tiistai 23. tammikuuta 2018

Lumenen ihanat Sisu & Lähde seerumit


Lumenen uudistuksen jälkeen kaksi tuotesarjaa on noussut mun silmissäni ylitse muiden. SISU-sarjan tuotteista olen päässyt testaamaan muutamia ja kaikkiin olen ihastunut välittömästi. Uusin suosikkini on sarjan suojaava tehotiiviste. LÄHDE-sarjasta löytyy niin ikään toinen toistaan ihanampia ja kuivalle iholle loistavasti soveltuvia ihonhoitotuotteita, joista suosikkini on ehdottomasti kuvassa näkyvä tehokosteuttava seerumi. Tämä kaksikko on paitsi toimiva ja tehokas, myös ulkonäöllisesti mielestäni Lumenen parhaimmistoa. Lasiset pipettipullot ovat tyylikkäitä ja kauniita, ja ne myös noudattavat omalle tuotesarjalleen tyypillistä ulkonäköä.

*Mainoslinkki


SISU Urban Intense Hydrating Serum* päätyi mulla joulukuun suosikkituotteisiin ja jo kyseisessä postauksessa hehkutin tätä seerumia maasta taivaisiin. Seerumi sisältää puhdasta pohjoisen lähdevettä sekä antioksidanttisia pohjoisen männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita. Ne auttavat yhdessä ihoa suojautumaan vapaita happiradikaaleja ja ilmansaasteita vastaan lukiten samalla kosteuden ihoon. Kyseessä on siis sekä kosteuttava että suojaava seerumi. Seerumi sopii käytettäväksi sekä aamuisin että iltaisin ja sitä tulisi levittää kasvoille ja kaulan iholle ennen kasvovoiteen levitystä. Pullo on 30 ml kokoinen eikä valitettavasti ihan sieltä edullisimmasta päästä. Esimerkiksi elevenillä tämän hinta on 37,60 €, mutta Lumenen tuotteet on todella usein alennuksessa ihan kivijalkamyymälöissäkin eli kannattaa pitää silmät ja korvat auki alennusten suhteen, jos tämä hinta tuntuu liian suurelta!


Mä oon itse menettänyt sydämeni täysin tälle seerumille. Aloin käyttämään tätä ihan säännöllisesti aamuin illoin sen jälkeen, kun huomasin tämän ihan selkeästi tasoittavan ihoni sävyä. Mulla on siis ollut vuosia ongelmana punoittavat posket ja nenä, mutta tämä seerumi auttaa huomattavasti vähentämään sitä punoitusta. Lopputuloksena on tasaisemman värinen iho ja sitä kautta parempi mieli, kun meikittömänä peilistä ei katso punasinikirjava nassu! En hevillä enää tästä seerumista luopuisi ja tämähän on myös hurjan riittoisaa, sillä kerralla tätä ei kulu kovinkaan paljon. Pipetti on mielestäni todella hyvä annostelija ja sillä saa annosteltua seerumia aina juuri sen verran kuin on tarpeen. Mä olen nyt testannut neljää Sisu-sarjan tuotetta ja kaikkiin olen ihastunut, joten suosittelen lämmöllä testailemaan sarjan tuotteita :)


Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum* on puolestaan kosteuttava tehoseerumi. Seerumi lupaa kosteuttaa ihon syvimpiäkin kerroksia sekä häivyttää ihon hienoja juonteita. Lopputuloksena on heleä ja kimmoisa iho. Kosteuttavina ainesosina seerumissa toimivat hyaluronihappo, koivumahla, pohjoisen lähdevesi sekä pohjoisen levä. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti sitä suositellaan kosteusköyhälle iholle. Seerumia on tarkoitus levittää kasvoille ennen kasvovoidetta ja sen geelimäinen koostumus takaa nopean imeytymisen. Lähde -sarjan tuotteet ovat selkeästi jonkin verran Sisu -sarjaa edullisempia ja tämä 30 ml seerumi maksaa elevenillä 22,70 €.


Lähde -sarjan tuotteet ovat mulle tulleet jo melko tutuiksi, mutta tämä seerumi on tosiaan ihan ehdottomasti suosikkini kaikista tähän mennessä testaamistani Lähde-tuotteista. Seerumi auttaa ihoa pysymään kosteutettuna ja kuivalle iholle kosteuttavat tuotteet ovat aina tarpeellisia. Voin kyllä suositellä tätä myös muille ihotyypeille, jos vain tunnet ihosi tarvitsevan pientä lisäkosteutusta. Tämä menee hyvin kevyemmänkin voiteen alla ja tuo tosiaan kivasti kevyttä lisäkosteutusta iholle. Oonkin tykännyt käyttää tätä nimenomaan aamuisin päivävoiteen alla, sillä seerumi kosteuttaa mukavasti ja aamuisin en käytä itse kovinkaan paksuja voiteita. Mikään varsinainen kuivan ihon kosteuspommi tämä seerumi ei mun mielestäni kuitenkaan ole, mutta kyllä tämä ihan selkeästi auttaa ihon kosteutuksessa. Sen takia uskonkin tämän soveltuvan hyvin monentyyppiselle iholle ja seerumin määrää ja käyttökertoja voi sitten lisätä tai vähentää sen mukaan, kuinka paljon oma iho sitä kosteutusta vaatii.

