maanantai 25. syyskuuta 2017

Suosikkimeikkini NYX:ltä


NYX saavutti Suomessa ihan valtavan suosion sen jälkeen, kun merkki saapui myyntiin Sokokselle. Itse ehdin tutustua NYX:n meikkeihin jo aiemmin verkkokauppojen kautta, joten oon ehtinyt tässä vuosien varrella testaamaan yhden jos toisenkin NYX:n meikkituotteen. NYX:ltä löytyy todella laaja valikoima meikkituotteita suhteellisen edulliseen hintaan. Kaikista brändin tuotteista en ole pitänyt, mutta suurimmasta osasta kyllä. Nyt mun olisikin tarkoitus esitellä teille suurimmat suosikkini NYX:n meikkivalikoimasta:

*Postaus sisältää mainoslinkkejä



Matte Lipstickit on yhtiä parhaimpia mattahuulipunia, joita oon testannut. Näillä saa todella pitkäkestoisen ja kauniin mattalopputuloksen huulille, mutta nämä eivät siitä huolimatta juurikaan kuivata huulia. Huulipunat ovat siis todella mukavantuntuisia huulilla, mikä ainakin mulle itselleni on todella tärkeä ominaisuus mattahuulipunissa. Matte Lipstickit levittyvät huulille kauniisti ja vaivattomasti, mutta varsinkin tummempien sävyjen kanssa suosittelen ehdottomasti rajaamaan huulet ennen huulipunan lisäämistä. Syömistä nämä eivät täysin kestä, mutta muuten puna pysyy huulilla todella hyvin. Multa löytyy näitä huulipunia tällä hetkellä kuusi kappaletta ja kuvassa näkyy kolme suosikkisävyäni - Perfect Red, Whipped Caviar ja Street Cred.



Ombre Blushit sisältävät kaikki samassa pannussa kaksi eri poskipunasävyä, joilla on tarkoitus luoda yhdessä täydellinen sävy poskille. Omistan tämän poskipunan itse sävyssä Mauve Me. Mauve Me on todella upea viileän malvansävyinen poskipuna, joka sisältää tummemman ja vaaleamman sävyn. Pyöräytän itse poskipunasivellintä lähestulkoon aina sekä vaaleassa että tummassa sävyssä, jolloin poskille saa todella upean viileän, lilaan taittavan sävyn. Poskipuna on lievästi shimmerinen ja pieni shimmerisyys tuokin todella kauniin hehkun poskille. Mikäli en pitäisi tällä hetkellä pientä (lue pitkää) taukoa uusien poskipunien ostosta, hankkisin samaisesta poskipunasta vielä ainakin sävyn Insta Flame.



Menetin vuosi sitten sydämeni näille Intense Butter Glosseille, jotka ovat nimensä mukaisesti todella intensiivisiä huulikiiltoja. Mä en niinkään ole sellaisten vaaleiden, glitteristen huulikiiltojen ystävä, mutta Intense Butter Glossit ovatkin hyvin kaukana sellaisista. Näiden kanssa saa huulille väriä ihan kunnolla, aivan yhtä paljon kuin kunnollisista huulipunistakin, ja väri myös säilyy ja pysyy huulilla pitkään. Toki nämä sisältävät myös kiiltoa, joka kuluu huulilta ajan mittaa pois, mutta se huulikiillon pohjasävy kyllä on ja pysyy huulilla todella pitkään. Nämä eivät kuivu huulilla mattaisiksi, mistä johtuen näiden kanssa saa näin pitkähiuksisena olla varsinkin tuulisella säällä aika varovainen, sillä hiusten tarttuessa huuliin, leviää kiilto todella helposti huulten rajojen yli pitkin kasvoja. Se onkin ehkä ainut miinuspuoli näissä, sillä muuten en keksi näistä mitään huonoa sanottavaa. Nämä ovat upeita ja näitä löytyy toinen toistaan upeammissa sävyissä! Nämä eivät myöskään jätä sellaista huulikiilloille tyypillistä tahmeaa tunnetta huulille, mistä erittäin iso plussa.



