tiistai 24. maaliskuuta 2015

LivBox 3/2015 tuotearvostelua

Noniin nyt olisi vihdoin taas aika kertoa mielipiteeni tämän kuun LivBoxin tuotteista. Vannoin, etten enää ikinä koskekaan siihen Roberto Cavallin hajuveteen, jota erehdyin suihkimaan iholleni, enkä muuten ole siihen koskenutkaan. Siitä olenkin tosin jo mielipiteeni kertonut aiemminkin (eikä se varmasti nytkään jäänyt kenellekään epäselväksi), joten niihin hajuvesinäytteisiin en ota sen enempää kantaa tässä postauksessa :) 


IsaDoran Build Up Extra Volume Mascara ei valitettavasti täyttänyt mun odotuksiani, tosin harva ripsiväri niin tekee. Sillä sai aikaan hyvin erotellut ripset ja väri tarttui melko hyvin. Mä en itse kuitenkaan sanoisi lopputulosta kovinkaan tuuhean näköiseksi, mutta ongelmana olikin ehkä se, ettei sillä saanut ripsiäni sen näköisiksi, mihin olen itse tottunut. Mä käytän ehkä yleisesti ottaen melko paljon ripsiväriä, ja tarkoitan nyt montaa kerrosta, mutta vaikka mä kuinka tungin tätä ripsiini, en saanut tällä samanlaista efektiä aikaan kuin esimerkiksi muuten käyttämälläni Shiseidon ripsivärillä. Ripsistä tuli toki tummat ja kuten sanottu, hyvin erotellut, mutta siihen se sitten oikeastaan jäikin. Pari kertaa olen tuota kokeillut, enkä ole saanut ripsistäni tarpeeksi "näyttäviä", mutta koska makuja on monia, toi voi hyvinkin olla täydellinen ripsiväri sellaiselle, joka tavoitteleekin hyvin luonnollista lopputulosta. Miinuksena myös se, että jotenkin onnistuin sotkemaan molemmilla kokeilukerroilla myös luomeni tuon ripsivärin kanssa, vaikka kuinka koitin olla varovainen. Se tosin voi johtua ihan pelkästään siitä, että harja oli mulle uusi ja vaatisi totuttelua :)



Lumenen Bright Now Vitamin C -voidegeelistä mulla oli todella suuuret odotukset, sillä mun iho alkaa kiiltää todella helposti ja uskoin tämän tuotteen olevan kuin luotu mulle. Parilla ensimmäisellä käyttökerralla mä en tykännyt tästä oikeastaan yhtään. Musta tuntui, että voide teki iholle vain sellaisen kalvomaisen pinnan, mutta pikkuhiljaa aloin lämmetä tälle. Tämä on ihan huipputuote ennen meikkaamista, koska voide imeytyy ihoon todella nopeasti. Tuoksu on myös hyvin miellyttävä ja todella raikas. Mä en ole aiemmin käyttänyt tällaisia geelimäisiä kasvovoiteita ja totuttelussa kesti aikansa, mutta nykyään tämä on lähes päivittäisessä käytössä. Yövoiteeksi tämä ei kuitenkaan mulle sovi, mutta päivävoiteeksi tämä on täydellinen.


Herbinan Kaura-suklaa vartalokuorinta on ollut kovassa käytössä ja tuote toimii loistavasti. Mun makuuni tuote on riittävän kuoriva ja iho jää kuorinnan jälkeen silkkisen pehmeäksi. Tuoksuhan tuossa on todella voimakas ja jakaa varmasti ihmisiä, itsehän hehkutin tuon suklaista tuoksua jo silloin, kun esittelin boksin sisällön. Nyt mun täytyy kuitenkin muuttaa hieman mielipidettäni, sillä tuo makea tuoksu alkaa pikkuhiljaa tökkiä. Ei se niin vastenmielinen sentään ole, ettenkö voisi tuotetta käyttää, mutta tällä hetkellä toivoisin tuoksun olevan vähän miedompi.