Ovatko Lumenen seerumit teille tuttuja? :)

28 kommenttia:

  1. Mulla on ollut päivittäisessä käytössä tuo Lähde seerumi ja samoin kuin sä, oon tykännyt etenkin aamuisin sitä käyttää keveytensä puolesta :-) Kiva pieni kosteuslisä perus päivävoiteen rinnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa :) Toi soveltuu loistavasti aamukäyttöön<3

      Poista
  2. Mulla on kaapissa tuo Lähde-seerumi, mutten ole vielä raskinut avata, koska on taas liian monta purkkia käytössä :D. Mutta on mukava kuulla, että se on raikkaan kevyt (kuten aavistelinkin ihan vain pakkauksen perusteella), joten se sopii varmasti omalle sekaihollenikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mulla on vähän sama ongelma, mutta en millään malta hillitä itseäni uusien tuotteiden kanssa ja lopulta mulla on yhtä aikaa auki ihan liian monta :D Uskoisin ton sopivan myös sun ihotyypillesi, toivottavasti tykästyt seerumiin kun pääset sitä testaamaan!

      Poista
  3. Hankin tuon Sisu seerumin käyttöön viime viikolla ja ainakaan vielä en ole huomannut sen vaikuttavan omaan ihooni suuremmin. Kauonko sinulla meni, että se vaikutti punaisuuteen? Itsellä on myös sama ongelma ja olisi kyllä tosi hyvä, jos tämä alkaisi siihen auttamaan! Löysin tämän muuten Sokoselta alennuksella hintaan 29,90 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm oliskohan siinä semmonen reilu viikko mennyt, että aloin huomata selkeän eron? Toki tuotteet reagoi kaikilla vähän eri tavalla, mutta toivottavasti sullakin toi alkaa siihen punaisuuteen auttamaan! No toi hinta on kyllä aika passeli :D Täysihintaisena tän ostaminen kirpaisee aika lailla, mutta ton summan maksaisin tästä seerumista ihan mielelläni :)

      Poista
  4. Toi Lähde-sarjan seerumi on tosi kiva. :) Muuten sarjan tuotteissa on mun makuun jopa liian parfyymimäinen tuoksu ihonhoitotuotteeksi, mutta tossa seerumissa tuoksu on sopivan mieto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi monet on sanoneet samaa Lähde-sarjan tuotteiden tuoksusta. Mä itse taas tykkään siitä, mutta onhan se joo tosi voimakas enkä yhtään ihmettele, ettei miellytä kaikkia! :)

      Poista
  5. Mäkin sain bette boxissa tuon Lumenen seerumin ja se nousi kyllä heti vakkarituotteeksi ja lemppariksi :) Tykkäsin myös siitä oranssissa pullossa olleesta Bright now seerumista, mutta uudistuksen jälkeen ei oo tullut ostettua sitä ihan periaatteesta koska se hinnan nostaminen kympillä ärsytti mua niin paljon. Onneks toi lähde-seerumi on vähän kohtuullisemman hintainen ja oon tykännyt siitäkin :D Ja tän postauksen myötä varmaan pitää seuraavaksi kokeilla tota sisua koska toi ihon sävyä tasoittava vaikutus kuulostaa just siltä, mitä tarvitsisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tiedätkö mulla oli ihan samat fiilikset tosi pitkään noista Lumenen tuotteista :D Ihan periaatteen vuoksi luovuin mun suosikkituotteesta, kun ärsytti niin paljon se 10 euron hinnan nousu. Onneksi Lumenea saa alennettuun hintaan tosi usein, niin raaskii taas ostaa sitäkin ;) Mulla toi Sisu-seerumi on tosiaan auttanut hurjasti siihen ihon sävyn tasoittamiseen, toivottavasti auttaa sullakin, jos päädyt tota testaamaan<3

      Poista
  6. Mä en valitettavasti huomannut ihossani mitään eroa, kun käytin tuon Sisu-seerumin, vaikka rakastinkin sen tuoksua. Lisäksi mulla se kului todella paljon nopeammin loppuun kuin monet muut seerumit. Itse en enää ostaisi uudelleen, vaikka Lumene-fani olenkin henkeen ja vereen :)

    Hyaluronihaposta lienee hyötyy ihan jokainen ihotyypistä riippumatta. Mutta sitäkin saa seerumina 3x halvemmalla esim. The Ordinarylta, jonka HA-seerumi on 100% yhtä hyvä.

    Nää Lumenen seerumit ei oo siis mua ihan vakuuttaneet, koska eivät ole kovin ihmeellisiä ja taas hinta on mielestäni kova. Ja tämän kaiken sanon siis yhtään Lumenea dissaamatta - tykkään todella paljon heidän uudistuneesta ilmeestä ja Lumene on yksi mun lempimerkeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei toi seerumi tehnyt sun iholle oikein mitään :/ Mäkin tykkään ton sarjan tuotteiden tuoksusta, vaikka aluksi hieman vierastinkin sitä :D Jep, toi on ihan totta. The Ordinarylta mun on jo pitkään pitänyt ostaa tuotteita testiin, kun niitä on kehuttu niin hurjasti ja onhan ne hurjan edullisia siihen nähden, mitä ne sisältää!