Hyviä huultenrajauskyniä tarvitaan aina ja nämä Slim Lip Pencilit ovat ihan mun suosikkejani. Kyniä löytyy todella monessa eri sävyssä ja ne ovat koostumukseltaan mun makuuni ihan täydellisiä. Hyvä huultenrajauskynä on mielestäni riittävän kermainen, mutta kuitenkin koostumukseltaan sellainen, että kynä on helppo terottaa. Nämä liukuvat huulilla helposti ja vaivattomasti ja väri tarttuu iholle hyvin. Pysyvyydessäkään ei ole valittamista ja näiden kynien hinta-laatusuhde on mielestäni enemmän kuin kohdillaan. Suosittelen lämpimästi testaamaan näitä, mikäli kaipaat uusia hyviä huultenrajauskyniä edulliseen hintaan! Suurin osa mun huultenrajauskynistäni on nimenomaan näitä NYX:n Slim Lip Pencilejä ja näitä aion ostaa taatusti myös jatkossa, kun tulee tarvetta uusille sävyille.


NYX Black Label Lipstick

Black Label Lipstickejä ei valitettavasti ole enää myynnissä, sillä ne ovat poistuneet NYX:n valikoimista jo jokin aika sitten. Päätin siitä huolimatta lisätä tähän postaukseen myös nämä huulipunat, sillä nämä ovat ehdottomasti NYX:n huulimeikkien parhaimmistoa. Kermainen koostumus, mutta siitä huolimatta pitkäkestoinen ja pysyvä lopputulos sekä intensiivisen kauniit sävyt kuvaavat näitä huulipunia loistavasti. Omistan näitä harmillisesti vain kolmessa eri sävyssä, mutta rakastan kaikkia kolmea. Black Label Lipstickit ovat tavallaan todella vaivattomia huulipunia ja niitä on ollut todella miellyttävä käyttää. Mua harmittaa ihan älyttömästi, ettei näitä ole enää myynnissä enkä tajunnut aikoinaan ostaa näitä tämän enempää.




Viimeisenä vielä tämä uusi luomiväripalettini eli Cosmic Metals. Cosmic Metals sisältää kuusi upeaa shimmeristä luomiväriä ja paletin sävymaailma on aivan täydellinen syksyyn. Oon joskus vuosia aiemmin testannut NYX:n luomivärejä eivätkä ne silloin vakuuttaneet mua lainkaan. Mun iloiseksi yllätyksekseni laatu oli parantunut aiemmasta ihan hurjan paljon ja tämä paletti on oikeasti hintaansa nähden mielestäni todella hyvä ja laadukas. Luomivärit ovat todella runsaspigmenttisiä ja melko kermaisia. Kuten aiemmin jo sanoin palettia ensi kertaa esitellessäni, saattavat nämä hitusen varista alaluomelle ja poskille, mutta senkin pystyy ehkäisemään kun ei ota luomiväriä siveltimeen kerralla liikaa. Paletti on ollut mulla lähes pävittäisessä käytössä siitä lähtien, kun sen reilu viikko sitten itselleni sain, joten kyllä - tämänkin voin lukea yhdeksi suosikkituotteekseni NYX:ltä, vaikken tätä kauaa ole vielä omistanut!

