keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

My 23rd Birthday


Ihanaa maaliskuun alkua jokaiselle! Mulle maaliskuu on ehdottomasti jo kevätkuukausi, vaikka tälläkin hetkellä maa on valkoinen ja aamuisin lämpötila reippaasti pakkasen puolella. Päivät ovat kuitenkin jo selkeästi pitempiä ja varsinkin bloggaajalle se luonnonvalo on melkoisen tärkeä, ja onneksi sitäkin nykyään riittää jo melko pitkään. Myös aurinko on hellinyt meitä ainakin täällä päin Suomea monena päivänä jo jonkin aikaa ja voi että miten se auringonpaiste voikin piristää näin paljon. Tuntuu, että ihmiset ympärilläkin ovat paremmalla tuulella, kun aurinko paistaa :) 


Tänään on myös kaiken muun lisäksi mun syntymäpäiväni ja täytän siis 23 vuotta. Muistan, miten vuosi sitten samoihin aikoihin kärsin ihan valtavasta ikäkriisistä. 22-vuotias (tai 23-vuotias) ei missään nimessä vielä ole mitenkään vanha, mutta se kriiseily taisikin johtua enemmän siitä, että musta tuntui että multa puuttuu jotain. Jotain sellaista, mitä 22-vuotiaana mulla olisi mun mielestä kuulunut olla. En edelleenkään oo ihan varma siitä, mitä se joku sitten oli, mutta veikkaan että vertasin itseäni vähän turhankin radikaalisti kahteen isosiskooni, joilla oli molemmilla sen ikäisenä esimerkiksi jo ensimmäiset lapset. Tässä kohtaa täytyy kyllä myöntää, että olen ihan tyytyväinen siihen, ettei mulla niitä lapsia vielä ole :D Lapset ovat ihania ja jossain vaiheessa haluan ehdottomasti saada sellaisia itsekin, mutta en vielä.


Tämä on nyt mun neljäs viikkoni töissä sen lähes kuukauden mittaisen sairasloman jälkeen ja kieltämättä kesti taas hetki sopeutua tähän päivärytmiin, kun kello soi aamulla viiden aikoihin ja kolmelta pääsen töistä kotiin. Oon jostain syystä ollut viimeiset pari viikkoa todella, todella väsynyt eikä energiaa oikein tunnu riittävän mihinkään. Monena iltana oonkin mennyt nukkumaan jo kahdeksalta. Auringonpaiste ja valo toki piristävät, mutta tiedä sitten mistä tämä väsymys johtuu. Oon koittanut käydä salilla ja muutenkin harrastaa liikuntaa, mutta eipä sekään oikeen oo piristänyt mua samalla tavalla kuin yleensä. Eipä se koskaan silti haitaksi ole ja musta on ollut toisaalta aivan ihanaa päästä salillekin taas sen saikun jälkeen! Siellä tosin huomaa hyvin sen, ettei toi häntäluu vieläkään ole ihan kunnossa. Ensimmäisen kerran askelkyykkyjä tehdessäni meinasin oikeasti parkaista siitä kivusta, mutta pikkuhiljaa tässä mennään parempaan suuntaan ja onneksi tiedän jo hyvin, mitkä liikkeet ovat mulle tällä hetkellä kiellettyjä ja mitä voin tehdä huoletta :)

Väsymyksestä huolimatta oon koittanut tehdä viime aikoina itselleni mieluisia ja kivoja asioita. Salilla ja ryhmäliikuntatunneilla käymisen lisäksi oon meikkaillut taas oikein ajan kanssa, miettinyt uusia postausaiheita, kirjoitellut valmiiksi postauksia ja räpsinyt kuvia. Oon myös tehnyt hyvää ruokaa ja nappasinkin Tuulin blogista reseptin ihanaan tuliseen thaimaalaistyyliseen keittoon, josta tuli ihan superhyvää! Huomenna oon vihdoin ja viimein menossa kampaajalle, jossa napsaistaan kuivat latvat pois ja värjätään tyvi taas vaaleaksi :)


Tilasin itselleni tossa jokin aika sitten Zalandolta uuden laukun sekä aurinkolasit. Mä en todellakaan ole mikään laukkuhamstraaja ja mulla onkin yleensä käytössä vain pari laukkua yhtä aikaa (yksi arki- ja yksi juhlakäyttöön). Nyt edellinen "arkilaukku" alkoi jo olla sen verran huonossa kunnossa ja sisältä jopa rikki, että päätin hankkia uuden yksilön itselleni. Vaatimuksena mulla oli, että laukku on musta ja siinä on kantohihna sekä kultaiset yksityiskohdat. Aikani selailtuani ja mietittyäni päädyin lopulta tuohon Michael Korsin Quinn -käsilaukkuun. Toi on mun mielestäni todella kaunis sekä riittävän yksinkertainen ja "klassinen". Ainut miinus tossa on se, että toi on hitusen liian pieni. Tonne kyllä mahtuu juuri ja juuri kaikki tarvittava, mutta mitään ylimääräistä tonne ei kyllä tarvitse edes ajatella tunkevansa. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen valintaani!


