perjantai 29. syyskuuta 2017

Kosmetiikkaa tehokäyttöön | Lokakuu


Tänään olisi taas luvassa postausta uusista tehokäyttöön pääsevistä tuotteista. Oon nyt muutaman kuukauden ajan valinnut aina muutaman kosmetiikkatuotteen seuraavaksi kuukaudeksi tehokäyttöön ja oon huomannut, että tää systeemi on ollut mulle itselleni todella hyvä. Tällä tavalla oon saanut käytettyä esimerkiksi monia sellaisia tuotteita, jotka muuten olisivat jääneet ehkä kokonaan käyttämättä. Niissä tuotteissa ei välttämättä ole alunperinkään ollut mun mielestäni mitään vikaa, mutta jostain syystä moni on jäänyt muiden vastaavien tuotteiden jalkoihin tai en muuten vaan ole ollut niistä niin kovin innostunut. Valitsen tähän toki tuotteita myös muilla perusteilla ja ylhäällä näette viisikon, joka tulee olemaan mulla tehokäytössä lokakuun ajan.


Sain tämän Ziajan Cupuacu Shower Balm Face Body Hairin* itselleni loppukeväästä ja tätä on tullut käytettyä sen jälkeen aivan liian vähän. Kyseessä on in-shower kosteusvoide, jota voi lisäksi käyttää myös hiusnaamiona ennen shampoopesua. En oikein huomannut omissa hiuksissani mitään eroa, vaikka olin tätä käyttänyt, mutta vartalolla tämä toimi ihan kivasti. Kosteutusteho ei ollut mitenkään huippuluokkaa, kuten ei yleensäkään näissä in-shower vartalovoiteissa, mutta sellaista kivaa pientä lisäkosteutusta tämä kyllä toi. Ja varsinkin, kun mä olen ehkä maailman laiskin vartalovoiteiden käyttäjä, tällaiset on mulle tosi hyviä ihan sen takia, että nää on niin helppoja!


Lily Lolon Mineral Shimmer Dust oli ensimmäisiä ostamiani highlightereita ja nyt tämän on aika taas tulla käytetyksi useammin. Tämä on irtopuuterimuodossa oleva vaalea highlighter, joka soveltuu loistavasti meikkiin kuin meikkiin. Irtomuodosta huolimatta tämä asettuu kasvoille todella hyvin eikä pöllyä ympäri kasvoja. Tällä saa todella kauniit ja halutessaan myös erittäin näyttävät korostukset. En edes tiedä minkä takia tämä on ollut niin vähällä käytöllä tässä viime aikoina, mutta nyt tulee ensi kuun aikana sekin tilanne korjattua.


Tämän essencen the cushion eyelinerin ostin itse asiassa vasta eilen ja tänään käytin sitä ensimmäisen kerran. Kyseessä on siis purkissa oleva eyeliner, jonka väri on imeytetty sieneen. Rajaussivellin onkin sitten tarkoitus dipata siihen sieneen, jolloin väri tarttuu siveltimeen ja sen jälkeen silmät voi rajata. Oon lukenut tästä paristakin eri blogista ja kirjoitan tästä myös itse varmasti tarkemman postauksen, kun olen tätä ensin jonkin aikaa testaillut. Ensivaikutelma tästä on oikein lupaava! Rajaukset on olleet silmissä jo useita tunteja eivätkä ne ole levinneet mihinkään. Tämän valitsin lokakuun tehokäyttötuotteeksi ihan siitä syystä, että haluan tosiaan testata tätä mulle uutta tuotetta nyt kunnolla oikein ajan kanssa.


Fudgen hopeashampoo on aivan älyttömän hyvä tuote ja sen innoittamana olen testannut paria muutakin Fudgen hiustenhoitosarjaa. Nämä Fudgen Smooth Shot Shampoo & Conditioner tuubit olen omistanut jo melko pitkään, mutta kovin usein nämä eivät ole käyttöön päässeet. Syy on yksinkertaisesti se, ettei shampoon pesuteho ole kovinkaan kummoinen ja vaikka hoitoaine ihan hyvä olikin, oon jotenkin ehkä ton shampoon takia vältellyt sitten tuota hoitsikkaakin. Shampoolla saa kyllä hiukset toki puhtaiksi, mutta se vaatii melkoisen määrän sitä shampoota ja myös useamman pesukerran ja itsehän suosin shampoita, joilla saa hiuksista täysin puhtaat jo yhdellä pesukerralla. Nyt haluan kuitenkin saada nämä kylppäristä pois, ja koska en halua näitä heittää poiskaan, aion itse käyttää nämä loppuun. Eikä ton shampoon tuhoamisessa niin kovin kauaa pitäsi kestäää, kun sitä kerran tarvitaan kerralla melko paljon ;)


Mites meni sitten syyskuun tuotteiden kanssa? Kuten kuvasta näkyy, Yves Rocherin suihkugeeliä tuli käytettyä ihan kiitettävän usein. Keunen hiuslakka oli myös kovassa käytössä lähestulkoon joka päivä, samoin NARS:n luomiväripaletti. Taisin ihan vaan pari kertaa käyttää jotain toista poskipunaa, muuten mentiin tolla paletilla. -417 vartalovoidetta käytin satunnaisesti, mutta lähestulkoon aina kun vartaloani rasvasin. Oon siis tosiaan superlaiska sitä tekemään, mutta sain kuitenkin jonkin verran tota käytettyä! Oriflamen vartalonkuorinta oli käytössä aina, kun vartaloni suihkussa kuorin eli noin 1-2 kertaa viikossa. Ihan kivasti siis sujui, ainoastaan toi -417 vartalovoide jäi harmittamaan, ja mun pitäisikin tsempata ton vartalon rasvaamisen kanssa.

*Tuote saatu blogin kautta

Löytyykö tuttuja tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Ei ole kyllä tuossa joukossa tuttuja tuotteita, mutta tuli mieleen, että pitäisi itsekin ottaa tehokäyttöön ainakin pari tuotetta, jotka ovat vain keränneet pölyä viime aikoina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Mulla tää on tosiaan toiminut ihan hurjan hyvin enkä enää luopuisi tästä järjestelystä :D

      Poista
  2. Nämä on kyllä tosi hauskoja postauksia! Sulla kun varmasti riittää tuota kosmetiikkaa ja samanlaisia tuotteita paljon, joten ei ihme että jotku jää joidenkin jalkoihin ja jää käyttämättä. Tässä ei ole mitään tuttuja tuotteita. Essencen lineri alkoi kiinnostamaan todella paljon vaikka lineriä en käytäkään. Pitäisi kuitenkin pian ostaa ja vähän alkaa rajauksia taas tekemään ettei se taito unohdu ja näyttäähän ne kivalle 8) ja etenkin kun on halloween pian;) Joten ehdottomasti postausta siitä tulemaan 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata :) Joo niitä purkkeja ja purnukoita on päässyt kertymään ehkä vähän liiaksikin niin lopulta siinä käy aina niin, että toiset jää laatikoiden pohjalle pyörimään ja lopulta unohtuu sinne. Mä oon tässä jo vähän luonnostellutkin postausta tosta essencen eyelinerista! Toivottavasti saan sen ulos vielä tän viikon aikana :)

      Poista
  3. Tuo Essencen liner vaikuttaa mielenkiintosielta. Tykkään paljon näistä postauksia, saa hyviä vinkkejä suuntaan jos toiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikeesti todella hyvä, kirjoittelen siitä tarkemman postauksen mahdollisimman pian! Voi miten kiva kuulla<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!