sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Elokuun suosikkituotteet + arvonnan voittaja


Moikka! Nyt olisi aika kurkistaa elokuun kosmetiikkasuosikkeihin ja  postauksen lopussa on mainuttu Paesen meikkituotteiden arvonnan voittaja :) Oon monesti todennut, että joinain kuukausina näiden suosikkituotteiden valinta on ihan selkeä ja toisinaan se on taas astetta haastavampaa. Siihen liittyy pikälti se, olenko ostanut lähiaikoina jotain uutta kosmetiikkaa, mutta selkeästi myös kesälomani vaikutti siihen. Mähän lomailin käytännössä koko elokuun ja kosmetiikan käyttö oli mulla selkeästi erilaista nyt lomalla kuin tavallisena arkena. Toisaalta ehdin kokeilla kaikkia uusia kivoja juttuja, mutta toisaalta taas ne normaalit rutiinit unohtuivat ja tuotteiden käyttö jäi sen takia vähemmälle. Sen huomaa myös kuukauden loppuneiden tuotteiden määrästä, joka on niin mitättömän pieni, etten aio julkaista erillistä postausta elokuun loppuneista. Yhdistän siis taas kaksi kuukautta yhteen postaukseen, eli seuraava loppuneet postaus nähdään kuukauden päästä :) Nyt kuitenkin tarkemmin niihin elokuun kosmetiikkasuosikkeihin, jotka ovatkin tällä kertaa melko meikkipainotteiset.


Morphen 35OS 35 Color Shimmer Nature Glow Eyeshadow Palette piti mulla pientä hiljaiseloa jonkin aikaa kesällä, mutta elokuun startattua paletti pääsi taas käyttöön ja meikkasinkin tällä monta kertaa viikossa. Rakastan paletin sävymaailmaa, joka sopii muuten aivan loistavasti lähenevään syksyyn! Paletti sisältää ainoastaan shimmerisiä ja metallinhohtoisia luomivärejä, mutta mähän käytän enemmän kuin mielelläni juurikin sellaisia luomivärejä, joten paletti on kuin tehty mulle. Laadultaan luomivärit ovat todella hyviä ja pigmenttiä löytyy sävyistä runsaasti. 35 sävyä yhdessä paletissa on paljon, mistä johtuen sitä toistoakin tulee sävyjen kanssa jonkin verran, mutta pääasiassa oon ollut todella tyytyväinen paletin sävyvalikoimaan enkä välttämättä kaipaisikaan tähän enää mitään muuta lisää. Morphen luomivärit ovat vakuuttaneet mut täysin tämän paletin myötä eikä näitä todellakaan ole hinnalla pilattu. Itse maksoin tästä paletista vain 26,90 €, mikä on mun mielestäni todella vähän näinkin isosta ja laadukkaasta luomiväripaletista.


Milanin ihana Orange Gina huulipuna pääsi myös todella usein käyttöön elokuun aikana. Rakastan tätä oranssin sävyistä, kultaisia kimallehippuja sisältävää huulipunaa ihan valtavasti. Sävy on upea ja kieltämättä se olisi varmasti vieläkin upeampi, mikäli olisin saanut iholleni kesän aikana kunnollisen rusketuksen, mutta hyvältä se näyttää myös kalpeampaa ihoa vasten. Mulla oli elokuun tehokäyttötuotteissa Too Facedin Sweet Peach Glow, jonka persikkaista poskipunaa tuli käytettyä todella usein. Tämä Milanin huulipuna sopikin ihan loistavasti sen kaveriksi, sillä mä en oikein osaa yhdistää persikkaisen poskipunan kanssa esimerkiksi pinkkejä huulia. Ruskeat, nudet ja oranssihtavat punat sen sijaan sopii sellaisen kanssa yhteen ihan loistavasti.


