tiistai 9. helmikuuta 2016

Helmikuun LivBox


Vuoden toinen LivBox saapui mulle vihdoin ja viimein eilen ja nyt olisi tuttuun tapaan taas tarkoitus kurkistaa sen sisältöön. Tammikuun boksin jälkeen mulla itselläni oli odotukset tämän boksin kohdalla melko korkealla. Sitä ei suinkaan helpottanut se, että boksia mainostettiin mm. kertomalla, että se sisältää useampia uutuustuotteita sekä tilaajien toivetuotteen. Mielenkiinnolla jäin siis odottelemaan, mitä tämä helmikuun boksi sisältää!


Ja tällaiseltahan se sisältö sitten näytti. Mä kävin kurkkimassa boksin sisällön blogeista jo aiemmin ja eipä tää boksi mitään riemunkiljahduksia aiheuttanut. Periaatteessa sisältö on mielenkiintoinen ja monipuolinen, mutta mun fiiliksiä laski erityisesti toi hammastahna. Siis oikeasti, taas hammastahna?! Noita suuhygieniatuotteita on tullut jokaisesta boksista jo viiden kuukauden ajan putkeen. Jossain vaiheessa valitin sitä, että tuolta tuli jatkuvasti dödöjä, mutta nämä suuhygieniatuotteet on kyllä ihan oma lukunsa. Muuten sisältö vaikuttaa kyllä ihan kivalta! Näiden lisäksi boksista tuli rasia Pandan Ranskalaisia  Pastilleja, mikä oli ihan kiva yllätys :)


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee tämä 15 ml koossa tullut Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream - Heleyttävä & Ravitseva yövoide. Kyseessä on tehokkaasti kosteuttava ja ihoa silottava yövoide, joka sisältää kapseloitua C-vitamiinia sekä suomalaisen lakan antioksidantteja. Mä oon testannut muutamaa samaisen sarjan tuotetta ja oon tykännyt oikeastaan kaikista. Suuret on siis odotukset tämänkin tuotteen osalta ja tämä oli oikein positiivinen yllätys. Täysikokoisen 50 ml tuotteen ovh on 19,90 €.


Boksi sisälsi pitkästä aikaa taas kynsilakkoja. Itse sain Sally Hansenin Miracle Gel Nail Polishin sävyssä 420 Tea Party sekä Miracle Gel Top Coatin. Kynsilakathan eivät ole niitä, joita itse eniten toivon bokseista saavani, sillä en normaalisti pysty arkena näitä käyttämään, mutta tämä kaksikko vaikutti kyllä ihan mielenkiintoiselta. Näillä pitäisi saada aikaan geelilakkaus ilman UV-valoa, sillä kovettaminen tapahtuu luonnonvalolla. Mä olen ehkä hitusen skeptinen ja mun on vaikea uskoa, että näillä saisi aikaan samanlaista lopputulosta kuin "kunnollisella" geelilakkauksella, mutta toki nämä täytyy testata! Toi värikin on ihan kiva, ei ehkä se minkä olisin itse valinnut, mutta aina on kiva kokeilla jotain erilaista. Ovh näillä on 12,50 €/kpl.


Cutrinin Chooz Anti-Frizzer Kiiltovoide kuuluu myös tämän boksin mielenkiintoisimpiin tuotteisiin. Kyseessä on silottava kiiltovoide, jonka on tarkoitus tehdä hiuksista pehmeät ja kiiltävät sekä poistaa hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Mä kuulun niihin ihmisiin, joiden hiukset on talvipakkasella aina ihan valtavan sähköiset, joten innolla odotan toimiiko tämä siihen! Tosin tällä hetkellä täällä päin Suomea ei ainakaan mitään pakkasia ole, mutta ehkä nää ilmat tästä vielä kylmenee. Tä lukeutuu taas sellaisiin tuotteisiin, joita en todennäköisesti olisi itse kaupan hyllyltä napannut mukaani, joten on tosi kiva päästä testaamaan tämä. Ovh tällä on 15,95 €.


