lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäismoikat

Ensinnäkin haluan toivottaa kaikille hauskaa pääsiäistä :) Toivottavasti saatte herkutella suklaamunien ja muiden pääsiäisherkkujen kanssa kyllästymiseen asti! Mulle tämä pidennetty viikonloppu tuli todella tarpeeseen, sillä tuntuu, että tekemistä on aivan kamalasti. Ja okei, onhan se muutenkin ihan kiva saada tällainen muutaman päivän pituinen pitempi vapaa, kun mulla ei tuolta töistä mitenkään pahemmin lomaa ole. Kesäkuussa pidän yhden viikon lomaa, syyskuussa palkatonta pari viikkoa kun lähden sinne USA:han ja sen jälkeen lomailenkin seuraavan kerran varmaan kesällä 2017. En haluu edes miettiä miten jaksan siihen asti, mutta eipä sitä onneksi vielä tarvitse murehtia! :)


Mulla ei mitään sen kummempia varsinaisia pääsiäissuunnitelmia ole. Mulle tarjoutui mahdollisuus lähteä nyt muutamaksi päiväksi Budapestiin ja vaikka se reissu varmasti olisikin ollut todella hauska, oon kuitenkin tyytyväinen, että päätin jäädä kotiin. Matkailu on ihanaa ja Budapest kaupunki, jossa haluan päästä joskus vielä käymään, mutta tällä hetkellä tärkeämpää on koittaa levätä ja saada hoidettua kaikki rästiin jääneet asiat. Oon taas vähän meikkaillut aikani kuluksi ja tein sitten tuollaisen keltavihreän silmämeikin käyttäen Blush Professionalin luomivärejä. Tuo mattasävyjä sisältävä luomiväripaletti on mulla nykyään tosi vähällä käytöllä. Arkisin sitä ei tule käytettyä oikeastaan lainkaan, mutta koska tuolta löytyy about kaikki mahdolliset sateenkaaren eri värit ja kymmeniä muita siihen päälle, toi on kätevä silloin, kun tarvitsen jotain tiettyä väriä. Suositteko te värejä silmämeikeissänne? :)


Vapaapäivissä on sekin hyvä puoli, että aamuisin on kunnolla aikaa panostaa aamupalaan. Työpäivisin syön aamiaiseni tosiaan jo ennen kuutta, joten siinä vaiheessa ei todellakaan tule ensimmäisenä mieleen ruveta väsäämään mitään, minkä valmistus kestää kolmea minuuttia pitempään. Nyt oonkin saanut herkutella protskupannareilla, hedelmillä ja marjoilla ja aloittaa aamuni ihan rauhassa selaillen netistä huonekaluliikkeiden sivuja ja miettien mitä tulen itselleni ostamaan. Tulihan sitä eilen illalla jo tilattua uusi sohva olohuoneeseen!


Taannoin valmistujaisissani joulukuussa tarjoiltiin saaristolaisleipiä savulohitäytteellä ja muistin vihdoin udella siskoltani reseptin tuohon savulohitäytteeseen ja pääsin itsekin testaamaan sitä. Ai vitsit miten hyvää tosta tulikin! Ostin kaupasta ruisnappeja ja oon nyt pari päivää mussuttanut noita :D Ei taatusti jäänyt viimeiseksi kerraksi, kun noita teen ja noiden tekeminenhän oli siis ehkä maailman helpointa ja nopeinta.


Pääsiäisen kunniaksi päätin pitkästä aikaa leipoa ja tein valkosuklaamangojuustokakun, josta tuli aivan valtavan hyvää. Eihän toi ulkonäöllisesti oo sieltä kauneimmasta päästä, mutta makuhan se on tärkein, eikö? :) Kakun koristelu suklaamunilla toi pientä pääsiäisfiilistä tohon.


Kävin tänään heti aamupäivällä kotiuttamassa Ginasta nämä ihanat laventelinväriset farkut! En tiedä mitä mulle on tapahtunut, mutta oon ihan hurahtanut laventeliin värinä. Multa löytyy nämä samaiset Mollyt myös valkoisina, vaaleanpunaisina, viininpunaisina, mustina, tummansinisinä ja hieman vaaleamman sinisinä ja täytyy sanoa, että nää on kyllä ehdottomasti mukavimmat farkut, joita oon koskaan käyttänyt. Mä vihaan sitä tunnetta, kun farkut puristaa tai tuntuu tukalilta, kun kangas on niin paksua. Näiden kanssa ei oo sitä ongelmaa, sillä noi on ihan superjoustavat ja kuitenkin samalla riittävän tiukat. Näillähän ei oo hintaa kuin 30 euroa ja ensimmäiset ostettuani about pari vuotta sitten ajattelinkin, että ne on varmaan parin kuukauden päästä jo entiset, mutta täysin ehjät noi on yhä edelleen ja siis varsinkin noi mun ensimmäiset tummansiniset Mollyt on käytössä ainakin pari kertaa viikossa, eli kyllä niitä on tullut käytettyä :D Multa löytyy käytössä olevia farkkuja varmaan 20 kappaletta, ja Mollyt on kyllä sellaiset, jotka useimmiten tulee valittua. Löytyykö sieltä muita, jotka ovat ihastuneet näihin Gina Tricotin korkeavyötäröisiin Molly farkkuihin?

