maanantai 30. marraskuuta 2015

Marraskuun suosikkituotteet + arvonnan voittajat


Ihan uskomatonta, että huomenna starttaa jo joulukuu! Toisaalta ihan mahtavaa, sillä marraskuu on mun mielestä vuoden synkin kuukausi (ainakin, jos maassa ei ole lunta) ja huomenna saan vihdoin avata The Body Shopin joulukalenterin ensimmäisen luukun :) Mua kuitenkin pelottaa se, miten nopeasti tää vuosi on mennyt ja kohta juhlistetaankin jo vuoden 2016 alkamista. Mulla alkaa lisäksi huomenna työt ihan kokopäiväisesti ja saan taas totutella heräämään viiden jälkeen :D Oon hieman kauhuissani, kun oon saanut mun unirytmin ihan sekaisin tässä parin viime viikon aikana, mutta ehkä tää tästä! Kuvassa näkyykin tämän kuun suosikkituotteet, jotka olivat kaikki ihan selkeitä valintoja :)


Ei ollut epäilystäkään, etteikö tämä NYX:in Gel Liner & Smudger -rajausväri pääsisi tämän kuun suosikkeihin. Olen ollut niin tyytyväinen tähän kyseiseen geelirajaukseen eikä rajausten tekeminen voi enää tämän helpommaksi mennä! Ihan mahtava tuote, ja voin suositella tätä ihan kaikille, jotka haluavat käyttöönsä hyvän geelirajausvärin. Tällä saa intensiivisen mustat ja pitkäkestoiset rajaukset tehtyä todella nopeasti ja vähällä vaivalla. Aivan huipputuote. 


Fudgen Make-A-Mends -hoitoainetta kehuin jo silloin, kun tämän ostospostauksessa esittelin ja olen yhä edelleen sitä mieltä, että tämä kyseinen hoitoaine on yksi parhaimmista, mitä mulla tällä hetkellä on käytössä! Hoitoaine on suunnattu ennen kaikkea kuiville ja karkeille hiuksille, ja tämä tosiaan tekee hiuksista huomattavasti pehmeämmän ja sileämmän tuntuiset. Kävin viime viikolla kampaajalla leikkauttamassa kuivat latvat hiuksistani pois, mutta varsinkin ennen kampaajakäyntiäni tämä hoitoaine oli ehdoton suosikkini hiuksia pestessä, sillä se todella sai latvat tuntumaan ja näyttämään paremmilta. Tuoksu tässä on myös aivan huumaavan ihana ja se myös jää hiuksiin pitemmäksi aikaa.


Clarinsin Rouge Eclat -huulipuna sävyssä 10 pink fuchsia oli mulle aluksi pienoinen pettymys, sillä odotin tämän huulipunan olevan nimensä mukaisesti enemmän fuksian värinen. Huulilla sävy näyttää todella paljon lämpimämmän punaiselta, mutta nyt olen joka tapauksessa ihan myyty tälle huulipunalle. Sävy on upea, väri levittyy helposti ja tasaisesti ja huulipuna pysyy huulilla pitkään. Tämä ei myöskään kuivata huulia ja mä pidän myös näiden Clarinsin huulipunien ulkonäöstä, tuo kultainen väri on todella kiva!


TIGI Bed Head Headrush -kiiltosuihke on tässä kuussa hankittu tuote, joka nousi välittömästi suosiooni. Kyseisen suihkeen on siis tarkoitus antaa hiuksille kiiltoa ja siinä tämä kyllä onnistuu erinomaisesti. Mä tykkään suihkia tätä hiuksiini kevyen kerroksen ihan arkenakin, mutta erityisen hyvin tämä soveltuu mun mielestä erilaisten juhlalookien viimeistelyyn hiuksissa. Tuote on hyvin hienojakoista eikä tee hiuksista kovia, tahmaisia tai muutenkaan epämiellyttävän tuntuisia toisin kuin monet suihkittavat tuotteet. Kiiltoa tällä saa hiuksiin ihan selvästi, mutta se ei mene kuitenkaan liiallisuuksiin.

Sitten vielä kurkistus arvonnan voittajiin. Ensimmäinen paketti lähti Tuulille:

Ja toinen paketti Anonyymille:

Paljon onnea molemmille, vilkaiskaapa sähköpostiinne, laitoin teille viestiä :) Kiitos myös kaikille teille, jotka otitte osaa tämänkertaiseen arvontaan! Katsellaan seuraavaa arvontaa taas muutaman kuukauden päästä :)

8 kommenttia:

  1. Olipa kyllä ihana piristys päivään tuo arvonnan voitto, kiitos vielä! :) <3
    Tuo Clarinsin huulipuna näyttää kyllä kivan väriseltä - harmi ettei se ollut aluksi mieleinen, mutta kiva jos nyt jo tykkäät sitä käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kiva jos toi voitto piristi sun päivää :) ♥ Joo se oli aluksi pettymys ihan sen takia, että tosiaan oletin sen olevan aika paljonkin eri värinen, mutta nyt oon tykästynyt tohon ihan kunnolla!

      Poista
  2. Onnea arvonnan voittajille! :) Ja joo, onhan se kiva, että joulukuu tuli. Vielä kun tulisi talviset kelit, ettei näyttäisi märältä ja ankealta marraskuulta koko talven :D

    Kiva kuulla sun kuukauden suosikkituotteista! Itse voisin kokeilla ainakin tuota NYX:in rajausta, mikäli postista odottelemani elfin vastaava ei ole hyvä. Fudgen hoitoaine olisi varmasti myös mun hiustyypille sopiva, joten täytyy laittaa harkintaan seuraavaksi hoitoaineeksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa :D Lunta vaan maahan niin johan mielikin virkistyy, kun ei oo enää niin synkkää ja ankeeta!

      Mä odottelen innolla sun mielipiteitä elfin rajauksesta :) Toivottavasti se on hyvä! Suosittelen kyllä testaamaan tota Fudgen hoitoainetta, mä ainakin olen täysin myyty tolle :D Ihan huipputuote.

      Poista
  3. Mahtavia suosikeita! Tuo rajausväri vähän houkuttaisi, tosin vasta opettelin geelimäiseen rajauskynän käyttöön etten uskalla nyt siitä vielä luopua kun se on ihan MAHTAVA ja aikas helppokäyttöinenkin:') TIGIN kiiltosuihkeesta en oo koskaan kuullutkaan, varmasti yhtä toimiva kuin mulle se tuttu hiuskiinnekin siinä turkoosissa putelissa:3

    Onnea arvonnan voittajille! Tuuli on kyllä sellainen tyttönen että ihan ansaitsikin sen, hän on niin herttanen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eyelinerit on ihan superkäteviä ja niillä saa niin tarkkaa jälkeä aikaan ♥ Oih meinaat varmaan Masterpiece hiuslakkaa? Se on ihan mahtava tuote! Ja tuoksuukin hiuslakaksi poikkeuksellisen hyvältä :D

      No mä olen ihan samaa mieltä siitä, että Tuuli on kyllä niin herttainen ja ihana ihminen :) ♥

      Poista
  4. Mustakin tuo Clarinsin huulipuna näyttää kivalta :) Tietty se nyppii jos väri ei olekaan sitä mitä pitäisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi kyllä opetti käyttämään googlea joka ikinen kerta ennen kuin lähden varsinkaan huulipunia tilaamaan pelkän nettikuvan perusteella :D Se kun saattaa niin paljon poiketa siitä, miltä se oikeesti huulilla näyttää ja minkä sävyinen se huulipuna on!

      Poista

Kiitos kommentista!