keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Testissä Mádara

Kuten moni blogini lukija tietääkin, luonnonkosmetiikka ei ole mulle mitenkään turhan tuttu kosmetiikan osa-alue ja sen vuoksi olinkin riemuissani, kun mulle tarjoutui blogin kautta aivan mahtava tilaisuus päästä testaamaan luonnonkosmetiikkaa! Sain testattavakseni neljä Mádaran ihonhoitotuotetta, jotka aion esitellä ja arvostella teille tässä postauksessa. Mádara oli mulle aiemmin tuttu vain nimeltä, sillä olen siihen törmännyt lukuisia kertoja eri kauneusblogeissa ja myös ystävieni kanssa Mádaran kosmetiikka on tullut joskus puheeksi. Itse olen muutamia kertoja ajatellut tilaavani itselleni Mádaran tuotteita, mutta tähän mennessä en ole niin vielä tehnyt.


Sain testattavaksi ylläolevassa kuvissa näkyvän Mádaran nelikon: Nokkosvoiteen, Cleansing Milkin, SOS Hydra Recharge Creamin sekä Comforting Tonerin eli joukosta löytyi puhdistusmaitoa, kasvovettä sekä voiteita. Pakkaukset ovat mielestäni hyvin kauniita - erityisesti pidän noista kolmesta oikeanpuoleisesta. Luonnonkosmetiikan kohdalla mun on pakko puhua myös tuoksusta, sillä tunnetustihan se ei ole aina sieltä ihan miedoimmasta päästä, kun on kyseessä luonnokosmetiikkaa oleva tuote. Voimakas tuoksu onkin monesti ollut jopa syynä siihen, etten ole ihastunut johonkin luonnonkosmetiikkatuotteeseen, sillä pidän itse enemmän miedommista tuoksuista. Onnekseni tästä Mádaran nelikosta yksikään ei tuoksunut liian voimakkaalle vaan oikeastaan nämä tuoksuvat kaikki oikein miellyttävälle. Tuoksu vaikuttaa mulla todella paljon kosmetiikassa siihen käyttökokemukseen ja omasta mielestäni epämiellyttävältä tuoksuvia tuotteita on vähän inhottavakin käyttää, vaikka ne muuten toimisivatkin hyvin.


Mádara Cleansing Milk* on myös meikinpoistoon soveltuva kermainen puhdistusmaito, jota suositellaan erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Tuote lupaa puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja se sisältää mm. kosteuttavia lehmuksen kukkia sekä rauhoittavaa kauraa. Lopputuloksena on puhdas, pehmeä ja joustava iho. Mä pidän itse todella paljon geeliputsareista, vaikka ne on monesti ihan vihoviimeisiä tuotteita mun kuivalle iholleni, sillä ne kuivattavat ihoa herkästi vain lisää. Nyt oon viime aikoina siirtynyt taas käyttämään enemmän vaahtomaisia putsareita sekä puhdistusmaitoja ja kyllähän sen eron huomaa ihan selkeästi. Tämä Mádaran puhdistusmaito ei kuivattanut mun ihoani lainkaan - päinvastoin iho tuntui samettisen pehmeältä ja jopa kosteutetulta tätä käytettyäni. Meikit lähtivät oikein hyvin pois tältä, tosin silmämeikeille en tätä testannut enkä aiokaan testata, sillä kuten olen aiemminkin todennut, käytän siihen puuhaan ihan silmämeikinpoistoainetta. Koostumus oli kermaista, mutta ei liian paksuja ja pumppupullosta oli todella helppo annostella haluttu määrä. Tästä tuli heittämällä mun uusi suosikkini eikä mun tee rehellisesti sanottuna tällä hetkellä edes mieli käyttää mitään muita putsareita. Gamarden putsari on vähän samantyylinen tämän kanssa, vaikka se onkin jonkin verran paksumpaa, mutta tässä Mádaran putsarissa on paljon miellyttävämpi tuoksu.


