maanantai 27. huhtikuuta 2015

Urban Decay Naked 2 palette


Tässä tulisi siis se viime viikolla hehkuttamani tuote: vihdoin ja viimein sain tämän Urban Decayn Naked 2 luomiväripaletin itselleni! Mä olen haaveillut tuosta jo ties kuinka pitkään ja harmitti ihan tajuttomasti, kun en kesällä tajunnut tilata tuota samaan aikaan, kun tilasin Naked 3 paletin. Näitä kun ei ihan joka kadunkulmasta täällä Suomessa saa ja tämäkin on tilattu Briteista feelunique -nettikaupasta. Samassa tilauksessa tuli myös uusi poskipuna, jonka kuitenkin esittelen myöhemmin :)


Pähkäilin aika pitkäänkin tämän ja alkuperäisen Naked paletin kanssa, mutta lopulta tämä vei voiton. Sävythän ovat näissä kahdessa melko samanlaisia, joten en ainakaan tällä hetkellä koe tarvitsevani tuota toista kokoelmiini. Naked 3 taas poikkeaa värimaailmaltaan selkeästi kahdesta edeltäjästään ja sen roosan sävyt ovat edelleen suosikkejani. Hintaa tällä luomiväripaletilla oli 47,54 euroa.


Nopea testaus osoitti sen minkä jo oikeastaan tiesinkin - luomivärit ovat erittäin runsaspigmenttisiä. Pidän siitä, että paletista löytyy monenlaisia sävyjä, mutta niitä on kuitenkin helppo yhdistellä myös keskenään. Joukosta löytyy niin mattaisia kuin helmiäisiäkin sävyjä, enkä malta odottaa, että pääsen taikomaan tällä silmämeikkejä itselleni! YouTubekin on onneksi pullollaan erilaisia meikkitutoriaaleja juuri näistä Naked paleteista, ja muutaman katsoinkin tänään vinkkejä etsien :) Nyt ei ehkä tarvitse sitten taas ihan hetkeen ostella uusia luomivärejä ja uskonkin tämän paletin olevan erittäin kovassa käytössä seuraavien viikkojen ajan! 


Mukana tuli myös neljästä eri Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionista pienet testerit. Multa löytyy entuudestaankin jo yksi tällainen ja siinäkin kaikki neljä ovat vielä käyttämättömiä, joten täytyykin muistaa testailla noita jatkossa. Mullahan on yksi ihan täysikokoinen Urban Decayn silmämeikinpohjustuvoide, enkä enää pärjäisi ilman sitä :)

Muutaman sanan voisin vielä sanoa kyseisestä nettikaupasta ja sieltä tilaamisesta. Eli ensimmäistä kertaa tilasin kosmetiikkaa tuolta feeluniquesta ja tuotteiden toimitusaika oli aika tarkalleen kaksi viikkoa. Suomessa paketti oli jo hieman aiemmin, mutta tämähän jäikin sitten tulliin, mikä viivästytti paketin saapumista mulle asti. Mun ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen, kun avasin postista tulleen kirjekuoren, jossa ilmoitettiin, että joudun maksamaan veroja tästä paketista, koska se tulee EU:n ulkopuolelta. Mä siis kuvittelin, että kyseessä on brittiläinen kauppa ja Britanniahan kuuluu EU:hun :D Ja niinhän tuo kauppa onkin brittiläinen, mutta tavarat tulevat jostain Briteille kuuluvalta saarelta, eikä tämä saari sitten taas kuulukaan enää EU:hun. Maksoin veroja reilun 14 verran ja pienen googlailun jälkeen mulle selvisi, että feelunique hyvittää asiakkaalleen juurikin tällaiset mahdolliset tullimaksut ja verot, joten laitoin heille asiasta viestiä ja parin tunnin kuluttua sain vastauksena viestin, jossa rahat luvattiin palauttaa tililleni 2-3 päivän kuluessa. Rahat tulivatkin erittäin nopeasti, eli systeemi toimi hyvin :)

Pientä säätöähän tossa siis on, jos paketti jää tulliin, mutta eipä tosta mitään kovin suurta vaivaa ollut. Tietysti sitä mieluusti saisi tilauksensa ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä, mutta mä en itse henkilökohtaisesti pitänyt tätä kovinkaan pahana asiana, vaikka netin keskustelupalstoilla monet olivat sanoneet, etteivät tästä syystä enää jatkossa tilaa ko. kaupasta mitään. Hienoa kuitenkin, että he hyvittävät asiakkaalleen nämä rahat takaisin :)

Löytyykö sieltä muitakin, jotka ovat ihastuneet näihin Naked paletteihin? :)

12 kommenttia:

  1. Ihailen aina blogeista näitä Naked paletteja, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi ostaa kun on vielä edellisiä luomivärejä niin paljon jäljellä! Ehkä sitten kunhan nykyiset loppuu niin voisi harkita tämän tilaamista.:) Varmasti tosi hyvä ja tuo runsaspigmenttisyys on tärkeää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkään en olisi kyllä tätä palettia tarvinnut, kun noita luomivärejä löytyy jo entuudestaankin :D Suosittelen kyllä harkitsemaan näitä paletteja, kunhan saat käytettyä vanhat luomivärit pois :) Nä on ihan superlaadukkaita ja tosiaan hyvin runsaspigmenttisiä! :)

      Poista
  2. Mulla on aikeissa tilata juurikin tämä Naked2 häämeikkiäni varten.. pitää vaan vielä saada hyväksyntä mun ystävältä, joka mun häämeikin tekee, että sopiihan hällekkin. Tälle nimittäin olisi varmasti käyttöä sitten myöhemminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, tollahan saisi varmasti taiottua ihan valtavan upean häämeikin! Joo noi sävyt on kyllä sellaisia, että taatusti tulisi käyttöä myöhemminkin :)

      Poista
  3. oih, tuo on varmasti hyvä paletti! <3 itsekin haluan että luomivärit ovat tarpeeksi pigmenttisiä, eivätkä muutenkaan varise pitkin päivää pois luomilta :D tosi hyvä juttu että kyseinen verkkokauppa palautti vielä nuo tullimaksut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä en malta odottaa, että pääsen kunnolla testailemaan tuota palettia<3 Joo se on ihan kamalaa, kun jotkut luomivärit varisevat pois, vaikka kuinka pohjustaisi luomet etukäteen tai tekisi mitä tahansa muuta :D Jeps, toi maksu olis muuten kyllä ollut tosi ikävä yllätys!

      Poista
  4. Kiva kuulla, että tullimaksun/verojen palautus toimii, se on hyvää asiakaspalvelua :)

    VastaaPoista
  5. En oo aiemmin tollasesta systeemistä kuullukkaan. Tosi kiva että sait rahan takas :D :)

    VastaaPoista
  6. Olen monista blogeista ihaillut näitä Naked paletteja, mutta en ole vielä raaskinut itse sitä tilata. Kovasti kyllä houkuttelisi, sillä olen kuullut niin paljon kehuja noista ja tuo Naked 2 on vielä värisävyiltään aivan täydellinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä suhteellisen hintavia, mutta itse oon ainakin sitä mieltä, että noiden laatu on vaan niin hyvä, että ihan mieluusti maksankin sen n. 50 euroa paletista! :) Mäkin tykkään noista sävyistä ja niillä saa kyllä taiottua meikin sekä arkeen että juhlaan :)

      Poista

Kiitos kommentista!