sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Viikkojen 12 ja 13 kosmetiikkauutuudet

Heips :) Ihan ensimmäisenä haluaisin muistuttaa teitä arvonnasta, joka on edelleen vielä viikon ajan käynnissä blogissani. Arvonnnan palkintonahan on theBalmin Nude Dude luomiväripaletti ja ensi viikon sunnuntaihin asti on siis aikaa osallistua!

Mutta sitten postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli uusien kosmetiikkatuotteiden esittelyyn. Kerroin edellisessä vastaavassa postauksessa, että mulle on tulossa pari pakettia, jotka ovat nyt tosiaan mulle saapuneet ja niiden lisäksi kävin Sokoksen 3+1 Päivillä vähän shoppailemassa, joten nekin ostokset tulee esiteltyä nyt tässä. Tällä hetkellä mulla ei ole mitään tilausta tulossa mistään ja ihan hyvä näin. Ainut, minkä joudun kohta jostain päin ostamaan tai tilaamaan, on uusi silmänympärysvoide, sillä edellinen vetelee jo viimeisiään. Kertokaas siis ihmeessä mitä sy-voidetta itse suositte! :) Ajattelin koittaa olla nyt ainakin kuukauden verran tekemättä pahemmin mitään heräteostoksia, sillä suunnitteilla olisi hieman hintavampi kosmetiikkatilaus jossain vaiheessa kevättä.


Feeluniquelta tuli tilailtua pieni kasa NYXiä. Oikeastaan tää tilaus lähti liikkeelle siitä ajatuksesta, että mun oli pakko saada tuo valkoinen nestemäinen eyeliner. Näin jossain päin netin ihmeellistä maailmaa muutamia kuvia meikeistä, joissa oli tehty mustan eyelinerin päälle rajaus vielä valkoisen kanssa ja siitä innostuneena halusin itselleni sitten myös tuon valkoisen eyelinerin. Koska feeluniquella täytyy tilauksen ylittää nykyään 40 euroa, jotta toimituskulut ovat ilmaiset, tuli siinä samalla sitten tilailtua muutama muukin tuote NYXiltä.


Multahan löytyy jo yksi NYXin geelirajausväri, mutta halusin ostaa itselleni toisen. Entuudestaan multa löytyi NYXin Gel Liner & Smudger, jonka kehuin jossain vaiheessa maasta taivaisiin. Hyvä tuote se onkin, mutta siinä on yksi iso miinus - se ei ole vedenkestävä. Tästä johtuen rajaukset ovat välillä alkaneet päivän edetessä suttaantua eikä lopputulos ole enää ollut kovin kaunis. Toki myös vedenkestävät eyelinerit saattavat suttaantua jonkin verran, mutta huomattavasti vähemmän ja omalla kohdallani myös harvemmin kuin tämä. Ostinkin sitten itselleni tuon NYX Epic Black Mousse Linerin, jolla oli hintaa 11,53 €. Tämä on koostumukseltaan todella pehmeää ja helposti työstettävää ja lopputulos on intensiivisen musta. Erona näillä kahdella tuotteella onkin se, että tämä Epic Black Mousse on vedenkestävä tuote. Pariin kertaan olen tätä testannut ja oikein hyvin toi on pysynyt silmissä koko päivän ajan.


NYX White Liquid Liner oli tosiaan se tuote, jonka takia lähdin koko tilausta tekemään. Valkoinen eyeliner ei ole ollut aiemmin se tuote, jota olen pitänyt itselleni tarpeellisena, mutta  tämän kanssa saa kivaa vaihtelua ja pientä twistiä silmämeikkiin. Tai saa ainakin siinä tapauksessa, mikäli omistaa todella vakaan käden :D Mä oon tätä testannut nyt kaksi kertaa ja ton kanssa on aika vaikea saada piirrettyä tasaista viivaa sen mustan eyelinerin yläpuolelle. Toi sivellinosa on sen verran pitkä, että se taipuu todella helposti. Ajattelin testata tätä toisenlaisen siveltimen kanssa, joka on selkeästi jämäkämpi eivätkä karvat taivu niin herkästi jokaiseen mahdolliseen ilmansuuntaan. Väri on tarttunut ainakin itselläni myös superhelposti ripsiin, jolloin niistä on sitten saanut pyyhkiä tota valkoista väriä pois, mutta eiköhän sekin ongelma korjaannu, kun saan testattua toisenlaista sivellintä. Lisäksi tolla on tapana kuivuessaan hieman "murentua" tai siis aiheuttaa sellaisia pieniä rakoja siihen rajausjälkeen. Sen saa tosin korjattua, kunhan jaksaa lisätä sitä väriä toisen kerroksen, mutta mikään maailman nopein eyeliner tämä ei todellakaan ole. Tai sitten mä en vaan osaa käyttää tätä, sekin on ihan mahdollista. Tämä maksoi 7,04 €