Sanexilta tuli Advanced Hydrate 24 H käsivoide. Sanex on mulle täysin tuntematon merkki ja näitä myydäänkin vain apteekeissa. Kyseessä on tuotekuvauksen mukaan nopeasti imeytyvä voide, joka kosteuttaa ihon tehokkaasti, vähentää sen hilseilyä sekä suojaa liialta kuivumiselta. Käsivoiteet on mun mielestä yleensä niitä boksien tylsimpiä tuotteita eikä asiaa auta yhtään se, että näitä tulee melko usein. Onhan nä toki tarpeellisia, ei sitä voi kieltää. mutta tässäkin oli vähän jännä tuoksu, joten saa nähdä pääseekö tämä ikinä kunnolla käyttöön. Multa löytyy käsivoiteita muutenkin melkoisen paljon ja myös niitä hyvän tuoksuisia, jotka houkuttelevat huomattavasti enemmän. Ovh tällä on 4,90 €.


Boksi sisälsi myös vartalovoiteen, tällä kertaa täysikokoisena Dove DermaSpan Goodnessin. Kyseessä on nopeasti imeytyvä voide, joka sisältää omega- sekä tyrniöljyjä, joiden on tarkoitus kosteuttaa ihoa. Vartalovoiteitakin multa löytyy ihan kylliksi, mutta mielelläni testaan tämänkin. Tämä voide tuoksuu itse asiassa mun mielestä samalle kuin suurin osa Doven tuotteista :D Toki niissä erojakin on, mutta tästä tuli ihan mieleen kaikki muutkin Doven voiteet. Ei se tuoksu siis missään nimessä paha kuitenkaan ole vaan ihan miellyttävä. Tuote oli täysikokoinen ja tämän ovh on 5,95 €.


Tämä Richin Pure Luxury Miracle Renew CC Shampoo kuuluu myös niihin tuotteisiin, joita testaan innolla. Siitä onkin jo jonkin verran aikaa, kun LivBoxista on viimeksi tullut shampoo (jokin muu kuin hilseshampoo) ja uusia shampoita on aina kiva testata. Tämän shampoon tarkoitus on palauttaa hiusten elinvoima ja nuorekkuus sekä kirkastaa hiusväriä. Tuotteen sisältämän rypäleuutteen olisi myös tarkoitus suojata hiusta mahdollisilta ympäristöhaitoilta. En odota tältä mitään ihmeitä, mutta toivon tämän olevan hyvä perusshampoo. Boksista tuli 50 ml näytekoko ja täysikokoisen 250 ml tuotteen ovh on 14,90 €.


Sitten vielä viimeiseinä tämä kaksikko, joka sai mut niin pahasti näkemään sitä punaista. Boksi sisälsi näytekoon Golgaten Max White One OPTIC hammastahnasta sekä saman merkin Natural Pearls Soft hammasharjan. Mä taisin jo tossa postauksen alussa ilmaista mielipiteeni näistä suuhygieniatuotteista ja tästäkin samasta hammastahnasta tuli pari kuukautta sitten jokin toinen versio, ilman tuota "optic" -sanaa. Kyseessä on valkaiseva hammastahna, joka sisältää optisia kirkasteita. Säännöllinen käyttö puhdistaa ja poistaa pinnalliset värjäytymät hampaista. Eiköhän tämä pois tule käytettyä, mutta mä toivon, ettei muutamaan seuraavaan boksiin vahingossakaan eksy yhtä ainutta hammastahnaa. Mulla on kohta kaapit täynnä näitä :D Tolle hammasharjalle mulla tuskin tulee käyttöä, sillä en oo edellistäkään LivBoxista tullutta hammasharjaa ottanut käyttöön, mutta ehkä toi päätyy hetkeksi jonnekin laatikon perälle, jos joskus vaikka satun tarvitsemaan tota. Ovh hammastahnalla on 3,29 € ja hammasharjalla 2,65 €.

