maanantai 4. syyskuuta 2017

Kosmetiikkaa tehokäyttöön | Syyskuu


Moikka :) Nyt olisi aika esitellä ne kosmetikkatuotteet, jotka pääsevät syyskuussa mulla tehokäyttöön. Tässä kuussa valitsin isoksi osaksi sellaisia tuotteita, joita en oikeasti ole käyttänyt pitkiin aikoihin, mutta joista olen kyllä pitänyt ja jotka ansaitsevat tulla käytetyksi useamminkin. Mulla käy vähän turhankin usein kosmetiikan kanssa siten, että pidättäydyn niissä tietyissä tuotteissa ja iso osa jää sitten vähemmälle käytölle, vaikka niissä tuotteissa ei itsessään olisikaan mitään vikaa. Välillä on kuitenkin hyvä kaivella niitä kosmetiikkavarastoja ja tarttua niihin vähemmän käytettyihinkin tuotteisiin, ja senpä takia tämä postaussarja on ollut mulle todella hyvä! Valitettavan moni tämän joukon tuotteista ei ole cruelty free, eli merkit myyvät Kiinassa, mutta mä aion käyttää siitä huolimatta tuotteet loppuun asti, vaikken uudestaan ostaisikaan.


Oriflame Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrubin ostin noin vuosi sitten itselleni ja tykästyin tähän vartalonkuorintaan välittömästi. Se oli tehokas ja kaikinpuolin toimiva, mutta jostain syystä se on majaillut mun tammikuisesta muutosta asti kylppärin peilikaapissa eli en ole siihen siis koskenut yli puoleen vuoteen. Tuubi onkin melkoisen täynnä, mutta nyt syyskuun ajan aion käyttää vartaloni kuorimiseen pelkästään tätä Oriflamen kuorintaa. Kuorin vartaloni noin 1-2 kertaa viikossa vähän fiiliksen mukaan, joten mitenkään turhan montaa käyttökertaa tälle ei nyt näin ensialkuun tule kertymään, mutta pääasia että saan edes jonkin verran käytettyä tätä.


Keune Blend Fixing Spray* on oikein hyvä perushiuslakka, jonka sain itselleni reilu vuosi stten. Oon käyttänyt tätä aika säännöllisen epäsäännöllisesti, mistä johtuen lähes joka kerta lakkapullon suuaukko on mennyt tukkoon ja sitä on saanut olla availemassa milloin minkäkin vempaimen kanssa. Nyt aion kuitenkin pitää tämän koko syyskuun ajan ainoana käytössä olevana hiuslakkana, jolloin se suuaukkokaan ei toivottavasti pääse menemään tukkoon. Tässä on ehkä omaan makuuni hieman turhan voimakas alkoholin haju, mutta haju onneksi haihtuu todella nopesti eikä tietenkään muuten vaikuta millään tavalla tuotteen toimivuuteen.


-417 Catharsis Skin Relief Crem* vartalovoide jäi muutaman testauskerran jälkeen laatikkoon odottelemaan hieman viileämpiä kelejä. Sain näitä ihania -417 tuotteita testiin itselleni keväällä ja tämä kyseinen vartalovoide oli sen verran paksua ja kosteutavaa, etten kokenut tämän käyttöä järkeväksi kesällä. Nyt ilmat alkavat kuitenkin pikkuhiljaa viiletä ja tämäkin voide pääsee kunnolla käyttöön! Mä en siis ole tätä tosiaan kovinkaan montaa kertaa ehtiny testaamaan, joten pääsen vihdoin myös muodostamaan tästä kunnollisen mielipiteeni ja näkemään miten tämä pitempiaikaisessa käytössäni sopii omalle ihotyypilleni. Voidehan on suunnattu erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle, eli tuotekuvauksen mukaan tämän pitäisi sopia omalle iholleni paremmin kuin hyvin.