NYX Jumbo Eye Pencileistä olen kuullut kehuja ihan valtavasti, erityisesti tota valkoista Milk sävyä on kehuttu vähän joka puolella, joten olihan se vihdoin pakko ostaa itsellenikin testiin! Samalla tuli sitten ostettua pari muutakin sävyä - kullansävyinen Pure Gold sekä vaaleanpunainen Strawberry Milk. Rajauskynät ovat paksuja, kermaisia ja hyvin pigmenttisiä. Valkoinen Milk soveltuu hyvin valkoiseksi kajaliksi sisärajauksen tekoon, kulmaluun tai silmän sisänurkan korostamiseen tai vaikkapa liikkuvalle luomelle pohjustamaan silmämeikkejä. Kaikkiin kolmeen olen ollut todella tyytyväinen ja nämä maksoivat 6,40 €/kpl.


NYX Extra Creamy Round Lipstick sävyssä Pure Nude tuli valittua mukaan ihan sen vuoksi, että sain sen 40 euroa täyteen. Sävy on tollanen vähän persikkainen nude, joka soveltuu oikein mainiosti arkisiin meikkeihin. NYXin huulipunat ovat mielestäni hintaansa nähden todella hyviä ja tämä puna on nimensä mukaisesti todella kermainen. Kermaisten huulipunien pysyvyys yleensäkään ei ole mitään huippuluokkaa ja tämäkin lähti aika nopeasti pois syödessä ja juodessa, mutta en mitään muuta olettanutkaan. Huomasin myös sen, ettei tämä ole paras mahdollinen huulipuna kuiville huulille, sillä huulipuna kasautui vähän ikävästi kuiviin kohtiin. Tosin enpä nyt tiedä näyttääkö moni muukaan huulipuna erityisen kauniilta, jos huulet eivät ole täysin ehjät ja muutenkin kosteutetut. Huulipunalla oli hintaa 5,12 €.


Beauty Bayltä tilasin itselleni pari kappaletta nestemäisiä huulipunia. Kyseessä ovat Stilan Say All Day Liquid Lipstick ja sävyt Chianti ja Aria. Chianti on tuo tumman lilan sävyinen ja Aria vaaleampi purppuran sävyinen huulipuna. Tiesin näitä tilatessani, että tuo Chianti tulee todellakin olemaan erittäin tumma, mutta halusin kokeilla jotain uutta ja erilaista ja nyt pitäisikin sitten osata ainakin joskus käyttää myös tollasta hyvinhyvin tummaa huulipunaa. Teen näistä kahdesta tarkemman postauksen todennäköisesti jo ensi viikolla, joten tämän enempää infoa näistä ei tähän hätään tule. Nämä maksoivat 20,00 € /kpl.


Ja tässä sitten vielä mun saaliini Sokoksen 3+1 Päiviltä. Alunperin kuvastoa selaillessani päätin, että haen sieltä itselleni ripsarin, puuterin ja kuivashampoon, mutta mites siinä sitten kävikään? Mukaan tarttui vähän enemmänkin tavaraa, mutta nyt on taas kieltämättä shoppailukiintiö hetken aikaa täynnä. Selasin eilen läpi Hullujen Päivien katalogin ja olihan siellä joo pari tuotetta, mitkä voisin itselleni haluta, mutta saa nyt nähdä tuleeko ne käytyä hakemassa. Pelkkä ajatus siitä ihmismassasta ahdistaa ihan kamalasti.


Escada Turquoise Summer EdT oli täysin heräteostos, vaikka oon toisaalta jo jonkin aikaa miettinyt uuden hajuveden ostoa. Escadan tuoksut ovat miellyttäneet mua lähes poikkeuksetta ja hyvillä mielin kiikutin tämänkin kassan kautta kotiin. Mä oon varmaan maailman surkein ihminen kuvailemaan tuoksuja, joten tässä NordicFeelin kuvaus: "Tuoksu avautuu ananaksen, mansikoiden ja tutti frutin suloisella yhdistelmällä. Sydämessä avautuu romanttinen kukkameri, ja lopuksi tuoksu Turquoise Summer kietoutuu vaniljan ja mustaherukan pehmeään syleilyyn." Maksoin tästä Sokoksella 35,90 € ja tätähän saa tosin esimerkiksi juuri tuolta NordicFeeliltä selkeästi edullisemmin. Myös Hulluilta Päiviltä tän saa vähän halvemmalla, mutta tosiaan tää oli täysin heräteostos, enkä ollut tämän hintaa aiemmin mistään tutkinut :)


