maanantai 9. maaliskuuta 2015

Viikon 10 uutuudet

Moikka kaikki, toivottavasti aurinko hellii teitä samalla tavalla kuin mua täälläpäin Suomea! Vielä kun sais ton tuulen poistettua niin tuolla olis aivan täydellinen ilma vuodenaikaan nähden :) Mulla alko tänään seitsemän viikon pituinen työharjoittelu ja oon jotenkin ihan täpinöissäni. Ihanaa päästä vihdoin käytännön harjoitteluun ja sellaselle osastolle, mikä itseään kiinnostaa eniten :)

Lauantaina juhlistettiin hieman mun ja parin mun ystäväni synttäreitä ja nyt ajattelin esitellä kaikki kosmetiikkaan liittyvät lahjani:


Sain pakkauksen, jonka sisältä löytyi The Body Shopin mangontuoksuinen huulirasva sekä käsirasva. Mä rakastan mangon tuoksua ja noi tuoksuu ihan mielettömän herkullisille kumpikin! Käsirasva kosteuttaa ihoa hyvin ja huulirasvakin toimii oikein kivasti. Huulista tulee pehmeät kosteutetut ja tosta tulikin ihan kertaheitolla mun lempihuulirasvani.


Sain myös The Body Shopin pesukukan aivan ihanassa värissä! Vanha sininen pesukukka saa kyllä väistyä tämän tieltä, toi on vaan niin kauniin värinen. 


Tämän Montagne Jeunessen suklaanaamion olen todennut hyväksi lukuisia kertoja, mutta edellisestä käyttökerrasta on vierähtänyt varmaan reilusti yli vuosi. Naamio lupaa syväpuhdistaa ihoa, ennaltaehkäistä ihohuokosten tukkeutumista, lisätä kosteutta sekä edesauttaa ihon uusiutumista. Toimi tai ei, rakastan kasvonaamioita ja tämä pääsee käyttöön vielä tänään.


Tämä Sunsilkin Smooth & Shiny Nourishing Oil Spray oli mulle täysin uusi tuote. Kyseessä on siis hiuksiin jätettävä hoitosuihke, jonka kosteuttava kerros lupaa syvähoitaa hiusta sisältäpäin ja kevyt öljy taas antaa kiiltoa. Mielenkiinnolla testaan tämänkin tuotteen!


Tämä Beauticologyn Pink Grapefruit & Raspberry Shower Scrub pääsi testiin eilen ja kuten vähän arvelinkin, ei tästä ole kunnolla kuorimaan ihoa. Niitä kuorivia osia ei ollut kovin paljon ja sanoisinkin tätä kuorintavoiteen sijaan ihan vain suihkugeeliksi, joka sisältää hieman kuorivia ainesosia. Tuoksu on hyvin makea, mutta ei silti vaikuta sellaiselta, että siihen kyllästyisi heti kättelyssä. 


Viimeisenä vielä tämä Maybellinen Baby Lips Hydrate. Mun kaverit ilmeisesti osaavat lukea mun ajatukset, koska olen ties kuinka pitkään katsellut näitä Baby Lipsejä kaupoissa ja ollut vähällä ostaa jonkin niistä itselleni. Nyt sitten sain sellaisen ja hyvin toimii tuokin huulivoide, ei mitään valittamista.

Lisäksi ostin uuden kynsilakan, jonka mahdollisesti esittelen joskus siinä vaiheessa, kun saan sitä myös kynsiini. En tajunnut napata siitä kuvaa lauantaina tai eilen, kun kynsissä vielä oli väriä, mutta ehkä se sitten vilahtaa jossain toisessa postauksessa.

Sitten pitäisikin paneutua lukemaan teidän kaikkien muiden blogeja. Viikonloppu meni taas niin hujauksessa, etten pahemmin ehtinyt mitään blogijuttuja miettiä ja nyt onkin pitkä lista postauksia odottamassa lukulistalla! 

6 kommenttia:

  1. oi, ihania juttuja<3 ja onnea hei vielä näin jälkikäteen! :) miulla on tuota samaa Sunsilkin hoitoainetta ja olen tykännyt! hiukset jäävät ihanan pehmeiksi ja terveen oloisiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana Tuuli<3 :) Oi että, kiva kuulla noin positiivista palautetta tosta Sunsilkin hoitosuihkeesta, nyt odotan vielä innokkaammin sen testaamista! :D

      Poista
  2. Babylipsit on ihania :) Oon tykännyt noista tosi paljon ja on ollut jokapäiväisessä käytössä jo pitkään ! Nuo naamiot on myöskin hyviä :) Pitäisikin taas tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyllä tykäistyin tohon babylipsiin ihan välittömästi! Ja niin on, noi naamiot on ehdottomasti parhaimpia mitä oon testannut :)

      Poista
  3. Onnittelut näin jälkikäteen Linda! ♥ Ihania tuotteita oot saanut, varsinkin The Body Shopin rasvulit, vooi että ihanuutta. Niitä tuotteita ei voi olla "fanittamatta". Mango on vieläpä muuten ihanan raikas ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana! <3 Joo Body Shopin tuotteet on kyllä kaikki niin hyviä ja toi tuoksuu todellakin aika raikkaalta :)

      Poista

Kiitos kommentista!