torstai 21. syyskuuta 2017

My Latest Shopping Haul

Näitä hieman isompia ostospostauksia ei mun blogissani nykyään enää turhan usein näe, joten kun kerrankin sellaiseen tekoon tarjoutui tilaisuus, halusin ehdottomasti käyttää sen hyväksi! Mä ostelen nykyään kosmetiikkaa aiempaa vähemmän ja selkeästi hajanaisemmin kuin aiemmin. Siitä syystä niitä uutuustuotteita tulee myös esiteltyä jopa ihan yksitellen, kun aiemmin mä kirjoitin lähestulkoon aina näitä isompia ostospostauksia. Oon kuitenkin huomannut, että te lukijat pidätte näistä, sillä ostospostaukset kerää aina paljon kävijöitä ja myös kommentteja, eli senkin takia oli ihan hauska päästä taas kirjoittelemaan tällaista!

Mitäs uutuuksia olen sitten viime aikoina kosmetiikan osalta itselleni ostanut?


Kirjoitin tossa ihan vähän aikaa sitten, että koitan pitää mahdollisimman pitkän tauon huulipunien oston kanssa, mutta eipä siitä tauosta sitten kovin pitkä tullutkaan. Feeluniquelta lähti nimittäin ylläoleva kasa meikkejä tilaukseen ja joukostahan löytyi sitten myös pari Urban Decayn huulipunaa. Tilasin näiden lisäksi juttuja myös poikaystävälleni, mutta ne jäävät tämän postauksen ulkopuolelle. Sain tilaukseeni kaupan päälle testerit Mádaran ja Glamglow'n tuotteista, mutta niistäkään en sen enempää aio tässä postauksessa puhua. Oon maailman huonoin käyttämään tollasia pieniä testereitä ja monesti ne saattaa jäädä jopa vuosiksi laatikoihin pyörimään ja unohdan nopeasti niiden olemassaolon.


Urban Decayn Vice Lipstickit ovat jo vuodenpäivät olleet mun suosiossani ja ne ovatkin ehdottomasti yhtiä suosikkihuulipuniani. Naked Heat paletin lanseerauksen yhteydessä markkinoille tuli myyntiin myös kolme Heat -sarjaan kuuluvaa huulipunaa, joista olen nyt kahden onnellinen omistaja. Vasemmalta löytyy Metallized sarjan sävy Scorched, joka on todella upea kuparin sävyinen metallinhohtoinen huulipuna. Mä rakastan ruskean sävyisiä huulipunia ja tämä näyttää huulilla todella upealta ja sopii mielestäni loistavasti syksyyn. Vierestä löytyy niin ikään Metallized puna sävyssä Heat, joka on ihan valtavan kaunis syvänpunainen sävy kultaisin kimallehipuin. Sävy on suhteellisen lähellä jo omistamaani Metallized Wrath sävyä, mutta Wrath on Heatia hieman viileämmän sävyinen. Upeita joka tapauksessa kaikki kolme! Maksoin huulipunista 18,60 €/kpl.


Mun on jo pitkään ollut tarkoitus hankkia uusia huultenrajauskyniä ja mielestäni nämä NYX:n Slim Lip Linerit ovat hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä. Tilasin itselleni kaksi sävyä, ylempänä on sävy Pumpkin, joka on kauniin punainen ja sopii itse asiassa aika kivasti yhteen yllä mainitun Vice Lipstick Heatin kanssa. Alempaa löytyy sävy Pale Pink, joka on nimensä mukaisesti viileä, voimakkaasti violettiin taittava vaaleanpunainen. Ostin Pale Pinkin nimenomaan UD:n Vice Lipstickin Violate sävyä varten, mutta valitettavasti sävyvalinta ei tällä kertaa mennyt ihan nappiin. Violate huulipuna on nimittäin selkeästi tätä NYXin rajauskynää tummempi, mutta täytyy katsoa josko pystyisin silti hyödyntämään tätä huultenrajauskynää. Pale Pink maksoi 3,60 € ja Pumpkin 2,88 €, eli nämä todellakin olivat lähestulkoon ilmaisia.