Four Reasonsin matkakokoinen Hair Powder oli sekin heräteostos, mutta toisaalta oon kyllä miettinyt, että mun pitäisi hankkia joku toinenkin hiuspuuteri. Aiemmin multa löytyi siis vain TIGI Bed Headin Sugar Dust -hiuspuuteri, jota on mun mielestä ollut todella hankala käyttää. Puuteri on oikeasti älyttömän kevyttä (siinä TIGIn purkissa on tuotetta 1 g verran) ja musta tuntuu, että sitä on joka paikka täynnä, kun sitä pitää sirotella sieltä purkista ja totta kai se "pöllyää" sitten joka puolelle juurikin siksi, että se on niin kevyttä. Tuon Four Reasonsin hiuspuuterin etuna on se, että sitä suihkutetaan tuolta pullosta samoin kuin vaikka hiuslakkaa. Näin sen puuterin saa hallitummin kohdistettua juuri sinne minne haluaa. Oon tätä käyttänyt joskus ennenkin ja tykkään tästä oikein paljon. Tällä saa kivasti ryhtiä hiuksiin ja tyveä nostettua ylöspäin. Huipputuote mulle ennen hiusten tupeeraamista! Hiuspuuterilla oli hintaa 3,90 €.

Batisten Sweetie kuivashampoo tarttui mukaan, koska kuivashampoita mulla kuluu ihan koko ajan ja tuo Sweetie on mun uusin ihastukseni sillä saralla. Aivan ihanan tuoksuinen kuivashampoo ja taattua Batiste laatua! Tällä kuivashampoolla oli hintaa 5,50 €


Mä olen jo vuosia käyttänyt satunnaisesti ja tarpeen tullessa Nivea Daily Essentialsin Refining Clear-Up Stripsejä mustapäiden poistoon. Multa löytyy niitä nenästä, varsinkin kesäaikaan, kun ihoni ei ole niin kuiva. Noi toimii ihan hyvin, ei niillä kaikkia pois saa, mutta kyllä niihin lappuihin aina jotain tarttuu. Tällä hetkellä multa ei mustapäitä löydy, sillä iho on muutenkin kirkunut kuivuutta jo monen viikon ajan, mutta eiköhän noille vielä löydy tarvetta. Laput maksoivat 3,90 €.

Mä tykästyin LivBoxista tulleeseen Lumenen Blueberry Eyebrow Shaping Waxiin, jonka sain vaaleanruskean sävyisenä ja koska se alkaa kohtapuolin loppua, nappasin Sokokselta mukaani tuon Lumenen Blueberry Eyebrow Fixing Gelin, joka on läpinäkyvä kulmien muotoilugeeli. Periaatteessa se vaaleanruskea oli sävyltään juuri passeli mun kulmilleni, mutta ajattelin testata myös tämän läpinäkyvän version. Oon tykännyt tästä ja samalla tavalla tällä saa kulmat ruotuun ja siihen asentoon, johon ne haluaakin saada. Tällä oli hintaa 6,90 €.

Multa löytyy yksi huulipunasivellin ja halusin sille kaverin, joten ostin sitten tuon We Care Iconin Lip Brushin. En ole tota sivellintä vielä ehtinyt testaamaan, mutta voisin uskoa sen hoitavan asiansa ihan hyvin. Sivellin maksoi 4,90 € eli enpä mä kovin montaa euroa menetä, vaikken jostain syystä tosta pitäisikään.


Sitten tämä kaksikko, jonka takia sinne 3+1 Päiville ylipäänsä lähdin. Uudelle ripsarille ei ole vielä tarvetta, mutta koska toi Shiseidon Full Lash Volume Mascara maksaa normaalihintaisena melko paljon, tulee noita hamstrattua aina silloin, kun ne on jossain kaupassa alennuksessa. Suosikkiripsarini ja tämän olen esitellyt ja kehunut täällä jo aiemminkin. Maksoin tästä 24,90 €.