Mä oon muutaman viime kuukauden ajan miettinyt tilauksen lopettamista, mutta aina kuitenkin jatkanut. Niin aion jatkaa nytkin, mutta en tosiaan enää tiedä kuinka kauan. Periaatteessa tykkään näistä bokseista ja onhan näissä aina tuotteita, jotka tulevat käyttöön ja jotka ilahduttavat. Mutta ehkä tää alkaa olla myös jo periaatekysymys. Miksi mä heitän joka kuukausi rahaa boksiin, josta tulee vuorotellen hammastahnoja ja käsivoiteita, kun mä en sellaisia oikeasti tarvitse enkä halua? LivBoxin taso on mielestäni laskenut ihan valtavasti siitä, mitä se oli vaikkapa vielä vuosi sitten. Totta kai joukkoon on aina mahtunut niitä tuotteita, joita ei itse olisi tarvinnut, halunnut tai jotka on jo testannut. Niin sen onkin mentävä, sillä kosmetiikkaa löytyy niin monenlaista, että kaikkia on mahdoton miellyttää joka kerta. Ja se on mulle ihan fine. Mutta onko mikään tylsempää kuin saada jatkuvasti uusi hammastahna boksista, jonka olettaa olevan täynnä kauneustuotteita? Hammastahna on toki hygieniatuote, ja aika tärkeä sellainen onkin, mutta sen kolme euroa maksavan hammastahnan saa ihan jokainen meistä ostettua itse kaupasta. Niitä ei tarvitsisi mun mielestä tunkea näihin bokseihin joka toinen kuukausi. En tiedä onko mulla vaan jonkinlainen asenneongelma, sillä tosiaan pidän kyllä muuten tänkin boksin sisältöä ihan hyvänä. Ensimmäiset fiilikset eivät olleet kovin positiiviset, mutta nyt olen alkanut lämmetä noille tuotteille, mutta tollaset pienet jutut vaan häiritsee yllättävänkin paljon.

Mitä ajatuksia helmikuun LivBox herätti teissä? :)

14 kommenttia:

  1. Tilasin boxia muutaman kuukauden ajan vuosi sitten ja siitä on kyllä taso laskenut huomattavasti :/ oon miettinyt välillä uutta tilausta, mutta viime kuukausien boxit ei oo pahemmin houkutelleet. Toivottavasti ne tuosta paranee vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on munkin mielestä. Tuntuu, että bokseissa on nykyään yleensä aiempaa enemmän näitä tuotteita, mutta samalla on mun mielestä sitten pihistetty siitä laadusta. Ennen näistä tuli jatkuvasti tosi mielenkiintoisia tuotteita, mutta nykyään ihan liikaa samaa :/ Toivotaan tosiaan! Ensi kuun boksi onkin taas bloggaajaboksi ja ne on ennen ainakin olleet tosi hyviä :)

      Poista
  2. Juuri tämän takia lopetin tilauksen, koska käsivoiteita ja hammastahnoja alkaa olla liikaa. Mutta tilasin silti ensi kuun bloggaajaboksin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggajaaboksit on olleet aina hyviä ja selkeesti mun mielestä erilaisia kuin boksit normaalisti! Toivottavasti sieltä tulee kivoja juttuja :)

      Poista
  3. Oon aika lailla samoilla linjoilla kanssasi boksista. Sisältö on muuten oikein hyvä, mutta hammastahna ja käsivoide latistivat boksia. Juuri tuli se Natusanin käsivoide ja nyt tämä. Sitä paitsi, en vaan tule toimeen tuon Sanexin tuoksun kanssa :D Ja tuo hammastahna, huoh... Kyllähän nämä käyttöön tulevat, mutta tämä on oikeasti jo ihan naurettavaa. Hammashygieniatuote kerran puolessa vuodessa olisi ihan jees, mutta ei puoli vuotta putkeen. Ja samaa mieltä olen, että jokainen voi kyllä ostaa hammastahnansa ihan itse marketista. Toki 3 euroa on jollekin isompi raha kuin toisille, mutta jos on varaa tilata LivBoxia ylipäätään, niin luulisi rahojen riittävän myös hammastahnaan ja -harjaan...