Mádara Comforting Toner* on kuivalle ja herkälle iholle suunnattu kasvovesi, jonka on tarkoitus sekä rauhoittaa, virkistää että kosteuttaa ihoa. Tuote sisältää kamomillaa, jolla on rauhoittava ja pehmentävä vaikutus sekä ruusuvettä, joka mm. puhdistaa ja stimuloi pintaverenkiertoa. Mádaralta löytyy myös muille ihotyypeille suunnatut kasvovedet. Mulla itselläni on kasvovesi käytössä ihan päivittäin ja tämä tuote oli siis senkin puoleen todella mukava päästä testaamaan. Tästä tuotenelikosta tämä kasvovesi tuoksuu kaikkein voimakkaimmalle, mutta ei mun makuuni kuitenkaan liian voimakkaalle. Tuoksu myös haihtuu aika nopeasti pois eikä tässä ole sellaista pistävää tuoksua, mikä joistain luonnonkosmetiikkatuotteista löytyy. Tällä sai oikein kivasti putsattua meikkijämät kasvoilta pois ja kasvovesien tapaan tämän pitäisi myös säädellä ihon pH-arvoa. Siitä en luonnollisesti osaa sanoa juuta tai jaata, että miten se tällä onnistui, mutta ainakaan tämä ei kuivattanut ihoani lainkaan eikä jättänyt inhottavaa kiristävää tunnetta. Hyvä tuote ja koska mun Nivean kasvovesi veteleekin jo viimeisiään, tämä tuli myös todella tarpeeseen.


Mádara Daily Defence Nokkosvoide* on niin kasvoille kuin käsille ja vartalollekin suunnattu ihoa elvyttävä tehovoide. Tuotteen sisältämä nokkonen suojaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa ja sheavoi kosteuttaa ja auttaa säilyttämään ihon pehmeyden sekä oman suojamekanismin. Tuote soveltuu myös herkälle iholle ja on tuoksultaan mieto. Tästäkin pidin, mutta kasvoille käytettäväksi tämä oli omaan makuuni ehkä vähän turhan paksua tavaraa, joten olenkin käyttänyt tätä erityisesti vartalon kuiviin kohtiin sekä käsivoiteena pari kertaa. Voide imeytyy kuitenkin suhteellisen nopeasti ja jättää jälkeensä todella sileäntuntuisen ihon. Mieto tuoksu on iso plussa, sillä mähän en mistään kovin voimakkaista tuoksuista niinkään välitä ja erityisesti kosteusvoiteissa tuoksun täytyy olla omaa nenääni miellytävä, jotta sitä haluan käyttää, sillä tuoksu jää iholle yleensä aika pitkäksi aikaa. Oikein hyvä tuote ja tämä kosteutti ihoani todella hyvin.


Mádara SOS Hydra Recharge Cream* on kasvojen tehokosteusvoide, joka on tarkoitettu stressaantuneelle ja kuivalle iholle. Tuote lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä palauttaa sen hehkun. Tuote sisältää mm. kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, rauhoittavaa ja uudistavaa pionia sekä pellavasiemenuutetta, jonka on tarkoitus ehkäistä kosteuden haihtumista iholta. Tämä kasvovoide oli oikeastaan juuri sitä, mitä mun kuiva ihoni tarvitsee. Tällä hetkellä se ei toki ole kuivimmillaan, mutta voisin ainakin uskoa, että tämä toimii mulla aivan loistavasti myös talvella. Voide oli koostumukselta täyteläistä, mutta ei liian paksua ja sitä oli miellyttävä levittää iholle. Se myös imeytyi suhteellisen nopeasti, mikä mahdollistaa tämän käytön myös päivävoiteena. Pumppupullo annosteli sopivan määrän eikä tämän kanssa mene siis voidetta hukkaan. Voide kosteutti ihoa todella tehokkaasti eikä mulla ole tästä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Tai no ehkä se, että tällä 50 ml pullolla on hintaa suunnilleen 37,50 € ja mä olen itse todella huono laittamaan noin suuria summia ihonhoitotuotteisiin. Tiedän, ettei toi ole monille vielä hinta eikä mikään, mutta mä olen tottunut saamaan kasvovoiteeni alle kymmenellä eurolla. Tykästyin tähän voiteeseen kuitenkin sen verran paljon, että voipi olla, että tämä täytyy vielä joskus hankkia uudestaan! Toisaalta miksi hyvästä ei myös maksaisi hieman enemmän :)

Eniten omaan mieleeni näistä olivat siis SOS Hydra Recharge Cream sekä Cleansing Milk, mutta kaikki neljä ovat oikein tervetulleita osaksi ihonhoitorutiinejani. Erityisen iloinen olen siitä, ettei yksikään näistä aiheuttanut mulle allergista reaktiota. Mähän saan sellaisia vähän väliä uusista kosmetiikkatuotteista ja takaraivossa asusteleekin aina pienenpieni pelko, kun lähden uutta kosmetiikkaa testaamaan. Nämä soveltuivat onneksi kaikki oikein hyvin herkälle iholleni :) Kirjoittelen todennäköisesti piakkoin myös Gamarden kahdesta ihonhoituotteesta, jotka olen aiemmin teille jo esitellytkin. Mun täytyy ihan ehdottomasti jatkaa tätä luonnonkosmetiikkaan tutustumista ja voisin myös veikata, ettei tämä nelikko jää ainoiksi tuotteiksi, joita Mádaralta aion testata!