Yves Rocher Bourbon Vanilla Sensual Bath & Shower Gelin valitsin tähän ihan täysin sattumanvaraisesti suihkugeelieni joukosta. Multa löytyy varmasti keskivertoa ihmistä enemmän suihkugeelejä (kylppärissä on tällä hetkellä niitä 39 kpl) ja niistä osa on jäänyt todella vähälle käytölle. Multa löytyy suihkutilasta alle 10 suihkugeeliä ja loput on sitten hyllyjen päällä ja säilytyskoreissa. Niistä muista valitsin sitten tämän Yves Rocherin vaniljasuihkugeelin käyttöön täksi kuuksi. Kuten kuvasta näkee, tätä ei todellakaan ole käytetty paria kertaa enempää, mutta tässä on todella ihana vaniljainen tuoksu. Saakin nähdä kuinka tyhjäksi ehdin kuukauden aikana tämän suihkugeelipullon saada!


NARS NARSissist Unfiltered Cheek Palette I sisältää aivan täydellisiä poskipunasävyjä syysmeikkejä varten. Joukosta löytyy niin rusehtavaa, punaista kuin violettiinkin taittavaa sävyä ja haluan ehdottomasti ottaa tämän taas käyttöön koko kesän kestäneen tauon jälkeen. Oon muutenkin ihan hurjan innoissani alkavasta syksystä, sillä rakastan syysmeikkejä ja on ihanaa vaihtelua siirtyä kesän räikeistä ja kirkkaista sävyistä enemmän maanläheisimpiin. Syksy onkin meikkaamisen (ja pukeutumisen) kannalta ehdottomasti mun suosikkivuodenaikani, vaikka kesästä muuten pidänkin enemmän.


Entä mites meni elokuun tuotteiden kanssa? Lushin huulikuorintoja käytin muutaman kerran ja täytyy koittaa pitää tämä samainen tahti yllä jatkossakin niin saan noi käytettyä joskus loppuunkin. Rituals...:n käsivoidetta olisin voinut käyttää useamminkin, mutta toisaalta kesällä mun kädet ei tarvitse kosteutusta samalla tavalla kuin muina vuodenaikoina. Cutrinin suolasuihke oli käytössä aina, kun hiuksiini sellaista kaipasin ja TIGI:n seerumia käytin joka kerta hiustenpesun jälkeen. Too Facedin palettiakin sain käytettyä todella usein, vaikka totta kai sitä tuli käytettyä varsinkin poskipunien osalta myös muita tuotteita. Ihan kivasti siis sujui elokuu, vaikka toki parantamisen varaakin vielä jäi :)

*Tuote saatu blogin kautta

Onko teillä kokemusta näistä tuotteista, jotka valitsin tehokäyttöön syyskuun ajaksi? :)

18 kommenttia:

  1. Yves Rocher Bourbon Vanilla Sensual Bath & Shower Gelin on ollut myös itselläni ja tykkäsin todella paljon tuotteen tuoksusta :). Yves Rocherin tuotteet ovat muutenkin edullisia, mutta laadukkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä noista Yvesin tuotteista :) Merkiltä löytyy vaikka mitä ihanaa ja nyt kun oon kunnolla päässyt ton suihkugeelin makuun, en voi käsittää miten en oo aiemmin tota käyttänyt :D

      Poista
  2. Rakastan tuota Yves Rocherin vanilja-sarjan tuoksua ♥ Harmi, että he poistivat kaikki kivijalkamyymälät :( Tätä postaussarjaa on kiva lukea ja seurailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana<3 Ai poistivat, tosi harmi :/ Onneksi netistä sentään saa tilattua, vaikka onhan se ihan eri käydä paikan päällä tuoksuttelemassa ja hypistelemässä niitä tuotteita. Kiva kuulla! :)

