keskiviikko 11. helmikuuta 2015

LivBox 2/2015

Kävin tänään hakemassa postista helmikuun LivBoxin ja sen sisältö olisi nyt tarkoitus esitellä. Viime kuun boksin kohdalla tein vielä myöhemmin toisen postauksen tuotteista, kun olin ehtinyt niitä testaamaan ja todennäköisesti teen samoin myös tämän boksin kanssa.


Tämän näköinen sisältö tällä kertaa. Ensisilmäyksellä boksi vaikuttu todella hyvältä ja mielestäni tämä onkin ehkä yksi kaikkein parhaimmista bokseista! Tämä piristi kyllä mun aamupäivääni ja odotan innolla, että pääsen testaamaan noita tuotteita :)


Tämä Nivean Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water -puhdistusneste oli ehkä boksin mieluisin tuote. Tuote on tarkoitettu herkälle iholle ja se lupaa poistaa meikin sekä puhdistaa ja kosteuttaa ihon. Tämä pääsee testii vielä tänään! Täysikokoisen 200 ml tuotteen ovh on 5,95 € eli ei ollenkaan paha, mikäli tuote toimii kuten lupaa.


Boksista löytyi myös Lumenen Nude Perfection Fluid Foundation sävyssä 1 Classic Beige Kultahiekka. Kyseessä on siis kevytmeikkivoide, joka lupaa tehdä ihosta virheettömän ja luonnollisen mattapintaisen. Kuulostaa ainakin lupaavalta, mutta mä olen ehkä hieman ihmeissäni, että tästä boksista löytyi meikkivoide, kun edellisessä oli se Rimmelin BB-voide. Ja kyllä, tiedän ettei BB-voide ja meikkivoide ole sama asia, mutta silti olin vähän hämmentynyt. Mutta en tosiaankaan valita tästä, kokeilen tuota meikkivoidetta oikein mielelläni! Ovh 30 ml tuotteella on 19,90 €.


Garnierin Fructis Desify Lengths Plumper -seerumi lupaa tehdä hiusten latvoista tuuheammat. Tuotetta on tarkoitus suihkia pyyhekuiviin hiuksiin ja sen jälkeen föönata ne kuiviksi. Mulla on näitä "käytä ennen föönaamista" -tuotteita nyt jo melko paljon, kun ottaa huomioon sen, etten juurikaan kuivaa hiuksiani hiustenkuivaimella, mutta eiköhän tämäkin tule testattua. Mulla on itse asiassa pieni viha-rakkaussuhde Garnierin tuotteisiin, sillä tykkään tosi paljon kyseisen merkin ihonhoitotuotteista, mutta kaikkia hiusjuttuja oon kavahtanut muutaman huonomman kokemuksen vuoksi, eli saa nähdä miten tämän kanssa käy. 50 ml tuotteen ovh on 7,90 €.


Myös tämän Eucerin In-Shower Body Lotionin testaamista odotan todella innolla! Mä olen ihan superlaiska rasvaamaan ihoani suihkussa käymisen jälkeen, joten tä tuote on kuin tehty mulle. Muistan kuinka innoissani olin, kun joku aiemmista bokseista sisälsi muistaakseni Nivean vastaavanlaisen tuotteen. Iho on siis tarkoitus ensin pestä suihkussa normaalisti suihkusaippualla, huuhdella ja sen jälkeen levittää tätä kostealle iholle. Tuote huuhdellaan vielä pois iholta. Totta kai ihan kunnon kosteusvoiteet ovat taatusti parempia, kun ne saavat imeytyä ihoon kunnolla, mutta koska mä tosiaan skippaan vähän turhankin usein kosteusvoiteen laiton, on tämä taatusti parempi kuin ei mitään. Boksista löytyi 50 ml pienikokoinen tuote, täysikokoisen 400 ml ovh on 13,50 €.


Toinen boksin meikkituote on tämä Paesen Kashmir monoluomiväri. Tämä on siis mattapintainen, erittäin runsaspigmenttinen valkoinen luomiväri. Mulla on muutamia valkoisia luomivärejä erilaisissa luomiväripaleteissa, mutta yksikään niistä ei ole kyllä lähimainkaan yhtä runsaspigmenttinen kuin tämä. Tämä tulee aivan varmasti käyttöön. Vaikken valkoista luomiväriä muuten käyttäisikään, tykkään käyttää sitä kulmaluun korostamiseen. Tämän kanssa täytyy vaan pitää huoli siitä, ettei korostuksesta tule liian voimakasta :D Ovh tällä on 4,95 €.


Koruja on löytynyt näistä bokseista aikaisemminkin ja tällä kertaa se sisälsi Iberon hopeisen kaulakorun. Ei ehkä ihan mun tyylinen, sillä tykkään itse käyttää sellasia näyttävimpiä ja isompia kaulakoruja, mutta tässähän olisi oiva tilaisuus totutella käyttämään tuollaisia pienempiä ja sirompia koruja!

Löytyikö tuttuja tuotteita? Ja olisi myös kiva kuulla tilaatteko itse LivBoxia tai oletteko harkinneet tilaavanne? :)

8 kommenttia:

  1. Kylläpäs näytti boxin sisältö tällä kertaa tosi kivalle! Tilasin sitä joskus aiemmin, mutta lopetin sitten tilauksen, kun tuntui, että boksit oli aina täynnä vain jotain minimaalisia näytteitä. Silloin ei todellakaan tuntunut sen rahan arvoiselle! Mutta siitä on jo pitkälti yli vuosi kun olen tilauksen lopettanut ja ehkä voisi alkaa harkita uudelleen, sillä näyttää sisällöt kyllä parantuneen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä inhottavaa, jos sieltä löytyykin vain jotain näytekokoja ja ehkä yksi täysikokoinen tuote, eikä sekään pahimmassa tapauksessa ole mieleinen. Tää boksi oli kyllä tosi kiva! Oikein yllätyin siitä miten monta täysikokoista tuotetta tä sisälsi :D

      Poista
  2. olipa kivoja juttuja tuossa boksissa! :) toi nivean puhdistusvesi vaikuttaa tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä tosi kiva boksi! Oon pari kertaa testannut nyt tota Nivean puhdistusvettä ja hyvin se myös toimi :)

      Poista
  3. Näyttääpä kivalta! Oon itsekin monesti miettinyt LivBoxin tilaamista, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan, noiden tilaamiseen jää tosin erittäin helposti koukkuun :D Mutta toi on kyllä kiva pieni yllätys aina kerran kuussa! :)

      Poista
  4. Näyttääpä kivalle tuo boksi!:) mulle on tullut livbox aiemmin, mutta tällä hetkellä se on tauolla mulla :D tekee taas mieli tilata kun näin ihania tuotteita tässäkin boksissa ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tä boksi oli kyllä aivan ihana, suosittelen taas tilaamaan! :) Kiitos paljon kommentista Viivi!

      Poista

Kiitos kommentista!