      Mäkin oon monet kerrat Lumenen uudistuksen jälkeen miettinyt, että onko nää kaikki tuotteet oikeesti ihan hintansa arvoisia. Onhan ne hyviä, ei siinä mitään, ja pakkauksetkin on hurjan kauniita, mutta ei se sisältö sitten ehkä aina ihan kuitenkaan vastaa sitä hintaa.

      Poista
  7. Sisu-seerumi on mun makuun liian tymäkkää, ja Lähde-seerumia en ole vielä ehtinyt kokeilla. Se odottaa valmiina vuoroaan. Luulen, että se on enemmän mun makuun. Lähde-sarjan tuotteista tykkään muutenkin eniten...tai no, niistä vähistä mitä olen ehtinyt kokeilla ko. sarjasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Lähde-seerumi olisi enemmän sun mieleen! Kuivalle iholle noi Lähde-sarjan tuotteet on kyllä tosi hyviä :)

      Poista
  8. Kiitos suosituksista, molemmat kuulostavat siltä, että sopisivat myös mun iholle :) Lumenen seerumit ei ole tuttuja, mutta oon käyttänyt sitä hyaluronitiivistettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä hyaluronitiivistettä on niin monet kehuneet, mutta mulle se ei sopinut ollenkaan :/ Kokeile ihmeessä näitä seerumeitakin jossain vaiheessa! <3

      Poista
  9. Toi Lähde seerumi on päässyt myös mun päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Tykkään käyttää sitä sekä aamulla ja illalla :)
    Kuulostaa super hyvältä myös toi Sisu-sarjan seerumi, sitä on pakko päästä kokeilemaan jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä molemmat tosi hyviä, kiva kuulla että säkin oot ottanut ton Lähde seerumin päivittäiseen käyttöön<3 Sisua suosittelen myös oikein lämpimästi! :)

      Poista
  10. Nuo kuulostaa kieltämättä tosi hyviltä! mun onkin pitänyt ostaa joku tuommoinen kunnon tehoseerumi nyt talveksi :) kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Toivottavasti löydät jonkun sulle sopivan ihanan seerumin<3

      Poista
  11. Molemmat kuulostavat todella hyviltä :) Multa löytyy Lumenen Valo -sarjan heleyttävä & ravitseva tehohoito, josta oon tykännyt ihan älyttömästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi sun mainitsema tehohoitohan on ihan mun suosikkini Lumenen tuotteista! Käytin sitä monta pulloa ennen Lumenen uudistusta ja nyt oon taas saanut käyttöön yhden pullon :) Se on ihan huippuhyvä<3

      Poista
  12. Kirjoitin juuri eilen oman arvion tuosta Lumenen Lähde-seerumista. Omasta mielestä se kyllä sopii kuivalle iholle, kunhan jättää ihon märäksi vedestä ja hieroo seerumin varovasti iholle. Silloin vesi imeytyy ihoon seerumin kera ja oma kuivahko iho on hyvin kosteutettu nukutun yön jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä toi munkin mielestä kuivalle iholle sopii :) Täytyykin koittaa tota sun tapaa lisätä seerumi kostealle iholle! Sitähän muutenkin sanotaan, että voiteet kannattaisi levittää kostealle iholle, mutta jostain syystä harvemmin niin tulee tehtyä :D

      Poista
  13. Nämä Lumenen uudet kyllä houkuttelisi :) Kumpikin sarja on mulle ihan korkkaamaton edelleen, kun tässä on ollut lähiaikoina niin paljon kaikkia uusia ihonhoitojuttuja testissä. Ostoslistaa on kyllä tullut kasvateltua aika kiitettävästi :D Nyt niitä 40% aleja vaan odotellessa.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo kieltämättä mullakin on tällä hetkellä vähän liikaakin kaikkia ihonhoitotuotteita testattavana, kun niitä on tullut vähän joka puolelta :D Onneksi Lumenen tuotteet on tosi usein tossa -40% alennuksessa! ;D

      Poista
  14. Itsehän en ollut pahemmin edes perehtynyt noihin Lumenen seerumeihin, kun nappasin tarjouksesta mukaan tuon Lähde -seerumin :D Nyt pullo kuitenkin vetelee jo viimeisiään ja aion ehdottomasti ostaa uuden! Tuo Sisu -sarjakin houkuttelisi, sillä miulla nenänpielet ja posket punoittavat myös usein, ja kaikki ihon sävyä tasoittavat tuotteet herättävät aina kiinnostukseni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että tykästyit tohon Lähde -seerumiin! Se onkin hyvä ja sopii tosi monentyyppiselle iholle<3 Mulla toi tosiaan on auttanut siihen punoitukseen, mutta ilmeisesti kaikilla ei oo samaa vaikutusta näkynyt :/

      Poista

Kiitos kommentista!