Vieretä löytyy Shiseidon Translucent Pressed Powder eli kivipuuteri. Tuote soveltuu kaikille ihonsävyille, sillä sen on tarkoitus sulautua ihon omaan sävyyn. Multa löytyy Chanelin kivipuuteri, joka alkaa kohtapuolin loppua, joten uudelle puuterille olikin jo tarvetta. Shiseido on merkkinä sellainen, johon luotan ja jonka tuotteisiin en ole vielä kertaakaan joutunut pettymään, joten mielenkiinnolla lähdin testailemaan myös tätä puuteria.


Kuten kuvasta näkyy, puuteri on sävyltään todella vaalea. Sitä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä kuten sanottu, puuteri sulautuu hyvin ihon omaan sävyyn eikä lopputulos suinkaan ole luonnottaman vaalea. Mukana tulee myös puuterivippa. Mä oon nyt muutaman kerran käyttänyt tätä ja puuteri kiinnittää meikin aivan loistavasti. Pääasiassahan mä käytän meikin kiinnittämiseen irtopuuteria, mutta tiettyihin kohtiin kasvoja painelen aina vielä kevyesti kivipuuteria. Puuteri ei kasaudu tai paakkuunnu iholle vaan levittyy kauniisti ja tasaisesti tehden luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen. Tällä puuterilla oli hintaa 32,90 €.


Alennuksessa oli myös näitä Kissin irtoripsiä, joita ostin pari pakettia itselleni. Kissin irtoripsiä en ole koskaan ennen testannut eikä mulla oikeastaan ollut minkäänlaista mielikuvaa siitä, onko joku näitä joskus kehunut tai haukkunut, mutta koska nämä olivat hyvässä alennuksessa, ostin paketin noita Chic ripsiä ja toisen paketin Ritzy ripsiä. Pakettien mukana tulee myös ripsiliima, jota en tosin ole käyttänyt, sekä tollaset "pinsetit" joilla ripset saa asetettua paikoilleen. Mä oon tähän mennessä käyttänyt nimenomaan ihan vaan tavallisia pinsettejä ripsien paikalleenasetteluun, mutta noi oli yllättävän näppärät siihen puuhaan. Tykkäsin erityisesti siitä, että toi osa, mikä pitää ripsistä kiinni, on noin leveä. Chic ripsiä olen testannut ja pidin noista oikein paljon. Ne on todella luonnollisen näköiset eikä todellakaan tarvitse pelätä, että noilla saisi aikaan mitään överiripsiefektiä eli noita voi huoletta käyttää ihan arkenakin. Pidin myös siitä, että toi ripsinauha oli vähän lyhyempi kuin monien muiden merkkien irtoripsissä eikä noita tarvinnut ruveta leikkaamaan omiin silmiini sopiviksi, sillä ne olivat sitä jo valmiiksi. Mikään ei ole inhottavampaa kuin irtoripset, jotka kiristävät ja ärsyttävät sen takia, että ne ovat liian pitkät ja liian lähellä silmän sisänurkkaa. Yksi paketti maksoi 6,90 € ja paketissa on siis kaksi paria ripsiä.

Siinä parin viime viikon saldo! Löytyikö mielenkiintoisia tai teillä käytössä olevia tuotteita? Entä kävittekö te Sokoksen 3+1 Päivillä, tarttuiko jotain mukaan? :)

14 kommenttia:

  1. Nyxin Milk on ollut (satunnaisessa) käytössä jo vuosia. Pitäisikin hommata uusi, koska on jo aika vanha tapaus :)

    Escadaa tekisi mieli hankkia kesätuoksuksi. Kuvauksen perusteella vaikuttaa kivalle. Täytyy käydä varulta ensin kyllä tuoksuttelemassa.

    Ja haluan tuon Batisten kuiviksen ihan vaan jo tuon söpön pullon vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan, että toi NYXin kynä tulee olemaan mullakin aika kovassa käytössä :) Joo hajuvedet on kyllä vähän sellasia, että ne on melkeen pakko käydä itse ensin tuoksuttelemassa ennen kuin alkaa vaikka netistä tilaamaan. Tuotekuvaukset kun ei aina oo ihan sitä, miltä kuulostaa ja makuja on niin äärettömän monia :D Toi Batisten pullo on kyllä ihan supersöpö<3

      Poista
  2. Kivat löydöt olet tehnyt. :)
    Silmänympärykselle käytän aamuisin Dermalogican Total eye carea, ja iltaisin saman merkin Age reversal eye complexia. Tuo ensimmäinen auttaa tummiin silmänalusiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oi ihan mahtavaa, kun kerroit mitä sy-voiteita käytät! Täytyykin tutustua noihin paremmin, mutta Dermalogica on kyllä merkkinä ainakin omaan mieleeni :)

      Poista
  3. Mulla on myös tota Escadan tuoksua ja se ihanan tuoksuinen!<3 Noita mustapäiden poistoliinoja pitää kokeilla! Tuo NYXin huulipuna näyttää kivan väriseltä:) Tosi hyviä löytöjä oot jälleen tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi hajuvesi tuoksuu kyllä niin hyvältä<3 Voin kyllä suositella noita mustapäälappuja, vaikka toki löytyy varmasti tehokkaampiakin tapoja niiden poistoon :D Kiitos paljon Niina!

