lauantai 11. huhtikuuta 2015

Viikkojen 14 ja 15 uutuudet

Eli nyt olisi tarkoitus taas esitellä uusia kosmetiikkaostoksiani! Tässä postauksessa ei pitänyt alunperin olla kovinkaan montaa tuotetta esiteltävänä, mutta kuinkas sitten kävikään, kun pääsin käymään kaupassa ja huomasin Garnierin tuotteiden olevan -40% alennuksessa. Hillitsin itseni kuitenkin melko hyvin, vaikka mieli olisi tehnyt ostaa testailuun lähestulkoon kaikki hyllyllä olevat tuotteet :D Laitoin viime viikolla myös Bangerheadille menemään tilausta, joten myös ne tuotteet tulee esiteltyä tässä postauksessa.


Näitä Montagne Jeunessen naamioita tuli ostettua viime viikolla kolme kappaletta, mä vaan tykkään näistä niin paljon! Mähän sain tollasen Chocolate Masquen synttärilahjaksikin ja pakkohan sellainen oli sen jälkeen ostaa uudestaankin. Naamio syväpuhdistaa ihoa, ennaltaehkäisee ihohuokosten tukkeutumista, lisää kosteutta ja edesauttaa ihon uusiutumista. Kasvot tuntuvat ihanan kosteutetuilta tämän käytön jälkeen ja rakastan tuota suklaista tuoksua.

Strawberry Soufflea en ollutkaan käyttänyt pitkiin aikoihin, joten sitä oli ihan mukava päästä testaamaan taas vaihteeksi. Naamio on kosteuttava ja puhdistava, ja sisältää lisäksi kuorivia ainesosia, joten naamiota levitettäessä ja poispestessä tulee kasvot samalla kuorittua. Tykkäsin tästäkin todella paljon, vaikka yleensä en pidäkään mansikan tuoksusta kosmetiikassa. Tuoksu on siis melko voimakas ja hyvin makea.

Tuo Super Fruit Mud -naamio on mulle ihan uusi tuttavuus. Goji-marjaa ja granaattiomenaa sisältävä naamio on ravitseva ja syväpuhdistava. Tuo yhdistelmä kuulosti niin mielenkiintoiselta, etten voinut jättää tätä kaupan hyllylle. Vielä en ole kuitenkaan testannut tätä, joten sen enempää en osaa tästä kertoa. Kellään muulla kokemusta kyseisestä kasvonaamiosta? :)


Bangerheadilta tilasin Kérastasen Ciment Thermique lämpösuojaemulsion sekä Moroccanoilin Intense Hydrating Maskin. Satuin ajoittamaan tilaukseni siten, että mukana lähti kaupan päälle vielä tuollainen Bangerhead Professionalin Fresh Me Up! -kuivashampoo.


Alkoi hieman huvittaa, kun tajusin saavani kokoelmiini vielä yhden täysikokoisen pullon tuota kyseistä kuivashampoota, kun sitä tosiaan entuudestaankin löytyy ihan riittävästi.. :D Noista sentään yksi on menossa yhdelle kaverilleni! Kyllähän noi pullot varmasti saisin nopeasti kulumaan, jos vain tykkäisin käyttää tuota kuivashampoota. Oon mä sitä välillä käyttänytkin, viimeksi itse asiassa tänään aamulla, mutta mä en vain pidä siitä tunteesta, millaiseksi toi jättää hiukset.


Halusin itselleni jonkinlaisen hiusnaamion, ja koska Moroccanoilin tuotteita olen muutenkin halunnut päästä testaamaan, päätin tilata kyseisen merkin kosteuttavan hiusnaamion. Naamio lupaa tehdä hiuksista silkinpehmeät, helposti käsiteltävät, luonnolliset ja poistaa muotoilutuotteiden jäämät. Odotan innolla miten tämä toimii mun hiuksissani. Tästä kuulette lisää myöhemmin, kunhan olen päässyt ensin testaamaan tätä muutama kerran! Samalla mun olisi sitten tarkoitus kertoa mielipiteeni Moroccanoilin lämpösuojasta, jonka ostin jokin aika sitten.