Bangerhead Professionalin Fresh Me Up! -kuivashampoo mun on tarkoitus antaa eteenpäin eräälle ystävälleni, jolle olen itse asiassa aiemminkin antanut samaisen kuivashampoon matkakoossa. Kyseinen kuivashampoo on ihan ok, ei siinä mitään, mutta multa tosiaan löytyy jo entuudestaan yksi täysikokoinen ja yksi matkakokoinen pullo tuota samaa, eikä se kuitenkaan ole suosikkikuivashampooni, joten parempi antaa eteenpäin jollekin, joka oikeasti ehtii sen käyttämäänkin. 

Testailin kyseistä kuivashampoota nyt taas pitkästä aikaa ja totesin, ettei se vastaa mun odotuksiani kuivashampoon suhteen. Sitä piti suihkia hiuksiin todella runsaasti ja vaikka lopulta ne eivät näyttäneet rasvaisilta/likaisilta, ne tuntuivat siltä. En tarkoita, että kuivashampoon pitäisi pystyä ihmeisiin ja taikoa hiukset tuntumaan vastapestyiltä, mutta jos taas kerran ylistäisin niitä Batisten kuivashampoita, niin niillä hiuksista saa myös paremman tuntuiset. Mutta siis, ihan toimiva kuivashampoo, ei paras mahdollinen mun mielestäni, mutta ihan ok.


Ja lopuksi vielä näm Doven Oxygen & Moisture -sarjan shampoo ja hoitoaine. Näitä olen testannut tasan kerran, joten arvostelukin sitten tosiaan perustuu vain siihen yhteen käyttökertaan. Shampoo oli ihan hyvää, varsinkin kun ajattelee, että täysikokoisena se maksaa sen huimat 3,85 euroa. Pesuteho ei ollut paras mahdollinen, mutta ihan kelvollinen kuitenkin. Hiukset tulivat puhtaaksi, vaikka tuotetta kuluikin melko paljon. Mä en pahemmin käytä mitään markettishampoita ja tällä hetkellä multa löytyy varmasti yli vuodeksi noita shampoita kylppäristä, joten ihan äkkiä ei tule tarvettakaan tällaisille, mutta pidän tämän kyllä mielessä, jos joskus pitää napata kaupasta nopeasti mukaan joku shampoo. Tykkäsin tosi paljon myös tämän tuoksusta!

Hoitoaine sen sijaan ei saa multa kovinkaan ylistäviä kommentteja. Mun hiukset tarvitsevat hoitavamman hoitoaineen, eikä tämä valitettavasti yltänyt sille haluamalleni tasolle. Tuoksu on tässäkin todella miellyttävä ja takut selvisivät, mutta hiukset jäivät tavallista karheamman tuntuisiksi. Tämä ensimmäinen kokeilukerta taisi jäädä myös viimeiseksi. Ei sillä, tykkään testailla uusia tuotteita ja nyt tuli todettua, ettei tämä ole mun hiuksiani varten. Shampoon aion kyllä käyttää pois, mutta tämä taitaa nyt jäädä :)

Sitten vain odotellaan seuraavan boksin ilmestymistä!

4 kommenttia:

  1. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan tuota Isadoran ripsiväriä, koska en ole käyttänyt vuosiin vedekestävää ripsaria. Toivottavasti tykkään siitä, vaikka haluan itsekin reilusti pituutta ripsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan, että tykkäät tuosta :) Uusia ripsareita on aina kiva testailla!

      Poista
  2. olipas kattava postaus, kiva lukea aina muiden kokemuksia kaikista tuotteista! :) ja kiva että mainitset myös ne negatiivisetkin ominaisuudet! monet tuntuvat aina hehkuttavan niitä hyviä puolia, ja sitten jos sattuu ostamaan kyseisen tuotteen, niin se ei sitten vastaakaan täysin sitä mitä oli hehkutuksen myötä odottanut..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mun mielestä se on tosi tärkeetä kertoa myös niistä mahdollisista negatiivisista ominaisuuksista :D Mielipidekysymyksiähän nä aika pitkälti on, mutta oman mielipiteeni haluan ainakin kertoa mahdollisimman rehellisesti! Kiitos kommentista taas kerran Tuuli :)

      Poista

Kiitos kommentista!