Tästä tulikin näköjään vähän ruokapainotteinen postaus :D Ensi viikolla olisi luvassa blogin suhteen ainakin pientä kosmetiikka-arvontaa, kuukauden suosikkeja sekä uuden kosmetiikkapostaussarjan aloitusta, joten pysykäähän kuulolla ;)

18 kommenttia:

  1. Herahti ihan vesi kielelle tuosta savulohitäytteestä :D Resepti kiinnostaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saanut tolle ohjeelle mitään mittoja/määriä, joten ne sovelsin ne, mutta siis näillä menin itse:
      - 200 g maustamatonta tuorejuustoa (maustettukin toki käy)
      - 1 prk (120g) smetanaa
      - Reilu 300 g lämminsavulohta
      - Pala paprikaa
      - Tilliä
      - 2 kpl keitettyjä kananmunia
      - Vähän kurkkusalaattia (voi jättää pois tai laittaa vaikka tuorekurkkua)
      - Sitruunapippuria
      - Suolaa

      Sitruunamehua tohon vielä sen ohjeen mukaan kuuluisi laittaa, mutta mulla ei sellaista ollut ja ihan hyvää tuli noinkin :) Suolan määrä kannattaa tietty katsoa sen mukaan, kuinka suolattua kala on ja miten suolaisesta itse pitää. Mulla toi kala oli tosi suolatonta, joten jouduin sitä suolaa hieman lisäämään. Paprika, lohi ja kananmunat palasiksi, tilli silpuksi ja kaikki yksinkertaisesti keskenään sekaisin ja homma on valmis :D

      Poista
  2. Kaunis meikki :) Oon jotenkin aina vierastanut keltaista tai vihreetä meikissä, mutta tuo näyttää kyllä hyvältä! Samoin noi kaikki herkut, ai että<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo keltainen varsinkin on silmämeikeissä se väri, mitä en itsekään kovin usein käytä, mutta kiva kuulla, että toi lopputulos oli sun silmään ihan onnistunut :) Oon saanut kyllä herkutella nyt koko viikonlopun kaikella hyvällä<3 :D

      Poista
  3. Oooo mitä pöperöitä, nam!!<3 Ja vitsit nuo farkut näyttää niin kivoilta, vaikka en olekkaan mikään ahkera värien käyttäjä niin silti aloin himoitsemaan noita :D Sekä mitä silmämeikkiin tulee niin mä tosi harvoin käytän luomivärejä, paitsi silloin jos olen menossa jonnekkin ja silloinkaan ei oikeastaan tule mitää värikästä sudittua luomille, ehkä keväällä ja kesällä tehostaudun tässä asiassa :P Ihanaa viikonloppua sinne ja nauti vapaista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi farkut on kyllä ihan mahtavat ja niin söpön väriset<3 :D No sun meikit näyttää kyllä aina yhtä hyviltä, vaikkei sitä luomiväriä olisikaan<3 Mä taas en osaa olla ilman luomiväriä, aina löytyy vähintään sellasta vaaleeta shimmeristä, jos en muuten jaksa niihin panostaa :D Kiitos Linda, ihanaa viikonloppua sullekin! :)

      Poista
  4. Oijoi nuo farkut<3 Pitää näköjään tehdä itsekin reissu ginaan..

    VastaaPoista
  5. ÄÄh tuli nälkä! Haluan juustokakkua ja ruisnappeja :D Ruissipejä kyllä oon mussuttanut vähän liikaakin viime päivinä, mutta eihän se ole sama asia. ;D

    Itse muutuin mekkoihmiseksi juuri sen vuoksi, kun inhoan sitä kuinka farkut puristaa ja ahdistaa. Talvella ei kuitenkaan paljoa mekkojen ja hameiden kanssa viihdy ulkona, niin farkkujahan se on sitten pakko käyttää. :') Korkeavyötäröiset ovat eniten mieleeni, joten pitäisi joskus käydä kurkkaamassa Gina Tricossa noita Mollyja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah noi oli kyllä aikas herkkuja! Ruissipsitkin on kyllä hyviä, pitää varmaan ensi viikonloppuna herkutella niiden kanssa :D

      Mä käytän mekkoja ja hameita pääasiassa vain kesällä ja onhan ne selkeesti mukavammat päällä kuin farkut. Noi Mollyt on siitä ihan mahtavat, että ne on napakat, mutta kuitenkin todella joustavat :) Mäkin tykkään nimenomaan korkeavyötäröisistä farkuista ja noita myydään tosi monessa eri värissäkin vielä, joten toivottavasti löydät mieluisat, jos Ginaan eksyt noita katsomaan! :)

      Poista
  6. Kiva lukea siun pääsiäiskuulumisia :) Ah, tuota savulohitäytettä tulee varmasti jossain vaihessa kokeiltua, kuulostaa ja näyttää super hyvältä! Ja samoin tuo kakku, nam ♥ Kivoja vapaapäiviä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Kannattaa testata, se oli ihan älyttömän hyvää<3 :D Kiitos paljon Tuuli!

      Poista
  7. oi nam mitä herkkuja :3 tuli nälkä kun noi kuvat näki! :D toi kakku etenkin näyttää syötävän hyvältä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on paha katsella blogeista ruokakuvia, kun aina iskee nälkä :D Kakku oli tosi hyvää<3

      Poista
  8. Siis toi kakku näyttää niin hyvältä!! <3 :D Ja kaunis pääsiäismeikki sulla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!