NYX tekee mielestäni loistavia huulimeikkejä ja mm. poskipunia, mutta aiemmin en ole oikein lämmennyt esimerkiksi merkin luomiväreille. Törmättyäni tähän upeaakin upeampaan NYX Cosmic Metals Eyeshadow Paletteen, tiesin että haluan ostaa sen itselleni testiin. NYX:n Cosmic Metals sisältää kuusi upeaa metallinhohtoista luomiväriä ja jos olenkin saanut joskus vuosia sitten pettyä NYX:n luomivärien laatuun, näihin en joutunut pettymään. Luomivärit ovat todella pigementtisiä ja helposti työstettävissä luomilla ja häivyttäminenkin sujuu erittäin helposti. Hieman nämä luomvärit varisevat alaluomelle, mutta eivät mitenkään pahasti ja viuhkasiveltimen kanssa saa nopeasti luomivärihiput kasvoilta pois. Paletista löytyy todella upeita sävyjä, joista suosikikseni nousi kuitenkin välittömästi vasemman alanurkan persikkainen sävy. Se on yksinkertaisesti upea! Tästä paletista voisin mahdollisesti tehdä myöhemmin ihan oman postauksen, jos teitä kiinnostaa? Paletti maksoi 9,60 €.


Vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille myös mun muutaman viikon takaisen laivaristeilyn pienet ostokset. Varsinaisesti mulla ei ollut etukäteen mielessä mitään tiettyä, mitä ehdottomasti haluaisin sieltä ostaa. Laivan Tax Freestähän saisi selkeästi edullisemmin todella monia hajuvesiä sekä selektiivistä kosmetiikkaa, mutta suurin osa näistä tuotteista ei valitettavasti ole cruelty free ja sen takia varsinkin meikit tuli kierrettyä suhteellisen kaukaa. Jotain pientä sieltä kuitenkin tarttui mukaan ja ostamani kolmikko näkyykin yllä olevassa kuvassa.


Beautyblenderiä mä en todellakaan olisi vielä tarvinnut eikä mun ollut tarkoitus tällaista sieltä ostaa. Mä vaan havahduin jo ennen laivan lähtöä siihen, että mä olin unohtanut pakata meikkisienen kotona mukaani. Ja mukanahan mulla oli totta kai meikkivoide, joka ei levity mun kasvoille kauniisti pelkän siveltimen kanssa eikä mulla myöskään ollut peiteaineelle sivellintä. Suunnattiinkin siitä sitten aika nopeasti laivan kauppaan, josta onneksi löytyi myös beautyblendereitä! Tämä maksoi noin 15 euroa, eli olihan se onneksi halvempi laivalla kuin maista ostettaessa. 


Rituals... Ritual Of Sakura sarja tuli mulle tutuksi viime vuoden puolella ja laivalta tuli ostettua pari tuotetta merkiltä. Rakastan Ritual Of Sakura tuotteiden tuoksua ja halusin ehdottomasti itselleni tämän vanhan tutun Zensational Foaming Shower Gelin, joka on vaahtoava suihkugeeli. Rakastan kaikkea tässä suihkugeelissä ja oon iloinen, että sitä multa taas löytyy. Uutena tuttavuutena nappasin mukaani samaisen sarjan Caring Shower Oilin. Kyseessä on öljymäisessä muodossa oleva vartalonpuhdistustuote, joka muuttuu hieman vaahtomaiseksi päästyään tekemisiin veden kanssa. Jostain syystä tässä ei kuitenkaan tullut ihan samalla tavalla esiin sarjan tuotteiden ihanaa tuoksua, ja se tuoksu siis oli se syy miksi ylipäänsä lähdin näitä ostamaan. Tuoksu, tai tuoksuttomuus, oli siis pienoinen pettymys, mutta kyllä mä tämänkin pois ehdottomasti aion käyttää. Molemmat tuotteet maksoivat 7,50 €/kpl.


Tein myös pitkästä aikaa tilauksen Lushille ja tässä näette kokonaisuudessaan, mitä sieltä tuli tällä kertaa tilattua. Joukkoon mahtuu niin jalkojenhoitotuotteita kuin kasvojenpuhdistusainekin, mutta näistä kirjoittelen tarkempaa arvostelupostausta ihan lähipäivinä, joten jätetään näiden tuotteiden tarkempi esittely odottelemaan sitä :)


Ja viimeisenä vielä kolme muuta ostosta. Mossan miselliveden ja Four Reasonsin Moisture Mistin ostin itselleni Sokokselta viime viikonloppuna. Morphen paletti tuli tilattua Beauty Baystä ja sen sain itselleni itse asiassa vasta eilen!


