keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Kosmetiikkaostoksia


Moikka ja ihanaa keskiviikkoa kaikille :) Mä ajattelin tänään esitellä nämä viime viikolla tekemäni ostokset. Tä on kyllä hyvä heti muutaman päivän jälkeen siitä, kun olen avoimesti kirjoittanut, että pyrin lopettamaan liiallisen rahankäytön, tulla kirjoittamaan tänne postausta uusista ja vieläpä suhteellisen kalliistakin kosmetiikkatuotteista :D Mutta siis suurin osahan noista tuli tilattua Bangerheadiltä jo ennen joulua ja loput olen ostanut saamallani lahjakortilla, joten näitähän ei siis lasketa ;) Se kuitenkin taidetaan laskea, että mulla meni tänä aamuna yli 100 euroa erääseen kosmetiikkaverkkokauppaan? Mutta nyt voin oikeasti sanonut, etten tilannut itselleni mitään turhaa! Tätä tilausta oon miettinyt jo todella, todella pitkään ja olen varma siitä, että tästä tulee riittämään iloa mulle todella pitkäksi aikaa. Pysykää kuulolla, niin näette mitä kivaa olen itselleni tilannut :)


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee uusi meikkivoide. Mun Clarinsin meikkivoide pääsi loppumaan ja päätin jo aikoja sitten, että aion ostaa itselleni uuden meikkivoiteen, kun joku noista vanhoista loppuu. Mullahan on käytössä tällä hetkellä tämän uuden Shiseidon Sheer and Perfect Foundationin lisäksi meikkivoiteet Make Up Storelta, Diorilta sekä Lumenelta. Tämä Shiseidon meikkivoide on suojakertoimella 15 varustettu kevyt meikkivoide. Meikkivoiteen on tarkoitus tasoittaa ihon sävyä ja antaa samalla hehkua. Tuote on tosiaan erittäin nestemäistä ja kovin peittävää lopputulosta tällä ei saa. Itse en mitään valtavan peittävää meikkivoidetta kaipaa, ja tämä tasoittaa ihon väriä riittävän hyvin. En ehkä normaalisti itse käytän ihan näin kevyitä meikkivoiteita, mutta olen kyllä pitänyt tästä. Yhdistettynä hyvään primeriin, peitevoiteeseen sekä puuteriin tällä saa aikaan ihan loistavan meikkipohjan. Ainut huono puoli tässä on mun mielestä se, ettei tämä ole pumppupullo vaan meikkivoidetta kaadetaan tuolta pullosta pois. Ei toi muuten huono juttu olisi, mutta kun tämä meikkivoide on ihan superjuoksevaa niin aina saa pelätä, että sitä tulee liikaa. Tämä meikkivoide maksoi Sokoksella 42,90 €.


Kerroin jo aiemmin, että multa pääsi meikinpohjustusvoide loppumaan melko yllättäen, ja hankin tilalle sitten täysin saman tuotteen - Shiseidon Refining Makeup Primerin. Oon ollut ihan hurjan tyytyväinen tähän primeriin ja melkein vuodenhan se ensimmäinen mulla kesti ja käytin tätä siis ihan joka kerta meikatessani, eli lähes päivittäin. Tämän primerin tarkoitus on tasoittaa ihon väriä ja pintaa, häivyttää juonteita sekä totta kai auttaa meikkiä pysymään paikallaan. Tällä saa mielestäni ihon väriä tasoitettua oikein hyvin ja tämä mahdollistaa myös hyvin kevyen meikkivoiteen käytön itselläni. Meikkipohja pysyy tämän primerin avulla hyvänä todella pitkään, mutta jossain vaiheessa päivää T-alueen iho alkaa kuitenkin mulla jonkin verran kiiltää. Sama tapahtuisi kuitenkin paljon nopeammin, mikäli pohjalla ei olisi mitään primeria. Tämä maksoi Bangerheadin alessa 33,20 €.


