) Hahah, hyvä ettei tällä kertaa boksista tullut hammastahnaa - tuntuu että se on jäänyt päällimmäisenä mieleeni näitä bokseja esiteltäessä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulivoide vie kyllä aika reippaasti tilaa enkä voisi edes kuvitella, että laittaisin vaikka työpaidan taskuun tollasen, kun se pullottaisi sieltä koko ajan :D Hahh, mä en yhtään ihmettele että näistä on jäänyt ne hammastahnat mieleen :D Onneksi Bette Boxeissa on sellainen ollut vasta kerran, LivBoxin aikoinahan niitä oli yhdessä vaiheessa tyyliin joka toinen kuukausi.

      Poista
  6. Lievästi pettymys. Oli muuten eka boxi jonka tilasin. Uusi puuteri olisi kyllä tullut tarpeeseen mutta... tuo oli todellakin liian tumma. Nyyh. Omat lempparit boxista oli huulivoide ja syväpuhdistava shampoo :)

    - MJ -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi että niin moni on saanut liian tumman version tosta puuterista :/ Ikävää että se boksin arvokkain tuote jää käyttämättä.. Huulivoide oli kyllä ihanan kosteuttavaa ja maistui superhyvälle myös<3

      Poista
  7. Mun mielestä ihan ok boksilta vaikuttaa, mutta taas kerran täynnä samoja vanhoja merkkejä: Lumenea, Niveaa ja Schwarzkopfia. Kas kun ei ole Herbinaa. Mahtaakohan koskaan tulla boksia, jossa ei olisi mitään noista merkeistä :D Ymmärrän että merkkivalikoima Suomessa on rajallinen, mutta ainakin itse kaipaisin merkkeihin selkeästi enemmän vaihtelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin tulee, sillä Lumeneahan on näkynyt nyt tyyliin jo vuoden ajan ihan jokaisessa boksissa (ensin LivBox, nyt Bette) :D Mua ei niin noi muut merkit häiritse, sillä niistä sentään on taukoa aina välillä, mutta toi Lumene alkaa mennä jo hieman yli. Toki Lumenella on oikeasti hyviä tuotteita, mutta tuntuu silti hassulta, että niitä täytyy olla ihan jokaisessa boksissa. Ymmärrän hyvin mitä meinaat ja kun katsoo tuolta Bette Boxin sivuilta noita brändejä, joiden kanssa he ovat yhteistyössä niin voisi olettaa, että sitä vaihtelua olisi myös melko helppo saada, kun lista on noin laaja.

      Poista
  8. Lumenen puuteri oli kyllä kumma tuote, mutta hyvällä tavalla :) Minä, jolla on blankot kasvot, sain puuterin nro 2! Se on ollu käytössä nyt lauantaista asti ja sulautuu tosi kauniisti kasvoihin ja hoitaa hommansa, ei oo tarvinnut käyttää kasvopaperia työpäivän lomassa :D Eli pakko uskoa et oon saanu päivetystä kasvoihin kesällä <3 Boksi oli muutenkin tosi hyvä, odotukset ens kuunkin boksia kohtaan on korkealla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva että sait tosta hyvän sävyn! Mullakin toi sävy nro 1 sulautui kyllä suht hyvin kasvoille, mutta se jätti selkeesti sellasen punertavanoranssin värin kasvoille, mikä ei ollenkaan sovi mun keltapohjaiselle iholle :/ Sama homma täällä ja kyllä mulla on iso luotto siihen, että bloggaajat on osanneet valita boksin täyteen mielenkiintoisia tuotteita<3

      Poista
  9. Ihan mielenkiintoisia tuotteita, pari olisi päässyt testiinkin jos tätä tilaisin, mutta silti boxi on jotenkin tosi tylsä ja laimee :D Jotenkin tosi väritön boxi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo ei nää kyllä koskaan oo kaikkien mieleen :D Mutta ensi kuun bloggaajaboksi toivottavasti on kaikkea muuta kuin tylsä ja väritön ;)

      Poista
  10. Ainoa mielenkiintoinen tuote oli tuo Vichyn tuote, puuteriin olisin pettynyt kun meikkituotteina voisi olla just tyyliin huulituote tai luomiväri kun niistä saisi enemmän irti - mutta no mielipiteet kullakin! Hauska boxi kyllä muuten mutta tämän kohdalla ei tullut sitä harmitusta että miksen tilannut:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuterit, meikkivoiteet ja tällaiset on aina vähän huonoja mun mielestä näissä bokseissa, kun ihmisten ihonsävyt on niin erilaiset, että väkisinkin tulee tosi monille ihan väärä sävy :/ Just kaikki ripsarit, huulimeikit ja luomivärit yms. on siitä parempia, että niiden kanssa ei oo se oma ihonsävy niin tarkka. Toki noissa on sitten ne makuasiat eikä kaikki tykkää kaikista sävyistä, mutta ymmärsit varmaan mitä meinasin :D

      Poista

Kiitos kommentista!