lauantai 26. syyskuuta 2015

Vichy Aqualia Thermal Rich


Moikka! Tänään olisi tarkoitus kirjoitella arvostelua tästä pari viikko sitten saamastani Vichyn Aqualia Thermal Rich -kasvovoiteesta. Tilasin tämän siis feeluniquelta hintaan 25,38 € ja aluksi mua ehkä hieman kaduttikin se, että olin laittanut noinkin suuren summan yhteen kasvovoiteeseen. Tiedän, ettei tämä kyseinen kasvovoide edes ole vielä kovin kallis, mutta mulle se oli, kun normaalisti olen tottunut saamaan kaikki kasvovoiteeni alle kymmenellä eurolla. Kaduttaako mua sitten vielä? Ei, ei todellakaan kaduta.


Kyseessä on tehokosteuttava kuivalle iholle suunnattu kasvovoide. Tästä löytyy myös toinen versio, joka on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Kyseinen kasvovoide toimii kuin unelma ja siinä on kaikki ne ominaisuudet, joita itse kasvovoiteelta kaipaan. Käytän tätä yövoiteena, sillä meikinalusvoiteeksi tämä imeytyy turhan hitaasti, mutta yövoiteeksi tämä on mulla sopinut todella hyvin. Voide on koostumukseltaan melko kevyttä ja sitä on miellyttävä levittää iholle. Imeytymisaika on tosiaan suhteellisen pitkä verrattuna esimerkiksi geelimäisiin kosteusvoiteisiin, jotka imeytyvät todella nopeasti. Se ei kuitenkaan haittaa mitään, sillä illalla voiteella on hyvin aikaa imeytyä ihoon.


Kevyestä koostumuksesta huolimatta kosteutusteho on tässä aivan kohdillaan, ainakin tähän vuodenaikaan. En ole ihan varma onko tämä riittävän kosteuttava omalle iholleni, kun talvi koittaa, mutta toivotaan parasta. Iho tuntuu pehmeältä ja todellakin riittävän kosteutetulta tämän käytön jälkeen. Voide on mielestäni myös riittoisaa, sillä jo pieni määrä riittää koko kasvoille. Tuoksu on hyvin mieto, mutta omaan makuuni miellyttävä. Suomesta Vichyn tuotteita saa ostettua apteekista ja tämän 50 ml voiteen hinta näyttäisi pyörivän siinä 26-27 euron kieppeillä. Aion itse ehdottomasti ostaa tätä myös joskus jatkossa, sillä kyseinen voide sopii omalle iholleni täydellisesti.

Mun oli tarkoitus tulla postailemaan jo eilen, mutta muhun iski aivan tajuttoman kova vatsa- ja selkäkipu eilen iltapäivällä ja kärvistelin sitten suurimman osan yöstäkin kotona kuumeisena ja sekavana, kun päivystyksestä ilmoitettiin, ettei sinne kannata lähteä yöksi istumaan, jos vain suinkin pystyy kotona olemaan. Olisin kuulemma saanut istua siellä 3-4 tuntia, enkä mä yksinkertaisesti pystynyt istumaan niiden kipujeni kanssa. Noh, kipu meni siinä sitten lopulta ohi yön aikana ja tällä hetkellä olo on suht hyvä. Ei todellakaan normaali, mulla on edelleen hieman kuumetta (ja flunssakin kaiken muun hyvän lisäksi), mutta ilmeisesti kyseessä ei sitten mikään vakava juttu onneksi ollut. Hirvittää vain ajatuskin siitä, että ihmiset oikeasti joutuvat siellä päivystyksessä istumaan monia tunteja kärsien ties mistä vaivoista, kun henkilökuntaa on vähän ja kiire on muutenkin ihan kamala :/

Mulla on tällä hetkellä taas kolme ihanaa kosmetiikkapakettia tulossa, enkä millään malttaisi odottaa, että saan ne itselleni! Ensimmäisestä kuulette toivottavasti jo ensi viikolla :)

Ovatko Vichyn tuotteet teille tuttuja? :)

8 kommenttia:

  1. Vichyn voiteet on ihania tuoksuja myöten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tainnut testata kuin tätä, mutta pitää ehdottomasti testailla myös muita :)

      Poista
  2. En oo koskaan kokeillut Vichy tuotteita mutta tää kuulostaa aika täydelliseltä meille kuivaihoisille :)

    Voi eii, onneksi kipu hellitti otetta :<

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, Vichyltä löytyy muutenkin laaja valikoima erilaisia tuotteita eri ihotyypeille! :) Onneksi tosiaan, oli aika hirveää meinaan :/

      Poista
  3. Nuo Vichyn tuotteet on kyllä hyviä! :) Ja onpa kiva kuulla, ettet ollut pettynyt tuohon. Mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi mennä hakemaan itselleni uutta kasvorasvaa kyseiseltä merkiltä. Jospa ensi viikolla :D Ja kääk, en malta odottaa, että näen mitä paketeista paljastuu! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tämä toimii mun ihollani kyllä kuin unelma! Heh, sitten vaan kiireesti ostamaan ;) Mäkää en malttaisi odottaa, että saan paketit käsiini! Tulee pitkä odottelu taas :D

      Poista
  4. Tuo kasvovoide olisi varmasti todella hyvä näin talvea kohti kun iho kuivaa entistä helpommin! Muutenkin tykkään tuon ulkonäöstä, se on jotenkin niin raikas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti testamaan tota, jos uudelle kasvovoiteelle on tarvetta! Mäkin tykkään ton purkin ulkonöästä, erityisesti siitä, että toi on lasia :)

      Poista

Kiitos kommentista!