keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Helmikuun suosikit


Ajattelin, että voisin jatkossa tehdä aina kuun vaihteessa pienen katsauksen muutamaan edellisen kuukauden suosikkikosmetiikkatuotteeseen :) Tässä siis helmikuun suosikkituotteet.


TIGIn Bed Head Masterpiece -hiuslakka on ollut todella kovassa käytössä koko helmikuun ajan ja se onkn tällä hetkellä suosikkihiuslakkani. Lakka ei ole yhtä "hienojakoista" kuin esimerkiksi TIGIn Hard Head tai Four Reasonsin hiuslakka, mutta tykkään tosta silti ihan älyttömästi. Miellyttävästä tuoksusta myös iso plussa!


Tämän Victotia's Secretin Pure Seduction body mistin sain vasta helmikuun puolessavälissä, mutta siitä lähtien tätä on tullut käytettyä todella ahkerasti. Tuoksu on ihana, vaikkakin todella makea. Vielä en ainakaan ole ehtinyt kyllästyä tähän ja toivottavasti niin ei käy lainkaan :)


Helmikuu toi tullessaan myös innostuksen kynsilakkoihin ja tämä Lumenen lakka pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. Ihastuin tuohon välittömästi ja kyseinen kynsilakka pääsee aivan varmasti käyttöön vielä monta kertaa.


Kuivashampoiden osalta ehdoton suosikki helmikuussa oli tämä Batisten Fresh Cool & Crisp. Tuote tuoksuu todella raikkaalta, eikä yhtään liian voimakkaalta tai pistävältä. Tämä on yhdessä Batisten Cherry -kuivashampoon kanssa suosikkini kaikista testaamistani kuivashampoista ja tätä tulee aivan varmasti ostettua lisää, kunhan saan tämän käytettyä loppuun. 


Diorin Diorskin Star Studio Makeup -meikkivoiteen ostin laivalta ja oon aivan rakastunut tohon! Oikein harmittaa välillä, kun pitää käyttää myös muista meikkivoiteita, eikä voi joka päivä käyttää vaan tota :D Toi on aivan täydellinen mun iholleni ja paras ostos pitkiin aikoihin.

Sellaset suosikit siis viime kuussa! Toiko helmikuu teille mukanaan joitain hyviä uusia (tai vanhoja) kosmetiikkatuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Tuo tigin lakka on kyl super ihana ja hyväntuoksunen!! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuo sama VS:n body mist ollut viime kesästä saakka ja en mää en oo vieläkään kyllästynyt. Ihana makea tuoksu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tuoksuu kyllä ihanalta, mut vähän pelottaa, että jossain kohtaa toi makea tuoksu alkaa tökkiä :D Täytyy toivoa, ettei niin käy! :)

      Poista
  3. miulla on aika samantyyppistä kynsilakkaa kuin tuo Lumenen kimallelakka :) ihana meikki tuossa viimeisessä kuvassa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kynsilakka on aivan ihanan väristä! :) Kiitos paljon Tuuli<3

      Poista
  4. Tuo Tigin hiuslakka saa multakin täydet pisteet! Rakastan tuota ja tosiaan sen ihanaa ja miellyttävää tuoksua:3 Siihen vaan ei koskaan voi kyllästyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toi tuoksuu vaan niiin hyvältä! :) Tosin Tigin tuotteet yleensäkin on tosi miellyttävän tuoksuisia :)

      Poista

Kiitos kommentista!