Pixin Shea Butter Lip Balm kuuluu ehdottomasti myös suosikkilistalle. Mulla ei kovin usein ole sellaisia päiviä, kun en halua huulilleni yhtään mitään. Oikeastaan sellaisia on sadassa ehkä yksi, jos olen muuten meikannut. Ajattelin ensi alkuun, ettei tällainen sävyttävä huulivoide voi mitenkään korvata mulle huulipunaa, mutta tiedättekö mitä? Sen se vaan teki! Sain Lip Monthlystä itselleni sävyn Natural Rose, joka on sen verran tummaa, että se on ihan selkeästi erotettavissa huulilta, mutta sävy on kuitenkin toisaalta mukavan neutraali. Mä rakastan muutenkin ruskean sävyisiä huulipunia ja tämähän on sävyltään juurikin rusehtava nude, eli mulle tämä on ollut ihan loistava tuote. Ainut miinus siitä, että tää on myös muotoiltu kuten huulivoiteet, mikä vaikeuttaa varsinkin ylähuulen meikkaamista. Sävy tosiaan on sen verran tumma, etten voi vain sutia tätä  huulille miten sattuu, vaan tän kanssa pitää selkeästi kyllä rajata ne huulet. Muuten lopputulos näyttää todella hullulta. Mitään muuta huonoa sanottavaa mulla ei tästä sävyttävästä huulivoiteesta olekaan, suosittelen!


Ziajan Goat's Milk Body Lotion* pääsi elokuussa käyttöön taas monen kuukauden tauon jälkeen. Mun ihoni on siitä hieman ongelmainen, etten voi jalkoihin käyttää kovinkaan monia vartalovoiteita. Suurin osa esimerkiksi TBS:n ihanalta tuoksuvista voiteista aiheuttaa mun jalkoihin lisää ihottumaa ja ihoärsytystä, vaikka ylävartalolle ne eivät sitä tee. Tämä Ziajan vuohenmaitosarjaan kuuluva vartalovoide sopii kuitenkin hyvin myös mun jaloilleni ja kieltämättä tätä on ollut paljon mukavampi käyttää kuin apteekin perusvoiteita. Tämä kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta imeytyy silti suhteellisen äkkiä. Pidän myös ihan valtavasti näistä Goat's Milk -sarjan tuotteiden tuoksusta! Se on jotenkin ihanan rauhoittava. 


IsaDoran Insane Volume Lash Styler ripsivärin ostin jo jokin aika sitten, sillä mulla on jo pitkään ollut etsinnässä uusi hyvä ripsari joltain cruelty free merkiltä. Mulle ei riitä se, että saan ripsivärillä vähän väriä ripsiini. Haluan niille tuuheutta ja rutkasti näyttävyyttä eivätkä suinkaan kaikki ripsivärit pysty siihen, mitä haluan. Shiseidon ripsarit on olleet ihan huippuja ja mielestäni täysin hintansa arvoisia, mutta merkki ei tosiaan ole eläinkokeeton, joten en enää aio Shiseidon ripsareita hankkia. Tämä IsaDoran ripsiväri on hyvä, sillä saa selkeästi sitä kaipaamaani tuuheutta ripsiin, ripsiväri ei karise pois päivän aikana ja se on helppo myös pestä pois päivän päätteeksi. Ripsivärimassa oli kuitenkin alussa niin tajuttoman märkää, että tällä meinasi puoliväkisinkin saada kunnon paakkuripset ja yhä edelleen sen mahdollisuus on olemassa. Tää ei siis missään nimessä ole yhtä "huolettomasti" käytettävä kuin mun rakastamani Shiseidon Full Lash Volume, mutta pikkuhiljaa oon alkanut lämmetä tälle enemmän ja enemmän. Ja se on syy sille, että ripsiväri pääsee kuukauden suosikkeihin.

*Tuote saatu blogin kautta

Paesen meikkituotteet voitti itselleen Henna73, onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Olen laittanut sinulle sähköpostia :)

Mielipiteitä näistä tuotteista? :)

14 kommenttia:

  1. Kiva kuulla tuosta IsaDorasta. Sen hylsykin on niin ihanan värinen <3 se hopeahylsyinen on myös tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hylsy on kyllä tosi kauniin värinen ja ripsari itsessäänkin oikein hyvä :) Kiva kuulla, täytyykin pitää toi mielessä jos seuraavaksi nappaisin mukaan sen!

