torstai 12. marraskuuta 2015

Muutama uusi kosmetiikkatuote


Pretty.fi ansaitsee nyt kyllä hehkutusta! Mä laitoin maanantaiaamulla tilauksen menemään kyseiseen verkkokauppaan ja tiistaina puoli viiden aikoihin mulle tuli viesti, että paketti on noudettavissa. Siis oikeasti :D Tästä ei paljon toimitusaika enää lyhene! Ennenkin paketit ovat tulleet nopeasti, mutta tämä kerta oli kyllä nopein ikinä. Tässä postauksessa pääsette kurkistamaan osaan paketin sisällöstä ja esittelen tässä samalla myös muita viime aikojen ostoksia. Osa Pretty.fi:n paketin sisällöstä jää vielä toistaiseksi salaiseksi, sillä tilailin itse asiassa teille jotain kivaa arvottavaksi. Ajattelin järjestää arvonnan varmaan ehkä ensi viikolla, joten pysykäähän kuulolla ;D 


Fudgen hiustenhoitotuotteita on kehuttu monessa paikassa ja koska tämä Make-A-Mends Duo shampoo ja hoitoaine paketti oli Pretty.fi:ssä alennuksessa, päätin tilata nämä itselleni testiin. Make-A-Mends -sarjan tuotteet on tarkoitettu kuiville ja karkeille hiuksille ja niiden on tarkoitus korjata liiallisen muotoilun ja kemiallisen käsittelyn rasittamaa hiusta. Sekä shampoo että hoitoaine sisältävät argan-, marula- ja rypälesiemenöljyä. Shampoon pesuteho oli ihan hyvä, ei paras mahdollinen mutta olin siihen ihan tyytyväinen. Hoitoaine sen sijaan teki hiuksista ihan unelman pehmeät ja ihanan tuntuiset! Tästä tuli kertaheitolla yksi suosikkihoitoaineistani. Nämä 300 ml tuotteet maksoivat yhteensä 24,90 €.


Multa ei oikein löytynyt hyvää meikkisivellintä korostusten ja varjostusten häivyttämiseen ja päätin tilata itselleni testiin tämän Coastal Scentsin Buffer Small Synthetic -siveltimen. Beautyblenderhän olisi tohon tehtävään ihan huipputuote, mutta mä en ainakaan vielä sellaista valitettavasti omista! En ole vielä ehtinyt tätä testaamaan, mutta sivellin vaikuttaisi olevan riittävän jämäkkä ja kooltaan tämä on juuri sellainen kuin halusinkin. Suurin osa mun tämänhetkisistä meikkisiveltimistä on juurikin Coastal Scentsin ja olen ollut näihin todella tyytyväinen. Ei nämä laadultaan mitään huippuluokkaa ole ja muutama eniten käytetty sivellin alkaa jo näyttääkin siltä, että niitä tosiaan on tullut käytettyä. Jossain vaiheessa voisi olla ihan hyvä panostaa ja hankkia jotkin vähän vielä parempilaatuiset siveltimet, mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi :) Maksoin tästä siveltimestä 7,99 €.


Vähän lisää Urban Decaytä taas kerran ;D Kolmas ostokseni oli siis tämä Sokokselta tilattu UD:n All Nighter Makeup Setting Spray. Mä olen itse asiassa aina ollut aika skeptinen näiden meikin viimeistelysuihkeiden suhteen enkä ole kokenut tällaisia itselleni tarpeellisiksi. Nyt päätin kuitenkin ostaa kokeiluun tällaisen meikin viimeistelysuihkeen ja katsoa saako tämä oikeasti meikin pysymään paremmin kasvoilla! Tuote siis lupaa pitää meikin virheettömänä jopa 16 tuntia, jolloin meikki ei lohkeile, haalistu, valu tai kasaudu juonteisiin. Kunnolliset meikinpohjustustuotteet tekevät aika paljon tämän saman asian hyväksi, mutta ei kai se pahitteeksi ole suihkia vielä tätäkin valmiin meikin päälle :) Tämä maksoi 26,90 €, ja toivon tosissani, että tästä on oikeasti hyötyä!

Oletteko te testanneet Fudgen tuotteita? Entä mitä mieltä olette näistä meikin viimeistelysuihkeista, oletteko kokeneet ne hyödyllisiksi? :) 

6 kommenttia:

  1. Urban Decayn suihke on varmaan ainoa, joka on mulla toiminut. Muut kokeilemani suihkeet ovat sopineet ehkä vain siihen, jos on tullut puuteria liikaa kasvoille ja olen halunnut tasoittaa ylimääräiset puuterit pois iholta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, että UD:n suihke on sulla toiminut! Mulla on nyt melko suuret odotukset ton suhteen :D

      Poista
  2. Kuulostaapa hyviltä nuo Fudgen shampoo & hoitoaine :) Itsekään en ole vielä kokenut tarpeelliseksi ostaa mitään meikin viimeistelysuihketta, mutta usein kyllä huomaa miten meikkiä joutuu päivän aikana korjailemaan, joten sellainenkin toisi varmasti helpotusta arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä itekin tyytyväinen noihin, ja voi vitsit mikä ihana tuoksu noista jäi hiuksiin<3 :) Mäkin joudun useimmiten jossain vaiheessa päivää korjailemaan meikkiä, joten toivon tämän suihkeen tuovan ratkaisun siihenkin! Kiitos kommentista Tuuli :)

      Poista
  3. Oi, en malta odottaa arvontaa! ;D Ja hei muakin tosiaan kiinnostaisi kuulla, toimiiko toi meikinviimeistelysuihke ja mitä mieltä oot siitä! :) Itelläkin tulee välillä niin pitkiä päiviä, että jos mikään auttaa meikin pysymiseen hyvänä, niin täytyy varmaan antaa mahdollisuus sellaselle tuotteelle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron ihan ehdottomasti tosta viimeistelysuihkeesta, kun oon päässyt kunnolla testailemaan sitä erilaisissa tilanteissa! Joo mullakin kun työaamuisin tulee meikattua viiden jälkeen niin kyllä sen illalla huomaa, ettei meikit enää näytä ihan yhtä hyviltä kuin silloin aamulla :D Toivottavasti tästä on apua :) Kiitos kommentista Milla <3

      Poista

Kiitos kommentista!