Mossaa olen jo pitkään halunnut testata ja koska tämä Mossan Micellar Water 3in1 Cleansing, eli lyhyemmin misellivesi, on tullut viime viikkoina vastaan useammastakin blogista, ostin sen vihdoin myös itselleni. Kyseessä on kaikille ihotyypeille soveltuva hyaluronihappoa ja vadelmien vitamiineja sisältävä misellivesi. Miselliveden tarkoitus on siis puhdistaa kasvot meikistä ja liasta ja toimia samalla myös kasvovetenä. Käytän itse misellivesiä meikin- ja ihonpuhdistuksen viimeistelyyn jonkin toisen puhdistustuotteen jälkeen. Tämä Mossan misellivesi on ollut mulla käytössä vasta muutaman päivän, mutta oon jo nyt ihastunut tähän täysin. Tuote poistaa hyvin viimeisetkin meikkirippeet eikä tee kasvoista kuivia tai kiristävän tuntuisia. Mulla todella monet kasvo- ja misellivedet aiheuttavat sellaista inhottavaa kiristävää tunnetta kasvoilla, mutta tämä ei sitä tee. Ymmärrän hyvin, miksi ihmiset ovat tätä kehuneet! 200 ml pullo maksoi 12,90 €.


Ostin myös Four Reasonsin Moisture Mist -hoitosuihkeen kaveriksi jo aiemmin ostamalleni samaisen merkin Repair Mistille. Mähän käytän tällaisia hoitosuihkeita joka kerta hiusten pesun jälkeen ennen pyyhekuivien hiusten harjaamista. Tämän hoitosuihkeen on tarkoitus nimensä mukaan kosteuttaa hiuksia ja tuote soveltuukin parhaiten kuiville hiuksille. Lisäksi hoitosuihke lupaa vahvistaa hiuksia ja vähentää niiden sähköisyyttä. Talven tullessa hiuksetkin alkavat sähköistyä, joten tällaisille tuotteille tulee todellakin tarvetta - mikäli ne vain oikeasti toimivat ja ehkäisevät sitä hiusten sähköisyyttä. Tähän mennessä oon ollut oikein tyytyväinen tähän tuotteeseen. Suihke helpottaa hiusten harjaamista ihan selkeästi ja odottelen jo innolla, miten tämä toimii sitten talvella. Maksoin tästä 300 ml suihkeesta 9,90 €.


Morphe 35U 35 Multi Color Shimmer Palette oli täysin heräteostos, mutta nähtyäni paletin Beauty Bayssä, en voinut vastustaa kiusausta ja tilasin paletin lopulta itselleni. Rakastan shimmerisiä luomivärejä ja tämä upea paletti sisältää 35 kappaletta shimmerisiä luomivärejä aivan uskomattoman kauniissa sävyissä! Paletti on kunnon väripommi ja odotan innolla, että pääsen kunnolla tutustumaan tähän. Oon ehtinyt tekemään tästä vasta sormien kanssa swatcheja kädelle, mutta ainakin niiden perusteella luomivärit vaikuttavat todella lupaavilta ja pigmenttiä kyllä riittää! Luomilla on ole näitä vielä ehtinyt testaamaan kertaakaan, mutta eiköhän sekin tule viikonlopun aikana korjattua. Maksoin paletista 27,23 €.

Löytyykö joukosta jokin tuote, josta haluaisitte kuulla vielä enemmän? Lushin tuotteista olen siis tosiaan tekemässä arvostelupostausta, mutta kiinnostaisiko teitä kuulla joistain muistakin tuotteista kuten noista luomiväripaleteista? :)

28 kommenttia:

  1. Ihania shoppailuja, noi UD:n punat haluan ehdottomasti nähdä huulilla. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy koittaa saada pian aikaan parempi postaus noista! :)

      Poista
  2. Musta NYXin paletit oli ennen tosi hyviä (siis about 10 vuotta sitten), mutta sitten jossain vaiheessa laatu tuntui notkahtavan enkä ole luomivärejä enää ostanut. Pitäisi varmaan antaa uusi mahdollisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tossa 2-3 vuotta sitten kun niitä testasin, laatu ei tosiaan ollut kummoinen. Sen takia vähän epäilytti tämäkin paletti, mutta onneksi yllätyin positiivisesti :)

      Poista
  3. Tämä oli tosi kiva postaus :) Tuo Mossan misellivesi lähtee kyllä mullakin kokeiluun heti kun nykyinen Garnierini loppuu. Nuo UD:n huulipunat olisi kiva nähdä osana jotain syksyistä meikkiä, jotta näkisi miltä näyttävät huulilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on käytössä Garnierin misellivesi, mutta kyllä tää Mossan pesee ton Garnierin mennentullen! Joo täytyy koittaa tehdä piakkoin joku meikkipostaus, jossa noi punat olisivat näkyvissä :)

      Poista
  4. Ihan älyttömän upean värisiä UD:n punia <3

    VastaaPoista
  5. Tosi kivat ja runsaat ostokset. Mulla on Mossan misellivesi odottamassa käyttöönottoa. Kiva päästä kohta siihen käsiksi:)
    Nyxin paletissa on hyvät, neutraalit, mutta ei pliisut sävyt. Käyttökelpoiset just syksyä ajatellen. Hintakin on ihan passeli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kiva että sullakin odottelee toi käyttöä! Toivottavasti tykkäät siitä yhtä paljon kuin mäkin :) Tossa paletissa on kyllä tosi hyvät sävyt näin syksyä ajatellen, ehkä vähän sillä silmällä se tulikin tilattua :D