Tummien silmänalusten kanssa kaimppaillessa tulee jatkuvasti metsästettyä täydellistä peiteainetta niiden peittämiseen. Ostin jokin aika sitten Urban Decayn peiteaineen ja olen sitä melkoisen paljon käyttänytkin, mutta halusin kokeilla jotain uutta, sillä senkään kanssa ei niitä tummia silmänalusia saa täysin peittoon. Päätin sitten ostaa itselleni tämän Shiseidon Natural Finish Cream Concealerin, joka on siis voidemainen peitevoide. Tuote lupaa peittää niin tummat silmänaluset kuin ihon epätasaisuudet ja punoituksenkin. Tästä oli Bangerheadillä myynnissä kahta eri väriä ja itse otin niistä vaaleimman. Tämä onkin melkoisen vaaleaa ja pääasiassa olen testannut tätä tummille silmänalusille. Täydellisesti tällä ei niitä saa peittoon, mutta yhdistettynä esimerkiksi Make Up Storen Cover All Mixin punaisen sävyn kanssa, tämä toimii todella hyvin. Lopputulos ei ole täydellinen, eli sen täydellisen peiteaineen metsästys jatkuu edelleen! Tämä on sen verran paksua, että kuivalle silmänympärysiholle en tätä suosittele, sillä tämä kasautuu melko herkästi juonteisiin ja kuiviin kohtiin. Ihon punoittaville kohdille tämä tehoaa todella hyvin. Näppyjen peittämisestä en osaa sanoa (vielä) mitään, sillä tällä hetkellä mun iho on taas oikeinkin hyvässä kunnossa eikä niitä näppyjä ole hetkeen näkynyt. Tämä oli myös alennuksessa ja maksoi 27,20 €.


Multa löytyy huulipunia melkoisen paljon ja pitkään mietinkin, ettei mulla ole tarvetta enää yhdellekään. Lopulta tajusin, että mullahan ei ole oikeastaan yhtään ruskean sävyistä huulipunaa! Ei sillä, en edes tiennyt kuinka hyvin sellainen mulle sopisi, mutta pakkohan se oli päästä testaamaan. Lopulta päädyin tilaamaan tämän Clarinsin Rouge Eclat huulipunan sävyssä 19 Chestnut Brown. Clarinsin huulipunat ovat yksiä suosikkejani, joten valinta oli melko selvä. Tämä huulipuna hipoo täydellisyyttä. Se on selkeästi ruskea, mutta taittaa luumun sävyyn ja huulilla tämä näyttääkin juuri sellaiselta vähän liilahtavalta tumman ruskealta. (Mun pitäisi oikeasti opetella ottamaan näistä huulipunista kuvia mun huulilla, mutta jotenkin ne aina epäonnistuu ihan täysin..) Tämä huulipuna ei ole mattainen vaan tästä löytyy pientä shimmeriä, mikä on mun mielestä ihan kiva juttu. Mun täytyy ehdottomasti jatkossakin hankkia enemmän tällaisia ruskean sävyisiä huulipunia, sillä pidin todella paljon siitä, miltä tämä näytti huulilla! Alesta on tämäkin ostettu hintaan 22,80 €.


Sitten vielä ainut tuote, minkä nappasin Sokoksen aleista mukaani - Batisten Cherry kuivashampoo. Tämä on ehdottomasti suosikkikuivashampooni Batistelta, sillä tämä tuoksuu aivan ihanalta. Ei sillä, etteivätkö muutkin Batisten kuivashampoot tuoksuisi hyvältä! Mulla kuluu kuivashampoota aika kovaa tahtia ja näitä tulee ostettua lisää melko tasaiseen tahtiin. Tämä maksoi 5,90 €.

