sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Joulukuun kosmetiikkasuosikit


Olisin voinut kuvitella, että joulukuun osalta kosmetiikkasuosikit olisivat jollain tavalla olleet talviset, mutta eivät ne kyllä olleet :D Mun oli itse asiassa todella vaikea valita näitä suosikkeja, sillä uusia ihania juttuja on tullut testailtua niin paljon ja valinnan varaa oli huimasti. Olisin voinut sisällyttää tähän vähän aikaa sitten hankkimani UD:n Naked paletin sekä Too Facedin Chocolate Barin kummankin, mutta koska molemmista paleteista mun olisi tarkoitus tehdä myöhemmin oma postauksensa, päätin jättää ne tämän ulkopuolelle. Molemmat kuitenkin ansaitsisivat ihan ehdottomasti paikkansa kuukauden suosikeissa, sillä olen ollut hurjan tyytyväinen kumpaankin palettiin! Kuukauden suosikkituotteeni näette yllä olevassa kuvassa.


Ensimmäisenä jo ostospostauksessa hehkuttamani The Body Shopin Papaya Shower Gel, eli papaijan tuoksuinen suihkugeeli. Mä voisin oikeasti tuoksutella tätä vaikka vuorokauden ympäri, tämä tuoksuu niin huumaavan ihanalta! Mähän en itse edes tilannut tätä vaan sain tämän kaupan päälle tilausta tehdessäni ja lopulta tämä taisi osoittautua koko tilauksen mieluisimmaksi tuotteeksi. Mulla on tällä hetkellä ihan kamala halu päästä jonnekin ulkomaille lämpimään ja tästä kieltämättä tulee vähän sellainen fiilis kuin olisi jossain eksoottisessa paikassa. Aivan ihana suihkugeeli ja ehdottomasti yksi tämän hetken suosikeista.


Tämän Herbina Moisture Balance kasvonaamion sain LivBoxista ja tämä alkaa jo kohta vedellä viimeisiään. Kasvonaamio on tehokosteuttava ja suunnattu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Tuote sisältää ruusuvettä, karitevoita sekä manteliöljyä. Tämä on kosteuttavan ominaisuutensa ansiosta yksi parhaimmista kasvonaamioista, joita olen vähään aikaan testannut. Oma kuiva ihoni vaatii kosteuttavia tuotteita ja tämä on ollut todella hyvä näin talvella auttamaan ihoa pysymään kosteutettuna. Aion ehdottomasti ostaa uuden tuubin, kunhan saan tämän loppumaan!


Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Coctail eli kuivalle iholle sunnattu ravitseva tehohoito on ollut mulla ihan päivittäisessä käytössä. Tuotteen on tarkoitus tehdä kuivakin iho taas elinvoimaiseksi ja tätä on tarkoitus levittää ennen päivä-/yövoidetta. Mä epäilin ensin, etten pysty itse tätä päivävoiteen alla käyttämään, sillä ajattelin, että tällä kestää liian kauan imeytyä, mutta hyvin tätä pystyy käyttämään myös aamuisin. Aine imeytyy ihoon nopeasti ja uskoisin tämän olleen yksi iso vaikuttaja sille, että olen saanut ihoni pysymään pakkasista ja tuulesta huolimatta näinkin hyvässä kunnossa. Mahtava tuote, jota voin suositella kaikille kuivasta ihosta kärsiville.


Tämän Shiseidon Full Lash Volume Mascaranhan mä sain vahingossa, sillä en tätä itse tilannut. Tilaamani Shiseidon Perfect Mascara Defining Volumen sijaan sain siis tämän, ja hyvä että sain. Kyseessä on ennen kaikkea tuuheuttava ripsiväri, joka myös erottelee ripset todella hyvin. Mä olin täysin tyytyväinen tuohon aiemmin käyttämääni Shiseidon ripsariin, mutta tämä on vielä sitäkin parempi. Jos mä jotain vihaan niin sitä, kun ripsiväriä saa tahkoa ripsiin puoli päivää ennen kuin se väri oikeasti tarttuu ja lopputulos on haluttu. Tämän ripsivärin kanssa jo ihan muutama veto saa ripset näyttämään hyviltä, tuuheilta ja näyttäviltä. Ero tämän ja muutaman muun omistamani ripsivärin välillä on ihan uskomaton ja tästä tuli kertaheitolla uusi luottoripsivärini. Voin lämpimästi suositella tätä ihan jokaiselle, mikäli reilu 30 euron hinta ripsiväristä ei ole liikaa :)


Ja sitten viimeisenä vielä tämä Dermalogican Daily Microfoliant -entsyymikuorinta, jonka olen myös saanut LivBoxista. Kyseessä on siis kasvoille tarkoitettu kuorintajauhe, joka lupaa poistaa kuolleen ihosolukon ja tehdä ihon kirkkaaksi ja pehmeäksi. Tämä on epäilemättä paras kasvojen kuorintatuote, mitä olen ikinä käyttänyt. Tämä tekee ihon silkkisen pehmeäksi ja mikäli tämän ovh ei olisi 60,90 €, olisin jo kauan sitten ostanut tästä täysikokoisen purkin itselleni. Tämä soveltuu kaikille ihotyypeille ja mielestäni tämä on yllättävänkin riittoisaa. Olen käyttänyt tätä monet kerrat, mutta jauhetta on yhä edelleen jäljellä melko paljon. Huipputuote ja Dermalogica on muutenkin merkki, jonka tuotteita haluaisin testata enemmänkin.

