lauantai 23. tammikuuta 2016

Kotona turhautumista ja ajan tappamista


Heips! Mä kirjoittelin reilu viikko sitten pienoisen postauksen siitä, kuinka onnistuin työmatkallani kaatumaan ja sain viikon sairaslomaa sen takia. No, sairaslomaa jatkettiin tällä viikolla, sillä eihän tää kipu tästä mihinkään ohi oo mennyt. Töihin mun olis tarkoitus mennä vasta 8.2. ja mä pelkään, että nää kämpän seinät kaatuu mun päälle vielä ennen sitä. Yhteensä kolme ja puoli viikkoa kotona ei oikeasti houkuttele yhtään, varsinkaan kun ei oikein pysty mitään ihmeellistä tekemään.


Oon kattonut tän reilun viikon aikana varmaan enemmän leffoja kuin normaalisti puolessa vuodessa. Oon katsonut ties miten monen sarjan ties kuinka monta tuotantokautta. Oon kuluttanut aikaa meikkaamalla, pelaamalla puhelimella, lukemalla kirjoja ja nukkumalla enemmän kuin paljon. Se telkkarin tai tietokoneen näytön tuijottaminenkin alkaa vaan jossain kohtaa kyllästyttää. Sinänsä tä on ihan hyvä tilaisuus ottaa rennosti ja ladata akut täyteen, jotta jaksaa taas painaa kunnolla töissä, mutta onhan tää nyt ihan pirun tylsää. Lisäksi mä ehdin tosiaan hankkia jo sen salikortin ja mulla olis ihan kamala hinku päästä treenaamaan, mutta eipä tän selän kanssa pahemmin mihinkään salille mennä. Noh, kunhan tästä toivun niin treenaankin sitten kahta kovemmin!

Tulihan tossa viime viikonloppuna aamuvarhaisella päivitettyä vähän blogin ulkoasuakin. Mitään kovin suurta mä en tehnyt, kun en jaksanut alkaa väkertää uutta banneria, mutta tollasia pieniä muutoksia, kuten fonttien muuttoa, otsikoiden keskittämistä, IG-tilini lisäämisen sivupalkkiin jne. Vaikka muutokset ei tosiaan mitään isoja olleet, tykkään tällä hetkellä blogin ulkoasusta huimasti enemmän kuin ennen. Oon jo pitkään ollut vähän tyytymätön tähän ja bannerin haluaisin edelleen vaihtaa. En vaan yhtään tiedä millaisen bannerin haluan, joten tällä mennään toistaiseksi :D


Saikkua olis siis jäljellä vielä pari viikkoa ja nyt haluaisinkin kysellä teiltä hyviä vinkkejä siihen, miten saisin ajan kulumaan? :) Saa suositella hyviä kirjoja, leffoja tai sarjoja tai sitten ihan mitä tahansa muuta tekemistä! Ainut vaatimus sille on se, että sen pystyy tekemään kotona eikä se vaadi mitään ihmeellisiä akrobatialiikkeitä, kun sellaiset ei ainakaan tällä hetkellä tosiaan suju :D

12 kommenttia:

  1. Järjestele meikki- ja muut kosmetiikkakokoelmat? :D Löytyykö sulta Netflix?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon itse asiassa jo järjestellyt niitä aika paljon :D Jotkut muut laatikot voisi kyllä koittaa käydä läpi! Netflix löytyy ja se on ollutkin melkoisen kovassa käytössä viime päivinä :)

      Poista
  2. Tsemppiä sairaslomaan! Se on kyllä paha, jos kotoa ei pitkään aikaan pysty oikein poistumaan mihenkään. Itse saan kulutettua aikaa vaikka tuntitolkulla Youtube-videoita katsomalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Jep sepä siinä onkin, kun ei ole sillä tavalla oikeasti "kipeä" ja energiaa riittäisi tehdä vaikka mitä, mutta ei pysty :D Youtube-videoita katsellessa hurahtaa kyllä nopeasti parikin tuntia, kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Ootko koskaan harrastanut palapelejä? Sellaisia 1000-1500 palan palapelejä tulee koottua välillä (vaikka aluksi ajatuskin tuntuu työläältä, niin on silti yllättävänkin koukuttavaa puhaa ja aika menee kuin siivillä).