    Cutrinin kiiltovoide ja Sally Hansenin lakat olivat erityisesti mieleeni :) Lumenen yövoidetta on myös kiva päästä kokeilemaan. Mielestäni olisi ollut kivempi, jos voide olisi tullut kokonaisena ja käsivoide ja hammasvehkeet olisi jätetty pois. Ylipäätään toivoisin boksista enemmän täysikokoisia tuotteita ja vähemmän näytteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita käsivoiteita ei tarvitsisi ihan näin usein tulla, toivottavasti noihin tulee nyt taukoa! Ja ennen kaikkea toivon taukoa noihin suuhygieniatuotteisiin :D Jotenkin vaikea uskoa, että maaliskuun bloggaajaboksista sellaista tulisi, mutta mites sitten taas jatkossa.. Tä alkaa tosiaan olemaan jo ihan naurettavaa, kun noita tulee tota tahtia nykyään. Ja mä uskoisin myös, että jos on varaa tilata LivBox niin silloin on myös varaa ostaa se kolme euroa maksava hammastahna kaupasta.

      Oon täysin samaa mieltä! Lumenen yövoiteen olisin mäkin mieluusti ottanut täysikokoisena, mutta kiva päästä testaamaan sentään toi näytekoko :)

      Poista
  4. Hahaa katsoin ton kuvan ekaksi ja vitsi että hymyilytti kun näin TAAS hammastahnan tuossa:D Ei oikeesti ole totta, itse en tilaa tätä mutta ihan harmittaa katsoa kun joka kerta tosiaan tulee melko samoja, en lähtisi enää tilaamaan tätä näiden muutamien kuukausien perusteella. Meikit LivBoxissa olisi kivoja mutta ainakin mitä itse muistelen niin niitähän taitaa tulla ihan tositosi harvoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo mäkään en tienny olisko pitäny itkeä vai nauraa, kun näin mitä tää boksi sisältää :'D En mäkään kyllä aloittaisi tilausta näiden viimeaikaisten boksien perusteella.. Meikkejä mäkin toivoisin enemmän ja onneksi niitä aina välillä tuleekin :) Ensi kuun boksia odottelen innolla, sillä se on taas bloggajaboksi ja sisältää kuulemma kaksi meikkituotetta! Noi bloggaajaboksit on olleet mun mielestä aina tosi hyviä :)

      Poista
  5. Taas hammastahna! :DD Pysyy ainaki hampaat puhtaana eikä tarvii itse ostaa niitä haha.. :D Mutta olihan tossa jotain hyviäkin tuotteita kuten toi kiiltovoide ja yövoide :) Jotain hyvää sentää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä :D Jeps, onneksi joukkoon mahtui tosiaan myös niitä hyviä tuotteita ja kyllä tämä mieluisampi boksi on ehdottomasti kuin vaikkapa edellinen! :)

      Poista
  6. Tuoltahan tuli taas vaikka mitä kivoja juttuja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mahtui tonne joukkoon onneksi mieluisiakin juttuja! :)

      Poista
  7. Blaaaaah-oli mun ensimmäinen reaktio kun näin ton boxin sisällön, ei vaan jotenkaan edelleenkään houkuttele tilaamaan ja tuntuu, että kokoajan on samanlaisia tuotteita laatikko täynnä. Ainut mikä mua itseäni tämän kuukauden Livboxissa kiinnostaa on tuo Lumenen yövoide! :) Lumenella on muutenkin hyviä tuotteita ja se on sellainen merkki mihin voi mun mielestä aina luottaa. Tuo shamppoo myös kuulostaa houkuttelevalta, mutta en pysty pestä kuin tyyliin yhdellä merkillä hiukseni, tai muuten alkaa kamala kutina päänahassa. Joten en koskaan uskalla ostaa uusia shamppoita kuin tutulta ja turvalliselta merkiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, jos ei näiden viime aikaisten boksien perusteella tee mieli tilata tätä. Ensi kuun boksi onkin taas bloggaajaboksi ja ne on aina olleet mun mielestä tosi hyviä! Pidetään peukkuja, että on tälläkin kertaa :D Toi Lumenen yövoide on tälleen parin käyttökerran jälkeen vaikuttanut erittäin hyvältä ja saattaapi olla, että toi täytyy ostaa ihan täysikokoisenakin :) Oi ei, nojoo ei varmaan kannata riskeerata yhtään ja testailla mitään muita shampoita kuin niitä, jotka ei aiheuta mitään kutinaa!

      Poista

Kiitos kommentista!