      Poista
  6. Ihania ostoksia <3 Lush on mulle aika vieras merkki, mutta viime aikoina heidän tuotteet on alkanut houkuttelemaan todella paljon. Saattaa siis olla, että vierailen joku päivä heidän liikkeessään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti vierailla! Lushilta löytyy ihan valtavasti kaikkia ihania tuotteita ja heidän liikkeensä on kyllä sellasia paratiiseja että :D Onneksi pääsen parin viikon päästä taas itsekin ihan liikkeeseen hypistelemään tuotteita :)

      Poista
  7. Mua kiinnostais lukea Morphen paleteista. Niissä näyttää olevan kivan monipuolisesti sävyjä. Yleensä tuollaisissa isoissa paleteissa kun tuppaa olemaan samat sävyt useaan kertaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä ihan totta, mutta tässä paletissa on tosi monipuolisesti niitä sävyjä :) Kirjoittelen jossain vaiheessa tosta paletista ja laittelen swatch- ja meikkikuvia!

      Poista
  8. Oo mitkä ostokset! Huulipunat kiinnostavat aina, samoin olisi kiva kuulla tuosta NYXin paletista vielä syväluotaavampi arvostelu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekä huulipunista että paletista on tulossa postausta, kiva kuulla että suakin sellaiset kiinnostaa :)

      Poista
  9. Todella ihania ostoksia! Mä haluaisin nähdä nuo Urbanin huulipunat huulilla! Mä rakastan ruskeaa myös ja etsinkin täydellistä ruskeanpunaista huulipunaa:D Ja siis nuo nyxin luomivärien sävyt, mikä upee paletti olisi syksyyn ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan saada tehtyä niistä mahdollisimman pian postauksen! Ruskeaan taittavat huulipunat on niin ihania ja mulle ihan pakollisia just syksyllä :D Ne sopii täydellisesti syysmeikkiin<3

      Poista
  10. Eeikä miten ihania ostoksia! :) Etenkin tuo viimeinen luomiväripaletti, tuosta saa ihanan värikkäitä luomivärejä kyllä aikaan! <3 Tykkäsin myös tuosta Lushin tilauksesta, mielellään luen siitä enemmän. Lisäksi tuo NYXin luomiväripaletti kiinnostaa, joten myös siitä ois mukava kuulla enemmän. En oo muuten koskaan testannut misellivettä, joten sitä olisi joskus kiva päästä testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen testasin tota Morphen palettia ekaa kertaa ja ai vitsit miten kivan meikin sain sillä tehtyä, vaikka itse sanonkin :D Noi värit on vaan niin kauniita :) Lushista tulee postaus vielä tänään ;) Misellivesiä kannattaa kyllä ehdottomasti testata! Niillähän voi hyvin hoitaa halutessaan koko ihonpuhdistuksen, mutta mä itse tosiaan käytän ensin jotain toista putsaria ja vasta sitten misellivettä.

      Poista
  11. Ooi mitä juttuja oot hankkinut. Lushin tuotteet kiinnostaa kyllä kamalasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, Lushilla on kyllä niin ihania juttuja<3

      Poista
  12. Ihania ostoksia! Onko Beauty Bayn toimitukset muuten toiminu sun kohdalla ihan ok? Pitäis muutama juttu saada tilattua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mulla ei oo mitään huonoa sanottavaa Beauty Baystä. Kaikki paketit on aina tulleet ehjinä perille asti ja toimitusaika on yleensä sellanen reilu viikko :) Joskus kuulee, että toimitus saattaa kestää jopa kolmekin viikkoa, mutta mulla ei oo koskaan mennyt niin kauaa.

      Poista
  13. Nuo UD:n punat<3<3 Kiva et tykkäsit Mossan misellivedestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on<3 Joo tykkäsin ja kiitos kun säkin sitä kehuit blogissasi ;)

      Poista
  14. Oioi noi huulipunat ja niiden hylsyt, niin kauniita ♥ Ja nuo kummatkin luomiväripaletit, haluan! Kauhea meikkien ostohimo päällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD:n huulipunat on niin kauniita, noissa on yhdet kauniimmista hylsyistä mitä tiedän :) Hehhehe niin on mullakin, tosin mulla taitaa olla sellanen vähän koko ajan :'D

      Poista

Kiitos kommentista!