Mukaan Zalandolta lähti myös elämäni ensimmäiset kunnon merkkiaurinkolasit - Ray-Banin Clubmasterit. Mä ihastuin Clubmastereihin muistaakseni pari kesää sitten ja nämä lasit olivat mulle ihan selvä valinta. Nyt on se aurinkokin tosiaan paistanut viime aikoina ja lasit ovat päässeet myös käyttöön! Mulla on ihan älyttömän herkät silmät, joten mulla on käytännössä pakko olla lasit päässä, jos ulkona paistaa aurinko. Muuten mun silmät vuotavat ja joudun siristelemään todella paljon, että näen yhtään mitään. Turha siis kiusata itseään, kun voi heittää aurinkolasit päähän ja silmätkin kiittävät. Mä oon muutenkin aina ihmetellyt sitä, kun joskus olen kuullut, ettei aurinkolaseja kuulu käyttää kuin kesällä. Siis miksei? :D Ei ne mitkään kesälasit ole vaan nimenomaan aurinkolasit. Kesällä se aurinko ehkä paistaa enemmän kuin tälleen kevättalvella, mutta eipä mun silmät ainakaan välitä tippaakaan siitä, mikä vuodenaika on kyseessä, jos se aurinko sattuu paistamaan :D

Sellaisia kuulumisia viime ajoilta. Oletteko te innoissanne tästä alkavasta keväästä vai oletteko te vielä ihan talvifiiliksissä? :)

26 kommenttia:

  1. Hyvää syntymäpäivää nuorelle kauniille naiselle! :)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa synttäriä!<3 Vähänkö kaunis laukku ja arskat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Joo mä oon aivan ihastunut molempiin :D

      Poista
  3. Ihan ensimmäiseksi pitää onnitella sua eli paljon onnea Linda! :)) <3 Voisiko tuo väsymys johtua siitä, ettei kroppa ole vielä tottunut työrytmiin? Oon huomannut, että itselläni uuteen rytmiin tottumisessa voi mennä yllättävän kauan. Kiva kuulla, että olet väsymyksestä huolimatta jaksanut tehdä mieluisia asioita<3 Mä en kanssa oo mikää laukkuhamsteri ja yleensä en edes käytä laukkua, ellei oo ihan pakko :D Ja onpa kivat nuo aurinkolasit!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon<3 :) Se voi hyvin olla, kun olin kuitenkin suurimman osan saikustani neljän seinän sisällä ja tuijotin telkkaria. Kestää varmaan hetki taas tottua siihen, että on jatkuvasti menossa ja oikeasti tekee myös töitä :D Joo muistankin lukeneeni sun blogista, että sulla saattaa monesti jäädä laukku kokonaan kotiin, mullekin se on lähinnä sellanen välttämättömyys, minkä tarvitsen tavaroille. Ei sillä, kyllä mä tykkään hienoista laukuista ja monesti kadulla ihailenkin muiden laukkuja, mutta itselleni mä en montaa sellaista tarvitse! :)

      Poista
  4. Paljon onnea! :3 Tuli tosta aurinkolasien pitämisestä mieleen et luin jostain joskus et varsinkin kevättalvella tulis pitää aurinkolaseja jos on viel lunta kun sillon vasta häikäseekin kun kevätaurinko viel heijastaa lumesta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna! Joo siis lumihan on mulle ainakin melkeinpä se pahin mahdollinen asia, jos aurinko paistaa. Se heijastaa todella inhottavasti sitä auringonvaloa ja silmät huutaa tuskasta, jos ei oo aurinkolaseja päässä :D

      Poista
  5. Paljon onnea kaunokainen! ♥ Ihana lukea siulta välillä tällaista höpöttelypostausta :) Väsymys saattaa johtua tosiaan siitä, että olit niin pitkään sairaslomalla ja yhtäkkiä nyt palasitkin töihin. Olen toki myös kuullut joillakin puhkeavan näin keväisin juuri jonkinlaista kevätväsymystä... toivottavasti saat kuitenkin sen taltutettua! :) Oi, kiva kuulla että siekin kokeilit tuota keittoa ja siitä tuli hyvää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Tuuli<3 :) Musta on kiva kirjoitella välillä myös tämän tyylisiä postauksia, kiva jos näistä pidetään! Jeps tiedä sitten mistä toi johtuu, mutta toivottavasti menee tosiaan pian ohi :) Keitto oli ihan superherkullista ja tulee varmasti tehtyä sitä vielä joskus uudemmankin kerran! Kiitos vielä reseptistä :)

      Poista
  6. Hyvää syntymäpäivää! Ihana laukku ja aurinkolasit. Juu ei todellakaan 22- tai 23-vuotias ole vanha! :D (nimimerkillä täytän muutaman kuukauden päästä 37). Mä olen vielä ihan täysin talvifiiliksissä. Mulla kevät alkaa vasta huhtikuun alussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista Sanna :) Välillä sitä vaan tuntuu, että aika kuluu ihan hurjan nopeeta. Vastahan mä juhlin 18-vuotissynttäreitäni ja nyt siitä on jo huimat viisi vuotta :D Huhtikuussa ollaan toivottavasti päästy jo näistä pakkasista ja lumesta eroon!