    Pystytkö vaikka leipomaan jotain helppoa? Kutsu kaverit kahville :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa oon! Multa löytyy aika montakin 1000 palan palapeliä :) Pitääkin kaivaa ne esille tuolta kaapista, mä oon aina tykännyt koota noita :D

      Kaverit onkin itse asiassa tänään tulossa kyläilemään, kiitos paljon sulle näistä vinkeistä!

      Poista
  4. Uskon että aika käy tylsäksi vain kotona ollessa, joten tsemppiä loppu sairaslomaan! Hmm, no kaikki nuo sarjojen ja leffojen katselut tuli ekana mieleen, Netflixista löytyy paljon kaikkea :) Yksi mitä voisin myös suositella on aikuisten värityskirjat, niiden parissa aika kuluu kuin huomaamatta ja samalla mieli rentoutuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! :) Oi noi värityskirjat olinkin unohtanut jo kokonaan, pitääkin ehdottomasti kaivaa sellainen esiin!

      Poista
  5. Tietokonene tuijottaminen käy oikeasti todella tylsäksi ja mulle tulikin tästä johtuen vahingossa melkein 4päivän tauko koko koneesta :D Hmm oikein mitää vinkkejä ei multa nyt irtoa siihen miten aikaa saisi tapettua tehokkaasti kotona, kun selkäkin on kipeä :/ perus leffat, sarjat, kirjat, dataaminen ja joidenkin kevyiden askareiden teko kävi täälläkin mielessä. Ja joskus kun on super tylsää niin kulutan sitten aikaani lukemalla jotain ihan älyttömiä keskustelupalstoja netistä, toki se on super harvoin, koska mulla menee hermot ihmisten tyhmyydestä haha :D Mm yksi minkä olen kokenut hyväksi vaihteluksi leffoille ja sarjoille on jotkut dokumentit, ne ovat jotenkin paljon mielenkiintoisempia :) Sekä ainahan voi siivota vaatekaapin! :D Toivottavasti seinät ei kaadu niskaan<3 Ps. Tykkäsin lukea sulta välillä tällästä vähän erilaista postausta ja kiva juttu, että olet liittynyt instagramiin! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis musta alkaa kohta kanssa tuntua siltä, etten haluu edes nähdä koko tietokonetta enää :D Keskustelupalstoja on välillä ihan kiva lueskella, mutta mä saan itteni yleensä vaan ärsyyntyneeksi siinä puuhassa, koska mäkään en kestä sitä, mitä ihmiset sinne kirjoittelee :D Dokumentteja vois tosiaan katsoa, mulla on muutenkin pari mitkä on pitänyt katsoa jo pitkään! Kiitos vinkistä siis :)

      Voi miten kiva kuulla Linda :) Tää sun kommentti piristi mua ihan valtavasti, iso kiitos sulle! ♥

      Poista
  6. Mä en ite pysty olee päiväkään sisällä! :D Toivon sulle kamalasti voimia ja toivottavasti pääset pian töihin ja muutenkin arkeen! <3 Värityskirjojen kanssa saa aikaa kulumaan useita tunteja, suosittelen siis niitä! Kokeile vaikka leipoa jotain hyvää suolaista/makeaa? Soita jollekki ystävälle/sukulaiselle kenen kanssa et oo pitkään aikaa jutellut tai kirjoita kirje? Sarjoista ainaki Pako on ihan huippu ellet oo jo kattonut! Kirjoista esimerkiksi Torey Haydenin kirjat on hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon nyt parina päivänä käyny ulkona kävelemässä pieniä matkoja, kun en oo kestänyt enää tätä sisällä olemista :D Värityskirja onkin ollut nyt ahkerassa käytössä pari viime päivää, ne on ihan mahtavia! Kiitos paljon noista ehdotuksista, tuli kyllä tarpeeseen :) Pako on ihan huippusarja ja se onkin tullut katsottua läpi monta kertaa, mutta voisin toki taas katsoa uudestaan ;D Pitää myös käväistä kirjastossa ja pitää Torey Hayden mielessä. En ookaan tainnut koskaan lukea yhtäkään hänen kirjaansa :)

      Kiitos paljon sulle Niina<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!