      Poista
  2. Kivoja suosikkeja sulla ollut viime kuussa, voisin käyttää näistä kaikkia :) Varsinkin tuo huulirasva houkuttelee ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulivoide on niin ihana ja oikeasti yllätyin miten pigmenttinen toi sävy on :D Musta tuntuu ettei noista sävyttävistä huulivoiteista useinkaan pahemmin sitä väriä lähde, mutta tolla tosiaan saa kivasti väriä huulille :)

      Poista
  3. Ziajan vuohenmaitotuotteet on tosi hyviä. Tykkään eniten käsivoiteista.
    Mä käytän sävyttäviä huulivoiteita tms. silloin, kun en jaksa ruveta tälläämään huuliani sen ihmeemmin;)
    Huulilla pitää kuitenkin jotain olla, aina;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastan sitä käsivoidetta, samoin kasvovoiteet on ihania<3 Joo sama juttu mulla, en oikein osaa olla ilman, että huulilta jotain väriä löytyy :D Vielä reilu vuosi sitten tilanne oli vähän toinen enkä töihinkään aina laittanut huulipunaa. Nyt oon pariin otteeseen saanut työkavereilta jopa ihmettelyjä, että miksei mulla ole huulipunaa kun oon ollut pikkusen kipeenä töissä enkä jaksanut meikata kunnolla :D

      Poista
  4. Isadoralla on parhaat ripsivärit, mä ainakin saan heidän ripsareillaan todella näyttävät ripset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo kovin montaa IsaDoran ripsaria aiemmin käyttänyt, mutta tää vakuutti mut kyllä täysin! :)

      Poista
  5. "Ihanaa" kuulla et jonkun muunkin jalat oikuttelee :D Mulla kropan iho rohtuu mut mikään muu ei oo itellä niin ärsyttävä ongelma kun sääret. Kaikki polttaa,kirvelee ja saa ihottumalle enkä millää tahtos käyttää apteekin öljyjä 24/7,ne ei oo järin nautinnollisia xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan ihan lohduttavaa kuulla, etten oo ainut kenen jalat vammaa tolla tavalla :'D Joo ne apteekin voiteet sun muut ei oo sieltä ihanimmasta päästä ja ärsyttää joka kerta, kun joutuu käyttämään jotain perusvoiteita, kun kaapit notkuu kaikkia ihanan tuoksuisia rasvoja :D

      Poista
  6. Täälläkin tytteli joka ei voi pistää ihania TBS:n voiteita ja rasvoja jalkoihin koska ne ei tee hyvää iholle. Jostain syystä aiheuttaa ihoärsytystä vaikkei tosiaan sitä ylävartalolle tee. Tuota voisi kokeilla mitä sinä suosittelit. Mutta taidan tyytyä nyt muutamaan rasvaan jotka pitäis taas kulutella alta pois ennen uusien ostoa:D Todella kivoja elokuun suosikkituotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh toi on tylsää, että sullakin on sama ongelma :/ Mulla varsinkin paksut vartalovoit on ihan pahin mahdollinen asia, ne ei sovi mun jaloille yhtään! Kokeile ihmeessä tota Ziajaa jossain vaiheessa, kun saat varastoja tyhjennettyä :) Toi ei oo edes pahan hintainen! Kiitos paljon Kata :)

      Poista
  7. Mielenkiintoisia suosikkeja jälleen! :) Tuo luomiväripaletti sopii kyllä paremmin kuin hyvin syksyyn <3 Siinä on ihanan syksyiset nuo sävyt! Myös tuo huulirasva kiinnostaisi sekä ripsiväri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväripaletin sävyt on kyllä niin syksyiset kuin olla voi, mutta sopii toi onneksi hyvin myös muihinkin vuodenaikoihin :) Noi kumpikin on ehdottomasti testaamisen arvoisia tuotteita! ;)

      Poista

Kiitos kommentista!