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Ovatko Mádaran tuotteet tuttuja? Mitkä ovat omia suosikkejanne kyseiseltä merkiltä? :)

12 kommenttia:

  1. Madaran yövoide on mun suosikki. Se kosteuttaa hyvin ja tuoksussa on jotain ihanaa raikkautta, siitä tulee aina kevät mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä, täytyy pitää toi yövoide mielessä! :)

      Poista
  2. Oii vähänkö kiva kun sait noita testattavaksi! :) Kelpais itellekki! Vaikuttaa hyviltä tuotteilta. Tietenkin hinta on monissa jutuissa itelläki se juttu mikä ratkaisee.. Ostan itekki monesti halvinta, koska mulla on niin paljon muuta mihin laittaa rahat. Mutta varmasti maksaa myös ittensä takaisin kalliimmatkin tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä olin kyllä suorastaan riemuissani, kun mulle tarjoitui tällainen tilaisuus! :D Joo kosmetiikkaan saa kyllä halutessaan kulumaan rahaa ihan kiitettävästi, mutta onneksi löytyy runsaasti niitä edullisempiakin vaihtoehtoja :) Jääpähän rahaa ostella kaikkea muutakin kivaa ja vaikka säästää ja matkustella myöhemmin ;D

      Poista
  3. Mádaran kosmetiikka ei ole itselleni tuttua, mutta varsinkin tuo puhdistusmaito sekä viimeinen tehokosteusvoide kuulostivat mielenkiintoisilta! :) Ihanan kattavasti olit myös kirjoittanut jokaisesta tuotteesta <3
    Hyvää juhannusta sinne Linda! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli todella hyviä tuotteita kumpikin ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan noita jossain vaiheessa :) Kiitos paljon<3 Toivottavasti sun juhannus sujui mukavissa merkeissä!

      Poista
  4. Sun pitää ehdottamasti testata myös Madaran AHA-happokuorintaa, se on mun suosikkikuorinta<3 Käytin joskus pullollisen sekaiholle tarkoitettua kasvovettä Madaralta, se oli myös ihana tuote. Kiva kun tykkäsit näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tuotesuosituksesta, tota täytyykin ehdottomasti joskus testata! Joo Mádara oli kyllä todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus :)

      Poista
  5. Mahtava kuulla, että säkin pääsit testamaan Mádaraa, itse olen nimittäin ihan myyty heidän tuotteilleen :)) Tuota tehokosteusvoidetta pitää ehdottomasti testata talvella, veikkaan että tulee tarpeeseen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin olen kyllä mäkin tämän nelikon testattuani! :D Mä luulen myös säästeleväni tota voidetta talveen ja näkeepähän sitten ainakin sen, kuinka hyvin toi kosteuttaa mun kuivaa ihoani talviolosuhteissa :)

      Poista
  6. Madaran Nokkossuihke- ja voide ovat kyllä lemppareitani. :) Mullekin Nokkosvoide on liian paksu kesällä, mutta talvipakkasilla se on kasvojen iholle täydellinen. Tykkään sen tuoksusta kovasti ja kun levitän tuotetta kasvoille, imppailen voidetta hetken aikaa ja nautin. ^^

    Meillä on juuri nyt blogissa meneillään arvonta tuosta Nokkossuihkeesta ja mininokkosvoiteesta. Ja siellä on pari muutakin settiä arvonnassa, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa. :)

    http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/08/blogin-synttariarvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin odottelen talvea ja sitä, että pääsen kunnolla käyttämään tota nokkosvoidetta :) Uskoisin ton olevan ihan loistava mun kuivalle iholleni juuri talvella! Noissa Mádaran tuotteissa on kyllä tosi hyvä tuoksu oikeastaan kaikissa, joita oon nyt päässyt testaamaan :)

      Vaikuttipa teidän blogi mielenkiintoiselta! Mun pitää ehdottomasti tutustua blogiin paremmin oikein ajan kanssa<3

      Poista

Kiitos kommentista!