maanantai 12. tammikuuta 2015

My weekend

Viikonloppuni meni melko rauhallisissa merkeissä ja rentoutuen ennen kouluun palaamista. Kävin töissä, kirjoittelin postauksia blogiin, löysin monta uutta blogia luettavaksi, nukuin pitkään ja katsoin elokuvia. Tässä muutamia viikonlopun aikana räpsimiäni kuvia:


♥ Sunnuntaiaamun huonon hiuspäivän pelasti Batisten kuivashampoo ja Tangle Teezer, jota munkin on aivan pakko hehkuttaa. Toi on niin hyvä hiusharja, enkä oo ton ostamisen jälkeen pahemmin muihin harjoihin koskenut! 
♥ Lauantaina töiden jälkeen lähdin moikkaamaan siskoani ja suihkuttelin itseeni ihanaa Victoria's Secretin Secret Craving body mistiä. En saa töissäni valitettavasti käyttää esimerkiksi hajuvettä tai kynsilakkaa, joten niistä pienistä iloista nautin töiden jälkeen ja vapaapäivinä.
♥ Testailin viikonlopun aikana ensimmäistä kertaa Kérastasen hiusöljyä, nyt kun vihdoin muistin sen olemassaolon.


♥ Treenailin kotona yhdessä uuden kahvakuulani kanssa. Tuli taas huomattua, että pieni kiukku antaa ihan loistavaa puhtia treenaamiseen!
♥ Tein ihan taivaallisen hyvää chili con carnea, jota tuli niin iso määrä, että syön sitä varmaan koko loppuviikon :D


♥ Leikin luomiväreillä aikani kuluksi ja testailin samalla aiemmin kertomani Blush Professionalin luomiväripaletin sävyjä.
♥ Käytin meikeissäni ihanaa Urban Decayn Naked 3 palettia, jonka sävyt ovat aivan täydellisiä. Paletti on ollut kesästä asti todella kovassa käytössä.
♥ Käytin pitkästä aikaa Rimmelin Lasting Finish huulipunaa sävyssä 016 Heart Breaker.


♥ Otin käyttööni Ginasta ostamani lämpimän huivin.
♥ Pukeuduin lämpimiin UGGeihin vain todetakseni jälleen kerran, ettei noita kenkiä ole tehty käytettäviksi, kun ulkona on maa jäässä eikä hiekotuksesta tietoakaan. Ei jäänyt yhteen tai kahteen kertaan, kun meinasin lentää selälleni kiitos kyseisten kenkien.
♥ Opettelin käyttämään uutta rannekelloani, jonka sain joululahjaksi. En tiedä miten kellon käyttäminen onkin taas niin vaivalloista, vaikka tykkäänkin tosta kovasti!

Tänään jatkui siis opiskelut kolmen viikon loman jälkeen ja ainakin seuraavan kuukauden olenkin kuutena päivänä viikossa joko koulussa tai töissä. Sunnuntait saan sentään levätä! :D 

Ihanaa maanantaita kaikille<3

8 kommenttia:

  1. Mekin aiotaan kokkailla tänään chili con carnea poikaystävän kanssa, mutta käytetään lihan tilasta kanaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä joskus itsekin testata tota kanan kanssa :D

      Poista
  2. Kiva tällänen vähän erilainen postaus. :-)
    Nättejä noi luomivärit, erityisesti tykkään tosta vasemmanpuolisesta. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tällainenkin postaus oli mieluinen :) Joo mä yritän tässä kovin kehittää näitä meikkaustaitojani, kiitos kommentista! :)

      Poista
  3. Kiva kooste viikonlopulta ja tosi kauniita kaikki nuo kuvat! <3 Mullekki tommoset kenkulit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tania<3 Noi kengät on kyllä niin kivat ja ennen kaikkea lämpimät! :)

      Poista
  4. Kivoja juttuja! Ja Tangle Teezer on ehottomasti paras hiusharja :) Hyvältä näyttää luomivärit ja olet kivoja meikkauksia tehnyt. Itse en osaa käyttää kuin hillittyjä sävyjä jostain syystä, mutta pitäis vissiiin opetella tekemään räväkämpiäkin meikkejä, varsinkin sitten kesällä :) Haluan nuo UGGIT<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin oon koittanu opetella käyttämään meikeissä enemmän värejä, mutta jostain syystä sitä silti niin usein turvautuu siihen tuttuun ja turvalliseen :D Noi UGGit on kyllä ihanat<3

      Poista

Kiitos kommentista!