torstai 26. maaliskuuta 2015

Muutamia uutuuksia

Kosmetiikan suhteen viime viikot ovat olleet melko hiljaisia, sillä en ole oikeastaan juurikaan tarvinnut mitään uutta. Totta kai sitä on vähän joka kauppareissulla tehnyt mieli tyhjentää puolet kosmetiikkahyllyjen sisällöistä ostoskärryihin ja kiikuttaa kotiin, mutta oon pyrkinyt vähentämään sellaista "turhaa" shoppailua ja ihan kiitettävän hyvin siinä olen onnistunutkin. Hullut Päivät oon tähän asti kiertänyt kaukaa, mutta ajattelin käydä lauantaiaamuna kääntymässä siellä, mikäli vain herään riittävän aikaisin ja pystyn välttämään sen ihmispaljouden. Viime syksynä sinne paloi rahaa vähän turhankin paljon ja siitä syystä en oo nyt edes vilkaissut kuvastoa enkä siis edes tiedä mitä kaikkea siellä on myynnissä. Jotain pientä uutta kivaa sitä on kuitenkin tullut ostettua:


Tämän IsaDoran Eye Shadow Quartetin sävyssä 93 Pink nappasin mukaan tänään, kun ne olivat alennuksessa eikä tälle jäänyt hintaa kuin 8,90 euroa. Noihan maksaa normaalisti lähes kaksi kertaa enemmän, joten en yksinkertaisesti voinut jättää tuota ostamatta! Oon muutenkin todennut nuo IsaDoran luomivärit todella hyviksi ja noi sävytkin ovat mielestäni oikein kivoja. Viikonlopun aikana pitäisi koittaa loihtia jonkinlainen silmämeikki noilla väreillä, saa nähdä mitä syntyy!


Tämän ostin muistaakseni viikko sitten ja ihan oikeasti tarpeeseen, kun vanha eyeliner oli loppumassa. Oon rajannut melkein vuoden ajan silmäni tällä Rimmelin Exaggerate eyelinerilla ja tykkään tosta todella paljon. Mullahan on siis lähestulkoon poikkeuksetta rajaukset yläluomella, kun mulla meikkiä on naamassa, joten mulle on tosi tärkeetä, että eyeliner on hyvä ja sen kanssa on helppo tehdä rajaukset. Aikaisemmin käytin Maybellinen silmänrajausgeeliä ja siinäkin oli toki omat etunsa, mutta koen nestemäisen eyelinerin käytön helpommaksi ja nopeammaksi. Tämä eyeliner ei ole vedenkestävä, mikä ei mulle ainakaan ole ollut mikään ongelma. Ehkä parempikin niin, sillä nyt rajauksia on helppo korjata, jos niihin ei ole tyytyväinen tai ne ovat täysin eri paria. Tosin haittapuolena on sitten tietysti se, että rajaukset suttaantuvat herkemmin. Tuote on melko edullinen, reilusti alle 10 euroa ja on mun mielestäni myös melko riittoisa.


Sitten vielä toinen tämän päivän heräteostos - Niven Lip Butter Cocoa. Ei siitä ole kovinkaan kauan, kun luin että näitä myydään myös tässä tuoksussa, ja siitä lähtien tämä on pyörinyt mielessäni. Tänään bongasin kassajonossa näitä Lip Buttereita ja vieläpä alennettuun hintaan, eikä tarvinnut miettiä kahta sekuntia kauempaa että ostanko vai en. Valitettavasti en voi kuitenkaan sanoa tämän olevan uusi suosikkini, vaikka koostumukseltaanhan nämä huulivoiteet ovat kaikki todella ihania ja hyvin hoitavia. Tämä nimittäin tuoksuu mun nenääni aivan liikaa kahvilta, enkä mä valitettavasti pidä kahvin hajusta enkä varsinkaan mausta. No, ehkä tohonkin tottuu ja vaikka luinkin, että tämä tuoksuu jonkin verran kahvilta, olin mä silti hieman yllättynyt. Hintaa tällä oli kolme euroa.