Löytyikö joukosta jotain tuttuja juttuja? Entä minkä värisiä huulipunia te itse suositte, iskeekö ruskean sävyiset huulipunat lainkaan? :)

10 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja oot löytänyt! :) Mulla on nyt käytössä tuota samaa kuivashampoota ja on se vaan tehokasta ja hyvän tuoksuistakin. Mielenkiinnolla odottelen, että mitä olet tilaillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batisten kuivashampoiden tasolle ei kyllä kovin moni kuivashampoo yllä! Mä odottelen aika innolla, että saan tuon paketin itselleni :D

      Poista
  2. Vaude mikä huulipuna, tuo varmasti sopii tosi hyvin siulle! :) Harvemmin sitä tuleekaan ostettua ruskean sävyisiä punia, joten olisi kiva joskus kokeilla miltä sellainen omilla huulilla näyttää. Kivoja ja hyödyllisiä nuo muutkin tuotteet, ja ehdottomasti haluan nähdä mitä muuta olet tilannut! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä itse asiassa yllätyin siitä miten paljon tykkäsin tosta :D Kokeile ihmeessä! Mäkin vierastin pitkään ton sävyisiä huulipunia, mutta kannatti ehdottomasti kokeilla, kun lopputulos olikin tosi kiva :) Toivottavasti pääsen pian jo kirjoittelemaan tästä viimeisestä tilauksestani ;D

      Poista
  3. Ihania juttuja oot ostanut! Hmm olisin tositosi mielelläni nähnyt ton huulipunan huulillasi, mua alkoi hieman kiehtoa ruskea huulipuna mutta saa nyt nähdä, tuntuu se aika vieralta kun miettii.
    Meikkivoide kiinnosti, mä en ole käyttänyt aikoihin meikkivoidetta kun ne tuntuu niin raskailta ja jää hirveät rajat mitä tahansa käyttää. Viimeksi kokeilin kaapissa lojunutta bb-voidettani ja muistin miksi en käytä sitä, voi että kun näytin pinkiltä, blogissakin kuvissa erottui aika helposti:'D Täytyisi marssia kauppaan ja kysyä ihan ammattilaiselta että etsisivät mulle hyvän meikkivoiteen, en vaan koe arvitsevani sitä mutta kyllä se vissiin pohjana olisi hyvä olla? Clarinsilla on muuten hyvä tummien silmänalusten peitevoide.:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on tarkoitus tehdä postaus mun tämän hetken suosikkihuulipunista ja siihen myös sitten kuvata ne ihan huulillakin. Tämä huulipuna pääsee ihan ehdottomasti mukaan joukkoon! Joo siis mäkin vierastin tosi pitkään ajatusta ruskeasta huulipunasta, mutta kannatti kyllä testata :D

      Se on inhottavaa, jos meikkivoiteesta jää rajoja tai meikkipohja näyttää juuri siltä, että sitä pakkelia on kilon verran naamalla. Sulle varmaan sopis tosi hyvin just joku melko kevyt meikkivoide, käy ihmeessä jossain kaupassa kysymässä neuvoa niin saat jonkun sulle sopivan meikkivoiteen! :) Mulle meikkivoide on meikkauksessa ihan ehdoton tasoittamaan kasvojen värisävyä :D Oi kiitos vinkistä, pitää muistaa toi Clarinsin peitevoide, se saattaa meinaan olla seuraava, mitä aion testata ;D

      Poista
  4. Mä haluisin jonkin mattaisen rusehtavan huulipunan :) Nähnyt kuvia missä joillakin on ja näyttää kivalta! Täytyykin lähteä metsästämään sellaista.

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattaisen ruskean sävyisen huulipunan mäkin vielä haluan :) Ja sulle varmasti sopis sellanen kyllä ihan valtavan hyvin!

      Poista
  5. Hahah mä Linda kuulostat ihan samalta mitä mä. Ensin miettii, että säästää ja sitten meneekin tilailemaan kaikkea :D No voiko naisella olla koskaan liikaa vaatteita tai kosmetiikkaa haha ;D Tuota Shiseidon Refining Makeup Primeriä pitää ehdottomasti testata, kunhan edelliset tuotteet loppuu.. Jos jaksan odottaa siihen asti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah ihan kiva, etten oo ainut kenelle sattuu tällasta :'D Ja naisella tosiaan ei voi koskaan olla liikaa kosmetiikkaa, vaatteita, kenkiä, laukkuja jne. ;D Testaa ihmeessä, toivottavasti pidät tosta primerista! :)

      Poista

Kiitos kommentista!