      Poista
  7. Onnea paljon! <3 Toi silmämeikki on upea! Oot taitava meikkaamaan :) Ja toi laukku on todella kiva, tykkään :) Ja hei et oo ainoo ketä ikäkriisistä kärsii/on kärsinyt :D Mäkin kärsin siitä kun täytin 22-vuotta ja ehkä vähän vieläkin. Mutta nuoriahan me ollaan ja elämä edessä eks niin? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia onnitteluista ja kehuista<3 :) Hei hyvä kuulla, etten oo ainut, joka on tämän ikäisenä ikäkriiseillyt! :D Ja jeps oot ihan oikeessa, ei tässä oo kiire vielä mihinkään ja tosiaan koko elämä edessä<3

      Poista
  8. Mulla on ihan täysi kevätfiilis, vaikka eilen ulkona oli vielä -10 astetta! Lämmittävä auringonpaiste tekee sen tunteen, että on kevät tulossa. Hyvää synttäriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamuisin on nyt viime aikona ollut ihan hurjan kylmä, toivottavasti lämpötilat alkaa pian nousta :) Niin tekee! Kiitos paljon Maija :)

      Poista
  9. Ai sääkin oot 93 syntyny! ^^ Hyvää synttäriä ♥ !

    VastaaPoista
  10. Hei paljon onnea Linda! <3 Toivottavasti sulla on ollut kiva synttäripäivä :) Onpa aivan ihana toi laukku! Tollasen voisin itsekin ottaa :) Ja pitääpä muuten muistaa joku kerta kokeilla tota Tuulin blogissa ollutta keiton reseptiä, jos se sunkin mielestä oli ihana resepti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjan paljon kiitoksia Katri<3 :) Toi laukku on munkin mielestä aivan ihana, just sellanen minkä halusinkin! Kokeile ihmeessä, mä ainakin tykkäsin tosta keitosta tosi paljon :)

      Poista
  11. Hyvää synttäriä! :) Iiihana laukku!

    VastaaPoista
  12. Paljon onnea näin päivän myöhässä! <3 Kuulotsaa tutulta tuo väsymys. Itsekin oon helmikuun lopussa ollut todella väsynyt. Uskoisin sen johtuneen siitä, kun talvea ja syksyä on vaan kestanyt niin kauan. Tietysti sairaslomalta töihin palatessa vie aikaa, että tottuu rytmiin. Sulla on muuten ihana salikassi ja -kengät! Pinkki on urheiluvaatteissa ja -varusteissa se on ihanan piristävä väri :)

    Ja on muuten ihana käsilaukkukin, samoin aurinkolasit. Mulle on tullut kerran migreeni kevättalven kirkkaasta auringonpaiseesta, enkä kuitenkaan varsinaisesti kärsi migreenistä. Se oli ainoa kerta. Sen jälkeen olen aina pitänyt varmuuden vuoksi aurinkolaseja laukussa kevättalvellakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon onnitteluista<3 :) Toi voisi selittää kyllä tän munkin väsymyksen, jos se ei sitten johdu siitä, etten oo vielä ehtinyt tottua tähän nykyiseen päivärytmiin sairasloman jälkeen. Pinkki on aivan ihana väri muutenkin, mutta erityisesti salikamoissa! :D

      Nojoo tollasen kokemuksen jälkeen kannattaakin ehdottomasti varautua ja kantaa niitä aurinkolaseja laukussa mukana :) Onneksi et oo useammin joutunut kärsimään migreenistä, se on ihan kamalaa, kun migreenikohtaus iskee!

      Poista
  13. Paljon onnea! ♥ Tuo laukku on muuten ihana! Korsin laukku himottaisi itseäkin, mutta ainakaan vielä en oo raaskinut ostaa. Mutta vielä joku päivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! ♥ Mäkin mietin melko pitkään, että raaskinko laittaa yhteen laukkuun noin paljon rahaa. Viime kesällä vielä nimittäin sanoin, etten ikinä maksaisi laukusta montaa sataa euroa, mutta toisaalta uskon tuon myös kestävän hyvänä vuosia :)

      Poista

Kiitos kommentista!