      Poista
  3. Yves Rocherin suihkusaippuat ja -geelit on superihania, jotkut ehkä liiankin;) Tykkään cotton flower ja magnolia flower suihkusaippuoista eniten<3
    39 suihkugeeliä on kyllä hulppea määrä:D . Meillä on ukkelin kanssa tällä hetkellä yhteensä kymmenkunta suihkusaippuaa-/geeliä käytössä ja siinäkin on mun mielestä jo aika monta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin pitkään, että miten toi Magnolia Flower kuulostaa niin tutulta, kun ei multa sitä itseltäni löydy, mutta oonkin joskus laittanut sen blogiarvontaan :D Joo siis toi about kymmenen on sellainen lukumäärä, mihin munkin pitäisi pyrkiä, mutta matkaa siihen on vielä hieman. Pitää vaan koittaa olla ostamatta enempää suihkugeelejä ja toivoa, ettei esim. TBS tuo markkinoille mitään uusia ihanuuksia<3 :D

      Poista
  4. Toi vaniljasuihkari on ihana, mutta siinä on aika voimakas haju ja itseäni alkoi tympimään se nopeasti, käytin lopulta käsienpesuaineena pois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän ton tunteen, kun saa ns. yliannostuksen jostain tuotteesta sen tuoksun takia eikä sitä tee enää mieli käyttää. Mä oon onneksi melkoinen vaniljafani, joten toivottavasti en ehdi tohon kyllästymään!

      Poista
  5. Ei kyllä ole kokemusta noista sun syyskuulle suunnittelemista tuotteista. Nars:a haluan kuitenkin joskus kokeilla. Mistä olet hankkinut Nars paletin?

    - Laura/kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NARS:lta löytyy tosi ihania meikkejä :) Jos hyvä peiteaine on hakusessa niin NARS Radiant Creamy Concealer on ihan huippuhyvä<3 Oon ton paletin tilannut feeluniquelta, mutta mun käsittääkseni myös narscosmetics.eu toimittaa Suomeen, samoin Selfridges.com :)

      Poista
  6. 39 suihkugeeliä ;DD YR:n vanilja on tuoksuna ihana ja nuita tuotteita on tosi kiva käyttää huumaavan tuoksun takia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, ihan vaan pari :D Se tuoksu on mulle tosi tärkeä varsinkin suihkugeelissä, sillä kyllähän noiden pesutehot nyt yleensä on samaa luokkaa kaikissa. Tuoksut on ne, mitkä tekee siitä käyttökokemuksesta miellyttävän :)

      Poista
  7. Mulla ei ole yhtä montaa suihkugeeliä, mutta silti tuntuu, että niitä on kaapissa lukuisia ja jostain syystä pulloja kertyy nopeammin kuin ehtii suihkussa käydä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh mulla on ihan sama ongelma, mutta onneksi oon nyt pystynyt pidättäytymään jo jonkin aikaa uusien suihkugeelien ostamisesta :D Pitää jatkaa samaan malliin, että saan noi joskus käytettyä poiskin!

      Poista
  8. Ihanan syksyisiä kuvia<3 tuo oriflamen kuorinta kuulostaa liian hyvältä ja tuossa poskipunapaletissa on aivan upeat sävyt, kumpaakin olisi kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syyskuun alun kunniaksi hieman syksyisempiä kuviakin<3 ;) Oriflamen kuorinta on tosi hyvää, siinä on paljon niitä kuorivia rakeita, mutta se ei kuitenkaan oo liian kova ja tuju iholle :) Poskipunapaletissa on tosi kauniit sävyt munkin mielestä!

      Poista
  9. Ihan ensin täytyy kiittää siitä, kuinka ahkerasti jaksat päivittää blogia, KIITOS! On ihanaa, kun viikon tauon jälkeen palaa tänne ja täällä on jälleen uutta mielenkiintoista luettavaa monen postauksen verran :)

    Upeannäköinen tuo NARSin poskipunapaletti, tosiaankin täydelliset syyssävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanista sanoista ja palautteesta Noora<3 Lämmitti suuresti mieltä sun kommenttisi! :) NARSin paletissa on niin kauniit sävyt ja toi paletti on kuin tehty syysmeikkejä varten :) Mitään muita poskipunia en ookaan nyt tän kuun aikana käyttänyt ja samalla linjalla olisi tarkoitus jatkaa loppukuukin :D

      Poista

Kiitos kommentista!