Vihdoin ja viimein sain sitten hankittua tämän Kérastasen heikentyneiden hiusten muotoiluun tarkoitetun jälleenrakentavan ja hiusten pintaa suojaavan lämpösuojaemulsion. Tuote lupaa myös siloittaa kaksihaaraisia sekä ehkäistä hiusten murtumista. Tämä tuli kyllä niin tarpeeseen ja näin yhden testauskerran jälkeen on pakko sanoa, että tuote vaikuttaa todella lupaavalta! Hiukset jäävät silkkisen sileiksi ja latvat tuntuvat paljon parempikuntoisilta kuin ilman tätä. Toki tiedän sen, ettei niitä mahdollisia vaurioita hiuksissa pysty millään tuotteilla korjaamaan, mutta ainakin tällä saa kuivemmatkin latvat tuntumaan paremmilta. Reilun parin viikon päästä mulla onkin sitten taas aika kampaajalle ja pääsen noista huonokuntoisista latvoista eroon! 


Nämä tuotteet nappasin kaupasta tällä viikolla mukaani. Alkuperäinen suunnitelma oli ostaa vain jonkinlainen suihkussa käytettävä kosteusvoide, mutta tuli sitten ostettua vähän muutakin. Täytyy käydä maanantaina katsomassa josko nuo Garnierin tuotteet olisivat vielä tarjouksessa niin voisin napata mukaani pari muutakin tuotetta testiin!


Garnierin silmämeikinpoistoaine sekä misellipuhdistusliinat olen todennut erittäin hyviksi ja ne pääsevätkin kaappiin odottelemaan, että entiset on käytetty loppuun. Näitä en olisi siis vielä tarvinnut, mutta varsinkin tuota silmämeikinpoistoainetta kuluu lähes päivittäin, joten hyvähän sitä on ostaa lisää silloin, kun sitä saa edullisemmin. Mä olen muutenkin aikamoinen tarjoushaukka, ja ostan aika ison osan kosmetiikasta ja oikeastaan aikalailla kaikesta muustakin nimenomaan silloin, kun ne ovat alennuksessa. Toki tällä tavalla tulee sitten tehtyä myös välillä niitä heräteostoksia ja ostettua sellaisia asioita, joita ei oikeasti olisi tarvinut.


Mun on jo jonkin aikaa pitänyt ostaa tällainen suihkussa käytettävä kosteusvoide, joten nappasin vihdoin ja viimein kaupasta mukaani tämän Nivean In-Shower Body Lotion Skin Conditioner Nourishing Cocoan, eli kaakaolta tuoksuvan suihkussa käytettävän vartaloemulsion. Nimensä mukaisesti tuote tuoksuu miedosti kaakaolta ja olen valintaani todella tyytyväinen. Tätä tulee varmasti käytettyä todella usein, sillä kuten olen joskus maininnutkin, olen todella laiska rasvaamaan itseäni suihkun jälkeen, vaikka mun iho todellakin sitä rasvausta vaatisi. Tykkäättekö te käyttää tällaisia suihkussa käytettäviä kosteusvoiteita?


Ja viimeisenä vielä mulle itselleni täysin uusi tuote, Garnierin Pure Active Purifying Make-Up Remover Gel, joka on tarkoitettu sekä kasvoille että silmille. Tuote on suunnattu rasvoittuvalle ja sekaiholle, ja on kaksivaikutteinen: tuote sekä syväpuhdistaa ihoa että poistaa meikin. Ihan päivittäin en tätä omalle iholleni uskaltaisi käyttää, sillä tuon kuvauksen perusteella tämä puhdistusaine ei ole sieltä hellävaraisimmasta päästä, mutta uskon tämän olevan hyvä juuri sellaisina päivinä, kun ihon haluaa puhdistaa oikein perusteellisesti.

