keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Davines - Ekologisia kampaamotuotteita


Davines on ollut mulle aiemmin tuttu vain nimeltä. Olen merkin hiustenhoitotuotteista lukenut monista blogeista ja monet kerrat miettinyt, että haluaisin niitä päästä itsekin testaamaan. Merkiltä löytyy todella suuri valikoima erilaisia hiustenhoitotuotteita eri hiustyypeille, joten valinnanvaraa riittää ja voisin kuvitella että joukosta löytyy tuotteet ihan jokaiselle. Davines on kampaamomerkki eli Davinesin tuotteita voi ostaa parturi-kampaamoista. Kun mulle tarjoutui tilaisuus päästä testaamaan Davinesia, en todellakaan miettinyt kahta kertaa tartunko siihen vai en. Sain maahantuojalta itselleni testiin yllä näkyvän kaksikon eli NOUNOU sarjan shampoon ja hoitoaineen. Nyt olen ehtinyt testaamaan tätä kaksikkoa jo monta kertaa, joten nyt on hyvä hetki arvostella nämä myös blogin puolella.


Davinesin NOUNOU Shampoo* on erityisesti voimakkaasti käsitellyille ja vaalennetuille hiuksille tarkoitettu ravitseva shampoo. Shampoo sisältää mm. tomaattia ja se lupaa puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Omat hiuksenihan ovat todella käsitellyt ja niitä vaalennetaan ihan säännöllisesti, joten ajattelin tämän shampoon soveltuvan mun hiuksilleni hyvin. Ja niin se soveltuikin! Kaikki blogiani pitempään lukeneet varmasti muistavat, että mä oon suhteellisen vaativa käyttämäni shampoon suhteen enkä todellakaan kelpuuta siihen puuhaan mitä tahansa tuotetta. Tämä Davinesin shampoo osoittautui kuitenkin aivan loistavaksi. Yllättävänkin pieni määrä riittää puhdistamaan mun pitkät hiukseni todella tehokkaasti. Yksi pesukerta riitti oikein hyvin eikä mulla ole tästä tuotteesta mitään huonoa sanottavaa. Mun hiuksissa tämä toimi todella hyvin ja suosittelenkin lämpimästi kaikkia käsitellyt hiukset omaavia testaamaan tätä, mikäli uusi tehokas ja oikeasti toimiva shampoo on hakusessa! Toki on paljon hiuksista kiinni miten eri tuotteet niissä toimivat, mutta kuten sanottu, mulla tämä toimi hyvin.


Davinesin NOUNOU Conditioner* on niin ikään sunnattu käsitellyille ja vaalennetuille hiuksille. Hoitoaine sisältää shampoon tavoin hiuksia ravitsevaa tomaattia ja tuote lupaa tehdä hiuksista silkinpehmeät kuitenkaan latistamatta niitä. Hoitoaine selvitti hiuksista takut hyvin ja hiukset jäivät pehmeän tuntuisiksi. Jotenkin ehkä odotin tältä vielä jotain hieman enemmän, mutta ehkä sellaista extrasileää lopputulosta on turha odottaa tavallisella hoitoaineella ja sellaista varten onkin sitten erilaiset tehohoidot ja hiusnaamiot. Hoitoaine hoiti tehtävänsä hyvin eikä sitä tarvitse kerralla kovinkaan suurta määrää. Ei tämä ehkä hoitavin mahdollisin hoitoaien ole, jota olen käyttänyt, mutta oikein hyvä joka tapauksessa. Mieluusti tulen käyttämään tämän loppuun, vaikkei tämä ihan yhtä suurta innostusta mussa saanutkaan aikaan kui samaisen sarjan shampoo. 


Molemmat tuotteet ovat siis hyviä ja tekevät sen mitä lupaavatkin. Shampoon koostumus on melko kevyttä ja juoksevaa, mutta hoitoaine sen sijaan on selkeästi paksumpaa. Ajattelin aluksi hoitoaineen purkin olevan hieman epäkäytännöllinen, mutta toisaalta iso osa esimerkiksi hiusnaamioistahan on myös purkeissa eikä puristettavissa tuubeissa. Tämän purnukan etuna on myös se, ettei kansi lähde kokonaan irti ja se on helppo painaa takaisin kiinni tuotteen ottamisen jälkeen. Mulle tulee tosta hoitoaineesta hieman mieleen jokin vanukas juurikin ton koostumuksen takia, mutta tuoksultaan tämä kaksikko on sellainen melko tavallinen ja "perinteinen". Davinesin eläinkokeettomuudesta, tai tarkemmin sanottuna merkin tuotteiden myynnistä Kiinassa, on valitettavasti ollut todella vaikea löytää mitään kunnollista vastausta, joten kertokaahan ihmeessä jos teillä on aiheesta jotain tietoa!

*Tuote saatu blogin kautta

Onko Davines tuttu? Mitä suosittelisitte merkiltä? :)

14 kommenttia:

  1. Davines ei ole mun tuttuja, kuin mitä nyt blogeista olen lukenut. Putelien ulkonäkö on mukavan pröystäilemätön ja simppeli, mikä taitaakin olla trendikästä nykyisin. Tarratkin on sen näköiset, että on tarrakoneella itse tulostettu, vaikkei tietenkään ole;)
    Mukavalta kuulostavia tuotteita, varmaan myös toimivia, kuten kerroitkin (ainakin shampoo) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkään tosta purkkien simppelistä ulkoasusta, vaikka kyllä muhun vähän koristellummatkin purnukat vetoaa ;D Kaksikko oli kyllä kaikinpuolin toimiva ja toi shampoo tulee varmasti käytettyä loppuun alta aikayksikön, se oli ihan loistava!

      Poista
  2. Herkullisen näköistä, niinkuin sanoitkin aivan kuin vanukasta :D Ihan uutta mulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep eikö olekin! Kannattaa ehdottomasti testata, jos joskus tulee tilaisuus ja näitä "kävelee vastaan" kun on uusia hiustenhoitotuotteita hakusessa :)

      Poista
  3. Rakastan Davinesia, vaikka mulla on kokemusta vasta parista tuotteesta :) Oon käyttänyt Love Curl -sarjaa, josta pidän kovasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin merkkiin ihan täysin näiden parin tuotteen ansiosta, ehdottomasti pitää päästä testaamaan lisääkin! <3

      Poista
  4. Mulla on Nounou hiusnaamio ja oon kyllä tykännyt kun ei latista hiuksia! ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusnaamion voisin mäkin ostaa testiin! Kiva kuulla ettei se latista hiuksia, monet hiusnaamiot nimittäin tekee sitä :D

      Poista
  5. Tykkään näistä pakkauksista, kivan simppelit ja kuitenkin tyylikkäät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä :) Simppeli voi helposti olla myös tylsää, mutta nää ei mun mielestäni ole vaan nimenomaan tyylikkyyttä löytyy!

      Poista
  6. Mulla alkoi tekemään mieli vanukasta, kun luin tätä :D Just sellaisia mistä tykkäisin, pitääkin katsoa, mistä löydän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin mullakin kun nappailin noita kuvia ja toi lusikka oli vielä tuolla purkissa.. :D Joo kannattaa ehdottomasti katsastaa Davinesin jälleenmyyjät!

      Poista
  7. On kyllä tosi herkullisen näköiset purkit, näyttää juurikin joltain vanukkaalta tuo hoitoaine :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, kiva etten oo ainut kenestä toi näyttää ihan vanukkaalta :D Ihania tuotteita ja purkit on munkin mielestä kivat :)

      Poista

Kiitos kommentista!