Oletteko te testanneet näitä tuotteita? :)

Ja käykääs ihmeessä osallistumassa Katan järjestämään ihanaan kosmetiikka-arvontaan! Arvontaan pääsette tästä.

10 kommenttia:

  1. Voin vaan kuvitella miltä tuo TBS:n Papaya suihkugeeli tuoksuu! <3 Shiseidon ripareita olisi kyllä joskus kiva testata kun niitä usein olet suositellut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen tuoksu on kyllä niin taivaallinen! <3 Testaile ihmeessä ja noi on välillä tosi hyvässä alennuksessakin! Itsekin koitan aina bongailla noita ripsareita aina alennettuun hintaan, kun ei tee mieli pulittaa ihan omaisuuksia näistä meikeistä :D

      Poista
  2. Herbinan naamio on ollut munkin suosikki. En silti ole saanut sitä yhtään tyhjäksi, koska mulla on liikaa kosteuttavia naamioita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas voisi olla niitä kosteuttavia naamioita enemmänkin :D Kiva että säkin oot tykännyt tosta naamiosta!

      Poista
  3. Näitä sun postauksia lukiessa tulee aina himo juosta kauppaan ja kotiuttaa vaikka kaikki tuotteet heti! :D Mulla ei ookaan ollu tota Papaijan tuoksusta suihkugeeliä ikinä itelläni, pitääkin harkita seuraavan kerran kun tarttee uutta ;) Ja toi Herbinan kasvonaamio menee ehdottomasti ostoslistalle, en nimittäin tällä hetkellä omista mitään hyvää! Kiitos suosituksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh mulle tulee täsmälleen sama olo aina, kun luen blogeissa olevia kosmetiikkapostauksia :D Harkitse ihmeessä ja käy tuoksuttelemassa tota suihkugeeliä, se on aivan ihana<3 Oi ihan mahtavaa, jos näistä mun vinkeistä on hyötyä, toivottavasti tykkäät tosta kasvonaamiosta! :)

      Poista
  4. Kiva lukea sun joulukuun lemppareista! :)

    Mäkin tykkään tosi paljon tuosta Dermalogican kuorinnasta, mutta onhan se melko tyyristä. Toisaalta se on sen verran tehokasta ja riittoisaa, että tuotteen ostamista voisi ihan harkita. Sinänsä kiva, että LivBoxista tulee välillä tuollaisia kalliimpien tuotteiden näytteitä. Itse en kyllä uskaltaisi noin kalliita ihonhoitotuotteita ostaa kokeilematta tai ilman tosi hyviä suosituksia. Muutenkin oon yleensä ostellut mielummin melko edullisia ihonhoitotuotteita. Alan kyllä kallistumaan siihen, että jos tuote saa ihossani oikeasti ihmeitä aikaan, niin voin siitä vähän enemmän maksaakin :)

    Herbinan naamiota en vielä ole kokeillutkaan, täytyy testata pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ajatellut ihan samaa, että loppupeleissä toi on niin riittoisaa, että isompi purkki kestäisi varmasti todella, todella kauan ja tuote itsessään niin hyvää, että sen puoleen ton voisi jopa ostaa. Toki se hinta kirpaisee, mutta sen jälkeen ei tarvitse ihan äkkiä uusia kuorintoja ostaakaan (jos ei halua :D)! Mulla on myös vähän sama, että ihonhoitotuotteet on yleensä suht edullisia, mutta meikeistä voinkin sitten maksaa lähes miten paljon tahansa :D

      Kokeile ihmeessä, toivottavasti tykkäät tosta! :) Kiitos kommentista<3

      Poista
  5. The Body Shopin tuotteet on kyl sellasia että niitä voisi nuuhkia tuntikausia :D:D Haluisin jonkin kasvonaamion ja toi Herbinan tuote voisi sopia mulle kun nenä päähän!


    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n tuotteet on aivan ihania lähes kaikki! Niin hyvän tuoksuisia :D Testaile ihmeessä toi Herbinan kasvonaamio! Se on onneksi sen verran edullinenkin, ettei jää kovin paljon harmittamaan, jos siitä ei pidäkään :)

      Poista

Kiitos kommentista!