torstai 2. huhtikuuta 2015

Maaliskuun suosikit


Taas on yksi kuukausi takanapäin ja aika tehdä pieni katsaus maaliskuun suosikkikosmetiikkatuotteisiin. Musta tuntuu, että vastahan mä tein helmikuun osalta samanlaisen postauksen, mutta aika rientää vaan ihan huimaa tahtia. Mua harmittaa ihan hirveästi, kun mulla olis tosi paljon kaikkia postausideoita, mutta valitettavasti mulla ei ole oikein aikaa kirjoitella niitä tällä hetkellä, kun arkisin olen 8 tuntia työharjoittelussa ja sen jälkeen pitäisi vielä jaksaa tehdä kirjallisia töitä ja oon jatkuvasti todella väsynyt.. Postausten tekeminen jääkin nykyään aika pitkälti viikonlopulle, mutta onneksi nyt on koko pääsiäinen aikaa kirjoitella ja luonnostella uusia postauksia! :D Kuvan tuotteet valikoituivat siis maaliskuun suosikeiksi :)


Redkenin Body Full shampoo ja hoitoaine ovat ihan mun ykkössuosikit tällä hetkellä. Shampoon huikeaa tehopesua olen aiemminkin hehkuttanut ja hoitoainekin on todella hyvää. Vierastin ensialkuun hieman noiden tuoksua, sillä olin kai liian tottunut TIGIn tuotteiden makeaan tuoksuun, mutta tällä hetkellä se tuoksukaan ei enää häiritse. Päinvastoin noiden tuoksu on ihan mukavaa vaihtelua, vaikka rakastankin sitä, miltä TIGIn shampoot ja hoitoaineet tuoksuvat.


The Body Shopin mangon tuoksuisen huulivoiteen sain synttärilahjaksi ja oon aivan rakastunut tuohon juurikin sen ihanan tuoksun takia. Tuote kosteuttaa huulet ja tekee niistä ihanan pehmeän tuntuiset. Mä en ole koskaan aiemmin käyttänyt näitä The Body Shopin huulivoiteita, mutta aion kyllä ehdottomasti jatkossakin testailla näitä.


Tuntuu melko tyhmältä hehkuttaa tätä TIGI Bed Headin Glaze Haze Semi-Sweet Smoothing -hiusseerumia, kun vasta edellisessä postauksessa tästä kerroin, mutta pakko se oli taas nostaa esille, sillä tykästyin kyseiseen tuotteeseen niin kovin viime kuun aikana. Toi makasi siis melko pitkään hyllyllä käyttämättömänä, kunnes vihdoin tajusin testata sitä ja ihastuin siihen jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. 


Näistä Garnierin Micellar Cleansing Wipeseistakin on täällä ollut jo puhetta, mutta ihonpuhdistus ja meikkien poisto ei kyllä enää tämän helpommaksi voi mennä. Mä oon testannut aika monia eri puhdistusliinoja ja todennut nämä ehdottomasti parhaimmiksi. Puhdistuslaput jättävät ihon silkkisen pehmeäksi ja aion ehdottomasti ostaa näitä myös jatkossa.


Max Factorin Colour Elixir huulipuna sävyssä 510 English Rose pääsi useasti käyttöön viime kuun aikana, vaikken kaiken kaikkiaan kovin paljon huulipunia käyttänytkään. Pitäisi taas kunnostautua silläkin saralla, jotta noita huulipunia saisi joskus loppumaankin! Tykkään tosta sävystä, se sopii mielestäni hyvin ihan arkikäyttöönkin ja huulet saavat samalla myös hieman kiiltoa.


Viimeisenä vielä tämä Lumenen Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask eli kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio. On ihanaa hemmotella itseään ensin kuorimalla kasvot perusteellisesti ja laittamalla sen jälkeen vielä kasvonaamion. Tämä kyseinen kasvonaamio unohtui parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen kylpyhuoneen hyllylle, mutta muutama viikko sitten löysin tuon taas uudelleen ja siitä lähtien olen käyttänyt tuota pari kertaa viikossa. Naamio kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja sopii erittäin hyvin omalle herkälle iholleni.

Tällaisia suosikkeja mahtui maaliskuuhun. Nousiko teille viime kuun osalta joitain suosikkituotteita? :) 

6 kommenttia:

  1. älä huoli, tuut kirjottelemaan aina silloin kun ehdit :) ei me lukijat täältä minnekään karata <3 nuo redkenin tuotteet vaikuttavat kyllä hyviltä, samoin tuo the body shopin huulivoide :) ihanaa pääsiäistä kaunokainen <3 :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos Tuuli<3 :) Redkenin tuotteet yllätti mut täysin, vaikka olinkin kuullut paljon kehuja niistä :) Ihanaa pääsiäistä sinullekin kaunotar! <33

      Poista
  2. Noita puhdistus liinoja voisikin kokeilla joskus :) kiitos vinkistä ! ♥ Ihanaa pääsiäistä sinulle ja älä hätäile postailusta, täällä ootellaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä testata noita, ne on tosi tehokkaita hellävaraisia :) Kiitos paljon ihana Jasmina, hyvää pääsiäistä sinnekin! <3

      Poista
  3. Miselliliinat ja Lumenen naamio ovat olleet munkin suosikkeja jo monta kuukautta, etenkin nuo liinat ovat niin tehokkaat ja hellävaraiset nopeaan putsaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä löysin nuo liinat vasta ihan hetki sitten ja oli kyllä ihan mahtava löytö! :)

      Poista

Kiitos kommentista!