      Poista
  4. NYX:in kosmetiikka on kyllä ihanaa <3! Ja noi tekoripset näyttää ihanan tuuheilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja hintaansa nähden noi on yleensä ihan valtavan hyviä :) Jeps noi on kivan tuuheat, mutta silti tosi luonnolliset eikä sellaset överipitkät/tuuheat :D

      Poista
  5. Kuolaan aina kateellisena näitä siun ostoksia, haha!! :D <3 NYX:in tuotteita en ole edelleenkään ehtinyt kokeilla, mutta olen myös kuullut hyvää noista huulituotteista :) Nuo Jumbo Eye Pencilit vaikuttaa myös kokeilemisen arvoisilta! Ahh, Escadan tuoksut on aina yhtä hyviä <3 Itselläni ei taida tällä hetkellä olla kuin kaksi Escadan kesätuoksua, joten uusi tulokas ei olisi pahitteeksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kuolaan aina kaikkien muiden kosmetiikkaostosten perään :D <3 Kokeile ihmeessä jotain NYXin meikkejä, mä oon ainakin ollut ihan supertyytyväinen isoon osaan testaamistani NYXin tuotteista :) Harmi vaan, ettei noita myydä Suomessa kaupoissa vaan ne saa tilata netistä tai ostaa ulkomailla käydessä :/ Escadan tuoksut on kyllä yleensä kaikki niin ihania ja tohon ihastuin ihan täysin<3 :D

      Poista
  6. Omg Linda- ihania juttuja taaas!<3 Nuo Nyxin Jumbo eya pencilit kuulostaa etenkin tosi hyvältä ja hei arvaa mitä! Sain vihdoinkin ostettua tuon Batisten kuivashamppoon. Kävelin yhden hyllyn ohi missä sitä oli ja sitten sun blogi tuli mun mieleen ja ajattelin, että nyt vihdoinkin ostan omani, kun kaima on kerran tätä kyseistä tuotetta hehkuttanut! :D Vielä se ei toki ole testiin päässyt, mutta luotan sun sanaan, että se on hyvää ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita NYXin rajauskyniä on kyllä kehuttu ihan valtavasti ja allekirjoitan ne kehut kyllä ihan täysin<3 :) Oi vitsit haha, ihan mahtavaa :D Toivottavasti et joudu pettymään vaan tykkäät tosta kuivashampoosta!

      Poista
  7. Näinkin instassa meikkikuvan, jossa olin käyttänyt ilmeisesti juuri tuota valkoista eyelineria. Näytti aivan superhyvältä, tekisi mieli melkein hankkia itsekin valkoinen eyeliner! :D

    Mä pidän kyllä Kissin ripsistä. Itseasiassa mun tämän hetken ripsilempparit ovat Kissin Envy-ripset, joita saa Glitteristä. Olisin halunnut ostaa pari pakettia noita Ritzyjä, mutta ne olivat loppuneet sitten sunnuntaina, kun 3+1 -päivillä kävin. Harmi, koska nuo olivat nyt hyvän hintaisia. Chicit jätin ostamatta, koska tykkään tuollaisista ulkoreunasta pitenevistä ripsistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sillä sai yllättävn kivannäköisen jälken loppupeleissä tehtyä, vaikka kyllähän siinä jonkin aikaa sai räpeltää sen eyelinerin kanssa :D Hanki ihmeessä, sulla on muutenkin aina niin upeita silmämeikkejä niin voin vain kuvitella, millaisia saisit taiottua, jos mukana olisi vielä valkoinen eyeliner ;D

      Kiva kuulla, että oot tykännyt Kissin ripsistä! Noi vaikuttaakin kyllä tosi hyviltä. Harmi, että Ritzyt oli jo loppuneet :/ Ne on kyllä selkeesti vähän näyttävämmät kuin noi Chicit, mutta molemmista oon tykännyt :)

      Poista

Kiitos kommentista!