lauantai 17. tammikuuta 2015

Uusia ja vanhoja tuotteita

Tämän viikon uudet kosmetiikkatuotteet oonkin pääasiassa jo esitellyt edellisessä postauksessa, mutta niiden hiusjuttujen lisäksi BeautyBayn paketista paljastui myös eräs kaupan päälle saatu meikkituote ja kaupasta tarttui mukaani uusi silmämekinpoistoaine.


Tällainen pullo tällä kertaa. Kyseessä on Garnierin Eye Make-up Remover 2in1 vedenkestävälle silmämeikille. Sain siitä aiemmin kirjoittamastani postauksesta silmämeikinpoistoaineisiin liittyen innostuksen testailla myös muita silmämeikinpoistoaineita, ja koska tämä oli tarjouksessa hintaan 3,50 € niin pakkohan se oli kotiuttaa! Muutaman kerran oon silmät putsaillut tällä ja hyvin on toiminut. Ei toi ehkä ihan yhtä tehokas ole kuin Lumenen silmämeikinpoistoaine, mutta tämä on huomattavasti hellävaraisempi ja sen takia pidän tästä ehkä enemmän. Suhteellisen helposti tälläkin meikit kuitenkin lähtevät pois.


Beauty Bayn paketista tuli siis lisäksi myös tämä Eye Of Horus Goddes Pencil sävyssä Bronze Amulet. Suomeksi sanottuna tämä on siis metallinhohtoinen ruskeansävyinen eyeliner. Tuosta merkistä en ollut kuullut koskaan aikaisemmin enkä saanut itse valita minkä värisenä tuotteen haluan, mutta olen oikeastaan todella tyytyväinen, että sain tuon ruskean/pronssin värisen. Noita löytyy siis monissa eri väreissä, myös hyvin kirkkaissa ja ihan mustassakin. Täytyy testata tota ihan kunnolla nyt viikonloppuna, kun on taas aikaa panostaa meikkiin. Hintaa tuolla on kyseisessä nettikaupassa 22,90 euroa, mutta mä sain tuon siis kaupan päälle niiden hiustuotteiden ostamisen yhteydessä. Onko kenelläkään kokemusta Eye Of Horus -merkin meikeistä?


Tällä viikolla käyttöön pääsi myös vanha tuttu tuote, Nivea Soft -kosteusvoide. Tuon kyseisen 300 ml purkin ostin jo elokuussa ulkomailta, koska se oli varmaan puolet halvempaa kuin Suomessa ja entinen purkki oli loppumassa. Rasva on siis tarkoitettu sekä käsille, vartalolle että kasvoille, mutta itse oon lähinnä käyttänyt sitä kasvoissa. Tuote kosteuttaa hyvin ja on erittäin edullinen ainakin verrattuna siihen, mitä kasvovoiteet yleensä maksavat. Lähiaikoina mulla on vaan ollut niin paljon kaikkia muita kosteusvoiteita käytössä, etten oo viitsinyt avata tota. Nyt se kuitenkin pääsi alkuviikosta taas käyttöön ja tykkään siitä edelleenkin :)


Tämä Kérastasen Elixir Ultime hiusöljy vilahtikin jo yhdessä aiemmassa postauksessa ja olin tosiaan unohtanut edes omistavani tämän. En ole edes varma mistä olen tämän saanut, mutta nyt olen muutaman kerran testaillut tuota lähinnä hiusten latvoihin eikä mulla ainakaan mitään negatiivista sanottavaa tosta ole. Mä en oikeastaan pahemmin ole mitään hiusöljyjä käyttänyt viime aikoina, vaikka tarvetta todellakin olisi, joten tätä tulee kyllä varmaan jatkossakin käytettyä. Tuote on tarkoitettu värjätyille hiuksille ja soveltuu sekä kuiviin että märkiin hiuksiin. 


Ja loppuun vielä kuva tämänhetkisestä suosikkihuulipunastani - NYXin Lip Smacking Fun Colours sävyssä Peach Bellini. Kirkkaanpunainen kimalteleva sävy piristää näitä lievästi sanottuna synkkiä päiviä oikein kivasti. Lähes kaikki huulipunani ovat mattasävyisiä enkä kovinkaan usein käytä huulikiiltoja, mutta tä on mun mielestä kiva kun saa värin lisäksi vähän kimallettakin huuliin.

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Oon ainakin itse ollut Kerastasen tuotteisiin tyytyväinen, joten tuokin on varmasti hyvä! Voisi itsekin ehkä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi testailla enemmänkin Kerastasen tuotteita, kun niitä on niin paljon hehkutettu joka puolella :) Kiitos kommentista Reetta!

      Poista

Kiitos kommentista!