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita? :)

Ihanaa ja aurinkoista lauantaita ihan jokaiselle! <3

14 kommenttia:

  1. Miselliliinat ovat tuttuja, mutta jossain blogissa sanottiin että Pirkan liinat ovat yhtä hyviä, joten varmaan testaan niiitä seuraavaksi. Moroccanoilin hiusnaamiolta odottaisin ihmeitä, koska merkin hiusöljy on ainakin tosi hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, pitääpä itsekin jossain kohtaa testailla Pirkan versiota noista! Mäkin uskon ton hiusnaamion olevan todella hyvää :)

      Poista
  2. kivan oloisia tuotteita oot ostanut! :) tuo Kerastasen lämpösuojaemulsio on kyllä ollut miullakin kovassa käytössä, tykkään <3 pitäisi kyllä mennä taas itsekin jossain vaiheessa napsaisemaan huonot latvat pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testasin tuota Kerastasen tuotetta juuri äsken uudestaan ja on se vaan kyllä jokaisen kehun ansainnut! <3 Mä koitan yleensä pitkittää sitä kampaajalle menoa, koska en haluaisi luopua senttiäkään tästä nykyisestä pituudesta, mutta tottahan se on, että hiukset näyttävät paljon paremmilta, kun ne huonokuntoiset latvat on leikattu pois :D

      Poista
  3. Itellä ei noista muista tuotteista oo kokemusta, paitsi tosta in-shower body lotionista :) Se on kyl munkin suosikki, koska rasvailu aina unohtuu ja se on niin tylsää joka päivä tehtäväks :p Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin koen tollasen suihkussa käytettävän kosteusvoiteen paljon helpommaksi ja kätevämmäksi :D Kiitos samoin sulle Katri<3 :)

      Poista
  4. Ihania ja ihanan monta tuotetta oot ostanut! In-shower body lotionit ovat ihana keksintö, halleluja niitä jotka sen ovat keksineet. Kesällä auringonoton jälkeen suihku ja kyseinen tuote = ♥
    Nuo puhdistusliinat ovat tuttuja täällä, tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo tuli vähän innostuttua! :D No nimenomaan, noi on ihan superkäteviä ja melkein harmittaa, että hoksasin noiden olemassaolon niin myöhään :D

      Poista
  5. Tuo goji-marjaa (kirjoitinkohan nyt oikein) sisältävä naamio on sellainen mikä pitää itsekin testiiin ostaa kunhan vaan muistan! Tarvitsisikin naama jotain tehohoitoa nyt :D Ennen tuli tehtyä noita useinkin, mutta nyt on jäänyt pitkä aika etten ole muistanut edes. Kerastasen tuote kuulosti myös kiinnostavalta, kun sillä yleensäkin on kaikki tuotteet niin laadukkaita :) Harmi kun ne on niin kalliita niin ei viitsi aina jokaista ostaa testiin! Nyt ostin vasta yhden tehohoidon ja pitäisi ostaa uusi hoitosuihke, niin ei raaski muita kokeilla hetkeen, kun äkkiä aina satanen uppoaa pariin tuotteeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli tossa tositosi pitkä aika, kun en lainkaan käyttänyt mitään kasvonaamioita, mutta nyt niiden olemassaolon on taas muistanut ja on tullut käytettyä sellaisia useinkin :) Jep, se hintahan noissa on tosiaan huono puoli, varsinkin kun tosiaan haluaisi testailla kaikkia uusia ihania juttuja :D

      Poista
  6. heii munkin täytyy ostaa tota suihkussa käytettävää kosteusvoidetta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan noita, tykkään itse kovasti! :)

      Poista
  7. Kuulostaa niin ihanalta tuo MO:n hiusnaamio! Tykkään muutenkin sen sarjan tuotteista, joten tuota vois kyllä kokeilla joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihanaa se onkin, hiukset tuntuvat niiin pehmeiltä tuon käytön jälkeen :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota!

      Poista

Kiitos kommentista!