Mitkä ovat teidän suosikkejanne NYX:ltä? Löytyykö kenties samoja kuin multa? :)

22 kommenttia:

  1. Mulla on aika vähän Nyxin meikkejä, eikä ole muodostunut mitään erityisiä suosikkeja, vaikka hyviä tuotteita ovatkin. Mulla on yksi Intense Butter Gloss, josta olen aika pitkälle samaa mieltä sun kanssa. En yleensä käytä huulikiiltoja, mutta Nyxin Butter Gloss on pari pykälää parempi kuin normihuulikiillot. Myös Nyxin Butter Lipstickit on hyviä pehmeän koostumuksen takia. Sopii kuivahuuliselle oikein hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, toi voittaa normihuulikiillot mennen tullen! Mäkin tykkään niistä Butter Lipstickeistä, löytyisköhän multa pari kappaletta niitä? Mutta joo ne on ihanan kermaisia<3

      Poista
  2. Onpa nättejä kukkia rekvisiittana. :D Mulla on kokemusta muutamasta Nyxin tuotteesta ja ne ovat olleet ihan jees. Lempparini on Brights-luomiväripaletti, jossa on kaikki sateenkaarenvärit ja enemmän. Nyxillä on tosi kivan värisiä luomiväripaletteja. Huulipunia en ole vielä testannut, vaikka monet niitä hehkuttavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos! Piti taas käydä ostamassa vähän uusia :'D Oi tossa on kyllä superkauniit värit ja oon tota monissa blogeissa ja instassa ihastellut<3 Ei ihme että tykkäät! Huulipunia suosittelen ehdottomasti testaamaan, NYX:n huulimeikit on ehdottomasti koko brändin parhaimmistoa meikkien osalta :)

      Poista
  3. NYXillä on hyviä huultenrajauskyniä, mutta sitten on myös niitä todella huonoja. Retractable Lip Linerit ovat ihan täyttä kuraa, kun taas Slide On Lip Pencilit ovat lemppareitani. Tykkään myös Slide On-kajaleista. Slim Lip Pencileitä en ole testannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo noi Retractable Lip Linerit oli munkin mielestä aivan surkeita! Niistä lähti ihan älyttömästi semmosia väripaakkuja ja mä jätin parin käyttökerran jälkeen ne kokonaan käyttämättä. Täytyy testata jossain vaiheessa noita Slide Oneja!

      Poista
  4. Mun suosikit NYX:iltä on Butter Gloss- ja Intense Butter Gloss -huulikiillot ja tuo Mauve Me -poskipuna :) Niin ja Angel Veil -primeri! Kulmakynä on jossain ikuisella ostoslistalla, siis se Anastasian dupe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon miettinyt, että pitäis ostaa joku NYX:n primer testiin, kiva kuulla että sä oot tykännyt otsta :) Heh joo se kulmakynä on kyllä monen suosikki :) Mä en tosta omasta sävystäni tykkää, kun siitä ei pahemmin lähde väriä, mutta oon kuullut että muut tummemmat sävyt olis parempia :D

      Poista
  5. Mä edelleen käytän lingerietä ja yhtä matte lipstickiä vaikka ne eivät olekaan mitään parhaimpia huulituotteita:D Pitäisi ihan oikeasti tsekata nuo mattapunat ja huulikiillot nyxiltä. Huulipunissa vaan ärsyttää se että täytyy aina ostaa myös se rajauskynä, minkä vuoksi oon nyt siksi suosinut lingerieitä kun niissä ei tarvitse. Nyxiä ei kuitenkaan hinnalla oo pilattu joten voisi hyvin tsekata huulipuna ja rajauskynä valikoiman. 8) Hyvä postaus! En pidä itse erityisesti mistään tietysti meikkimerkistä mutta tämä valtavan suosion saavuttanut nyx kiinnostaa muakin aina kun olen sokkarilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lämpimästi noita mattapunia ja kiiltoja, ne on ihan huippuhyviä :) Multa löytyy yksi Lip Lingerie, mutta sitäkään en oo käyttänyt herraties koska viimeksi :D Pitäisi ehkä antaa se pois, kun mulla ne ei vaan toimi ja näytä kauniilta :/ Joo NYX herätti kyllä ihan valtavan innostuksen ja muistan, miten alussa oli monta kuukautta aina NYX:n hyllyt tyhjinä, kun porukka hamstrasi niin paljon niitä meikkejä :D

      Poista
  6. Enitel tulee käytettyä Soft Matte Lip Cream- punia Nyx:ltä. HD- puuteri on myös tosi hyvä. Luomivärit ovat olleet pidemmän aikaa jo ostoslistalla. Noista sun lemppareista ehkä eniten kiinnostaa nuo matat huulipunat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HD-puuterista mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset. Aiemmin en tykännyt siitä yhtään, mutta nyt kun oon taas viimeisen viikon käyttänyt sitä niin ei se ehkä ihan niin huono olekaan :D Tykkään siitä, miten pehmeäksi se jättää ihon :) Suosittelen todella lämpimästi noita mattapunia!