Ja sitten vielä se syy, miksi mä en todellakaan olisi tarvinnut yhtä ainutta huulirasvaa lisää.. Ennen LivBoxin tilaamista mulla ei ollut pitkään aikaan ollut mitään kunnon huulirasvoja, silla mä käytin (ja käytän edelleen joka ilta) huulissani ihan vain pienen kerroksen Bepanthenia, koska se on loppupeleissä ainut voide, jolla mun huulet pysyvät edes jotenkuten ehjinä. Ennen sitä tuli siis käytettyä ihan ympäri vuorokauden, mutta nyt kun niitä on noista bokseista tullut vähän väliä, oon alkanut käyttää myös niitä ja sitä myötä on tullut ostettua ja myös saatua lisääkin näitä. Mulle riittäisi vallan hyvin ihan yksi tai kaksi noista, mutta minkäs teet. Puolustuksekseni voin sanoa, että mä olen itse ostanut noista tasan kaksi :D Ei toi siis mikään päätähuimaava määrä ole, mutta omaan käyttöön nähden noita on suoraan sanottuna liikaa.

Ootteko testannut näitä tuotteita? Olisi ihan mahtavaa kuulla teidän mielipiteitä näistä! :)

12 kommenttia:

  1. Mulle Nivean kahvimainen tuoksu oli ensin vähän epämiellyttävä, mutta nyt olen siihen jo tottunut vaikkei se suosikiksi noussutkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tottunut siihen tuoksuun :) Onneksi se tuoksu huulilla ei ole mun mielestä edes kovin pitkäkestoinen!

      Poista
  2. Tosi kauniit värit tuossa meikkipaletissa :)

    VastaaPoista
  3. Hihhi, ihanaa että jollain muullakin löytyy huulirasvoja kasapäin! :'D Minuu houkuttelis nuo Lip Butterit, mutta en oo saanu niitä vieläkään hommattua. Kiinnostais kokeilla että miten niillä saisi rohtuneita huulia hoidettua, mutta jos tuo cocoa tuoksahtaa hirveästi kahvilta, niin saattaisi ehkä jäädä käyttämättä :/ Miulla on semmoinen tapa että ostan aina hirveesti erilaisia huulirasvoja, mutta sitten mie aina päädyn iltaisin siihen Bepantheneen :D Voi vitsi kun voisin itekkin puolustautua että oon saanu miun huulirasvoista osan, mutta pakko myöntää että miulla on jonkinlainen hamstraus ongelma! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita on vähän päässyt kertymään.. :D Kyllä tossa on ihan selkee kahvin tuoksu, mutta se tuoksu häviää aika nopeasti, kun sitä huulille laittaa (tai nenä tottuu siihen), mutta onneksi noita Lip Buttereita on monia erilaisia! Bepanthen on kyllä paras huulivoide ikinä, mä en tiedä missä kunnossa mun huulet olisivat ilman sitä, enkä kyllä uskalla kokeillakaan niin, että jättäisin sen kokonaan pois käytöstä :D Heh, no kyllähän sitä onneksi saa itseään välillä hemmotella ja ostella uusia juttuja ;D

      Poista
  4. ihania sävyjä tuossa luomiväripaletissa <3 samoin nuo lip butterit tuoksuvat tosi hyvälle, vaikka itse tykkäänkin enemmän perinteisetä puikkohuulirasvasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään noista sävyistä<3 Joo mäkin oon aiemmin vähän vierastanut tollasia purkeissa olevia huulirasvoja, kun jotenkin ne puikoissa olevat on paljon helppokäyttöisempiä. Ja onhan ne myös selkeesti hygieenisempiä, kun ei tarvitse vaikkapa kaupungilla enemmän tai vähemmän likaisilla sormilla kaivaa sitä huulirasvaa sieltä purkista ja levittää huulille :D Mulla onkin yleensä aina laukussa mukana nimenomaan tollanen puikkomainen huulirasva ja kotona sitten tulee käytettyä noita purkeissa olevia :)

      Poista
  5. Komppaan Taniaa! Ihanan värinen paletti:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, noi sävyt on kyllä tosi kauniita! :)

      Poista
  6. onpas kivoja kevätuutuuksia kosmetiikan saralla :) tuo isadoran paletti on kyllä tosi ihanan sävyinen, ja todellakin kannattaa ostaa kun noin halvalla löytää ;) mäkin pari päivää sitten hypistelin isadoran paletteja, mutta en sitten vielä raskinut ostaa :/ ja nuo huulirasvat näyttää kans aivan ihanilta, kuulostaa tosi houkuttelevilta kaikki!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenni! :) Noi paletit oli kyllä ihan kivassa alennuksessa, normaalihintaisena tuskin olisi tullut ostettua tota :D IsaDoran luomvärit on mun mielestä tosi laadukkaita. Oon ihan rakastunut noihin Nivean Lip Buttereihin, kannattaa ehdottomasti testailla niitä, jos et oo jo testannut!

      Poista

Kiitos kommentista!