      Poista
  7. Mä en omista mitään näistä kyseisistä tuotteista! :D Noi Nyxin Butter glossit on kiinnostanut jo pidemmän aikaa ja varmaan täytyy käydä hankkimassa jokin sävy itselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, noista löytyy hurjasti eri sävyjä eli varmasti löytyy joku mikä sua miellyttää! <3

      Poista
  8. Hmm, kun mietin niin eipä mulla taida olla kuin ainoastaan siitä puuterista ja vipoista kokemusta :D Mutta rakastan sitä puuteria ja tulen ostamaan sitä lisää. Sen hinta-laatusuhde on mieletön. Mutta jos oikein muistan, niin sä et siitä tykännyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä sun blogiin kommentoinkin siitä puuterista just. Se pöllyäminen häiritsee mua ihan suunnattomasti, samoin se että siitä jää tosi herkästi valkosia läikkiä iholle :D Mutta nyt kun otin (itse asiassa just sen sun postauksen luettuani) sen puuterin taas käyttöön, oon ollut siihen ihan tyytyväinen :) Se jättää ihon hurjan pehmeäksi ja siihen päälle on helppo levittää poskipunat sun muut!

      Poista
  9. Oon monta kertaa ihastellut tuota Cosmic Metals -palettia<3 Voi olla, että se päätyy jossain kohtaa vielä ostoskoriin :) Sun esittelemistä tuotteista omistan Butter Glossin ja pari huultenrajauskynää, jotka on kaikki tosi kivoja tuotteita. NYXin huulituotteet on musta oikeastaan kaikki olleet hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on paitsi kaunis myös oikeasti tosi hyvä<3 Yllätyin niin positiivisesti siitä kuinka pigmenttisiä ja intensiivisiä sen sävyt on! Mäkin oon ollut pääasiassa tosi tyytyväinen NYX:n huulituotteisiin, tosin Soft Matte Lip Creamit ja Lip Lingeriet jätän jatkossa käyttämättä :D Ne ei sopineet mun huulille lainkaan.

      Poista
  10. Mauve Me-poskipuna löytyy multa myös, samoin kuin muutama eri sävy Intense Butter Glosseja ja molemmista tykkään kyllä älyttömästi :) Lisäksi NYXin värillinen kulmakarvageeli on pitkään ollut jo mun lemppari, pitää kulmat ojennuksessa ja antaa viimeisen silauksen huolitelluille kulmille. Myös harja on tuossa juuri sopiva ja massaa ei tule liikaa kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla, että sielläkin tykätään noista! Ja kiitos hurjasti vinkistä, mä oonkin jo meinaan miettinyt mistä lähtisin seuraavan kulmageelini ostamaan, kun saan ton nykyisen Lumenen käytettyä loppuun. NYX täytyy ehdottomasti testata!

      Poista
  11. Olipa kiva lukea mitkä meikit Nyxiltä ovat sun suosikkeja! Nyxillä on kyllä joitakin ihania meikkejä <3 Itse tykkään Nyxin metals lip creameista :) Myös kylmakynä on semmoinen josta pidän ja sekä muutamat huulipunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne Metals Lip Creamit on multa vieläkin testaamatta, muistaakseni oot aiemminkin niitä kehunut! :D Pitää ehdottomasti saada toi korjattua ja testtua niitä pikimmiten ;)

      Poista

Kiitos kommentista!